Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
tizedmásodpercre tudtad? a silent count után általában három ütem van még, 1-2-3-ra is mehet a snapjjncaa
Hát mi az esetek 95%-ban egyből indítottuk/indítjuk ilyenkor. Szal nem volt utána 1 másodperc várás meg ilyesmi.
De ok, köszi.
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 560 — no es importante
na ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊jjncaa
Részletesebben ez mi?
Mármint a 2011-es nyitó meccs 10. játéka után tudtam, hogy mikor fog érkezni a snap. 😀
A védőknek nincs annyi eszük, mint nekem? 😀Bébé
tizedmásodpercre tudtad? a silent count után általában három ütem van még, 1-2-3-ra is mehet a snap

ráadásul van, hogy nem az első fejforgatásra, hanem a második vagy harmadik "head bob"-ra indul a játék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
na ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊jjncaa
Részletesebben ez mi?
Mármint a 2011-es nyitó meccs 10. játéka után tudtam, hogy mikor fog érkezni a snap. 😀
A védőknek nincs annyi eszük, mint nekem? 😀
több mint 12 éve
Bébé!
A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).ulpianus
Bakker, pedig azt hittem, hogy legalább mindenki számára vmi érdekeset látok. 😀

Amúgy azt nem értem, hogy Kelce fejfordítása miért van oldalra.
2011-ben hozta be Mudd. Akkor úgy volt, hogy Vick jelzett neki shotgunból. Kelce elnézett balra, vissza és jött a snap. És ez még mindig megvan nála. Szal ez minek kell? meg mire jó?Bébé
na ez már érdekesebb dolog, a "hangtalan" [silent] snap count egy formája 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
Újranéztem a meccset, csak Herremans-ra koncentrálva. 😀
Bébé
Örülök hogy kiírtad, én az összes meccset így nézem 😀 Azért írtam meccs alatt hogy Herremans kurvajó 😀 ÉS az is igaz hogy én csak a bajhoz vezető hibáit számolom, azért írtam hogy csak egyet hibázott 😀
Mellesleg ha jól emlékszem Toddon kívül mindenkinek volt büntije a falból. De azt betudhatjuk a gyors játéknak is, ráadásul nagy gondunk nem lett belőle végül.
Nekem Kelce tűnt bizonytalannak leginkább, ennek ellenére ha mindenki ép marad ez a fal elit, ez egyértelmű.
Todd játékára visszatérve, nekem azért tetszik leginkább, mert az engedett nyomásainkban legtöbbször ő az egyetlen aki hibátlan. Amikor RT volt volt egy adat, hogy majdnem 2-szer akkora átlag volt mögötte mint Peters odlalán (ennek ellenére peters mögött3-szor annyi futás ment). Ennek ellenére rajtam kívül senki se hypolja.(mondjuk ez bőven elég 😀) respekt neki.

még egyszer köszi hogy kiírtad 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bébé!
A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).ulpianus
Bakker, pedig azt hittem, hogy legalább mindenki számára vmi érdekeset látok. 😀

Amúgy azt nem értem, hogy Kelce fejfordítása miért van oldalra.
2011-ben hozta be Mudd. Akkor úgy volt, hogy Vick jelzett neki shotgunból. Kelce elnézett balra, vissza és jött a snap. És ez még mindig megvan nála. Szal ez minek kell? meg mire jó?
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 igglesblitz.com/2013/09/some-curry-casey-talk/

érdekes írás, meg az elgondolás hogy egy ILB, név szerint Najee Goode csinálhat helyet Curry-nek a meccsekre
meg foglalkozik kicsit Casey-vel is
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bébé!
A guardok elég gyakran jeleznek a centernek így. Alapvetően azért amit írtál. Illetve néha annyira hangos a stadion, hogy a center nem hallja mikor a QB snapet jelez (shot gunból).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Jaja a fal nem volt még tökéletes. Johnson hibáit betudtam pár rookie mistakenek. Fel kell vennie még a ritmust, de sztem idővel nagyon jó lesz mert azért látni lehetett tőle szépeket is. Ha összehangolódnak Toddfatherral nem lesz itt gond.... és ha már visszanézés. Nem tudom észrevettétek e, de Shady TD-nél a falunk bal oldala úgy nézett ki, hogy Peters mellett volt Johnson (guardba) és ők takarítottak Shady előtt. Már preseason alatt is pedzegették, hogy Lane előfog fordulni a fal bal oldalán is . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Idióta faszok hypeolják Lanet és Kelcét, holott csak azért ilyen jók a statjaik, mert sztár mellett játszanak. Akinek egy hibája volt a Kerrigan sacknél, rohadjak meg ha értem mi alapján pontoznak.eaglesmcnabb
Újranéztem a meccset, csak Herremans-ra koncentrálva. 😀
És mit láttam bazmeg?! 😀
Kelce folyamatosan úgy adta fel a snap-et, hogy Herremans nézte Vick készen áll-e és ha igen akkor ráütött Kelce vállára, combjára, Kelce pedig útjára indította a labdát. Gondolom Kelce a falhívásokkal van végig elfoglalva és így legalább nincsenek fölös másodpercek, hogy utána még ránézzen Vick-re. Kurvajó. 😀

Hibái:
- Első drive. Megverte a védő, ekkor Shadynek be kell segítenie, de még így is nyomás volt Vick-en (bár Lane miatt kellett feljebb lépnie). Eredmény incomplete passz. Drive végén jött a Washington TD.
- 1&20-nál szar blokk a második vonalban, Vick így csak 2 yardot tudott összeszedni. Egy jó Herremans blokkal ki lehetett volna hozni belőle 7-8 yardot. (Ezután Lane sack, majd 3&24 és vége volt a drive-nak)
- Később Vick-re tolják rá, de Vick kimenekül és fut belőle egy 1st downt-t, szal végülis ez nem érintette hátrányosan a csapatot.
- Majd következik a Kerrigan sack, 3&6-nál, szal itt elment rajta a drive.
- Később 2&13-nál tolják rá Vick-re, nyomást enged, 5 yardos screen passz lett belőle.
- Következő play 3&8, simán megverik Herremanst, szerencsére Bryce feltartja még egy kicsit, így összejött a 1st down. Szal ebből a két hibájából se jöttünk ki szarul.
- Majd pár play-el később megint Shadynek kell besegítenie, hogy ne érjen oda az embere Vick-hez, de ebből a playből lett aztán TD, szal…
- Bryce futásánál nem tudja megblokkolni az emberét. Sima 3-4 yardos TFL. De mellette Lane is balfasz volt, szal már ott elment a play.
- Nem tudja megblokkolni az emberét, de Shady inkább átszambázik a fal másik oldalára és megfutja a 1st downt.

Volt több egyéni hibája, de ezekből nem szenvedett a csapat nagy károkat, hála az RB-knek vagy éppen Vick-nek. Ami kimondottan szarul érintette a csapatot az egy vagy szigorúan nézve 2.

És amúgy meg kibaszott jó volt. De olyan szinten, hogy csomó 1st down mögötte futottunk meg, második vonalban is takarított. Szal tényleg kurvajó volt.
(Ellenben Lane nem tudom, hogyan kapott ennyire pozitív értékelést, mert futásban is vétett párat. Passzban meg alapból mínuszos lett.)
több mint 12 éve
erről már a 2010-es nagydöntőről szóló cikkben írtam
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
College Football nagydöntő | Bowl.hu
Elérkeztünk a várva várt gigászi ütközethez, az NCAA fináléjához. Cikkünkben részletesen bemutatjuk a csapatokat, hogy kedves olvasóinknak már semmi más dolga ne legyen, mint felkészülten élvezni a parádét!

"Ehhez vegyük még hozzá az Oklahoma State-től a 2008-as Holiday Bowlon ellesett ötletes playhívást, amit különböző képeket, ábrákat, szövekeget tartalmazó táblákon keresztül valósítanak meg. A 2010 januári Rose Bowl vereség kapcsán azzal is mentegetőztek a Kacsák, hogy a Buckeyes kiismerte a Ducks szisztémáját, ezért és a gyorsabb kommunikációért adoptáltak egy merőben újat. Ehhez három ember kell, egy csere a táblát tartja, egy kézjeleket mutat, egy harmadik pedig a csuklószorítóinak váltogatásával fűzi kóddá az egészet."

---
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Szerintem ez még nem volt. Meccs közben azt hittem rosszul látok 😀

undisputedly
Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak

Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀Greengo
Kíváncsi vagyok arra, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor mit mutogathat? 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan

undisputedly
Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak

Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 761 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rs9w3r3bc762i9ts27hv
Power Rankings, Week 2: Eagles, Saints soar; Redskins sink
Did Chip Kelly's Philadelphia Eagles shoot up Elliot Harrison's Power Rankings with as much speed as they played -- and did RGIII's Washington Redskins plummet as quickly?
PR

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja és akkor még azt mondja Chip, hogy lassúak voltunk 😛 Azért át kell még ezt gondolni mert nemcsak az ellent fárasztja a dolog minket is rendesen, és a dupla (tripla???) sebesség miatt dupla koncentráció kell ami ha kicsit is hiányzik ott a bukta. Lásd Kerrigan eseténél, ahol a falember sem bírta rendesen megtartani és így ütött bele, különben az elképzelés jó lett volna. Meglátjuk sanszos, hogy főleg valószínű Vick nem fogja bírni, Shady mellé Brownnak fel kell nőnie, s szerintem azért Foles se lenne annyira fogalmatlan ebben a rendszerben, nyilván akkor némileg át kell szabni a dolgokat. dande
Valamint így a mi D#-ünknek se sog ideje van pihenni.
Az első 5 pontszerző drive-unk átlagosan 1 perc 44 másodpercig tartott. Ezt nem nevezném soknak. 😀Bébé
Szerintem ilyen high-tempo offense mellett nem is lehet elit defense-ben gondolkodni. Az utolsó negyedre akkor is elfáradnak ha 30-40 pontokat szerzünk ugyanis tényleg 2 max. 3 perces drive-okat vezet az offenese.
Szerintem nem is az engedett yardok számítanak, hanem a labdaszerzések.HA szerez a védelem 2-3 labdát, ahogy hétfőn és azt a támadók td-re váltják már jók vagyunk, mindegy milyen szar a D kapott yardokban.korodiati
Rendben de akkor váltsuk is pontokra azokat a szerzett labdákat, épp az volt a bajom, hogy két ilyen helyzet is szerzett pont nélkül maradt ha az megvan hamarabb el is dől a meccs. Tudom ne legyek telhetetlen 😛
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nem véletlenül keres Chip big-play-ability, hard hitter és fast-pace srácokat a védelembe is. (na ezt olvassa el egy soccer fan 😀 )Eazzy
Így van. A lényeg szerintem, hogy az elmúlt évek ad-hoc jellegű, meccsenként változó koncepciója után végre van egy irányvonal, van a csapatnak identitása. Nem fogunk mindig nyerni, de abban biztosak lehetünk, hogy Kelly mindig tudja mit akar és hogy ezt hogyan akarja megvalósítani. Egy bizonyos bajuszos, enyhén túlsúlyos edzőnél az utolsó években ez nagyon nem így volt.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Nem véletlenül keres Chip big-play-ability, hard hitter és fast-pace srácokat a védelembe is. (na ezt olvassa el egy soccer fan 😀 )

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Ja és akkor még azt mondja Chip, hogy lassúak voltunk 😛 Azért át kell még ezt gondolni mert nemcsak az ellent fárasztja a dolog minket is rendesen, és a dupla (tripla???) sebesség miatt dupla koncentráció kell ami ha kicsit is hiányzik ott a bukta. Lásd Kerrigan eseténél, ahol a falember sem bírta rendesen megtartani és így ütött bele, különben az elképzelés jó lett volna. Meglátjuk sanszos, hogy főleg valószínű Vick nem fogja bírni, Shady mellé Brownnak fel kell nőnie, s szerintem azért Foles se lenne annyira fogalmatlan ebben a rendszerben, nyilván akkor némileg át kell szabni a dolgokat. dande
Az első 5 pontszerző drive-unk átlagosan 1 perc 44 másodpercig tartott. Ezt nem nevezném soknak. 😀Bébé
Szerintem ilyen high-tempo offense mellett nem is lehet elit defense-ben gondolkodni. Az utolsó negyedre akkor is elfáradnak ha 30-40 pontokat szerzünk ugyanis tényleg 2 max. 3 perces drive-okat vezet az offenese.
Szerintem nem is az engedett yardok számítanak, hanem a labdaszerzések.HA szerez a védelem 2-3 labdát, ahogy hétfőn és azt a támadók td-re váltják már jók vagyunk, mindegy milyen szar a D kapott yardokban.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jó van na 😀

Amúgy ha jól látom, bezzeg a Chiefs Eagles csütörtöki meccset már nem adja a Sport1.... nem meri bevállalni Ricsi a leközvetítését 😀 😀dande
nemár. Másnap reggel utazom, azt hittem még éjjel simán meg tudom nézni. Hát elmennek ám a jó....ba
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
Amúgy ha jól látom, bezzeg a Chiefs Eagles csütörtöki meccset már nem adja a Sport1.... nem meri bevállalni Ricsi a leközvetítését 😀 😀dande
Bakker, pedig én abban a hitben éltem, hogy közvetíteni fogják. :S
Kíváncsi lettem volna Ricsire. 😀

PFF értékelés:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/10/refo-phi-was-week-1/Bébé
Miért gondoltam hogy Mathis ott lesz?? 😀
Idióta faszok hypeolják Lanet és Kelcét, holott csak azért ilyen jók a statjaik, mert sztár mellett játszanak. Akinek egy hibája volt a Kerrigan sacknél, rohadjak meg ha értem mi alapján pontoznak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Még mindig jobb, mint ha idén is 10-szer kéne a Peccet nézni...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Most volt szerencsém megnézni az amerikai és a magyar közvetítést is... 😀 Én csak annyit szeretnék, hogy ez a tűz és lelkesedés maradjon meg a fiúkban!!! Élmény volt nézni őket! KÖSZÖNÖM CHIP, ha ez te érdemed! 😀)

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker, pedig én abban a hitben éltem, hogy közvetíteni fogják. :S
Kíváncsi lettem volna Ricsire. 😀

PFF értékelés:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/10/refo-phi-was-week-1/Bébé
Jó hát Denver meccset lehet meg SF49 meccset vhogy, ki tudja hogy s miért...... majd minden héten adni a többi csapat örüljön ha az előző két csapat ellenfeleként képernyőre kerül. Belőlünk is túl sokk lett volna 3 héten belül kettő. BTW ha nincs MNF-nk a rájátszásig nem kerülünk itthon képernyőre már ha oda bejutunk de azt is elszabotálnák vhogy 😀 😀 (ne vegyétek komolyan amit írtam értékelem, hogy egyáltalán van NFL itthon na csak jól esett némi irónia) meg reklamáció 😀)
több mint 12 éve
Az első 5 pontszerző drive-unk átlagosan 1 perc 44 másodpercig tartott. Ezt nem nevezném soknak. 😀