New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Legyen csak számára a nagy állás, ha a Frisconak nem kell. 😀A frisco a Nagy Állás, szerintem oda hajt, de nem akar egyből nekirohanni, hanem bezsebelni egy tuttit és csak úgy kíváncsiságból elutazni Friscóba, közben Ti feltoljátok a renoméját.sutianapNah ezt most fordítsd le magyarra lécci, mert nem állt össze. 😀Beki"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Szerintem a 49 a nagy befutó úgy akar menni a Kutya, hogy már van cetli a zsebében.sutianap
Csipkedjuk magunkat nagyon ezzel a Marrone interjuval ugy nez ki.Beki
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
A kérdés, h a 49ers-nek mennyire kell...A frisco a Nagy Állás, szerintem oda hajt, de nem akar egyből nekirohanni, hanem bezsebelni egy tuttit és csak úgy kíváncsiságból elutazni Friscóba, közben Ti feltoljátok a renoméját.sutianapNah ezt most fordítsd le magyarra lécci, mert nem állt össze. 😀Beki"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Szerintem a 49 a nagy befutó úgy akar menni a Kutya, hogy már van cetli a zsebében.sutianap
GO JETS!!!
több mint 9 éve
A frisco a Nagy Állás, szerintem oda hajt, de nem akar egyből nekirohanni, hanem bezsebelni egy tuttit és csak úgy kíváncsiságból elutazni Friscóba, közben Ti feltoljátok a renoméját.Nah ezt most fordítsd le magyarra lécci, mert nem állt össze. 😀Beki"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Szerintem a 49 a nagy befutó úgy akar menni a Kutya, hogy már van cetli a zsebében.sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah ezt most fordítsd le magyarra lécci, mert nem állt össze. 😀"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Szerintem a 49 a nagy befutó úgy akar menni a Kutya, hogy már van cetli a zsebében.sutianap
több mint 9 éve
"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Szerintem a 49 a nagy befutó úgy akar menni a Kutya, hogy már van cetli a zsebében.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Marrone interju a Florham parkban lesz amugy.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Varjuk meg a veget, hat ha most vmelyikbinsider kikohog nemi infot h ment az interju az altaluk legeselyesebbnek hivott jelolttel."@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."én már elkönyveltem, hogy ő leszWester
több mint 9 éve
"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."én már elkönyveltem, hogy ő lesz
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@RapSheet: The #Jets are interviewing former #Bills coach Doug Marrone today, source says. Goes without saying, a lot of interest on both sides."Csipkedjuk magunkat nagyon ezzel a Marrone interjuval ugy nez ki.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem csak akar, hanem fog is, bar nem tudom h elso interju utan milyen elonyuk lesz ebbol, ha csak nem ajanlanak szerzodest neki rogton.Állítólag Reich-el még a Jets interjú előtt akar mindenképpen találkozni a Bills vezérkar.BazzaniHelyzetjelentés a GM és HC-keresősdiben, egy új név van benne, Frank Reich Chargers OC.Reich neve abszolút nem új, már jó pár napja tudjuk, hogy jön interjúra, de az időpont még ismeretlen. 😊Beki
sports.yahoo.com/news/jets-complete-interviews-quinn-cable-014125373--nfl.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxi
több mint 9 éve
Állítólag Reich-el még a Jets interjú előtt akar mindenképpen találkozni a Bills vezérkar.Helyzetjelentés a GM és HC-keresősdiben, egy új név van benne, Frank Reich Chargers OC.Reich neve abszolút nem új, már jó pár napja tudjuk, hogy jön interjúra, de az időpont még ismeretlen. 😊Beki
sports.yahoo.com/news/jets-complete-interviews-quinn-cable-014125373--nfl.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ballardrol egy cikk.www.bucsnation.com/2014/1/3/5271498/chris-ballard-future-general-manager-for-the-buccaneers
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Helyzetjelentés a GM és HC-keresősdiben, egy új név van benne, Frank Reich Chargers OC.Reich neve abszolút nem új, már jó pár napja tudjuk, hogy jön interjúra, de az időpont még ismeretlen. 😊
több mint 9 éve
Helyzetjelentés a GM és HC-keresősdiben, egy új név van benne, Frank Reich Chargers OC.sports.yahoo.com/news/jets-complete-interviews-quinn-cable-014125373--nfl.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egy rövid összefoglaló, hogy kiknek van szerződése a következő szezonra és mennyi cap space-ünk lesz (cap számok a játékosok neve mellett). Adatok overthecap.com-ról vannak.2015-ben várható cap space: $53.165.074
QB:
Geno Smith QB, 1.368M
RB:
Chris Johnson RB, 5.25M
Chris Ivory RB, 2.75M
Tommy Bohanon FB, 0.6M
WR:
Percy Harvin WR, 10.5M
Eric Decker WR, 6.5M
Jeremy Kerley WR, 2.6M
TJ Graham WR, 0.66M
Chris Owusu WR, 0.66M
Saalim Hakim WR, 0.585M
Wesley Johnson WR, 0.51M
Walt Powell WR, 0.51M
Quincy Enunwa WR, 0.435M
TE:
Jeff Cumberland TE, 1.9M
Jace Amaro TE, 0.975M
Chris Pantele TE, 0.585M
Zach Sudfeld TE, 0.585M
OL:
D'Brickashaw Ferguson OT, 11.698M
Nick Mangold C, 10.407M
Breno Giacomini OT, 5.125M
Brian Winters OG, 0.778M
Oday Aboushi OG, 0.634M
Dakota Dozier OG, 0.585M
Dalton Freeman C, 0.51M
DL:
Muhammad Wilkerson DE, 6.969M
Sheldon Richardson DE, 2.742M
TJ Barnes DT, 0.51M
LB:
Quinton Coples LB, 2.8M
Calvin Pace LB, 2.25M
Jason Babin LB, 1.625M
Demario Davis LB, 0.854M
IK Enemkpali LB, 0.529M
Trevor Reilly LB, 0.524M
CB:
Dee Milliner CB, 3.453M
Darrin Walls CB, 0.9M
Dexter McDougle CB, 0.674M
Marcus Williams CB, 0.51M
S:
Calvin Pryor S, 1.946M
Antonio Allen S, 0.66M
Rontez Miles S, 0.435M
K:
Nick Folk K, 2.65M
P:
Ryan Quigley P, 0.585M
Fontosabb UFA/RFA:
David Harris LB, UFA
Willie Colon OG, UFA - sztem nem jön vissza
Dawan Landry S, UFA
Damon Harrison DT, RFA
Cut esetén felszabaduló legnagyobb cap space:
Pery Harwin WR, 10.5M szabadulna fel
Chris Johnson, RB, 3.5M szabadulna fel
Calvin Pace LB, 2.5M szabadulna fel
Jason Babin LB, 1.5M szabadulna fel
Hát mit mondjak...DL elég vékony, LB szintén, CB szintén, S szintén, QB pedig nincs. 😀
több mint 9 éve
Szerintem a Frisco állás bolydítja meg a népeket, kettő, az új Bilz vezérkar kömény, mint a kő, gondolom odadörzsölték a pikk elcseszerintést, meg hogy a DC többet rajzolt. Mer mik az eredményei, egy top OL tejes szétcseszése, QB semennyire megoldás, s a futás is egyre jobban szenved, dugmaronne nagy műve?sutianappontosan ezért nem szeretném őt, számomra mondjuk az az érthetetlen, hogy egyetlen egyetemi edző neve sem merült fel
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Szerintem a Frisco állás bolydítja meg a népeket, kettő, az új Bilz vezérkar kömény, mint a kő, gondolom odadörzsölték a pikk elcseszerintést, meg hogy a DC többet rajzolt. Mer mik az eredményei, egy top OL tejes szétcseszése, QB semennyire megoldás, s a futás is egyre jobban szenved, dugmaronne nagy műve?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kiemelt hsz-t ismét frissítettem.Mindjárt nekiugrom egy rövid összefoglalónak, hogy milyen rosterrel és cap helyzettel kell majd nekirugaszkodnia a dolgoknak az új GM és HC duónak.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nálunk is csak annyival jobb a helyzete, hogy van 1. körünk, de QB-t azt felejtsd el.Rohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Pont ugyanerre gondoltam én is.
Mondjuk gyanúsan volt már valami szóbeli beszélgetése a Jetsszel vagy valamelyik másik csapattal, vagy jó nagy hülye, hogy simán otthagyta az állását.tenorx
Mondjuk QB és első körös pick nélkül sok reménye nem volt egy normális szereplésre a Billsnél. Benne van az is, hogy kockáztatott egy viszonylag elfogadható év után, amikor 6 csapat keres HC-t.
Jövőre lejárt volna a szerződése és lehet, hogy sokkal kevesebb lehetősége lett volna.Bazzani
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Tuti, hogy felmérte Marrone az esélyeit, mielőtt kilépett a szerződéséből és a Jets beatwriterek jelentették is, hogy a vezetőségünket nem érte meglepetésként ez a hír. 😉
Mondjuk gyanúsan volt már valami szóbeli beszélgetése a Jetsszel vagy valamelyik másik csapattal, vagy jó nagy hülye, hogy simán otthagyta az állását.tenorx
Emellett asszem Marrone még megy interjúra a Falconshoz és a Bearshez is talán.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Értem, köszimég a drafton mikor felmentek watkinsértWesterA Bills eltradelte az első körös pickjét?LuciferRohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Pont ugyanerre gondoltam én is.
Mondjuk QB és első körös pick nélkül sok reménye nem volt egy normális szereplésre a Billsnél. Benne van az is, hogy kockáztatott egy viszonylag elfogadható év után, amikor 6 csapat keres HC-t.
Jövőre lejárt volna a szerződése és lehet, hogy sokkal kevesebb lehetősége lett volna.Bazzani
GO JETS!!!
több mint 9 éve
még a drafton mikor felmentek watkinsértA Bills eltradelte az első körös pickjét?LuciferRohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Pont ugyanerre gondoltam én is.
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
A Bills eltradelte az első körös pickjét?Rohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Pont ugyanerre gondoltam én is.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Rohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Pont ugyanerre gondoltam én is.
Jövőre lejárt volna a szerződése és lehet, hogy sokkal kevesebb lehetősége lett volna.
több mint 9 éve
Rohadjak meg, ha értem, hogy Marrone mitől ekkora zseni.Mondjuk gyanúsan volt már valami szóbeli beszélgetése a Jetsszel vagy valamelyik másik csapattal, vagy jó nagy hülye, hogy simán otthagyta az állását.