Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Jahj, csak nem aktív volt Curry, jajj, csak nem 12 snap alatt hozott össze egy sacket? 😀 A faszért nem lehetett már egyébként eddig is aktiválni...(jó gondolom valaki ST-ben nem fért volna be)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...jjncaaÉn azt se értettem, hogy ez a kétpontos, hogy hogy nem lett meg.
Annyi lett volna az egész, hogy mindegyik ember blokkol egyet.
Nem olyan nehéz. De hát még ezt se tudták elosztani, szal...😀
több mint 12 éve
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...jjncaaHáát ja ezt még talán én is tudtam volna 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...jjncaa<<<< A legokosabb tudta 😊
több mint 12 éve
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja most már tudom boccs , csak azt még azelőtt írtam hogy a cikket végigolvastam volna.A cikk írója rajzolta le, és nem rosszul, csak nem a mostani kétpontosunkat skiccelte hanem ezt a korábbi Ducks felállást:6 Eagles védőt kérdeztek meg, és csak Casey Matthews tudta a helyes választ!rosszul rajzoltad le.Petikievak01
(persze, mert Oregonból ismerte...)
Tőlünk (Eagles fan) hány tudná?
A cikk, és benne a megoldás!
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.htmltûzoltó
Rataxes
több mint 12 éve
A cikk írója rajzolta le, és nem rosszul, csak nem a mostani kétpontosunkat skiccelte hanem ezt a korábbi Ducks felállást (ahogy az a linken is olvasható):6 Eagles védőt kérdeztek meg, és csak Casey Matthews tudta a helyes választ!rosszul rajzoltad le.Petikievak01
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.htmltûzoltó
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
6 Eagles védőt kérdeztek meg, és csak Casey Matthews tudta a helyes választ!rosszul rajzoltad le.
több mint 12 éve
PFF osztályzatok. Nem meglepő módon Mathis ismét alázott 😀 www.bleedinggreennation.com/2013/9/20/4753062/philadelphia-eagles-chiefs-week-3-pff-grades-fletcher-cox-rocks
Snapszámok:
www.bleedinggreennation.com/2013/9/20/4752654/eagles-chiefs-week-3-snap-counts
több mint 12 éve
6 Eagles védőt kérdeztek meg, és csak Casey Matthews tudta a helyes választ!(persze, mert Oregonból ismerte...)
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.html
több mint 12 éve
Nem tudom valaki írta-e a meccs kapcsán, de a time management megint sántított, az első félidő végén. Nem kértetek időt az első félidőben, pedig ha az utolsó előtti KC driveban elhasználtok kettőt, lett volna még idő egy drive-ra, egy Kelly féle rövidre. Úgy érzem ott hiba volt, hagyni kb 3-4 percel a vége előtt, hogy a KC ölje az időt..gyurcziNem csak ezen a meccsen voltak ilyen hibák.
Kellynek még fel kell nőnie az NFL-hez, ez is kezd látszani. Sok érthetetlen döntés (első TD után 2pontra menni amikor nincs jelentősége és hasonlók) , ahogy írod az órával is szarul bánunk és én sokszor az O# playcall-t is rossznak tartom . Persze még csak 3 meccs ment le és korai lenne ítélkezni, de már kezdenek kijönni a hibák. (mondjuk inkább most) Vki feljebb írta, hogy kicsit olyan érzése volt mintha mindkét csapatot Reid vezetné és tényleg. Erőltettük a hosszú passzokat amikor látszott, hogy Vicken is nagy a nyomás és a Chiefs secondary is jó munkát végez....pláne úgy, hogy tudjuk, hogy igazán egy olyan elkapónk van akinek végig megvan a sebessége(DeSean). Rajta meg ugye (néha ketten is) jól védekeztek. Nem tudom ilyenkor hol maradnak a rövidebb passzok/screenek (kevés volt) és miért nem tudunk 4 negyed alatt alkalmazkodni/válaszolni az ellenfél védelmére? Kicsit olyan érzésem volt mintha nem készültünk vna fel az ellenfelünkből és abban bíznánk, hogy majd megoldjuk az UP Tempóval.
Na és akkor uptempo: Én vmi olyat képzeltem/vártam vna Kellytől, hogy sok trükkös playt hívjon és akár egy adott driveon belül is változzon a sebessége a támadásainknak, hogy ezzel is zavarjuk az ellenfeleket. Erről a tempóról jó pár hete (hónapja) JJ linkelt egy cikket amiben lehetett olyat olvasni, hogy Kellynél három részre tagolódnak a támadások a sebesség tekintetében. Red light/Yellow light/Green light. Ezeknek a tempóváltásoknak szinte nyomát sem látni (kivéve a skins meccs) illetve ha van , akkor is sokszor nem nagyon érezni a hatását, mivel egy no huddle szituációnál azt látni, hogy oké gyorsan odarohannak a LOS-hez , de utána kinéznek a partvonalra a mutogatós emberre és ezzel meg is ölik a no huddle lényegét. 😀 Ez lenne a mi fegyverünk , de pillanatnyilag még nem jól működik. Sztem most Kelly is zavarban van, hogy egyelőre nem úgy mennek a dolgok ahogyan azt eltervezték, de nagyon szorítok és tudom, hogy első éve meg még az elején vagyunk a szezonnak..., de nincs mese reagálni kell az ellenfelekre különben ezen a szinten bedarálnak minket.
+ A mai PC Kellyvel. Aki nem látta nézze meg. Amikor kijött egy NFL networkös sapiban csak néztem...aztán megcsörren a telefonja...aztán az arcába húzza a sapkát...elég WTF?! jelenet volt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Turnoverek :1.Damaris Fumble első puntnál a saját redzoneunkban 3 pontot ért.
2. Vick Pick six a field goal után rögtön , Eric Berry vitte vissza , egy felütött passzból .
3.Jason Kelce szarul snappalt és ha jól emlékszem herremans lábáról vagy a saját seggéről talán a földre esett amit a Kansas Recoverelt -ebből nem lett pont
4.Vick int , Cooper mögé dobta a labdát , és mivel annyira nem volt lemaradva a Safety ezért felszedte.
5.vick fumblizot egyett miközben futott ki a zsebből de ez már mind1 volt utolsó 2 percben volt és 2 labdabirtoklásnyival ment a chiefs.
több mint 12 éve
Nem tudom valaki írta-e a meccs kapcsán, de a time management megint sántított, az első félidő végén. Nem kértetek időt az első félidőben, pedig ha az utolsó előtti KC driveban elhasználtok kettőt, lett volna még idő egy drive-ra, egy Kelly féle rövidre. Úgy érzem ott hiba volt, hagyni kb 3-4 percel a vége előtt, hogy a KC ölje az időt..
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
4. down után turnover.nem láttam sajnos vagy sem a meccsetVolt egy rossz snap is..., az ötödikre én se emlékszem 😊aztec
csak szövegesen követtem...
tényleg 5X adtuk el megint a labdát (vick 2, damaris az elején a puntnál, ez három) de mikor volt még a többi??!zsojti
több mint 12 éve
nem láttam sajnos vagy sem a meccsetVolt egy rossz snap is..., az ötödikre én se emlékszem 😊
csak szövegesen követtem...
tényleg 5X adtuk el megint a labdát (vick 2, damaris az elején a puntnál, ez három) de mikor volt még a többi??!zsojti
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Beállítottam az ébresztőt, de sajnos (?) nem ébredtem fel rá, így nem láttam még a meccset. A hozzászólásokból kiindulva lehet nem is vagyok rá kíváncsi. A statisztikákat böngésztem csupán, Shady, Avant egész szép számokat produkált. Tetszik, hogy Curry végre játszott és össze is hozott egy sacket egyből 😊Igazából nem számítottam másra, összességében egy erősebb csapattól kaptunk ki. Vick pedig már úgysem fog változni, de én így is szeretem. Egyszer fent, egyszer lent, mindenkivel megesik hogy szar napja van, az első két meccsen majdnem hibátlan volt, most nem. Szerencsénk, hogy ebből a csoportból akár 8-8-cal is PO-ba lehet menni, és a csoportmeccseken 4 egyenlő erősségű csapat között a pillanatnyi forma fog dönteni.
Hajrá Sasok!
több mint 12 éve
nem láttam sajnos vagy sem a meccsetcsak szövegesen követtem...
tényleg 5X adtuk el megint a labdát (vick 2, damaris az elején a puntnál, ez három) de mikor volt még a többi??!
több mint 12 éve
hát igen elég bicskanyitogató hogy a kansas CB kint van a pályán lesérül, rá 10 mpre BENT a pályán ül a földön. Hát az mi?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tavaly vagy tavaly előtt azthiszem súlyos pénz büntetést kaptak akik szimuláltak,Nos előttem már mindent leírtatok, két dolgot említenék meg. Hiányzott a screen játék Shady-vel, ami a Chargers ellen ült. Szerintme ilyen agresszív védekezés esetén jövedelmező lehetett volna. 2. nem ezen múlott, mert szarok voltunk, de a tendencia miatt jó lesz rá figyelni: a Kansas azért olykor elég szépen lefagyasztott minket egykét kamu sérüléssel. Mayock bemondja, hogy Flowers nem kamu sérülést szenvedett az oldalvonal mellett. Persze, csak visszajött a pályán kívülről, hogy a füvön ülhessen le fájlalni a lábát és utána valahogy továbbra is leradírozni Deseant... Mindegy, mondom nem ezen múlott, de azért erre figyeljünk, mert valószínűleg nem először láttunk ilyet a szezon során.Kamu sérülésekről jut eszembe. Évek óta figyelem ezt a jelenséget és nagyon zavaró. Vmit tehetnének ez ellen Goodellék. A legjobb megoldás talán az lenne ha a (kamu) sérült játékos abban a driveban már nem léphetne pályára. Talán jobban átgondolnák, hogy van e értelme.
Amúgy elnézve a két csapat balfaszkodását tegnap (lássuk be a Chiefs sem tudott mit csinálni az ölébe hullott lehetőségek többségével), olyan volt, mint ha mindkét csapatnál Andy Reid lett volna a HC. Régi szép idők...😀somebody08
Kelcet meg tanítsa meg már vki snappet adni, mert vmikor alacsonyan adja egy teljes meccsen keresztül..most meg magasan, de annyira, hogy a seggbedobása után még mindig képes volt Vicket is átdobni...ami röhej. Szakáll ide vagy oda Kelce helyett is nézni kéne majd vkit offseasonban. Büntetésből most levágnám a szakállát . 😀Greengo
több mint 12 éve
Nos előttem már mindent leírtatok, két dolgot említenék meg. Hiányzott a screen játék Shady-vel, ami a Chargers ellen ült. Szerintme ilyen agresszív védekezés esetén jövedelmező lehetett volna. 2. nem ezen múlott, mert szarok voltunk, de a tendencia miatt jó lesz rá figyelni: a Kansas azért olykor elég szépen lefagyasztott minket egykét kamu sérüléssel. Mayock bemondja, hogy Flowers nem kamu sérülést szenvedett az oldalvonal mellett. Persze, csak visszajött a pályán kívülről, hogy a füvön ülhessen le fájlalni a lábát és utána valahogy továbbra is leradírozni Deseant... Mindegy, mondom nem ezen múlott, de azért erre figyeljünk, mert valószínűleg nem először láttunk ilyet a szezon során.Kamu sérülésekről jut eszembe. Évek óta figyelem ezt a jelenséget és nagyon zavaró. Vmit tehetnének ez ellen Goodellék. A legjobb megoldás talán az lenne ha a (kamu) sérült játékos abban a driveban már nem léphetne pályára. Talán jobban átgondolnák, hogy van e értelme.
Amúgy elnézve a két csapat balfaszkodását tegnap (lássuk be a Chiefs sem tudott mit csinálni az ölébe hullott lehetőségek többségével), olyan volt, mint ha mindkét csapatnál Andy Reid lett volna a HC. Régi szép idők...😀somebody08
Kelcet meg tanítsa meg már vki snappet adni, mert vmikor alacsonyan adja egy teljes meccsen keresztül..most meg magasan, de annyira, hogy a seggbedobása után még mindig képes volt Vicket is átdobni...ami röhej. Szakáll ide vagy oda Kelce helyett is nézni kéne majd vkit offseasonban. Büntetésből most levágnám a szakállát . 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nos előttem már mindent leírtatok, két dolgot említenék meg. Hiányzott a screen játék Shady-vel, ami a Chargers ellen ült. Szerintme ilyen agresszív védekezés esetén jövedelmező lehetett volna. 2. nem ezen múlott, mert szarok voltunk, de a tendencia miatt jó lesz rá figyelni: a Kansas azért olykor elég szépen lefagyasztott minket egykét kamu sérüléssel. Mayock bemondja, hogy Flowers nem kamu sérülést szenvedett az oldalvonal mellett. Persze, csak visszajött a pályán kívülről, hogy a füvön ülhessen le fájlalni a lábát és utána valahogy továbbra is leradírozni Deseant... Mindegy, mondom nem ezen múlott, de azért erre figyeljünk, mert valószínűleg nem először láttunk ilyet a szezon során.Amúgy elnézve a két csapat balfaszkodását tegnap (lássuk be a Chiefs sem tudott mit csinálni az ölébe hullott lehetőségek többségével), olyan volt, mint ha mindkét csapatnál Andy Reid lett volna a HC. Régi szép idők...😀
több mint 12 éve
Most néztem meg a meccset, eredményt nem tudva. Hát bazmeg. Ismét magunkat vertük meg. Egyből 10 pontot adtunk ajándékba a Chiefsnek.
DL jó volt nagyon. Cover is jó volt többnyire. Alex csak futkározott az elején.
De, hogy ezeket a screen passzokat nem tudtuk levédekezni. Jobban örültem amikor a fasz másik végén voltunk és mi szopattuk az ellenfeleket ezekkel. 😀
Ez a támadófal Manning-nek lehet, hogy elég lett volna, Vick-nek ez kevés.
Szerencsére Damaris és James Casey jól beilleszkedett ebbe az O#-be. 3 meccs 0 elkapás.
több mint 12 éve
Hát örülök, hogy nem láttam a meccset, győzzetek meg, hogy érdemes megnéznem legalább!Eazzyha nem az eredményre koncentrálsz, akkor érdemes megnézni, mindig lát és tanul az ember valamit újat 😊 csak pont a két igazán frusztráló dologra "gyúrtak rá" a játékosok: a támadóknál a labdaeladásokra, a védelemben a hosszú harmadik kísérletek sorozatos benyelésére...
de magunkat tudom csak idézni újfent:
www.youtube.com/watch?v=8rWukMHRnx0&feature=share&t=1h50m31s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
labdákat kell szerezni, hogy ne legyen nagyon sima, máskülönben nagyon meglepődök, ha nem lesz lefutott