New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Engedelyt kertunk a Seahawkstol h DCjuket, Dan Quinn interjura hivjuk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Woody annyit elarult h ma mar fel ettek a kapcsolatot minden GM jelolttel. Rapoport egy konkret nevet emlitett eddig: Vikings ass. GM George Patton.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Woody varhatoan 1 ora mulva all a new york-i media ele.Hirek szerint Rex mellett a teljes coaching staff is repult.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
És tessék:"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Ti kezdtétek, remélem jövünk mi is...peach
Vege.Beki
Around The NFL @AroundTheNFL 10 p10 perccel ezelőtt
Atlanta Falcons fire coach Mike Smith www.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Csak Pats cimert tettem volna ki a jelenlegi helyere. 😀 ha Rex marad"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Pedig megnéztelek volna Pats szurkolóként 😀ervinator
Vege.Beki
több mint 9 éve
ervinator
1 701
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Pedig megnéztelek volna Pats szurkolóként 😀
Vege.Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/news/article-7/Johnson-Official-Statement-on-Idzik-and-Ryan/78026ba5-0eb2-40bd-9362-f072e9938429?campaign=twWoody kozlemenye a menesztesekrol. Hivatalos h Casserly es Wolf segit GM es HC keresesben.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."End of an era
Vege.Beki
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Idziknél rosszabb GM-et nem találtok úgysem, ez már pozitívum. 😊
több mint 9 éve
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Ti kezdtétek, remélem jövünk mi is...
Vege.Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Vege.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Ha jól bejönne a draft és a FA, a 2015-ös sorsolás alapján még sokra is vihetnénk 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amugy hivatalosan a 6. pick a mienk a drafton.Buccs, Titans, Jax, Raiders, Redskins, Jets a sorrend.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tudom, h most nem e a téma, de a Dolphins megint megszívta ellenünk az utolsó meccsen 😀Dolphinsnal kicsit gondolkoznak majd jo esellyel azon kijelentesen h Philbin valoban jo iranyba viszi-e a csapatot, ahogy azt a tulajuk mondta, nalunk pedig Decker csendre intett ezzel legalabb par karogot es a jatekosok szepen tudtak elbucsuzni Ryantol.
Bár mondjuk nem tudom ki járt rosszabbul draft szempontjából...Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Tudom, h most nem e a téma, de a Dolphins megint megszívta ellenünk az utolsó meccsen 😀Bár mondjuk nem tudom ki járt rosszabbul draft szempontjából...
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
m.espn.go.com/nfl/story?storyId=12090676Chris Mortensen jelenti, hogy Rex es Idzik egyarant tavozik a csapattol. Forrasok szerint mas kirugasan is gondolkozik Woody (sztem Bradway-re utalhatnak).
Mihelyst a kirugasok hivatalossa valnak Ron Wolf csatlakozik Casserlyhez, mint consultant.
több mint 9 éve
már amaro és purdum is kitweetelt, egy afféle búcsúüzenetet rexnek
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Így jobbGeno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Frencsájz bekáp QB!ThundersNFL
Ez azért odabasz 😀Wester
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Geno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Frencsájz QB!
Ez azért odabasz 😀Wester
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Geno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Ez azért odabasz 😀
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Woody holnap reggel kozli majd donteset Ryannel es Idzikkel, de varhatoan mindketten repulnek.Woody meccs utan a riportereknek annyit mondott csak h a mai nap a jatekosokrol szol, amely elorevetitheti h Ryan is megy holnap.
több mint 9 éve
Geno sztem mindenképpen marad, backupnak jó lesz ráadásul olcsó isJohn Idzik is expected to be firedWesterLegalább szépen búcsúztatjuk őt is, Rexyt is (Geno Perfectrating Smitht is? 😊 )toam
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
John Idzik is expected to be firedWesterLegalább szépen búcsúztatjuk őt is, Rexyt is (Geno Perfectrating Smitht is? 😊 )
több mint 9 éve
John Idzik is expected to be fired
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Woody és Idzik az oldalvonal mellett áll állítólag 3 yardra egymástól. 😀Mike Garafolo @MikeGarafolo 5 min5 perccel ezelőttés még ki sem lett rúgva senki hivatalosan, mi lesz itt holnap 😀Wester
Per @JayGlazer, "somebody involved" in Jets coach search called Rex Ryan's agent about another candidate.
Édes faszom. 😀Beki