New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Nagyon sok fog múlni az új stábon.
Ugye az új QB adott lesz, Becton LT, Mims és Crowder két használható célpont, a Hawks pickjével meg a második kör elején jöhet meg egy ember a falba és egy új célpont, ebből hosszú távon nagyon jó kis offense lehet. A védelmet most le kell szarni, meg kell adni a lehetőséget az új QB-nak, hogy villogjon.
gabokocka
Örülök, hogy nem csak én látom így. 😀
Beki
Szerintem ezt minden ép elméjű így látja. Az más kérdés, hogy sajnos sok GM-re nem mondható el ez a jelző. Douglas remélem tartja ezt az offense heavy felfogást és tényleg így fog cselekedni.
alatriste
Ahányszor JD saját csapatépítési felfogásáról beszélt, mindig kiemelte h szerinte a legfontosabb h a LoS-en nyerjék meg a párharcot (OL és DL), aztán utána robbanékony célpontok offenseben, pass rush és CB.
Én személy szerint a DL-t nem piszkálnám: McLendon távozásával sem romlott annyira a futás elleni védekezés (max Andersont kell pótolni). OL-ben a jobb oldalt cserélném, de GvR-t mindenképpen.
Lesz pénz mindenre ismét FA-n és extra draft pick, de új QB mellett OL és WR kell h a főbb needek legyenek. Aztán, ha vmi pass rusherre futja még a lóvéból, lehet hozni, CB-t meg teletölteni fiatalokkal. Ja mondjuk TE sem ártana, Herndon mehet amerre lát.
Nem ismerve a teljes FA névsort, de sztem max WR vagy OL-ért fog JD bankot robbantani FA-n, többi igazolás az ideihez hasonló lesz.
Beki
Fant nem jó? Na nem mintha követném a meccseinket, csak legalábbis jókat olvasok róla.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 628
Ficken és Perine -> IR.
Beki
Ezen a nèven még mindig röhögök.
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Ficken és Perine -> IR.
Beki
Perine NFL karrierje sem túl fényes eddig.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ficken és Perine -> IR.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ugye az új QB adott lesz, Becton LT, Mims és Crowder két használható célpont, a Hawks pickjével meg a második kör elején jöhet meg egy ember a falba és egy új célpont, ebből hosszú távon nagyon jó kis offense lehet. A védelmet most le kell szarni, meg kell adni a lehetőséget az új QB-nak, hogy villogjon.
gabokocka
Beki
Szerintem ezt minden ép elméjű így látja. Az más kérdés, hogy sajnos sok GM-re nem mondható el ez a jelző. Douglas remélem tartja ezt az offense heavy felfogást és tényleg így fog cselekedni.
alatriste
Ahányszor JD saját csapatépítési felfogásáról beszélt, mindig kiemelte h szerinte a legfontosabb h a LoS-en nyerjék meg a párharcot (OL és DL), aztán utána robbanékony célpontok offenseben, pass rush és CB.
Én személy szerint a DL-t nem piszkálnám: McLendon távozásával sem romlott annyira a futás elleni védekezés (max Andersont kell pótolni). OL-ben a jobb oldalt cserélném, de GvR-t mindenképpen.
Lesz pénz mindenre ismét FA-n és extra draft pick, de új QB mellett OL és WR kell h a főbb needek legyenek. Aztán, ha vmi pass rusherre futja még a lóvéból, lehet hozni, CB-t meg teletölteni fiatalokkal. Ja mondjuk TE sem ártana, Herndon mehet amerre lát.
Nem ismerve a teljes FA névsort, de sztem max WR vagy OL-ért fog JD bankot robbantani FA-n, többi igazolás az ideihez hasonló lesz.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
gabokocka
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
gabokocka
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 309 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Némi pozitívum, hogy Gase nem azonnal mondta, hogy Darnold OUT, hanem szerdai edzés alapján döntenek a kezdő személyéről. Dokik közölték vele, ha rásérül újabb 2-3 hét pihi. Kiderül h bírja az ütéseket majd,
Perine pár hét pihi, IR esélyes.
Fant megúszta a súlyosabb sérülést, week-to-week, Edoga kezdhet, de ő is sérülésekkel küzd.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mimst legalább el kezdte keresni Flacco a 2. félidőben. Eredmény? A Jets idei legjobb 2 negyede.
Hajrá Denzel, tarts ki. Jövőre minden szép lesz (remélem).

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Becton pár snapre tegnap kiállt, de minden oké a térdével. Perine (boka), Onwuasor hamstring sérülést szedett össze. Edoga bokája is kapott rendesen és bicegett is, emellett Fant bokájára is ráestek, ő kap MRI-t ma.
Ha Edoga és Fant is off, kb öngyilkosság lenne Darnoldot bevetni, ha McDermott lesz az RT (plusz nincs OT depth sem).
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1/1 harc:
Jets 0-10
Jaguars 1-9
Bengals 2-7-1
Többi csapat 3 győzelem+-al áll. Így lényegében 6 meccsel a szezon vége előtt 3 győzelmet össze kellene kalapálni, hogy 1/2-őn túlra csússzunk.

DRASZTIKUS, TRAGIKUS HÍR:
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na mindenki húzzon el a cs@ba. Bár a tegnapi meccset nem láttam sajnos... de érik, hogy 0ás szezonunk lesz - szégyen!!!!
Pityu Gyor
Ez a csapat ennyit tud, ezt kell megérteni.
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Na mindenki húzzon el a cs@ba. Bár a tegnapi meccset nem láttam sajnos... de érik, hogy 0ás szezonunk lesz - szégyen!!!!

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez a meccs lett a legnagyobb esélyünk elkerülni a teljes égést... Go Jets!!!!
Pityu Gyor
Nem értek egyet, főleg a heti CB mozgások után.. 😀
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Szerintem ez a meccs lett a legnagyobb esélyünk elkerülni a teljes égést... Go Jets!!!!

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gase tegnap meg azt mondta, hogy bizakodoak Austin vasarnapi jateka kapcsan. Most ment IR-re. Ugyanezt mondta Darnoldnal jovo hetre...
több mint 5 éve
Ha Austin is kiszall a szezonra:

Bryce Hall (R), Corey Ballentine
Lamar Jackson (R), Jav Guidry (R)
Arthur Maulet

S Ashtyn Davis (R) has ability to play CB.
Beki
Fehér gyerek cornerbe! 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha Austin is kiszall a szezonra:

Bryce Hall (R), Corey Ballentine
Lamar Jackson (R), Jav Guidry (R)
Arthur Maulet

S Ashtyn Davis (R) has ability to play CB.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Poole vallat mutottek, vege a szezonjanak. Tovabba...Austin nyakat MRI vizsgalatnak vetik ala, mert idezem: "valami nincs rendben vele"

Desir kivagasaval artottunk is picit a tanknak, de tobbet adunk vissza. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerdai kórházrovat:
DNP: HAnderson, Darnold, Cashman
LP: Perriman, Ficken, VSmith, QW
FP: Becton, Onwuasor
Beki
Onwuasor kezdő is lesz ?
Janek
Hát...alapból Hewitt és Cashman a két kezdő, utóbbiról nincs infó mi lesz a sorsa vasárnap. Mögöttük Langi, Hager és Onwuasor van. Sztem Langi kapja meg a lehetőséget.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 993 — Apu ökölbeszorított keze
Szerdai kórházrovat:
LP: Perriman, Ficken, VSmith, QW
FP: Becton, Onwuasor
Beki
Onwuasor kezdő is lesz ?

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerdai kórházrovat: