Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Sziasztok!Leigazoltuk a CB Curtis Marshot, ha jól tudom, nálatok nyomott két szezont. Tudtok esetleg róla egy rövid jellemzést? Erősségek, gyengeségek, stb...
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Ha Kendricks "begyújtja a rakétákat", még lehet esélyünk a Chiefs ellen!tdmagazin.hu/hirek/mi-szel-hozott-az-nfl-ben
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/09/19/ellenseges_vonalak_mogott
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Sikerült a szurkolók utálatát szimpátiává változtatnia, ami egy ilyen csapatnál mint mi elég nagy szó. eaglesmcnabbŐk nem Donovant fújolták, hanem azt, hogy nem Ricky Williams-et választottuk. 😛
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBA legfontosabb poszton volt a Franchise valaha volt legjobb játékosa. Ez szerintem bőven elég 😊
Ráadásul amit fentebb említettek rengeteg franchise rekord az övé. Sikerült a szurkolók utálatát szimpátiává változtatnia, ami egy ilyen csapatnál mint mi elég nagy szó. Törött lábbal nyert meccset, Ő adta a passzt Herremans pályafutásának első TD-jánál, ő miatta lettem Eagles drukker, áh, nagyon karizmatikus figura volt.
Máig a nevéhez fűződik az egymás utáni sikeres passzok (24) rekordja az NFLben. (Manning? Who? 😀)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Pont sikerült bekapnom egy kis betegséget , úgyhogy alvásra nem gondolva nézhetem végig a mai meccsünket. Sajnos esélytelennek látom a győzelmet .. Egy nagyon jó offense - nagyon gyenge defense / Közepes offense - nagyon jó defense párharcot egyértelműen a 2. felállás nyeri , persze bármi megtörténhet és a special teamünk kulcsfontosságú is lehet , nagy játékok kellenek ide ha nyerni akarunk. (gondolok itt elsősorban a Turnoverekre.)
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBPedig akkor ikon. Reid-el egyetemben.
Sarkított példa lesz, de legalább szemléletes. 😀
1999 drafton első helyen választ a Cleveland Browns. Tim Couch QB-t húzzák.
Utána mi következünk és 1/2-vel érkezik McNabb.
A Browns irányítók azóta:
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/543940_551629838225706_1189768776_n.jpg
A képen Brady Quinn-ig bezárólag nekünk csak McNabb volt az egyetlen igazi kezdő QB-nk. (Kivéve az 1999-es szezon első felét, amikor még Reid nem akarta egyből mély víz dobni egy szar OL mögött)
És azért a 2000-es években nem gyengén toltuk. Rendre PO, NFC champ meccsek hada, SB.
Plusz McNabb játékát is öröm volt nézni a 2000-es évek elején (amire sajnos nem volt alkalmam)
Valamint a franchise legjobb irányítója. HoF-ot nem érdemel, de a mezvisszanultatást az igen.
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBAzért tart néhány NFL/franchise rekordot D-Mac, és azért mégis csak Ő volt a csapat arca egy évtizeden keresztül.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Hohó jó reggelt GAMEDAY 😀!!!
több mint 12 éve
Nagyon kelendőek az ex-Eagle-ök.kurvajó a csapatunk mert mindenki kell valahova aki nálunk nem fért be 😀
Marsh bengáli tigris lett.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezt szépen összeszedted és még Jon Grudenről és Sean Paytonról nem is beszéltünk 😀 igaz utóbbi utánunk a Giants-nél és a Boysnál is megfordult.
több mint 12 éve
Ezen meg semmi meglepő nincs aki elmegy tőlünk előbb utóbb valahol nyer vmit csak előtte nálunk nem képes 😛 A fél liga belőlünk termelt ki sikeres embereket (legyen játékos vagy edző) most má jó lenne ha az éppen helyben lévők is nyernének vmit 😀 mondjuk ez azt is jelentheti hogy a hiba a mi készülékünkben van illetve remélem most már csak volt 😀 iletve csak valami jó kis műhelymunka folyhatott itt amiből máshova is elmenve meríthettek, táplálkozhattak, ezt főleg az edzőkre értem.dandeHát Reid 1999-es coaching-staffa legendás volt.
OC: Rod Dowhower
QB-edző: Brad Childress
RB-edző: Ted Williams
WR-edző: David Culley
TE-edző: Pat Shurmur
OL-edző: Juan Castillo
Offensive assistant: Rod Dowhower
DC: Jim Johnson
DL: Tommy Brasher
LB: Ron Rivera
DB: Leslie Frazier
Defensive assistant: Steve Spagnulo
ST: John Harbaugh
Nem csoda, hogy a 2000es évek elején domináltunk.
De sajnos a helyettesítések már nem igazán sikerültek ilyen jól.
Jim Johnson milyen edzőket, meg embereket nevelt ki. 😮 Nagyon durva.
De persze O# oldalon is elég durva nevek vannak.
több mint 12 éve
Ezen meg semmi meglepő nincs aki elmegy tőlünk előbb utóbb valahol nyer vmit csak előtte nálunk nem képes 😛 A fél liga belőlünk termelt ki sikeres embereket (legyen játékos vagy edző) most má jó lenne ha az éppen helyben lévők is nyernének vmit 😀 mondjuk ez azt is jelentheti hogy a hiba a mi készülékünkben van illetve remélem most már csak volt 😀 iletve csak valami jó kis műhelymunka folyhatott itt amiből máshova is elmenve meríthettek, táplálkozhattak, ezt főleg az edzőkre értem.Lehet csak Huán miatt volt gyenge, most meg új erőre kap majd 😀ano92Nem értettem, hogy mit mondasz. Juan DC volt, Justice meg támadófalember.
Aztán rájöttem, hogy tényleg a régi szép időkben Juan még OL-coach volt. 😀
És bakker a 2012-es szezonban csak gyűrűt nyert. 😀Bébé
több mint 12 éve
Lehet csak Huán miatt volt gyenge, most meg új erőre kap majd 😀ano92Nem értettem, hogy mit mondasz. Juan DC volt, Justice meg támadófalember.
Aztán rájöttem, hogy tényleg a régi szép időkben Juan még OL-coach volt. 😀
És bakker a 2012-es szezonban csak gyűrűt nyert. 😀
több mint 12 éve
Lehet csak Huán miatt volt gyenge, most meg új erőre kap majd 😀Dunlap után vigyáznék az ilyen kijelentésekkel....ano92Jó Dunlap jó játékán nem lepődtem meg, mert Ő Phillyben sem volt szar.
De Justice sajnos 2009-es jó szezonja óta, szar. Pedig ha jól tudom a Colts-os szezonját jól kezdte, de aztán jött a visszaesés.
És ha belegondolok, abba, hogy ha Bunkleyt is kihúzzák előlünk (Ngata lett volna amúgy a válaszottunk), akkor Heckert simán behúzta volna Justice-t 1/14-el. Így meg ott verte a faszát, hogy lecsúszott hozzánk a második körben és ott is be tudta húzni. 😀
Jah meg amikor Justice 2 play alatt, 3 büntetést szedett össze...hát az feledhetetlen érzés volt. 😀Bébé
több mint 12 éve
Dunlap után vigyáznék az ilyen kijelentésekkel....ano92Jó Dunlap jó játékán nem lepődtem meg, mert Ő Phillyben sem volt szar.
De Justice sajnos 2009-es jó szezonja óta, szar. Pedig ha jól tudom a Colts-os szezonját jól kezdte, de aztán jött a visszaesés.
És ha belegondolok, abba, hogy ha Bunkleyt is kihúzzák előlünk (Ngata lett volna amúgy a válaszottunk), akkor Heckert simán behúzta volna Justice-t 1/14-el. Így meg ott verte a faszát, hogy lecsúszott hozzánk a második körben és ott is be tudta húzni. 😀
Jah meg amikor Justice 2 play alatt, 3 büntetést szedett össze...hát az feledhetetlen érzés volt. 😀
több mint 12 éve
Pontyosan ez jutott eszembe 😛Gyorsulunk:Dunlap után vigyáznék az ilyen kijelentésekkel....ano92
"There’s the track meet everyone expected. Philly averaged 20.4 seconds per play, more than five seconds faster than last week, and gained 8.8 yards per play Sunday."
Szegény Celek "feleslegesen" szaladgált:
Brent Celek ran 34 pass routes during the Week 2 loss to the Chargers.
Celek's zero-catch, one-target performance was fluky. He ran routes on 34-of-54 snaps (62.9 percent), but Michael Vick was staring down DeSean Jackson (15 targets) all day long.
DeSean karrier szezonjához az kell, hogy a hátralévő 14 meccsen 3,3 elkapást és 62 yardot hozzon átlagosan. Az eddigiek alapján ez kivitelezhetőnek tűnik. 😀
Clady (Denver LT) kidőlt egész évre és kit hoztak helyette? 😀 Winston Justice. 😀
Az ország szeme láttára fogjuk lealázni a Denvert. 😀 (tudom-tudom, nem lesz egyből kezdő)Bébé
több mint 12 éve
Gyorsulunk:Dunlap után vigyáznék az ilyen kijelentésekkel....
"There’s the track meet everyone expected. Philly averaged 20.4 seconds per play, more than five seconds faster than last week, and gained 8.8 yards per play Sunday."
Celek's zero-catch, one-target performance was fluky. He ran routes on 34-of-54 snaps (62.9 percent), but Michael Vick was staring down DeSean Jackson (15 targets) all day long.
DeSean karrier szezonjához az kell, hogy a hátralévő 14 meccsen 3,3 elkapást és 62 yardot hozzon átlagosan. Az eddigiek alapján ez kivitelezhetőnek tűnik. 😀
Clady (Denver LT) kidőlt egész évre és kit hoztak helyette? 😀 Winston Justice. 😀
Az ország szeme láttára fogjuk lealázni a Denvert. 😀 (tudom-tudom, nem lesz egyből kezdő)Bébé
több mint 12 éve
Gyorsulunk:"There’s the track meet everyone expected. Philly averaged 20.4 seconds per play, more than five seconds faster than last week, and gained 8.8 yards per play Sunday."
Az ország szeme láttára fogjuk lealázni a Denvert. 😀 (tudom-tudom, nem lesz egyből kezdő)
több mint 12 éve
Injury report:Eagles:
Nálunk nincsen hiányzó. A keretben mindenki mind a három nap 100%-osan edzett. (Köszönhetően a B.Hughes IR-nak 😀 )
Chiefs:
Doubtful: Fasano TE - egész héten nem edzett, szóval nagy eséllyel nem fog játszani
Questionable: Flowers CB és Kelce TE (igen, ismét testvérpárharc 😀 Geathers Bowl után, Kelce Bowl) Flowers játékára azért elég nagy esély van, szóval annyira ne reménykedjünk. 😀
több mint 12 éve
Újabb ex-Texans játékos. Ő se az a kimondottan magas corner a maga 5'10-ével. Amúgy a sebessége kérdéses. Aránylag jól szerel. A sebessége miatt lehet, hogy inkább slotban lesz használva. Poyer-nek ott amúgy se ment.
több mint 12 éve
Szerződtettük a Houston PS-ből Roc Carmichael CB-t, Hughes ment visszatérős IR-re miatta. 2011-ben 4. körös választás volt.RataxesNa neki nagyon örülök. Végre még egy Hokies növendék 😊
több mint 12 éve
Szerződtettük a Houston PS-ből Roc Carmichael CB-t, Hughes ment visszatérős IR-re miatta. 2011-ben 4. körös választás volt.
Ex-Rataxes