New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline szerint amennyiben sikerülne letradelni, úgy az OL lesz fókuszban a draft 1. körében. (micsoda szmókszkrín)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Presezlony schedule:
több mint 6 éve
Valaki megosztaná velem hogy a Jets hogyan kapcsolódik Gothamhez?Eredetileg a csapatot New York Titansnak hívták. Mikor csődbe ment, felvásárolta a Gotham Football Club Inc. nevű társaság 1963ban. Ők nevezték át a csapatot és a zöld fehér színt is ekkor vette fel a klub.
KeyG
több mint 6 éve
Valaki megosztaná velem hogy a Jets hogyan kapcsolódik Gothamhez?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Maye visszatér a 20-as mezhez, Bell-é lesz a 26-os.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Adams-nek milyen nyaka van. 😀
több mint 6 éve
ha ctrl+f5-tel frissítitek az oldalt, akkor már az új logó láthatóa fejlécet is cseréljük majd hamarosan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
twitter.com/TheJetTake/status/1114653011450695681?s=19
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
És most mindettől függetlenül, remélem, hogy minden Pats-meccset ad a tévé és ezt a kommentátort véletlenül sem kell hallgatnom :d

több mint 6 éve
Na jó így többszöri megnézés után, nem is rosszak ezek a mezek, bár nekem még mindig a fekete változat tetszik a legjobban...valamiért örülök, hogy van egy három színű mezünk is.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Mondjuk mivel zöld, így túl jó már eleve nem lehet 🤣Szerintem baszó lett a redesign. Örültem volna ha az eltérő ujjakat meghagyják mondjuk.+1 szavazat arra, hogy ez a Jets outfit ezerszer jobb a réginél.
shawnka
főleg a sisak lett nagyon menő
rva

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Szerintem baszó lett a redesign. Örültem volna ha az eltérő ujjakat meghagyják mondjuk.+1 szavazat arra, hogy ez a Jets outfit ezerszer jobb a réginél.
shawnka
főleg a sisak lett nagyon menő
több mint 6 éve
A sisak színe királyos, mezszínben is van előrelépés, szóval jobb, mint volt! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
És ki mondta, h nem?! 😀 Am a zöld felsős összeállítás első blikkre az Eaglessel keverhető részemről. Kicsit olyan két szék között a pad alá mez. Nagyot akartak fogni vele, de valahogy nem sikerült. Én a régire szavazok, nekem az jobban bejött. Persze élőben nyilván más lesz - megszokjuk, megszeretjük. De az új logó tényleg nem lett jó, a régi ebből is jobban tetszett. Na de ha ez kell a SB győzelemhez és egy dinasztia kialakulásához, ám legyen 😀Helmet jó lett, mezek szódával elmennek, az új logó meg okádék.A logó olyan, mintha Painttel rajzolták volna a tojáslabdát
Beki
Fast Willie
GO JETS!!!
több mint 6 éve
Helmet jó lett, mezek szódával elmennek, az új logó meg okádék.A logó olyan, mintha Painttel rajzolták volna a tojáslabdát
Beki
több mint 6 éve
Szerintem baszó lett a redesign. Örültem volna ha az eltérő ujjakat meghagyják mondjuk.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Helmet jó lett, mezek szódával elmennek, az új logó meg okádék.
több mint 6 éve
Jó, hogy tagadta, mert tényleg nem így állnak az igazin 😊Adams már tagadta is, hogy ezek lennének a mezek. Ha valóban csak szerkesztett kép, akk is pacsi a készítőnek.Ez a kép kering ma Twitteren az új mezekről:Meh..kicsit tobbet vartam ennel, a fekete egesz jo mondjuk..(mar persze ha igaz)
Beki
Apex
Beki

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bosa és QWilliams is jön vizitálni.
több mint 6 éve
Ez nagyon Michigan State-es.Egy az egyben North Texas Mean Green
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a fehér mez zöld gatyával és zöld sisakkal kimondottan jó, többi kombó elég gagyi.