New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
No, Rex Ryan lesz a Bills köv. HC-ja, izgalmas lesz, pláne ha Trestman lesz az OC-ja. Bár 1. kör nélkül és QB helyzettel kemény dolga lesz,Bekina ennek nagyon de nagyon nem örülök :/Wester
Ezzel nem csak te vagy így.. szerintem minden Pats drukker fellélegzett hogy végre elhagy bennünket, erre most kap egy brutaláisabb védelmet .. 😓No, Rex Ryan lesz a Bills köv. HC-ja, izgalmas lesz, pláne ha Trestman lesz az OC-ja. Bár 1. kör nélkül és QB helyzettel kemény dolga lesz,Bekina ennek nagyon de nagyon nem örülök :/Wester
több mint 9 éve
No, Rex Ryan lesz a Bills köv. HC-ja, izgalmas lesz, pláne ha Trestman lesz az OC-ja. Bár 1. kör nélkül és QB helyzettel kemény dolga lesz,Bekina ennek nagyon de nagyon nem örülök :/
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
No, Rex Ryan lesz a Bills köv. HC-ja, izgalmas lesz, pláne ha Trestman lesz az OC-ja. Bár 1. kör nélkül és QB helyzettel kemény dolga lesz,
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gondolom vmi assistant GM posztot töltene be Dominik Maccagnan mellett és ő inkább a pénzügyi részletekért felelne. Revis kapcsán mondjuk az is közrejátszott, hogy Darrelle is bizonyítani akart a sérülése után, így ezért ment bele h ne legyen garantált tartalom a szerződésében.Valamint a korábbi Tampa GM-et, Mark Dominik-ot is megkerestük, de a pozíció nem egyértelmű perpillBekisztem őt vmi cap gurunak hoznánk, mivel Maccagnannek scouting directorként, nem sok tapasztalata lehet a cap management terén. Dominiknak a tampánál az volt a szokása, hogy nem adott aláírási bónuszt, aminek előnye hogy később bármikor ki lehet vágni a játékost (lásd Revis), de hátránya, hogy emiatt nem is annyira vonzó a játékosok számáraWester
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát, ha mai napon még nem is, de holnapra én is.Maccagnan az estet ismet NY-ban toltotte es ma megint, immaron sorozatban harmadik alkalommal talalkozik ma Woodyekkal.Bekién mára bejelentés szagot érzekWester
Ugye pénteken volt egy 2. interjú, majd vacsora is, amelyre Costello azt írta, hogy Maccagnan homerun-t ért el Woody-nál. Volt tegnap is meeting és ma is lesz, szóval most vagy ennyi kérdésük van Woody-éknak, vagy ennyi részletet kell tisztázniuk. 😀
HC keresésnél is érdekes lesz nézni, hogy ha Kubiak nem jön interjúra és senki sem érkezik 2. körre hét közepéig, akkor egyértelmű, hogy Quinn-re várunk (bár egyetlen HC sem került még kinevezésre egyik csapatnál sem).
több mint 9 éve
Maccagnan az estet ismet NY-ban toltotte es ma megint, immaron sorozatban harmadik alkalommal talalkozik ma Woodyekkal.Bekién mára bejelentés szagot érzek
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan az estet ismet NY-ban toltotte es ma megint, immaron sorozatban harmadik alkalommal talalkozik ma Woodyekkal.
több mint 9 éve
nincs hc, oszt egyből elkanászosodnak az emberek 😀
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
CJ?K-t letartóztatták: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/10/jets-chris-johnson-arrested/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"GM candidate Mike Maccagnan will be having dinner tonight w/ Woody Johnson to get better sense of how they interact/could work together #nyj"Egész szép thread kerekedett abból, vajon mit rendelt az étteremben 😊
Go Jets!
több mint 9 éve
Valamint a korábbi Tampa GM-et, Mark Dominik-ot is megkerestük, de a pozíció nem egyértelmű perpillBekisztem őt vmi cap gurunak hoznánk, mivel Maccagnannek scouting directorként, nem sok tapasztalata lehet a cap management terén. Dominiknak a tampánál az volt a szokása, hogy nem adott aláírási bónuszt, aminek előnye hogy később bármikor ki lehet vágni a játékost (lásd Revis), de hátránya, hogy emiatt nem is annyira vonzó a játékosok számára
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mehta jelenti, hogy Maccagnan-t szeretnénk GM-nek egyhangúlag, akit hétvégéig ki is nevezhetünk. Quinn a HC posztra az esélyes és ő Kyle Shanahan-t szeretné OC-nak, valamint:Seahawks defensive coordinator Dan Quinn, the most coveted head coaching candidate on the market who has interviewed with five teams, has told friends that the Jets are his top choice, according to sources.
Brian Costello is megerősíti, hogy Quinn a HC jelöltünk, mellette Bowles és Cable interjúi nyűgözték le a vezetőséget.
Valamint a korábbi Tampa GM-et, Mark Dominik-ot is megkerestük, de a pozíció nem egyértelmű perpill
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 9 min9 perccel ezelőttGM candidate Mike Maccagnan will be having dinner tonight w/ Woody Johnson to get better sense of how they interact/could work together #nyj
Manish Mehta @MMehtaNYDN 8 min8 perccel ezelőtt
Meanwhile, Jets are reaching out to possible negotiators/experienced football execs to perhaps work with new GM, I'm told. #nyj
Sztem sokat nem kell már várni az új GM kilétére.
több mint 9 éve
Mike Devlin OL edző közben lelépett Houstonba
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 15 min15 perccel ezelőttWith Jets having a 2nd interview with well-supported GM candidate Mike Maccagnan wouldn't be surprised at all if he's hired this weekend
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Több riport is napvilágot látott, amely szerint Dan Quinn immáron a fő esélyes HC posztra, aki Kyle Shanahan-t szeretné OC-nak.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan 2. interjúja pénteken lesz. Szerda reggel jelezték számára Woody-ék, hogy ismét beszélgetnének vele, tehát kevesebb, mint 48 óra telt el az 1. interjúja után.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőttJets bringing back Texans dir of college scouting Mike Maccagnan for 2nd GM interview, per league sources. 1st candidate for 2nd interview.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Újabb jelöltünk van GM posztra:Rich Cimini @RichCimini
Bucs director of player personnel Jon Robinson scheduled to interview tomorrow with the Jets. #nyj
Casserly nyilatkozott egy rádiónak és elmondta, hogy a team nyitott azon ötletre, hogy előbb HC legyen, majd GM:
"In a perfect world, you hire the GM first and then hire the head coach, because it's critical that you have a good working relationship between the two of them, and that's the best way to get it. However, sometimes opportunities present themselves on a coach that you can get in competition with and you feel like you need to pull the trigger on the coach first -- and then come back and hire a general manager, where the head coach has input into it."
Valamint hivatalos honlapon is megerősítették h kik voltak interjún eddig:
www.newyorkjets.com/news/article-7/Latest-on-Search-for-General-Manager/5d53eddb-168d-4954-9aee-586dfaff5c48?campaign=tw
www.newyorkjets.com/news/article-7/Latest-on-Search-for-Head-Coach/c755d217-cfb2-4baa-8889-1c534383ec74?campaign=relatedlink
Valamint egy kép a végére:
több mint 9 éve
malkav
2 468
Jets will conduct two interviews with HC candidates today: Cardinals DC Todd Bowles & Chargers OC Frank Reich.Remélem Kubiak még egy ideig nem is lesz...mondjuk február 2. hetéig. 😀
Mai nap után gyakorlatilag a HC és GM jelöltek közül gyakorlatilag csak Kubiak nem volt még 1. körös interjún.Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jets will conduct two interviews with HC candidates today: Cardinals DC Todd Bowles & Chargers OC Frank Reich. Mai nap után gyakorlatilag a HC és GM jelöltek közül gyakorlatilag csak Kubiak nem volt még 1. körös interjún.
több mint 9 éve
valamiért a másik morara asszociáltam hirtelen, és én nagyon ellene vagyok annak, hogy rég visszavonult edzőket hozzunk vissza.Mora LOL, őt inkább hagyjukWestermi bajod vele? szerintem csak jót tett neki az a pár év LA-ben és tehetséggondozásban biztos valamennyire ő is hozzátett, hogy így felvirágzott a UCLA.
látom, hogy nem jön, de akkor is, szerintem ő korrekt jelölt akárhova.Höri
A másik Mora meg tényleg nem lol kategória, de véleményem szerint neki kell még pár év mire visszajöhet
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Mora LOL, őt inkább hagyjukWestermi bajod vele? szerintem csak jót tett neki az a pár év LA-ben és tehetséggondozásban biztos valamennyire ő is hozzátett, hogy így felvirágzott a UCLA.
látom, hogy nem jön, de akkor is, szerintem ő korrekt jelölt akárhova.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
elkezdődött az offseason 😒Akkor ez aktuális: tdmagazin.hu/hirek/rekordideig-nem-tartoztattak-le-senkit
Kimberley A. Martin @KMart_LI · 2h 2 hours ago
#Jets backup LB Jermaine Cunningham arrested, charged w/ spreading sexual images, gun offensesWester
GO JETS!!!