NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Nepi Philadelphia Eagles 25
Az első félidő parádés volt szerintem. Csak dörzsöltem a szemem, hogy jól látom amit látok. A másodikra ugyan igencsak feléledt a Redskins, de szerintem az igazi gond azzal volt, hogy megszeppentünk. Nem csak az offense, de a defense is. Kellynek helyre kell majd rakni a fejeket. Az igazi aggodalmam Vick. Kelly rendszerével mintha kezdene kiütni, hogy öregszik. Félek nem fogja bírni a szezon végéig, Folesal meg nem biztos, hogy ilyen olajozottan fog működni a támadás. Csak nekem tűnt úgy amúgy, mint ha Vick vesztett volna a sebességéből? Vagy csak Shady miatt tűnt úgy? 😊
Kendricks kellemes meglepetés volt, meg Williams is (utóbbi a Ravensben nagyon gyengén muzsikált). Tűkön ülve várom mit mutatunk a Chargers ellen.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Na akkor én is "elemzek" csapatrészenként:

ST: szerintem brutál jók voltak, azért ez úgy tavaly után kicseszett nagy előrelépés 😀 Puntok brutál jók voltak, hányszor rakta be Jones 20-on belülre? 4-5? DeSean csak egy 10 yardosat hordott vissza, de van olyan érzésem, hogy lesz még idén a Gaints vagy a Cowgirls ellen neki TD közeli visszaráncigálása 😀

O:
- Hát nem lett egy 2010-es Vick, de pár hibát leszámítva játszott olyan jól, mint ami elég is Chip taktikájához. Megint volt estében passzkísérlete, folyamatos fejjel előre becsúszások, oldalvonalon kirohanok 3 yarddal a LoS előtt mikor ki is dobhatnám a lasztit ésatöbbi. De ezek fényévekkel kevesebb problémát eredményeznek mint egy 2 fumble 3 int meccs.
- Shady-re szavak nincsenek. Megint volt néhány olyan szitu, hogy a semmiből simán hozott firstdownt, vagy 4-5 yardot legalább...
- DeSean megintcsak kiváló volt, megint TD a Skins ellen, nagyon jól megy neki. Ha így folytatja, akkor kinéz végre egy újabb 1000+-os szezon és 10 körüli TD, ami nagyszerű lenne, és nem is elképzelhetetlen, tekintve, hogy simán fogja Vick 10-szer is keresni egy meccsen a sok futás ellenére is, mivel más igazán komolyabb célpontja nincs.
- Én őszintén szólva örülök, hogy a második félidőben konzervatívkodtunk. Egyrészt ennyivel is kevesebbet tud elemezni minden csapat, a trükköknek szerintem még a felszínét se karcoltuk, pedig volt itt még 3 falemberes felállás is 😀, első 4&1-nek nekimenés meg ilyen finomságok 😀 Ráadásul nem árt gyakorolni kicsit a hosszabb támadásokat is és a time managementet, mivel eddog offseasonben arra mentünk rá minen mp-ben, hogy minél gyorsabbak legyünk, de mindenki tudja, hogy mennyit tud jelenteni a jó time management is.
- Nemtom kimondta, de +1 a Chip Kelly = Kemény Dénes -re 😀
- Eartz nem győzött túlzottan meg, de butaság lenne ennyi alapján ítélni. Celeknek jár a buksira a barack, mi az, hogy nem fejelt seggre senkit elkapás után???
- Damaristól pl még nem is láttunk semmit, szóval variációkat még várok, a 4 TE-s felállásokból, bubble screenekből, stb. Most ment a futás, de ha nem fog menni ennyire egy jobb védelem ellen, akkor látunk majd még cifra playeket, zseniális hogy mennyire izgatott vagyok az O-t tekintve.

Ja és akkor bejelenteném, hogy aki nem tud még róla, a Philadelphia Eagles bowlhu közösségének új sztárigazolása: JJNCAA!
Rengeteg még a sapka alatt a hely, szóval pár nagyágyú érkezésére még számítunk 😉

D:
- Elején nagyon jók voltak, összességében messze jobbat kaptam, mint amire számítottam. DL kb hozta a vártat, de pl Cole állatkodásra nem számítottam az LB sorból, bár egy NE ellen a coverezési hiányosságai kijöttek volna. Barwin is rendben volt, Kendricks egyenesen egy állat volt, amire számítani, de leginkább reménykedni lehetett, Ryans pedig egyelőre nem betlizett a neki rosszabb 3-4-ben.
- Ezzel el is jutottunk a secondary-be. Cary Williams végre rendben volt, bár ilyen jófiús kommentek a meccs végén dolog....majd beszélünk a fejével, itt komoly reputációt rombol le a nemnormálisa. Na de a safety páros...te atya ég...ennyi erővel én meg Bébé is kiállhattunk volna a második félidőben. Így én is minden gond nélkül aláfutok egy labdának az end zone-ban...
- Curry mi a véreresért volt inaktíííív???? Szegény lelkét kiteszi a csapatért, amit amúgy imád, de még nem is retard, jól játszik, erre figyisz neki...

Bird watch-ot kezdhetitek kirakni srácok, én már meccs végefelé kinyomtam 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Én nem fogok elemezgetni nem vagyok szakértő. Reggel első dolgom az volt munkába, hogy megnézzem a meccset (GamePass). Iszonyatosan tetszett, végig jól szórakoztam. Elején kicsit meglepődtem mert Vick-nek volt pár pontatlan passza. Eszméletlen ez az Offence! Féltem ettől a meccstől, de most nagyon boldoggá tett ez a csapat, szórakoztató, friss játékunk van, ennek nagyon lehet örülni.

Szept. 19.-i meccset várom nagyon! vs. Chiefs!!

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Nekem speciel tetszett, hogy végre ennyi futás volt. Én évek óta ezt vártam Reid alatt, hogy használjuk ki végre Shadyt és a hozzá csatlakozott ugyancsak király második vonalbeli futóinkat.
Védelem is tetszett, leadtuk szinte teljesen az előnyünket, de végre többek szemében újra lehetett látni a tüzet, haraptak a srácok. Kendricks nagy király lesz, Boykin kezd kiforrni, Cole villogott, mint régen, jó lesz ez.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 777 — Apu ökölbeszorított keze
Sokat nem aludtál

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Összefoglaló írás az éjjeli meccsről:  philly.blog.hu/2013/09/10/1_414
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Bajnokságot majd Mariotával NYERÜNK jövőre, nagy ügyjjncaa
cmon maaaan, javítottam 😊 😀dd

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 522 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bajnokságot majd Mariotával nyertek jövőre, nagy ügyjjncaa
De mi már idén akarunk bajnokságot nyerni 😀

Na jó komolyabbra véve a figurát magunkat ismerve számítottam vhol a leolvadásra, azért erre figyelni kel majd!!! S jönnek még komolyabb védelmek és támadóalakulatok akik készülnek ránk, s rendesen megnyúzhatnak minket. Riverséknek sem örülök hogy ők végül csak leadták az előnyt tuti rajtunk akarják elverni a port......

Remélem nem alakul ki körülöttünk túl nagy hype, bár tartok tőle, hogy nem így lesz, és ha igen tudja majd kezelni a stáb. Annak örülök, hogy most már nemcsak bénázással tudunk szórakoztató játékot nyújtani 😛
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 570 — no es importante
Bajnokságot majd Mariotával nyertek jövőre, nagy ügy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Ha ez így megy tovább Vick 100%, hogy nem fogja bírni. 15x biztos, hogy megütötték és akkor még sztem még keveset mondtam.

Polk meg egyszer sem futott a labdával. De legalább ST-ben jó volt.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Én nem is Lösónt félteném, inkább úgy vettem észre Vikk nem fogja bírni. De iszonyat tempó volt az elején, agresszió, tűz minden csapatrészben, kiváló munka, ahogy az is dícsérendő, hogy a redskins összekaparta magát, szó szerint, a parasztlengős K.O.-ból.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem értem, Williams ha nem csinál semmit nagy a pofája. Ha jól játszik meg szerény? 😀😀

Amúgy tekintettel arra, hogy csak az első félidőben 53 playünk volt nem sok a 31 futás McCoytól, szerintem így jól volt balancolva a futás és a passz játék.

több mint 12 éve
McCoy 31x futott a labdával, ami karrier-rekordnak számít nála.Bryce 9x. (Vick is 9x)
Azért jó lenne visszább venni ebből. Mert, ha minden meccsen csak 25x fog futni, az is 400 carryt jelent, ami kibaszott sok.

Második félidőben RGIII 276 yardot dobott. Kicsit soknak érzem ezt. 😀

James Casey... :-/
Good news: James Casey had 2 snaps with the offense. Bad news: they were both kneel downs.
Lehet Ricsinek igaza van és a D#-ben kéne kipróbálni.

The Eagles' 49 rushing attempts were their most since Oct. 5, 1997, when they had 50 in a 24-10 win over the Redskins at the Vet.

Cary Williams:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/williams-makes-news-right-reasons-victory
“We got a great win for this organization,” Williams said. “It’s not about me. There were 10 other guys out there who helped me do my job, and those guys are terrific, and I can’t ask for better teammates.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Meglepetes! 😀
Na jo...nem annyira! 😀

Grat! 😉v
több mint 12 éve
Első félidő nagyon jó, második lufi. És nem is baj, inkább most szezon elején essen át az ilyenek megtapasztalásán Kelly, mintsem majd mikor kulcsszitukban hibázik ezek hiányában. Lehet hogy legközelebb egy po meccsen engedtünk volna ki ennyire, de akkor kaptunk volna rendesen.

Szerintem a védelem nem eresztett le annyira, csak a Skins támadt fel. CB-k el nincs semmi baj, Safetyk gyengélkednek. Front Seven is tűrhető, Sopoaga iszonyat erős többször is úgy rátolta a falat Griffinre, csak lestem. Ryans és Kendricks ott voltak a szeren, Trent egy vadállat, másik oldalon meg Barwin ügyködött ő is jó volt. Nem tudom Curry mennyit tudott volna hozzátenni, lehet egy kis pluszt de szerintem Thornton és Cox is elég meggyőzőek voltak.

JA ÉS EL IS FELEJTETTEM: MATTHEWS IS CSINÁLT EGY TACKELT!!!!

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
Elfogadható meccs volt, kicsit hamar kiengedett a csapat, így szorosabb lett a vége, mint kellett volna.
A védelem első félidei játéka nagy dicséretet érdemel, a futásokat, amitől tartottunk szépen fogták meg. A második félidőben nagyon figyeltek arra, hogy nagyobb játékokat nem nyeljünk be, kevesebb blitzet is kockáztattunk. Csak ennek akkor van igazán értelme, ha a RZ-ban a szűkebb területen ki tudjuk védekezni FG-ra a támadásokat, ami viszont nem jött össze. Chung továbbra sem tud passz ellen védekezni, de ezt eddig is tudtuk.Viszont mindenki hozta azt a védelemben, amit tud, és voltak kiemelkedő teljesítmények is. Williams szerencséjére alátámasztotta a játékával a nagy száját, nagyon pozitív volt ma az ő játéka. Cole, ugye kulcs FF-t csinált, és sokkal jobban játszott, mint az előszezonban. Kendricks úgy tűnik nagyon él ebben a védelmi sémában, ahogy ebben reménykedtem.

Az offense teljesítménye is vegyes volt. A futókat aligha kell tovább fényezni. Amikor a támadók elkapták a ritmust, ami különösen fontos a no-huddle-nél, akkor nagyon ment a játék, a védők sokszor nem tudták hol is vannak. Sok volt a bünti a támadóktól, mindenféle büntit begyűjtöttek (4&40!). Az olyanokra azért figyelni kéne, hogy ne kezdjék el a WR-ek blokkolni a DB-ket mielőtt az irányító lepasszolja a labdát. Amikor elkezdték blitzelni Vicket, akkor voltak komoly gondok a pass pro-val, különösen a fal jobb oldalán él nagyon Kerrigan, Herremans és Johnson között. A labdavesztéseket nagyon kéne limitálni, hozzunk már le egy meccset eladott labda nélkül.

ST-re nem lehetett panasz, Jones nagyon jó punter, a cover teamek is büntettek, amikor visszahordással próbálkozott az ellenfél.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kezdésnek nem rossz. 😊
Első félidőt nagyon megnyomtuk , nem is tudtak velünk mit kezdeni( ahogy Gruden is mondta sokkoltuk az ellenfelet ), de a második félidőre nagyon konzervatív lett az O# játékunk ami még érthető is lenne, de emellett a D# is leeresztett ami nagyobb baj. Lesz még hova fejlődni.Greengo
A győzelmet nem kell magyarázni 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Kezdésnek nem rossz. 😊
Első félidőt nagyon megnyomtuk , nem is tudtak velünk mit kezdeni( ahogy Gruden is mondta sokkoltuk az ellenfelet ), de a második félidőre nagyon konzervatív lett az O# játékunk ami még érthető is lenne, de emellett a D# is leeresztett ami nagyobb baj. Lesz még hova fejlődni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Na szép győzelem a vége ellenére is, majd értékelek bővebben ébredés után. Joccaka!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Curry inaktív...
#Eagles inactives: Curry, Tobin, Prater, Kelly, Barkley and Igwenagu.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 522 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elindulunk egy hosszú hosszú úton melynek a vége CSAK GYŐZELEM LEHET!!! AMI NEM MÁS mint: MAGA A JÁTÉK 😀
több mint 12 éve
Jó kis elemzés:
 www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-Look-for-the-Redskins-to-test-the-Eagles-safeties.html
Remélem Davis is szokta olvasni a philly.com-ot 😀
több mint 12 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛Gege55
Ráadásul úgy, hogy évi 1 millát keres. 😀
Imádom ezt az embert 😀
 www.youtube.com/watch?v=5-PZSUaV6hIBébé
Évi 100 K-ért mennék én is! Azért "csak" 100 K mert néha elhibázom ...
több mint 12 éve
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛Gege55
Ráadásul úgy, hogy évi 1 millát keres. 😀
Imádom ezt az embert 😀
 www.youtube.com/watch?v=5-PZSUaV6hI