New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@Cnimbley: Source: If #Jets hire Marrone before hiring a GM Marrone will have a say in who the new GM is."

Sejtettem h Marrone a frontrunner HC posztra, de ezek.szerint ha jon meg nagyobb hatalmat is kap, mint Rex.
Tiszta Seahawks minta eddig.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@BrianCoz: Confirmed Jets have requested interviews with KC personnel dir. Chris Ballard and Dolphins dir. of college scouting Chris Grier #nyj"
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Elvileg Dan Quinn interjun is tul vannak Woody-ek.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
na ha kelly kilépne a szerződéséből akkor őt szívesen látnám 😀Wester
Felek a mienk lenne az utolso hely, amely erdekelne. 😊
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
na ha kelly kilépne a szerződéséből akkor őt szívesen látnám 😀

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
amúgy tényleg az összes coach repült? mert azért én dunbart és lynnt megtartottam volna

szerk.: mondjuk sokaknak nincs is szerződése jövő évre, szóval őket ki se kell rúgniWester
Javareszben 1 eves szerzodesuk volt.
több mint 9 éve
amúgy tényleg az összes coach repült? mert azért én dunbart és lynnt megtartottam volna

szerk.: mondjuk sokaknak nincs is szerződése jövő évre, szóval őket ki se kell rúgni

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
az elmúlt napokban internetmentes helyen voltam, így visszatérve pár gondolat:

- Marronet én nagyon nem akarnám, az idei Billsben minden jó volt csak az O nem, pedig elvileg támadószakértővel van dolgunk
- Seattleből nem kell HC se GM, ott a Schneider- Carroll duó érdeme minden, plusz se Idzik, se a jags HC Bradley nem vált be eddig
- Maccagnan nem lenne rossz, viszont a fenti HC-k közül talán csak Bowlesnak tudnék örülni, de nekem nem nagyon tetszik a lista :/

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@RapSheet: For GM, #Jets have interviewed Rod Graves, Trent Kirchner & Bill Kuharich. Rick Mueller is Sunday, Mike Maccagnan is Monday. That’s the list"
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Ezek közül kit tartotok a legalkamasabbnak? senkit nem ismerek a listákról pozíció alapján pedig egy-két ember szóba sem jönne nálam az adott pozikra...pl az RB coach, vagy a scouting director....mzperx
Lynn csak azért jöhetett szóba elvileg, hogy a Rooney-rule-nak eleget tegyünk, ellenben a scouting director naná h szóba kell h jöjjön, mert olyan GM-et keresünk, akinek van scouting background-ja és nem csak cap guy, mint Idzik volt.
Maccagnan esetében ez adott, míg Kirchner ugye John Schneider Seahawks GM jobb keze, míg Mueller-ről itt egy szép kis bio:  legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/mueller_r_1.html
Szóval GM sztem a Kirchner, Maccagnan, Mueller trióból fog kikerülni. HC kérdése pedig jó eséllyel Marrone-tól függ és h Quinn ma mit alkot az interjún.Beki
Akkor tartanék jó választásnak (laikusként) egy scouting directort, ha az a cél, hogy a következő években erőteljesen a draftról építkezik a csapat....fordítva, akkor tartanék jó választásnak egy pro personal directort ha inkább FA piacról/saját játékosokkal kell egyezkedni....
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tom Cable assistant HCHelmut Zimmer
Javítva.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ezek közül kit tartotok a legalkamasabbnak? senkit nem ismerek a listákról pozíció alapján pedig egy-két ember szóba sem jönne nálam az adott pozikra...pl az RB coach, vagy a scouting director....mzperx
Lynn csak azért jöhetett szóba elvileg, hogy a Rooney-rule-nak eleget tegyünk, ellenben a scouting director naná h szóba kell h jöjjön, mert olyan GM-et keresünk, akinek van scouting background-ja és nem csak cap guy, mint Idzik volt.
Maccagnan esetében ez adott, míg Kirchner ugye John Schneider Seahawks GM jobb keze, míg Mueller-ről itt egy szép kis bio:  legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/mueller_r_1.html
Szóval GM sztem a Kirchner, Maccagnan, Mueller trióból fog kikerülni. HC kérdése pedig jó eséllyel Marrone-tól függ és h Quinn ma mit alkot az interjún.
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Ezek közül kit tartotok a legalkamasabbnak? senkit nem ismerek a listákról pozíció alapján pedig egy-két ember szóba sem jönne nálam az adott pozikra...pl az RB coach, vagy a scouting director....
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Tom Cable assistant HC
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Cserkó-Kvinn párost tenném meg, a Gesztenyétől fázom.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy sztem a GM-ünk jövő héten már meglesz, miután legkésőbb hétfőre az összes jelölt 1. körös interjúja megtörténik (5 jelölt) és jöhetnek is 2. körre, akik meggyőzték Woody-ékat (már ha 2. körre szükség lesz).
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Frissítettem a kiemelt hsz-t a legfrissebb részletekkel.
Ahogy lent is olvashatjátok, azért sietnek Woody-ék annyira a GM interjúkkal, hogy felmérjék javarészben előre, hogy a listánkon levő HC-k közül kikkel szeretnének együtt dolgozni a GM jelöltek, de ha tippelnem kellene a legfontosabb ezen téren, hogy akarnak-e és tudnának-e Doug Marrone-nal együtt dolgozni, így sztem Muller és Maccagnan még Marrone előtt jönnek interjúra szvsz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello ‏@BrianCoz
Obviously, one of the main things the Jets are trying to find out from GM candidates is which coaches they would like to work with. #nyj

Ezért iparkodnak Woody-ék akkor a GM interjúkkal. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DeCosta ismet minden csapatot visszautasitott, aki interjura hivta.
Kuharich tegnap volt GM interjun, ahogy Kirchner is, ma es holnap Quinn es Cable lesz sorin, majd vasarnap es hetfon a Marrone, Mueller, Maccagnan trio erkezik.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@SI_PeterKing: Hearing Doug Marrone spoke by phone with Woody Johnson today. Went well. More formal interview coming after delegation returns from Seattle."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@BrianCoz: Doug Marrone is scheduled to interview with the Jets on Sunday or Monday, according to a league source. #nyj"
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 p32 perccel ezelőtt
New York Jets become favorites to land former Bills HC Doug Marrone, who is from the Bronx..

Wow, mi változások pár óra alatt.Beki
Végre egy olyan HC aki jól kezeli a QB kérdést.
Rengeteg remek visszavonulás előtt álló QB lesz a piacon.Bazzani
Nassibet lehet tradelni, csak 1 öltöző a távolság.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
New York Jets become favorites to land former Bills HC Doug Marrone, who is from the Bronx..

Végre egy olyan HC aki jól kezeli a QB kérdést.
Rengeteg remek visszavonulás előtt álló QB lesz a piacon.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó

Biztos most nézte meg a Miami-Jets meccset és Geno teljesítménye annyira lenyűgözte, hogy csapot-papot otthagyott, és jön ide. 😀iktriad
Nekem elég, ha Dunbar DL coach marad és hozná magával Marrone Jim Schwartz-ot. 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini 2 p2 perccel ezelőtt
As stated earlier, the Jets have interest in Doug Marrone. Now they will move to set up an interview. #nyj

Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 16 p16 perccel ezelőtt
Marrone will quickly emerge as a HC candidate with the Jets. And if Maccagnan gets that GM job, Marrone's candidacy will only get stronger.

Albert Breer ‏@AlbertBreer 22 p22 perccel ezelőtt
Both Rick Mueller and Brian Gaine have ties to Doug Marrone. Mueller is interviewing for Jets GM job. Gaine did two years ago.

Hát nagyon gyorsan lépünk Marrone ügyében és úgy néz ki h Mueller vagy Maccagnan személyében simán hozhatnánk olyan GM-et, akivel tud is együtt dolgozni majd.