New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Frank Bush (ILB coach) lesz az interim DC.
több mint 5 éve
Az igaz hogy egy eléggé megosztó személyiség volt, de ha ennek a trágya idénynek Ő férGase🖕🏼akkor nőljön köröm a fa.zomra! Vérlázító🤔
több mint 5 éve
Lol.Williams elköszön.Abszolút helyes döntés. Gondolom Dennard Wilson kapja meg a lehetőséget a maradék 4 meccsre.
Bazzani
Beki
Ez a baromarcú Gase még tankolni is hülye, de GW-nek mennie kell.
több mint 5 éve
Egy 1/3-as qb a 3. eveben lassa mar a palyat! Edzo ide vagy oda, oriasi csalodas Darnold idei teljesitmenye.No alant az egyik kis aranyos, amire utaltam (másikhoz full meccs kell sajnos, nincs benne összefoglalóban). Nézzétek meg fent (avagy Sam bal oldala fele) a 2 szabad Jets emberkét...Darnold sosem nézett arra (vége ofkórsz INT volt)...Crowder sima 1st down lett volna.Háttal van nekik. Hogyan nézne arra? 😀 Sztem Darnold már a huddle-ben v a play előtt eldönti, h melyik route-on, melyik elkapónak
Bekifogakar passzolni és abba az irányba néz végig, megvárja, h szabad legyen a célpont és körbe sem néz (nem hogy többször), hogy ki kaphatná el ténylegesen a labdát.
De lehet, h csak mi komplikáljuk túl és tényleg nem forog a nyaka.
Lucifer
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Új DC-nek szólni kell, hogy nuku agresszív blitzelés, sok zónázás és meccs végéig szétkapják a védelmet és nem kell utolsó percben all-out blitzet behívni. 😀
több mint 5 éve
Williams elköszön.Micsoda?? Igy koszonik meg neki, hogy megmentette az 1/1-et? Pff legalja 🙄
Bazzani
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Williams elköszön.Abszolút helyes döntés. Gondolom Dennard Wilson kapja meg a lehetőséget a maradék 4 meccsre.
Bazzani
több mint 5 éve
Hmmm ha létezne fair play a világon, akkor a csapatot megbüntetném pl az első körös draft pick elvételével. Na az lenne az igazi. És jogos 😕
Green is green
több mint 5 éve
Nem az a baj, hogy kikaptatok a Raiderstől (oké, a négypontos hendim megöltétek, de ez egyéni szoc problem). Az a csúnya, hogy amikor a 4. és 3 a 9 yardosról nem jött össze, akkor mondtam, hogy két időkéréssel három futás után a saját 40-esről jöhet a Raiders és Ruggs TD-vel nyer. Hogy volt-e ennél kiszámíthatóbb végjáték az NFL történetében, azt nem tudom, de amikor Maka bemondta, hogy nyert a Jets, akkor már végleg megbizonyosodtam afelől, hogy ez lesz a játék. Chiefs-szurker kollégám itt röhögött, amikor végül tényleg Ruggs szerzett TD-t...

több mint 5 éve
No alant az egyik kis aranyos, amire utaltam (másikhoz full meccs kell sajnos, nincs benne összefoglalóban). Nézzétek meg fent (avagy Sam bal oldala fele) a 2 szabad Jets emberkét...Darnold sosem nézett arra (vége ofkórsz INT volt)...Crowder sima 1st down lett volna.Háttal van nekik. Hogyan nézne arra? 😀 Sztem Darnold már a huddle-ben v a play előtt eldönti, h melyik route-on, melyik elkapónak
Beki
De lehet, h csak mi komplikáljuk túl és tényleg nem forog a nyaka.
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meglátjuk. Ha a Seahawks védelme picivel jobb lesz, mint a Raidersé volt tegnap... nyomást pakolnak Darnoldra, jönni fognak a hülye INT-ek megint. Míg mi mondjuk egy PS huszár RB-vel hoztuk a futott yardokat.SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.Mondjuk a Giants 190 yardot futot ellenük!
Beki
steelwolf
Giants védelme top10 környéke, míg nálam Metcalfék UDFA CB-kel fognak versenyezni. Tény h utolsó 2 meccsem a védelem gyártott pár TO-t, de marha gyenge... Ruggs TD előtt mikor Carr túldobta Agholort...érdemes megnézni h Maye és Farley sem tudta mi a dolga.
Előbb tudjuk meg h a sok sérült közül ki játszhat egyáltalán vasárnap, mert GvR, Davis is kiszállt. Ja meg Gore.
Vazze most nézem h 22:05-kor kezdődik a meccs... szakadjanak meg 😀
több mint 5 éve
Csempiönsip anyukám!Ez is Géza munkáját igazolja!
With the Chiefs punting on their 1st drive, the Jets have the longest active streak of scoring on the opening drive at 6 games.
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) December 7, 2020
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csempiönsip anyukám!With the Chiefs punting on their 1st drive, the Jets have the longest active streak of scoring on the opening drive at 6 games.
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) December 7, 2020
több mint 5 éve
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.Mondjuk a Giants 190 yardot futot ellenük!
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No alant az egyik kis aranyos, amire utaltam (másikhoz full meccs kell sajnos, nincs benne összefoglalóban). Nézzétek meg fent (avagy Sam bal oldala fele) a 2 szabad Jets emberkét...Darnold sosem nézett arra (vége ofkórsz INT volt)...Crowder sima 1st down lett volna.
több mint 5 éve
A Jags meg ha nyert volna ez az egész gusztustalan alibi felesleges lett volna...
Green is green
több mint 5 éve
Ő is már azon gondolkodik szvsz, hol játszana legszívesebben jövőre. Tuti nem itt. Darnold on whether he’s pissed at Gregg Williams for blitzing: “It is what it is.” #Jets
— Rich Cimini (@RichCimini) December 6, 2020
több mint 5 éve
Mondjuk nem értem miért a leges-legutolsó playnél kellett ezt megjátszani? Így azért eléggé kilóg a lóláb. Volt 60 percük eladni a meccset, erre szereznek 3 TD-t? Nem túl következetes. Vagy az volt a cél, h 1 hétig megint a Jets legyen a téma NFL körökben? Mert akkor nagyon bejött.
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Ez az úgynevezett TANK coverage volt.az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásosMaye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
Amadeus
briareos
több mint 5 éve
az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásosMaye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
Amadeus
több mint 5 éve
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.