New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor viszont nem lesz Fitz mert 10-12 milkát nem tudsz csinálni csak szerződések baszkurálásával...Srácok Fitzmagic egy középszer kalandor irányító... Amikir Bradfordok, Chase Danielsek, Osvik stb ilyen pénzeket kapnak, akkor lehet én is fintorognék a helyében... Amúgy eddig ilyen 6-7 millás ajánlatokról voltak hírek... A 12 milla azért már elfogadhatóbb. A nehéz cap helyzetet a tavalyi eszetlen költekezés okozta, tökön kőtte magát az FO... Úgy voltak vele hogy Ganyé kezd, mert a lófaszt nem keres, Fitzi jön back upnak azt jól van... Csakhogy Ganyé eléggé ganyé, Fitzi meg tolt egy jó szezont...Mivel ő benne van a korban egy ilyen év után nyílván nem akar szaré-hugyé aláírni, főleg hogy ő is tudja hogy Haki meg Ganyé meg is pecsételné a Jets szezonját... Ezt tudja a Jets is...Kérdés mit választanak... Jöjjön vissza Fitz? Akkor valószínűleg kell majd egy vezér áldozat (Wilk)... Viszont a D-line amúgy is erős, persze MO kiesése érvágás, de a sok D talent miatt nagyobb a PO esély Fitzel MO nélkül, mintsem fordítva... Vagy mondhatják hogy Ganyé és Heki leboxolja ki kezd, MO marad... Nállam egyik irányító se üti meg még a game manager szintet sem, nagyon meglepne ha bármi PO esélyesek lenne velük. Év végén megint jönne a Wilk dráma, mint idén. Ki tudja Heki talán egy tanuló év után belerázódik és a meglévő fegyverekkel ( Marshall, Forte, Decker stb) talán lesz belőle egy Fitzhet hasonló középszerű QB...( jobb esetben...) Nem is tudom melyik út volna jobb...Sztem Wilk idén már biztosan nem megy, taggel végig játsza a szezont
Tomcsik
Wester
több mint 10 éve
Srácok Fitzmagic egy középszer kalandor irányító... Amikir Bradfordok, Chase Danielsek, Osvik stb ilyen pénzeket kapnak, akkor lehet én is fintorognék a helyében... Amúgy eddig ilyen 6-7 millás ajánlatokról voltak hírek... A 12 milla azért már elfogadhatóbb. A nehéz cap helyzetet a tavalyi eszetlen költekezés okozta, tökön kőtte magát az FO... Úgy voltak vele hogy Ganyé kezd, mert a lófaszt nem keres, Fitzi jön back upnak azt jól van... Csakhogy Ganyé eléggé ganyé, Fitzi meg tolt egy jó szezont...Mivel ő benne van a korban egy ilyen év után nyílván nem akar szaré-hugyé aláírni, főleg hogy ő is tudja hogy Haki meg Ganyé meg is pecsételné a Jets szezonját... Ezt tudja a Jets is...Kérdés mit választanak... Jöjjön vissza Fitz? Akkor valószínűleg kell majd egy vezér áldozat (Wilk)... Viszont a D-line amúgy is erős, persze MO kiesése érvágás, de a sok D talent miatt nagyobb a PO esély Fitzel MO nélkül, mintsem fordítva... Vagy mondhatják hogy Ganyé és Heki leboxolja ki kezd, MO marad... Nállam egyik irányító se üti meg még a game manager szintet sem, nagyon meglepne ha bármi PO esélyesek lenne velük. Év végén megint jönne a Wilk dráma, mint idén. Ki tudja Heki talán egy tanuló év után belerázódik és a meglévő fegyverekkel ( Marshall, Forte, Decker stb) talán lesz belőle egy Fitzhet hasonló középszerű QB...( jobb esetben...) Nem is tudom melyik út volna jobb...Sztem Wilk idén már biztosan nem megy, taggel végig játsza a szezont
Tomcsik
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Srácok Fitzmagic egy középszer kalandor irányító... Amikir Bradfordok, Chase Danielsek, Osvik stb ilyen pénzeket kapnak, akkor lehet én is fintorognék a helyében... Amúgy eddig ilyen 6-7 millás ajánlatokról voltak hírek... A 12 milla azért már elfogadhatóbb. A nehéz cap helyzetet a tavalyi eszetlen költekezés okozta, tökön kőtte magát az FO... Úgy voltak vele hogy Ganyé kezd, mert a lófaszt nem keres, Fitzi jön back upnak azt jól van... Csakhogy Ganyé eléggé ganyé, Fitzi meg tolt egy jó szezont...Mivel ő benne van a korban egy ilyen év után nyílván nem akar szaré-hugyé aláírni, főleg hogy ő is tudja hogy Haki meg Ganyé meg is pecsételné a Jets szezonját... Ezt tudja a Jets is...Kérdés mit választanak... Jöjjön vissza Fitz? Akkor valószínűleg kell majd egy vezér áldozat (Wilk)... Viszont a D-line amúgy is erős, persze MO kiesése érvágás, de a sok D talent miatt nagyobb a PO esély Fitzel MO nélkül, mintsem fordítva... Vagy mondhatják hogy Ganyé és Heki leboxolja ki kezd, MO marad... Nállam egyik irányító se üti meg még a game manager szintet sem, nagyon meglepne ha bármi PO esélyesek lenne velük. Év végén megint jönne a Wilk dráma, mint idén. Ki tudja Heki talán egy tanuló év után belerázódik és a meglévő fegyverekkel ( Marshall, Forte, Decker stb) talán lesz belőle egy Fitzhet hasonló középszerű QB...( jobb esetben...) Nem is tudom melyik út volna jobb...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Talan vallalhatobb , mint egy szegeny OG uvoltese akinek Sanchez fut neki rossz helyen. 😀... S Dekker fájdalmas üvöltését még Dzsörziben is hallani....Majd dobál Gané.Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
Szóva mit mond az ügynöke, hogy egy Bradfordnyi fizutól azonnal hanyatt kéne dobni magát? Hogy megkapja a rank.22 fizut, ahol csupa csupa fiatal van. Idesöcsém úgynézd, hogy valszeg ez az utsó szerződés amit alá fogsz írni, most kell meggubázni a boltot. Még ott skubiz Elvéj bácsi a sarokba, ő nem fog gurigázni.
Még hogy nincs pénzük, faszikám, hát az istenpénzét kifizették egy nyamvatt CBre, Qbra meg nincs lé? Meg sorbaállnak az agyonfizetett DT-k? Hát csináljanak gubát ha passzjátékot akarnak, faszikáim. Itt Fitzi bácsi terített asztala van, majd biztos beijedek Hakibergtől, aki két egyeneset nem tud dobni, majd kérdezzék meg a teljesítménybónuszos wr kollegákat, hátha lesz egy két szavuk a dologhoz. Nagyon szép a lojalitás csak mekkérdezném ugyan mi a büdös faszért kellett az évek alatt felhamozott cap-et rögtön elbaszni kornerekre???? Akkor jáccanak csak kornerrel...
sutianap
Amadeus91
sutianap
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amugy megertem h az FO fosik egy rosszabb szezontol, bar amugy is eleg eros a sorsolasunk, de Fitzyt Gailey rendszere tette naggya plusz egyebek, de ez rohej h 12 misin fintorog, mashol backup lenne, de nem akkora kiraly h megtehesse.
több mint 10 éve
Igen, ez nagy ötlet volt kiszivárogtatni 😊 a két, három (?) hisztis ha tényleg ez a bajuk most elhallgathatnakMost szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
Green is green
több mint 10 éve
Nem ér ennyit. Ez nem játékos-fizetés kérdés hanem csapat-játékos-salary cap kérdés. Jelenleg nincs helyünk. Ha Fitz jön, fel kell áldozni valószínű Wilkersont (és még az sem biztos h elég, lehet át kell még mást is strukturálni amivel a következő évek végre stabilizálodó sapka helyzetét nehezítjük). A jövőt nézve ennyit nem ér sztem, szimpatikus játékos, volt pár jó meccse, val jobb mint a mostaniak, azonban nem megoldás hosszútávon márcsak kora miatt sem. Másik opció, hogy az adott nem gyenge keretet megkapja Geno (sokan elfelejtik tavaly is Ő volt a kezdő!) ami ha bejön az jó, ha nem, akkor eldőlt Ő mennyit ér és szezon közben teszteljük a két még fiatalabb, majd max jövőre keresünk franchise QB-t.Jahogy elmélet! Hány épkézláb kezdő QB van a piacon? Vettem, akkor még várunk...What? Kereslet-kínálat... Ha ide nem ír alá elmehet másfélért backupnak valahová. Nem olyan egyszerű ez...Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
Szóva mit mond az ügynöke, hogy egy Bradfordnyi fizutól azonnal hanyatt kéne dobni magát? Hogy megkapja a rank.22 fizut, ahol csupa csupa fiatal van. Idesöcsém úgynézd, hogy valszeg ez az utsó szerződés amit alá fogsz írni, most kell meggubázni a boltot. Még ott skubiz Elvéj bácsi a sarokba, ő nem fog gurigázni.
Még hogy nincs pénzük, faszikám, hát az istenpénzét kifizették egy nyamvatt CBre, Qbra meg nincs lé? Meg sorbaállnak az agyonfizetett DT-k? Hát csináljanak gubát ha passzjátékot akarnak, faszikáim. Itt Fitzi bácsi terített asztala van, majd biztos beijedek Hakibergtől, aki két egyeneset nem tud dobni, majd kérdezzék meg a teljesítménybónuszos wr kollegákat, hátha lesz egy két szavuk a dologhoz. Nagyon szép a lojalitás csak mekkérdezném ugyan mi a büdös faszért kellett az évek alatt felhamozott cap-et rögtön elbaszni kornerekre???? Akkor jáccanak csak kornerrel...
sutianap
gordon
sutianap
Green is green
több mint 10 éve
Jahogy elmélet! Hány épkézláb kezdő QB van a piacon? Vettem, akkor még várunk...What? Kereslet-kínálat... Ha ide nem ír alá elmehet másfélért backupnak valahová. Nem olyan egyszerű ez...Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
sutianap
gordon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
What? Kereslet-kínálat... Ha ide nem ír alá elmehet másfélért backupnak valahová. Nem olyan egyszerű ez...Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
sutianap
több mint 10 éve
... S Dekker fájdalmas üvöltését még Dzsörziben is hallani....Majd dobál Gané.Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
sutianap
Amadeus91

több mint 10 éve
Majd dobál Gané.Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester
sutianap
több mint 10 éve
Mennyi is most a cap spacetek? Azért itt 12 milláról beszélünk, amit csak szerződések átalakításával elég nehéz kihozni... + abba minden érintett játékosnak bele kéne mennie a modosításba. Valamint akkor valszeg később lenne több garantált pénzük ami a későbbiekben vághatja haza a capet...Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Van, de jo lenne nem nehez helyzetbe hozni magunkat a kovetkezo evekre. 😀
Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Wester
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Van, de jo lenne nem nehez helyzetbe hozni magunkat a kovetkezo evekre. 😀
Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Wester
több mint 10 éve
Leszek akkor én az ördög ügyvédje.Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Wester

több mint 10 éve
Most szivárogtatta ki a csapat az egészet, és így azért más a leányzó fekvése, mert a 7-8 milliót megértették, hogy miért nem fogadta el, így viszont egyre többen állnak a csapat oldalára, és Decker és Marshall se nagyon duzzoghat hiszen ott a korrekt ajánlat Fitzi előttNa erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Atisch
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Na erről nem volt infóm, csak annyi, hogy 7-8 misinél többet kínáltunk neki. Én még így is 10 alá saccoltam az offert. Ez így beteg bazz...Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Wester
Szerkesztette: Atisch
rex ryan bekaphatja
több mint 10 éve
Marshall és Decker lemondhatna akkor egy kis pénzről, ha már ennyire vissza akarják Fitzet 😀Amúgy a pénz elég könnyen megoldható van elég átstruktrúrálható szerződés.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ido kerdese volt h mikor lesz kiszivarogtatva az ajanlat a media szamara.Na igen ezt akartam is kérdezni...
Fitz es az ugynoke elmehet a picsaba roviden, remelem Macc aprankent elkezdeni csokkenteni meg ezt az ajanlatot is.
Masik kerdes h ennyi penzt hogyan szabaditunk fel...
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ido kerdese volt h mikor lesz kiszivarogtatva az ajanlat a media szamara.Fitz es az ugynoke elmehet a picsaba roviden, remelem Macc aprankent elkezdeni csokkenteni meg ezt az ajanlatot is.
Masik kerdes h ennyi penzt hogyan szabaditunk fel...
több mint 10 éve
Elvileg március óta ez az ajánlat van az asztalonFitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
Atisch
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Fitznek ajánlottuk egy 3 éves szerződést, az első évben 12 millóvalEz elég korrekt.
Wester
rex ryan bekaphatja
több mint 10 éve
Amúgy is kb egy hét alatt többet keresnek mint te egy egész élet alatt... Kibírják ha nem kapnak fizut pár hétig 😊na és ha a tejsítmény bónusza nagyobb, akkor???gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
A source said there has been no movement in the Jets-Fitzpatrick negotiations. No discussions in several weeks. #nyj
Eric Decker skipped OTAs this week because he is upset the organization has yet to sign Ryan Fitzpatrick, according to a source. #nyj
Beki
Wester
Beki
akkó kedves GM úr hogyisvanez?
sutianap
Tomcsik
Lucifer
mzperx
sutianap
több mint 10 éve
na és ha a tejsítmény bónusza nagyobb, akkor???gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
A source said there has been no movement in the Jets-Fitzpatrick negotiations. No discussions in several weeks. #nyj
Eric Decker skipped OTAs this week because he is upset the organization has yet to sign Ryan Fitzpatrick, according to a source. #nyj
Beki
Wester
Beki
sutianap
Tomcsik
Lucifer
mzperx

több mint 10 éve
gondolom ilyen esetben nem jár fizu nekik....b+ ezek profik?Azért lássuk be, nekik is nagy érdekük, h Fitz visszajöjjön. Genoval nem lesz 2 1000 yardos elkapónk, de még egy sem.Kezd visszanyalni a fagyi... Decker és Marshall is tudja, hogy Hekivel nekimenni a szezonnak nem nyerő gondolat...Mellesleg meglepődtem volna ha Marshall nem csinálja a show-t... Pont ilyesmik miatt tradelte el minden csapata...má Marshall is csatlakozott...Így mehet tovább a cirkusz New Yorkban. 😀Brian Costello @BrianCozDecker elmehet az anyjába, remélem nem hozzuk vissza Fitzpatrickot. 😀
Beki
Wester
Beki
sutianap
Tomcsik
Lucifer