New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Érdekes...Cimini véleménye szerint JD a védelemre fog fókuszálni a kövi offseason során. Azt kell mondjam, ha új QB lesz, ennél nagyobb baromságot el sem követhetnénk...most nem részletezném, hogy miért gondolom így...láttuk Darnold mire megy megye 3-as OL-el és célpontokkal az előző szezonokban, nyilván kövessük el ugyanazt a baromságot ismét. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem kell sokat tennetek a gyozelemert, mivel Darnold talan jatszik mar: 10 pontot felett szerezni.Latva a JAX utobbi 2 meccset es h harcban voltak a gyozelemert...ilyenkor tenyleg rajon az ember h mekkora szar ez a Jets... 😀Fel a fejjel jövő héten velünk toljátok, first win here it comes
Beki
Petila
több mint 5 éve
Latva a JAX utobbi 2 meccset es h harcban voltak a gyozelemert...ilyenkor tenyleg rajon az ember h mekkora szar ez a Jets... 😀Fel a fejjel jövő héten velünk toljátok, first win here it comes
Beki
több mint 5 éve
Mondjuk tény, h a GB is egy nagy kupac... volt ma. De hogy tényleg vért kellett izzadniuk és az utolsó mp-ig izgulni kellett, az azért megsüvegelendő. Nekünk még a Pats elleni is csak azért volt szoros, mert mindenki ki akart kapni. Az 1-7-es JAX meg nekiugrik egy Green Bay torkának.
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Latva a JAX utobbi 2 meccset es h harcban voltak a gyozelemert...ilyenkor tenyleg rajon az ember h mekkora szar ez a Jets... 😀
több mint 5 éve
Write only módban tolja? Tán Sobri?😂A Jets + Juve kombóra egy másik klub kell! Min. 3-an már oda is vagyunk, van egy cimborám, aki nem olvassa a fórumot 😀Off: a Juve vonalon én is érdekelt vagyok. Csak hogy tovább fűzzük a láncot 😀 Off vége 😛Hoppá! Lassan annyian vagyunk, hogy külön klubot is alapíthatunk 😀És nem is csak egy van rajtad kívül 😉 Engem meg eddig mindenki kinevetett, hogy az ETO színek miatt lettem Jets szurker... Na nem mintha ez most megváltozna 😀 Hajrá ETO! Szerencsére az NFLből nem lehet kiesni 😀És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊Gase az NFL Pinyője.ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.
civilmanu
De az a durva, hogy még így is sokkal jobb edzőnek tartom gurulós fociban, mint Gase-t az NFL-ben...
Zotya86
Pityu Gyor
(El sem hiszem: van még egy ember az országban, aki egyszerre ETO- és Jets-szurkoló rajtam kívül! 😀)
Zotya86
Pityu Gyor
nemkismiska
Hajrá ETO!
Go Jets!
(És egyébként még forza Juve! is 😀)
Zotya86
Lucifer
Zotya86
több mint 5 éve
A Jets + Juve kombóra egy másik klub kell! Min. 3-an már oda is vagyunk, van egy cimborám, aki nem olvassa a fórumot 😀Off: a Juve vonalon én is érdekelt vagyok. Csak hogy tovább fűzzük a láncot 😀 Off vége 😛Hoppá! Lassan annyian vagyunk, hogy külön klubot is alapíthatunk 😀És nem is csak egy van rajtad kívül 😉 Engem meg eddig mindenki kinevetett, hogy az ETO színek miatt lettem Jets szurker... Na nem mintha ez most megváltozna 😀 Hajrá ETO! Szerencsére az NFLből nem lehet kiesni 😀És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊Gase az NFL Pinyője.ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.
civilmanu
De az a durva, hogy még így is sokkal jobb edzőnek tartom gurulós fociban, mint Gase-t az NFL-ben...
Zotya86
Pityu Gyor
(El sem hiszem: van még egy ember az országban, aki egyszerre ETO- és Jets-szurkoló rajtam kívül! 😀)
Zotya86
Pityu Gyor
nemkismiska
Hajrá ETO!
Go Jets!
Zotya86
Lucifer
több mint 5 éve
Off: a Juve vonalon én is érdekelt vagyok. Csak hogy tovább fűzzük a láncot 😀 Off vége 😛Hoppá! Lassan annyian vagyunk, hogy külön klubot is alapíthatunk 😀És nem is csak egy van rajtad kívül 😉 Engem meg eddig mindenki kinevetett, hogy az ETO színek miatt lettem Jets szurker... Na nem mintha ez most megváltozna 😀 Hajrá ETO! Szerencsére az NFLből nem lehet kiesni 😀És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
A kulcs az, hogy vagy a tulaj (ez nálunk nem lesz) vagy a GM (talán képes lenne rá) vagy a HC (aki nincs most ugyebár) irányt és stílust szabjon. Hívhatjuk ezt rebuildnek, újraépitkezésnek vagy bárminek de a változás ott kell induljon. Ezt a teoriát most pl a Washington igazolhatja majd pár éven belül.
Ezt a Lawrence gyereket istenítik, nem tudom de tök mind1 ha ebbe a fos, vesztes közegbe jön
Pityu Gyor
Miamiban is arra szerződtették, hogy újraindítsa a franchiset és a Jetsnél is erre szerződtették.
Azt nem mondta senki, hogy az ő feladata a felívelés részében van...
Tehát ha megnézzük a mostani Miamit, akkor el lehet mondani, hogy sikeres volt a tevékenysége, hisz elindultak felfele.
Ebből kiindulva én várnám a jövő évet, mert ha őt leváltják, az azt jelenti, hogy a munkát elvégezte és végre elindulhat a Jets is felfele.
Solymi
civilmanu
Zotya86
Pityu Gyor
Zotya86
Pityu Gyor
nemkismiska
Hajrá ETO!
Go Jets!
Zotya86
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Hoppá! Lassan annyian vagyunk, hogy külön klubot is alapíthatunk 😀És nem is csak egy van rajtad kívül 😉 Engem meg eddig mindenki kinevetett, hogy az ETO színek miatt lettem Jets szurker... Na nem mintha ez most megváltozna 😀 Hajrá ETO! Szerencsére az NFLből nem lehet kiesni 😀És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
A kulcs az, hogy vagy a tulaj (ez nálunk nem lesz) vagy a GM (talán képes lenne rá) vagy a HC (aki nincs most ugyebár) irányt és stílust szabjon. Hívhatjuk ezt rebuildnek, újraépitkezésnek vagy bárminek de a változás ott kell induljon. Ezt a teoriát most pl a Washington igazolhatja majd pár éven belül.
Ezt a Lawrence gyereket istenítik, nem tudom de tök mind1 ha ebbe a fos, vesztes közegbe jön
Pityu Gyor
Miamiban is arra szerződtették, hogy újraindítsa a franchiset és a Jetsnél is erre szerződtették.
Tehát ha megnézzük a mostani Miamit, akkor el lehet mondani, hogy sikeres volt a tevékenysége, hisz elindultak felfele.
Ebből kiindulva én várnám a jövő évet, mert ha őt leváltják, az azt jelenti, hogy a munkát elvégezte és végre elindulhat a Jets is felfele.
Solymi
civilmanu
Zotya86
Pityu Gyor
Zotya86
Pityu Gyor
nemkismiska
Hajrá ETO!
Go Jets!
több mint 5 éve
És nem is csak egy van rajtad kívül 😉 Engem meg eddig mindenki kinevetett, hogy az ETO színek miatt lettem Jets szurker... Na nem mintha ez most megváltozna 😀 Hajrá ETO! Szerencsére az NFLből nem lehet kiesni 😀És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
Zotya86
Pityu Gyor
Zotya86
Pityu Gyor
több mint 5 éve
És van... messzebb kerültem de győri vagyok így ETO szurkoló, a Jets meg jött (ha már zöld-fehér és anno pofozgattuk a Patset) csapatot meg ugyebár nem cserél az ember 😊))Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
Zotya86
Pityu Gyor
Zotya86
Green is green
több mint 5 éve
Hajrá ETO!Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
Zotya86
Pityu Gyor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mivel úgyis unalmas hetünk van, így alant pár emberke, akit HC fronton emlegetnek NFL fronton:több mint 5 éve
Hajrá ETO!!! 😊ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
Zotya86
Green is green
több mint 5 éve
És ez Gase-re nézve nagyon nem hízelgő 😀ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
Zotya86
GO JETS!!!
több mint 5 éve
ETO-drukkerként azt szoktam mondani, hogy 2013-ban nem Pinyővel, hanem Pinyő ellenére lettünk bajnokok.Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
civilmanu
több mint 5 éve
CB Corey Ballentinet claimeltuk waiverrol.A remény megérkezett..
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
CB Corey Ballentinet claimeltuk waiverrol.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nyilván, ha az edzői banda maradása biztos lenne jövőre, akkor mihelyst Hall 100%-os, be is lehetne dobni Desir helyére.Direkt megnéztem h PFF hány yardot adott ismét Desirnek... hát egy laza 115 engedett yardot csak. 😀Azért a 115 az elég sok. Depth charton biztos jól hátul is szerepel. Oh wait... 😀
Beki
Lucifer
több mint 5 éve
Direkt megnéztem h PFF hány yardot adott ismét Desirnek... hát egy laza 115 engedett yardot csak. 😀Azért a 115 az elég sok. Depth charton biztos jól hátul is szerepel. Oh wait... 😀
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Direkt megnéztem h PFF hány yardot adott ismét Desirnek... hát egy laza 115 engedett yardot csak. 😀
több mint 5 éve
Poole: térdsérülés, nem súlyos, rendben leszReméljük neki nem lyukasztották ki a tüdejét 😒
Darnold: javul a válla, de senki nem mondta biztosra a játékát a Chargers ellen
Becton: nehezen kapott levegőt ezért kapták le a pályáról, nem mellkasizom sérülés, azt írta Twitteren h jól van.
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Poole: térdsérülés, nem súlyos, rendben leszDarnold: javul a válla, de senki nem mondta biztosra a játékát a Chargers ellen
Becton: nehezen kapott levegőt ezért kapták le a pályáról, nem mellkasizom sérülés, azt írta Twitteren h jól van.
több mint 5 éve
Gase az NFL Pinyője.Nem értem miért szidjátok Gase-t.Darnold itt nemrég még franchise qb volt, erre most tényleg századszorra is el lehet a szurkolóknak adni, hogy Lawrence draftolása majd minden gondot megold? Az a szomorú, hogy ezt újra meg újra el tudják adni a factory of sadness-ekbenSzerintem ebben sok igazság van ezért is rühellem ezt a tankolás dolgot... az egész franchise romlott, kultúra nincs stb. Állítom, h ha Darnold most átmenne Bostonba vagy Pittsburghbe ott teljesen máshogy nézne ki.
r.baggio
Pityu Gyor
Solymi
Go Jets!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha valamikor akkor most lehet Gaset kirugni a szezon vége elöttIsten ments, hogy most kivágják...ha egy vmit jól csinálnak, az az esetleges előny leadása. 😀
Pityu Gyor
Nyilván sok minden nem változna... valaki megkapná interim HC cuccot és Loggains + GW hívhatná playeket tovább, de azért van itt még Gase h valaki elvigye a balhét és legyen kire mutogatni.