Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Mely csapatnak, hogy épül fel a kerete:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/13/4724028/how-your-favorite-nfl-teams-53-man-roster-was-assembled
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Jóóóvan DeSean, oktasd már ki az edződet 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bármi meglepő, Shady megnyerte 😀
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/cbyekxwx4njj55wkg5bo
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Immáron harmadszor sikerült ez neki.

Te'o out ellenünk.

Hirtelen milyen esélyesek lettünk:
 espn.go.com/nfl/picks
Amúgy a Redkisn meccs ellőt az SB győzelemre 1:50hez volt az esélyünk. A győzelem után ez lement 1:28-hoz. Újabb győzelemmel 25 alá is bemehetünk. 😀

PFF beharangozó:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/13/3tfo-chargers-eagles-week-2-2/

DeSean megmondta a tutit Chipnek 😀
"I had seven catches, [104] yards in the first half, didn't touch a pass in the second half. Just talking to Chip, saying, regardless of how much you get a lead by, just don't take your foot off the pedal, we've got to continue to go out there . . .Keep pounding, keep pounding, 'cause, as you see, later in the game, they started making a comeback. I definitely think Chip kind of probably learned something in that first game."
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
jó igen persze 😀
Azt nem értem, hogy a DL-ba miért nem próbáljuk ki. Simán rátolna mindenkit a QB-ra. 😀Bébé
Én irányítónak raknám be, nem lehetne sackelni 😀
Az a baj vele hogy ha hibázik akkor általában kurva nagy para van belőle, lásd a jax elleni preseason meccsen, meg most kerrigan sackjénél. Főleg pass protban vannak hiányosságai, de runblockban hihetetlen nagy tanár .

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ha jól megnézed peters lefordult Herremans visszalökött 2 embert is 😀
eaglesmcnabb
jó igen persze 😀
Azt nem értem, hogy a DL-ba miért nem próbáljuk ki. Simán rátolna mindenkit a QB-ra. 😀
több mint 12 éve
Kelce pusztít 😀
 www.youtube.com/watch?v=tQaEx5PUKhM&feature=youtu.be
A fal jobb oldal: Kelce-Herremans-Lane és Peters TE-ben. Ki gondolta volna, hogy arra fogunk futni. 😀Bébé
ha jól megnézed peters lefordult Herremans visszalökött 2 embert is 😀
Vick futott TDjénél volt még brutál.
kelce meg egyre nagyobb állat, a legfontosabb csapategységünk nagyon rendben lesz ha mindenki ép marad 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kelce pusztít 😀
 www.youtube.com/watch?v=tQaEx5PUKhM&feature=youtu.be
A fal jobb oldal: Kelce-Herremans-Lane és Peters TE-ben. Ki gondolta volna, hogy arra fogunk futni. 😀
több mint 12 éve
Fletcher nem fog játszani a Chargers ellen. Köszi Ryans 😀
Valamint Dennis Kelly is out.

Amúgy az edzéseken Foles még mindig kap snap-et az első csapattal.

Blitzekről egy írás:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/13/all-22-davis-brings-the-blitz-back-to-eagles-d/
A Redskins ellen 22x blitzeltünk, ekkor RGIII: 9/20, 78 yard, 1 inti, 2 sack
Boykint 5x küldtük blitzelni. Tavaly összesen hatszor kérték ezt tőle. 😀

Redskins-fanok a meccs közben. Jóféle 😀
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Opposing-fan-emotions-Redskins-edition.html
Ilyet mi is csinálhatnánk az eredménykövető alapján 😀
több mint 12 éve
Mese is van  philly.blog.hu/2013/09/13/eagles_mese_2_reszShawn84
a lényeg, hogy nem koppintás 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mese is van  philly.blog.hu/2013/09/13/eagles_mese_2_resz
több mint 12 éve
mondjuk szerintem a chagers csúnyán szét fog minket passzolnieaglesmcnabb
Én a futásoktól félek. Szal, ha azok nem fognak ülni, akkor szerintem a védelem a passzvédekezést csak megoldja.
Meg hogy passzolnának szét minket? Cary Williams shutdown corner. 😀
Valamint így, hogy Davis hívja rendesen a blitzeket és a kemény egy meccs alapján azért oda is értünk a QB-hoz 😀 , szóval remélem passz ellen nagy bajok nem lesznek.
Akkor már inkább a hülye screen passzoktól félek. Bár Dunlap remélem azért nem fog aprítani. 😀

Valamint az ST-nknek pusztítani kéne kickoff-returnökben. 😀
több mint 12 éve
mondjuk szerintem a chagers csúnyán szét fog minket passzolni

több mint 12 éve
Beharangozó 2013: WK 2 - Chargers @ Eagles
 philly.blog.hu/2013/09/13/beharangozo_2013_wk_2_chargers_eaglesShawn84
Lehet, hogy Freeney-t passznál átküldik inkább a másik oldalra és a Herremans-Lane duót fogja ostromolni. Reménykedve abba, hogy ismét lesznek elváltások, valamint azért Lane passz ellen inkább verhetőbb, mint Peters.

Amúgy remélem, hogy Boykin marad a nickelCB. Royalt ki kéne vennie a játékból, mert Poyert nagy eséllyel simán megenné. Sztem jobb lenne felállni egy B.Hughes-Cary Williams kettőssel szélen, Boykin pedig maradjon középen. Screen passzok szerelésében is talán hatásosabb lenne, mint Poyer. Bár meccs közben majd úgyis eldől, hogy melyik felállás a legjobb, aztán majd Davis úgy variálja.

Pont most végeztem a Chargers-Texans első félidejével.
Eddig én úgy gondolom, hogy a Eagles OL vs. Chargers DL fogja eldönteni a meccset. Mert, ha az OLunk ezt a csatát nyerni fogja, (ami nem lesz könnyű, mert a Chargers védőfalemberei nem rosszak) akkor a támadóink megállíthatatlanok lesznek és a védelmünk meg elég jó lesz ahhoz, hogy meglegyen a győzelem.
több mint 12 éve
Beharangozó 2013: WK 2 - Chargers @ Eagles
 philly.blog.hu/2013/09/13/beharangozo_2013_wk_2_chargers_eagles
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
 www.nfl.com/gamecenter/2010111500/2010/REG10/eagles@redskins#menu=highlights&tab=analyze&analyze=boxscore
ehhez képest kevés volt na 😀 😀
inkább az érdekelne hogy shady az ilyen 30 carrykkel meddig fogja bírni...
Nem hiányzik nekünk egy larry johnson.eaglesmcnabb
10 carryvel meccsenként nem tudna 2000 yard fölé jutni. Mások is bírják, ő is fogja 😀

több mint 12 éve
Engem a carryk helyett inkább Curry érdekelne. Olyan hírek jöttek, hogy komoly esély van akár az elcserélésére is. Mondanom sem kell, hogy nagyon de nagyon szomorú lennék miatta.Shawn84

Én is remélem, hogy nem akarjuk eltradelni.
Bár nem mintha olyan nagy trade értéke lenne. Ráadásul jelenleg eléggé tweener a srác.
Arról nem is beszélve, hogy a 2015ös szezon végéig szerződése van és aránylag elég keveset is keres. Nem látnám semmi értelmét, ha elcserélnénk pl. egy hatodik körös pick-re.

Jó lenne, ha hétvégén megkapná a bizonyítási lehetőséget. A Chargers nagy eséllyel úgyis többet fog passzolni, mint futni, így talán Curry esélyei is megnőnek.
több mint 12 éve
Engem a carryk helyett inkább Curry érdekelne. Olyan hírek jöttek, hogy komoly esély van akár az elcserélésére is. Mondanom sem kell, hogy nagyon de nagyon szomorú lennék miatta.
több mint 12 éve
De jó, hogy egy meccs alapján már csesztetitek a sok carry miatt, amikor ráadásul a második félidőben az órapörgetés miatt is sokat futottunk. Ha az nincs akkor vállalhatóbb mennyiség jött volna ki. A rövid támadások okozta sok támadás miatt mindenképp sokat fog futni, de ha pl 30-ból 5-öt vállal mondjuk Polk (ami nem sok), akkor nem is lesz gond.Eazzy
nem basztatom ,inkább ez legyen mint Reid papánál 😊 Csak örülnék neki ha ezt a teljesítményt évekig tudná nyújtani nem csak ideig-óráig. Az nem tetszett igazán amikor kint gubbasztott a pálya szélén annyira meg volt halva. Brownt lehetne többet nyomatni úgy gondolom

Vick futásaihoz meg hozzátartoznak a térdelések, meg volt az a 36 yardos futása, amúgy nem nagyon erőltette mert nem is nagyon kellett, de nem is baj, majd ha fog kelleni biztos vagyok benne hogy lesz 100 yardos meccse is 😊

több mint 12 éve
De jó, hogy egy meccs alapján már csesztetitek a sok carry miatt, amikor ráadásul a második félidőben az órapörgetés miatt is sokat futottunk. Ha az nincs akkor vállalhatóbb mennyiség jött volna ki. A rövid támadások okozta sok támadás miatt mindenképp sokat fog futni, de ha pl 30-ból 5-öt vállal mondjuk Polk (ami nem sok), akkor nem is lesz gond.

több mint 12 éve
 www.nfl.com/gamecenter/2010111500/2010/REG10/eagles@redskins#menu=highlights&tab=analyze&analyze=boxscore
Nem hiányzik nekünk egy larry johnson.eaglesmcnabb
“Well, hold on, see,” McCoy said with a smirk when asked about his increased workload. “A couple of years ago, there was all the talk about ‘McCoy’s not touching the ball enough.’ Now I’m touching it too much. Which one is it?”
Jó lényegében igaza van. 😀
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/PHI
Philadelphia Eagles at Washington Commanders 2010 REG 10 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Nem hiányzik nekünk egy larry johnson.

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
kevésnek tűnt, de ne kövezzetek meg nem sértésnek szántam

több mint 12 éve
package play : o

Fletcher miatt szomorú vagyok 😕

Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
Mi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.korodiati
9-szer futott a lasztival, már alapvetően ez sem számít kevésnek. Főleg Shady és Brown 40 futása mellett.

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
Erősen ajánlott cikk ez is az offenseről:  www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/74191/the-power-of-the-chip-kelly-offense

"The Eagles aren't just running the read-option like Washington did a year ago. They're running the read-option, plus a bubble screen on the outside, plus a stick route up the seam, and they're doing it all on the same play. Naysayers and read-option doom-mongerers miss the point; even if there was some simple way to defeat the read-option (and there's not), all you would accomplish in doing that would be to open up advantageous situations for the receivers on the outside of the field. You can try and try and try to stop everything in these situations, but you're going to find it awfully difficult to stop three plays at once if you don't know what's coming."

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
package play : o

Fletcher miatt szomorú vagyok 😕

Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
Mi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.