New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Erősitjük az esélyeink hétfőre, Darnold doubtfulFlacco azt mondta, most mar egyertelmuen sokkal jobban erzi a Jets tamadojatekot, mint multkor. Illetve sokkal konnyebb lesz jol jatszani, tobb ponton is elorelepett.
Wester

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Erősitjük az esélyeink hétfőre, Darnold doubtful
Wester
több mint 5 éve
Erősitjük az esélyeink hétfőre, Darnold doubtful
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Most nézem h Darnold kit hányszor vett célba Chiefs ellen:És az a három is kb másfél negyed alatt.
Berrios 11, VSmith 1, Mims 3, Jeff Smith 8, Herndon 2, Perin 2, Ty Johnson 1
Mims 3 darab...
Beki
Az oldal vonal mellett pedig volt egy bravúros elkapás is.
Kissé érthetetlen is volna de hat tudom hogy Gase az agy, így nincs nagy meglepetés.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most nézem h Darnold kit hányszor vett célba Chiefs ellen:Berrios 11, VSmith 1, Mims 3, Jeff Smith 8, Herndon 2, Perin 2, Ty Johnson 1
Mims 3 darab...
több mint 5 éve
Ideje lenne már megnézni h Darnold mit tudna egyszerre Crowderrel és Mimsel!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
DNP: Cashman, Crowder, Darnold, Shepherd, QW
LP: Andrews, Ficken, Franklin-Myers, JJenkins, McGovern, Perriman, VSmith, Wesco
FP: Becton, Gore
Crowder valszeg off hétfőre, Perriman továbbra is concussion protocol alatt van még, Darnold válla vizsgálatok szerint OK de fáj neki vmennyire (nem kell részleteznem h ha pénteken sem edz...).
Jó buli volt Avery-t tradelni, mikor balfék Cashman nem tud egészséges maradni...
több mint 5 éve
Jó kellett is már valami minőség a vasárnapi Bucs–Saints bohóckodás után :/Baszki, MNF lesz a Pats elleni meccs? NFLnél nagyon értettek idén főműsoridős meccsek kiválasztásához. 😀a dallas eagles derby után igaz az csak snf-volt 😊
Beki
Janek

több mint 5 éve
Baszki, MNF lesz a Pats elleni meccs? NFLnél nagyon értettek idén főműsoridős meccsek kiválasztásához. 😀a dallas eagles derby után igaz az csak snf-volt 😊
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.youtube.com/watch?v=N2XMu0m3r4UMikor arról kérdezték, hogy megy-e a tankolás, látszik az arcán h JD picit beidegesedett. 😀
Gase jövőjét firtató kérdéseknél oldalra néz és haboz az igenekkel, Darnoldnál sem érzi az ember h biztos a jövőjét illetően.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Trade deadline után JD tart is egy sajtótájékoztatót.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Legalább az éjszakázással nem kell foglalkozni.
több mint 5 éve
Kerestem a meccset a 7 órás idősávban, de nem találtam. Már azt hittem elnéztem és most vagyunk bye-on. Fél sem merült bennem, h főműsoridőben játszunk 😀 Remek kis csörte lesz 😀
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Baszki, MNF lesz a Pats elleni meccs? NFLnél nagyon értettek idén főműsoridős meccsek kiválasztásához. 😀
több mint 5 éve
Darnold volt MRI-n megint. Újra Flacco time és tovább dübörög a tank?#Jets QB Sam Darnold underwent a precautionary MRI on his right shoulder and source said it showed a reaggravation but he will attempt to manage it and work through it. The extra day for MNF should help, as well
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 3, 2020
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Becton bevetésen:PFF meg Avery-nek beírt 13 elkapást 13 targetingből. 😀 Laza 190 engedett yarddal..@nyjets @BigTicket73 #MekhiTime had a good day against some elite players @chiefs. They need to find 4 more #BigTickets and then they can begin to capture some of the glory of 50 years ago. #TakeFlight #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/Oc4ZtZrD93
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) November 2, 2020
több mint 5 éve
Avery tradelve a Steelersbe: 2022/7 megy vele es 2022/5 jon vissza.szépen takarítunk 😊
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
La Canfora azt írta tegnap, hogy Perrimanért és Herndonért is befutott pár hívás. 7. körért mehetnek felőlem / player.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=QXrqv4VcN1MMég úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀Gore heavy offense? 😀
MC12
Lucifer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Még úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀Gore heavy offense? 😀
MC12
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Még úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amcsiban 7.5 pontos favoritnak tartják a Patset.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az első félidő egész vállalható volt, már másodszor. Ha nem figyeltek oda még meccset nyertek.Ezt mondom már hetek óta: a Pats elleni 2 és MIA elleni 1 meccs miatt van miért aggódni bőven. Bár ha a 2. félidőre leolvadunk 10 pont környékén...
gabokocka
több mint 5 éve
Az első félidő egész vállalható volt, már másodszor. Ha nem figyeltek oda még meccset nyertek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azt nézem, hogy 8 hét alatt összesen 34x alkalommal vettük célba a TE-ket:Itt az ideje Herndont a padra vágni és ott is tartani.Mi a franc tortent amugy vele? Elfelejtett jatszani vagy mi van?
Beki
Apex
Herndon 24, Griffin 8, Wesco 2.