NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Akit érdekel és érti:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Focused-Squarely-On-Game/e60abcb5-0e70-469e-ade7-8c6a26dfabb8

Szerintem 14 perc standindg ovation, de legalább 1 perc 40 másodperc kijár Reidnek és bízom benne így is lesz 😀dande
D-Mac is búcsúztatva lesz.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akit érdekel és érti:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Focused-Squarely-On-Game/e60abcb5-0e70-469e-ade7-8c6a26dfabb8

Szerintem 14 perc standindg ovation, de legalább 1 perc 40 másodperc kijár Reidnek és bízom benne így is lesz 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Mondjuk a legutóbbi challenge nem tűnt rossznak. Sztem nem birtokolta még a disznóbőrt és utána le is csapta a földhöz, de a zebrák mostanában hajlamosak elnézni ilyen és ehhez hasonló szitukat. :-/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Shurmur a challenge guy-unk, szal ezentúl Őt kell hibáztatni. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egyébként lesz Vasárnap meccs szóval nem byeweekelnek.

több mint 12 éve
Ösztönlány Philadelphia Eagles 7
‏@GeoffMosherCSN What's different about Andy in his new job? "I eat barbecue instead of cheesesteaks. That's it."
classic! 😀
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/17/4740420/eagles-work-out-nick-foles-former-teammate-wr-david-douglas-arizona

ezeknek van valami jelentősége, vagy lehet ezekből valamit várni, vagy csak PS-be keresünk?! csak mert ő már a sokadik az 53-as keret kialakítását követően..

mondjuk korábban volt ilyen is...
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/9/4710824/eagles-work-out-former-new-york-giants-safety-tyler-sash
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Teddy maci meg sanszosan nem lesz már elérhető de nincs is rá szükség.dande
Én azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy a mostani Chiefs meccset nem adják...
Bár gondolom erről nem a SportTV dönt. Ha meg igen, akkor bekaphatják. 😛 😀
(Ricsi ide, szakkommentátorok oda, azért kényelmesebb a TV-ből nézni. 😀 )Bébé
Ők döntenek róla.Shawn84
Nem hinném, hogy a KC miatt nem közvetítik, volt már nem egyszer Chiefs meccs ahol Ricsi volt a kommentátor, de akár még Szaniszlóval is meglehet oldani.ano92
elvileg úgy van hogy minden TNF-re van joguk, de becserélhetik SNF-re. Na most az sem lesz. Nem tudom mi az oka de én mérges vagyok rájuk mert így egyáltalán nem tudom megnézni a meccset csak 2 hét múlva 😕Shawn84
Hát nem tudom, lehet ők most tartanak Bye weeket 😀😀😀

több mint 12 éve
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Ők döntenek róla.Shawn84
Nem hinném, hogy a KC miatt nem közvetítik, volt már nem egyszer Chiefs meccs ahol Ricsi volt a kommentátor, de akár még Szaniszlóval is meglehet oldani.ano92
elvileg úgy van hogy minden TNF-re van joguk, de becserélhetik SNF-re. Na most az sem lesz. Nem tudom mi az oka de én mérges vagyok rájuk mert így egyáltalán nem tudom megnézni a meccset csak 2 hét múlva 😕
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Ők döntenek róla.Shawn84
Nem hinném, hogy a KC miatt nem közvetítik, volt már nem egyszer Chiefs meccs ahol Ricsi volt a kommentátor, de akár még Szaniszlóval is meglehet oldani.

több mint 12 éve
Első meccs után akartam vmi olyat összedobni, hogy lehet, hogy Shady futni fog 20-25x a labdával, ellenben lényegesen kevesebb snap-nél is lesz fent (kevesebb futásblokkolás, meg route futás). De mondom ááá várok még legalább egy hetet, aztán majd robbantok. 😀
Erre Shady az O# playek 85%-ban fent volt, Bryce csak 9 snap, Polk pedig ismét nullázott. 😀
De legalább Shady mostani 11 futásával, a meccsenkénti carry-átlaga rendben van. 😀

Geathers 14, Square 12 snap-száma azért elég alacsony, főleg annak függvényében, hogy összesen 83 D# snap volt. Szal, nem igaz, hogy Curry ennyire balfasz legyen.
Poyert azért rendesen helyrerakta az edzői stáb a mostani 0 snapjével.

B.Graham-et meg nagyon sajnálom. 4-3 D#-ben pusztítana. De jövőre már legalább csak 100 000-et bukunk, ha eltradeljük. Lehet, hogy ennyit bevállalunk (már ha lesz vmi értéke egyáltalán).
több mint 12 éve
Amit talán még más nem említett:
Nagy pozitívum volt hogy Vick vigyázott magára kifutott az oldalvonalon , kidobta a labdát. Öröm volt nézni őt.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
én konkrétan emlékszem, hogy Boykin többször is ment blitz-re.
Minden a pass-rush-al kezdődik, ha az nincs szidhatunk mindenkit, egy normális Qb szétpasszol minket. Lehet mondani, hogy szegény Cole, Graham nem vitézkednek egy jobb fal ellen, de akkor alkalmatlanok sajnos. Olb lehet nagyobb need mint safety.korodiati
Ja nyomjuk a passrusht ezerrel meg van 1-2 blitz is. Ami inkább hiányzik az a fantázia a védelmi playeknél. Elnéznék pár olyan blitzet is amikor második hullámban érkezik még egy S vagy egy ILB és akkor meg lehetne bontani az ellenfél O lineját és több lehetőség marad az OLB-knek. ( és máris nem tűnnének alkalmatlannak 😊 )

Jópár év Oregon-követés (plusz hasonló rendszerben való játék) után erről pár szó: nem hinném, hogy meg fog történni, hogy többet lesz az offense a pályán. Igazából nekem az első meccs számadatai voltak a meglepőek: ott szokatlanul hosszú ideig volt fent az offense ahhoz képest, mi a megszokott Chiptől. Tőle inkább az a normális, ha úgy pakol fel 40+ pontot az offense, hogy mellette max 20 percet van a pályán.
Szóval a védelem nem gondolom, hogy több pihit fog kapni. Chipet ezért az offense-ért szerződtették, aminek az egyik kulcsa az up tempo no huddle, amin meglepő lenne, ha változtatna. És nyilvánvalóan szokatlan ez nekik, ezért nem hinném, hogy csak a sematikus átállásról és a gyenge játékosokról szól itt a dolog (bár nem láttam egy meccset sem). Egyszerűen meg kell szokniuk nekik is ezt a tempót, mert ez nem csak az ellenfél defense-ének megterhelő.Szobi22
Ez tiszta sor. Inkább a meccs végére értettem az idővel való játékot és a védelem pihentetését. Amúgy az első meccsen is volt rá példa, hogy visszavett az O# és próbáltuk kicsit jobban ölni az órát...csak azt meg túl korán kezdtük el.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Szerintetek Allen mikor kerül ki a kezdőből?Shawn84
Remélem szépen lassan .
Olvastam külföldi cikket és írták benne, hogy nem kéne a mélyvízbe dobni Wolff-ot addig amíg nem áll készen, mert csak elmegy az önbizalma. És tényleg így van. Szokja meg a közeget meg minden, aztán ha csak a szezon második felében lesz teljes értékű kezdő az se baj. Max az idegeimnek. 😀Bébé
Egyre jobban bízom Wolffban. A végén nagy steal is lehet. Tényleg nem kellene erőltetni, de ha Allen szar valamit csak muszáj kezdenünk. Ps-ben is van azért safety, és pl. Trenton Robinson egyetemen egyáltalán nem volt fogalmatan. Azért őt is megnézném majd később, hogy mit tud.
több mint 12 éve
Remélem szépen lassan .
Olvastam külföldi cikket és írták benne, hogy nem kéne a mélyvízbe dobni Wolff-ot addig amíg nem áll készen, mert csak elmegy az önbizalma. És tényleg így van. Szokja meg a közeget meg minden, aztán ha csak a szezon második felében lesz teljes értékű kezdő az se baj. Max az idegeimnek. 😀
több mint 12 éve
2-3 hét és Wolff kezdeni fog . 49 snap ... nem túl bíztató Allennek . ami viszont jobban érdekel : Mikor játszik végre Curry?????

több mint 12 éve
Szerintetek Allen mikor kerül ki a kezdőből?
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/16/pff-team-of-week-2/
A hét csapatában 3 Eagle. Mccoy , Jackson és nagy meglepetésre Evan Mathis is bekerült 😀Petikievak01
Arra lennék kíváncsi, hogy safety-nk mikor volt utoljára bent a hét csapatában. 😀
(Talán N.Allen egyszer bekerült 2010 szeptemberében, bár erre se vennék mérget.
Igaz egyszer K.Coleman is levadászta 3x SexyRexy labdáit, szal ki tudja... 😀 )
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Keep this in mind: Eagles' 954 yards = 13th-most in NFL history after 2 games. In Chip Kelly's first 2 games as NFL head coach & play caller
Nem rossz. És tényleg úgy, hogy nem is az, hogy mázlink volt, hanem hogy még szerencsétlenek is voltunk. Rémisztő lesz ez az O#. 😀Bébé
Akkor a Packers hányadik lehet!
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/16/pff-team-of-week-2/
A hét csapatában 3 Eagle. Mccoy , Jackson és nagy meglepetésre Evan Mathis is bekerült 😀

több mint 12 éve
Keep this in mind: Eagles' 954 yards = 13th-most in NFL history after 2 games. In Chip Kelly's first 2 games as NFL head coach & play caller
Nem rossz. És tényleg úgy, hogy nem is az, hogy mázlink volt, hanem hogy még szerencsétlenek is voltunk. Rémisztő lesz ez az O#. 😀Bébé
Azért egy elit védelem ellen megnézném mit tudunk. Chiefs ellen már mérvadó lesz a dolog. Pontgyártásban lenyomjuk őket.
több mint 12 éve

Azért próbáld meg kiválogatni ki elérhető és ki nem. A nagy nevekről lesz írás, meg akik illenének a rendszerbe.Shawn84
Öööööööööö hol mondtam, hogy nem gondolkodom benne 😀 inkább arra reagáltam amit Ano írt de mindegy is, köszi a munkát bárkinek aki foglalkozik vele 😀dande
ja ok 😀 no problemo 😊 Majd lesznek még, minden posztra. persze ahol gyengébb a keret ott többet bemutatunk.
több mint 12 éve
Nem rossz. És tényleg úgy, hogy nem is az, hogy mázlink volt, hanem hogy még szerencsétlenek is voltunk. Rémisztő lesz ez az O#. 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
- Azért Shady megint kiharcolt 8 missedtackle-et (16 érintésből). 😀
Bébé
Jah, az egyik playnel kozel az ez-hoz volt kapásból vagy 4.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....

Azért próbáld meg kiválogatni ki elérhető és ki nem. A nagy nevekről lesz írás, meg akik illenének a rendszerbe.Shawn84
Öööööööööö hol mondtam, hogy nem gondolkodom benne 😀 inkább arra reagáltam amit Ano írt de mindegy is, köszi a munkát bárkinek aki foglalkozik vele 😀