Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Sziasztok!

Na hát nem tűntem el, csak sok volt a dolog mostanában, de a meccsekre persze jut idő. A tegnapi azért tört le nagyon, mert ez az összes idióta hiba és a gyenge védelem ellen is egy bemákolható meccs volt, mégsem volt igazán szerencsénk. Persze mondhatjuk, hogy szerencsénk volt, mert két tuti TD-t akadályoztunk meg labdaszerzésekkel, de mondjuk a visszahordásnál 25 yardot gurul a labda a mi térfelünkre...

Amiről még nem esett szó, anélkül, hogy agresszív bírózásba kezdenék, az a büntetések mennyisége és milyensége. Rengeteg yardot nyelünk, plusz nem igazán kaptunk hazai pályát tegnap. Harmadik negyed végén 3 és 10-nél amit ránkdobtak zászlót az kb a vicc kategória volt, jött is belőle a TD-drive. Persze könnyebb szívvel fújják az ilyet, ha azt látják, hogy a secondary gyakorlatilag minden playben szánhúzó versenyt játszik az ellenfél mezével.

Hogy a csapategységekről is beszéljek: az offense-t nem érheti kritika, Vick néha túldobta Jacksont (ha Chargers edző lennék, Shareece Wright-ot egy életre elfelejteném), Lane Johnson hibája és Casey dropja is sokba került, de ennyi hiba szerintem belefér egy meccsen, ha így hasít az offense. Furcsa ilyet mondani, látva, hogy 3 ponttal kaptunk ki, de nem ezen múlott.

A védelemben a lelkesedéssel szerintem nincs baj (a tavalyi letargikus motivációhiány után ez is nagy dolog), de egyszerűen szar a keret. A védőfal esetében én még látok reményt a fejlődésre, meg kell szokni az rencccccert és előbb-utóbb lesz nyomás is. Az LB-sorból a széleken nem vagyunk valami jók, bár ahogy emlékszem, passzjátékot nem nagyon nyaltunk be az ILB zónákban, a nyomás hiánya viszont meglátszott, Riversnek általában sok ideje volt, ami azért vicces, mert a secondary olyan szar volt, hogy fele ennyi idő is elég lett volna neki, csak szerintem élvezte, hogy nála van a labda és őt mutatja a kamera. DeMeco és Kendricks esetében aláírnám ha ez lett volna a szezonban a legszarabb meccsük, mert szerintem nem nagyon volt velük baj, a secondary mínusz Boykin viszont valami egészen kétségbeejtő. Chung és főleg Allen egyszerűen annyira fogalmatlan, hogy visszasírom Kurt Colemant, pedig ő aztán bejegyzett Guinness rekorder misstackle-ökben. Szerintem a mostani csapatba még Colt Anderson is beférne, meg kellene próbálni, ki tudja... Kelly közben kijelentette, hogy jó safety-k nem teremnek csak úgy minden bokorban, szóval ezzel a kerettel kell végigcsinálni az évet,,, Fasza... Pedig nem igaz, hogy nincsenek jó safety-k, csak heteroszexuális jó safety-kből nincs sok, ha hinni lehet a rossz nyelveknek, miután Kerry Rhodes még mindig szabadügynök...

További elérhető FA safety-k, nem nagy meglepetésre nincs köztük túl sok nagy név:

Kerry Rhodes
Kenny Phillips
Tom Zbikowski (suspended four weeks)
Haruki Nakamura
Sherrod Martin
Tyrell Johnson
Atari Bigby
Jordan Babineaux
Madieu Williams
Erik Coleman
Abram Elam
Charlie Peprah
Chris Crocker
Amari Spievey (CB)
Chris Hope
James Sanders (suspended three more games)
Sean Considine
Cody Grimm
Reggie Smith
Troy Nolan
Tom Nelson
Eric Frampton
Al Afalava
Tyler Sash
Larry Asante
Josh Barrett
Tyrone Culver
Corey Lynch
Derrick Martin
Brandon Underwood
Darcel McBath
Eddie Whitley (CB)
Tyler Sash
David Sims
Eric Hagg
Ross Ventrone
Markelle Martin
Akwasi Owusu-Ansah (CB)
Mark Legree
Nate Ness

Az ST-ben szívbajt kapok Damaris visszahordásainál, de jól küldi nagyon. Jones most nem volt akkora király mint első héten, volt egy kifejezetten szar puntja is, Henery-nek meg már nagyon kellene valami game winning téma, hogy megjöjjön az önbizalma, mert ahogy írtátok is, csak akkor hibázik, ha kurvára fontos lenne, hogy ne tegye.

Az edző stáb kapcsán azt gondolom, most látszott, hogy Kellynek még nincs meg az NFL-rutin. A végén nem szabadott volna visszadni a labdát, többet kellett volna futni. A Foles playért nem hibáztatok senkit, az egy igazi tökös húzás volt, szerintem még Foles is azt gondolta, hogy futás lesz, kár, hogy nem jött be.

Ennek ellenére a csapat kb háromszor jobb, mint amit vártam, Vick meg eddig tízszer. A támadófal a tavalyihoz képest ég és föld, DeSean-ból meg végre kijöhet a monster year, amit már nagyon megérdemelt. Vick jelenleg harmadik ligában irányítómutató tekintetében, és Rodgers-szel holtversenyben neki van a legjobb a yard per play átlaga. Eli-jal holtversenyben vezeti a 40 yardnál hosszabb passzok listáját és egyedül vezet a 20 yardnál hosszabb passzok terén. Szóval eddig minden szép és, jó csak maradjon is így, mert mint tegnap kiderült, egy közepes csapat ellen olykor még ez is kevés.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a gondom, hogy a Chiefs védelme azért klasszisokkal jobb mint a Chargersé és az O meg nem rosszabb annyival, ha Smithit sem sikerül nyomás alá kényszeríteni JC meg beindul kb végünk is. Bowe meg úgy fog fickándozni a fogalmatlan Sec között, hogy örömlesz nézni nem nekünk....
Bízzunk a csodában, a csudáért nincs olyan hangulat a Lincolnon mint mondjuk Ámerika másik oldalán......
Ja és felejtsék már el azokat az idióta táblákat, a védők helyében én is azokon röhögnék mint az ellenfélre koncentrálnák😛
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Kiderült, hogy miért volt Kendricksnek is rossz meccse...
“The routes I practiced [defending], I didn’t get any of those,” Kendricks allowed. “They came out with a different scheme than I even originally thought they were going to do.”

A jó hír az a támadóknál, hogy ha futni kell, mint a Redskins ellen akkor is tudunk feltenni pontokat a táblára, ha meg passzolni kell akkor is. Csak maradjon egészséges a DeSean, Shady, Vick trió. Meg persze úgy mindenki.

A jó hír, hogy legalább egy AFC-s csapattól kaptunk ki. De a 10-11 napos pihenő előtt azért jó lenne nyerni a Chiefs ellen, mert utána a Denverrel játszunk és zsinórban 3 L az nem lenne vicces.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Furcsa, hogy multkor még Carry Williamsnek és a Dline-nak is nagyon jól ment, ma meg mindkettő betli. A safety poszt az valami katasztrófa. Én is tudok ám belekapaszkodni Gates mezébe és nem elengedni egy jó kis büntiért.
Boykin nagyon jó volt, Ryans és Kendricks pedig átlag, semmi különös. Többiek kuka.

Vick - Shady - DeSean fantasztikus, Eartz is rendben volt, de utálom hogy Celek ennyire eltűnt...OL nem volt rossz, de a végén fontos pillanatban verették szét Vicket....

O az zseni ha fenn van, a D meg szar, amire számítottam korábban is. Sajnos ettől még szar kikapni, de látom a fényt. Kell venni egy secondaryt jövőre, és rendben leszünk.Eazzy
Egyszerűen ezek a matchupok nem feküdtek nekünk. Williams is ezért kapaszkodott ezerrel 😊 és a D lineunk is még kevés egy komolyabb O linenal szemben. Kendricks amúgy nem volt rossz. Nem a nagy játékokkal hívta fel magára a figyelmet inkább szorgos munkás volt ma.
A secondaryvel most az a baj, hogy ugyan már szerelnek, de azt későn és kevés az elütött passz/int . Sztem senki se várt ettől a sec-től nagy teljesítményt (int hegyek és társai) , inkább a kemény ütközésekben lehetnek jók. Williams is ebben jó. (amikor érkezett Sheldon Brown utódját láttam benne) Remélhetőleg azért a szezonban még javulnak, de az már most látszik, hogy ide erősítés kell. + A védelemnek fel kell javulnia a 3rd down szituknál.
Ennek ellenére nem tudok most csüggedni mert az O# jó a ST jó és a védelem is fel fog nőni a feladatához. Sztem ma egy jó csapat ellen játszottunk szoros mérkőzést ami bizakodásra adhat okot. Jó úton indultunk el, de még nem vagyunk kész csapat. 8-)

Sok büntetésen azért javítani kellene.Greengo
Williams valóban emlékeztet Sheldonra, csak Brown 5-ször intelligensebb volt, viszont Williams valamivel atletikusabb.
Ezt mondtam szezon előtt, Vick magára talál Kelly rendszerében, élet szezonját futja, de semmire nem megyünk vele, mert az elmúlt 10 év talán legrosszabb védelme van most Philadelpiában. Tegnap miden probléma abból indult ki, hogy semmilyen nyomást nem tudtunk kifejteni a qb-ra, és egy Rivers kaliberű irányító ebben az esetben simán szétpasszol, még csak nem is kell Manning-nek v Brady-nek lennie. Denver, Green Bay ellen mi lesz?50-et kapunk?Fogadás szempontjából mondjuk nem kell sokat gondolkoznunk az over fogadáson.
Ha mondjuk Peyton csinálja ezt velünk simán el tudom fogadni.Ha nincs a 2 fumble, összesen talán egyszer tudtuk megállítani őket, úgy hogy ne szerezzenek pontot, (2 fumble-t nem számoljuk, azok gyakorlatilag Td-k voltak).
A secondary szar, de ezt tudtuk, tőlük nem lehet sokkal többet várni,Boykin még túl is teljesített.De az hogy Cox,Barwin,Cole,Graham és nulla pressure..Ezt nem értem.Vagy San Diego OL-ja ennyire jó?
Davis szerintem nem hívott rossz playeket,mentek a blitzek, próbálkozott,Rivers szépen leolvasgatta,vagy mákja volt.
Én nem nagyon látom hogy lesz jobb a védelem, képességbeli problémákon nehéz lesz javítani.
Nem is a cornerek hibázgatnak, inkább a safety.k a teljes fogalmatlanok. A 20-30 yardos beszívott paszoknál is Boykin,Williams védi a külső vállat,bevág a Wr, és ott már a Safety-ank kellene jönni, ő felelőssége, fogalom nélküli Allen,Chung sehol sincs.+szokásos mistackle hegyek..
Byrd-et be kell kínálni egy nagyobb összeggel, állítólag el akar jönni Buffalo-ból.
Henery meg kurva jó, csak akkor hibázik ha nagyon számít..
ha nyerünk 20-al beveri 50-ről, ha szoros tuti kihagy 1-et és azzal kapunk ki a végén.
Az offense-t viszont öröm nézni, hogy pozitív legyek a végén.Én már csak ezért, megnézek minden meccsünket, Vick,Shady,Desean...Legyen bármi a mérlegünk, van mit nézni a meccseinken.És ez előrelépés eddigiekhez képest.Most már legalább az offense miatt nem dühöngök.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
A védőfalnál is rosszabbak voltak az OLB-k, alig volt nyomás tőlük. 3-4-es felállásoknál pedig tőlük kéne, hogy jöjjön a passrush, az ILB blitzeket megfogták, igaz elég átlátszóak voltak. Allen teljesítménye pedig mindent alulmúlt a secondaryban.
Offense jól teljesített, azért az utolsó drivenál, el tudtam volna viselni több futást, mert 3 perccel a vége előtt egy ilyen védelem mellett, nem feltétlenül kell 1 perc alatt végigmasírozni a pályán, pláne, hogy a TD sem jött össze.

több mint 12 éve
bakker ez míííí oltás 😀
"Andy will finally be pleased he drafted Nate Allen."
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
ez az SD szerintem is jó csapat, és a KC is, de jövő héten muszáj lesz nyerni!

Az a vicc hogy vick eddig kb hibátlan (jó votlka hibái, de 0 int, 0 fumbli, meccsenként 3 TD. )
Ha így nem tudunk nyerni a D miatt, mi lesz ha jönnek a TO-k?.
Ennek ellenére bizakodom, (mint eddig mindig), remélem nem hiába, (mint eddig mindig)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Furcsa, hogy multkor még Carry Williamsnek és a Dline-nak is nagyon jól ment, ma meg mindkettő betli. A safety poszt az valami katasztrófa. Én is tudok ám belekapaszkodni Gates mezébe és nem elengedni egy jó kis büntiért.
Boykin nagyon jó volt, Ryans és Kendricks pedig átlag, semmi különös. Többiek kuka.

Vick - Shady - DeSean fantasztikus, Eartz is rendben volt, de utálom hogy Celek ennyire eltűnt...OL nem volt rossz, de a végén fontos pillanatban verették szét Vicket....

O az zseni ha fenn van, a D meg szar, amire számítottam korábban is. Sajnos ettől még szar kikapni, de látom a fényt. Kell venni egy secondaryt jövőre, és rendben leszünk.Eazzy
Egyszerűen ezek a matchupok nem feküdtek nekünk. Williams is ezért kapaszkodott ezerrel 😊 és a D lineunk is még kevés egy komolyabb O linenal szemben. Kendricks amúgy nem volt rossz. Nem a nagy játékokkal hívta fel magára a figyelmet inkább szorgos munkás volt ma.
A secondaryvel most az a baj, hogy ugyan már szerelnek, de azt későn és kevés az elütött passz/int . Sztem senki se várt ettől a sec-től nagy teljesítményt (int hegyek és társai) , inkább a kemény ütközésekben lehetnek jók. Williams is ebben jó. (amikor érkezett Sheldon Brown utódját láttam benne) Remélhetőleg azért a szezonban még javulnak, de az már most látszik, hogy ide erősítés kell. + A védelemnek fel kell javulnia a 3rd down szituknál.
Ennek ellenére nem tudok most csüggedni mert az O# jó a ST jó és a védelem is fel fog nőni a feladatához. Sztem ma egy jó csapat ellen játszottunk szoros mérkőzést ami bizakodásra adhat okot. Jó úton indultunk el, de még nem vagyunk kész csapat. 8-)

Sok büntetésen azért javítani kellene.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Wolff
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ja, amúgy, Bébé írta azthiszem, akkor most az SB győztessel játszottunk? 😀😀😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us

O az zseni ha fenn van, a D meg szar, amire számítottam korábban is. Sajnos ettől még szar kikapni, de látom a fényt. Kell venni egy secondaryt jövőre, és rendben leszünk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
A lejátszott tíz meccsből 8 x nyert otthoni csapat mi nem vagyunk köztük miért is nem csodálkozom......
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
végén szép volt nagyon a drive, de tényleg nem érteni, mért nem lassítottunk

biztos volt, hogy ha marad 2 perc onnan csak iszonyat mák mellett jöhetünk ki jól egy ilyen védelemmel
több mint 12 éve
nem kell aggódni, csak fletcher hiányzott, minden rendben 😀

Egyébként ha Herremans és Peters nem hibázik az elején, + utána Henery 2-szer, akkor meglett volna még ezzel a fos D-vel is.eaglesmcnabb
meg Lane szar felállása miatt 4 pontot dobtunk el magunktól...

jó arról ne beszéljünk, hogy azért a 2 TO-ra se számíthatunk mindig a D#-től, szal Chargers is mehetett volna simán 40 pont fölé
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Egyébként ha Herremans és Peters nem hibázik az elején, + utána Henery 2-szer, akkor meglett volna még ezzel a fos D-vel is.eaglesmcnabb
Azaaszar hogy Boykin a helyén volt a legjobb emberünk ma
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Idén legalább már lehet abban bízni, hogy az #O több pontot szerez, mint amennyit a #D kap. Én tavaly még ebben sem bíztam, szóval ez már szerintem haladás.
több mint 12 éve

Egyébként ha Herremans és Peters nem hibázik az elején, + utána Henery 2-szer, akkor meglett volna még ezzel a fos D-vel is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
mondjuk a playcallt nemigazán értem, az első meccsen Shady vagy 40szer futott, ma meg 11-szer. a végén jó lett volna futtatni az órát

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Szerintem inkább az a csoda, hogy a Skinst megvertük egyébként. Szezon előtt borítékoltam volna, hogy kikapunk Riverséktől (és a Skinstől is). Ettől függetlenül az O# tényleg hasít, Vick szinte hibátlan (118,41-es QB rating 4 TD 0 Int 0 fumble (!)), DeSean+Shady állatok, a TE játék szerintem még elég lófasz (az elváráshoz képest), az O# line szintén meggyőző nekem (mind futásnál, mind passznál). A D#-ből talán a LB sor hoz elvárható szintet, a D-line kuka, a secondary meg szintén semmi...

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jó lesz a csoport amúgy. Szoptak ma a kavbojok, az apacsok, mi is, és most a szerencsétlenebb kicsi manning is ki fog kapni. 😀

több mint 12 éve
A támadósor brilliáns, védelmünk meg nincs. 😕 LnB
erre lehetett számítani előzetesen...mustaine
jó hát attól még szar kikapni meg látni, hogy szar a védelmünk 😀
több mint 12 éve
A támadósor brilliáns, védelmünk meg nincs. 😕 LnB
erre lehetett számítani előzetesen...

több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
A támadósor brilliáns, védelmünk meg nincs. 😕 Köszönjük meg Cary Williams-nek, hogy nem szabálytalankodott minden playben, csak mikor felé dobták a labdát. Lehangoló egy vereség volt ez.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Ha ebbe a front7-be nem fér be Curry akkor ott nagy bajok lehetnek...eaglesmcnabb
Pre season meccseken jó volt, azthittem az aért van hogy bizonyítsanak az edzőnek a játékosok hogy érnek valamit 😕

több mint 12 éve
Ha ebbe a front7-be nem fér be Curry akkor ott nagy bajok lehetnek...