Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀Petikievak01
Találtam valakit.Shawn84
okkay , odaadjam az nfl accot vagy hogy történik ilyenkor a csapat áthelyezés?Petikievak01
Mardel dolga kitenni a régi tulajt és meghívni valakit a helyére. Neki már elküldtem a szükséges adatokat.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀Petikievak01
Találtam valakit.Shawn84
okkay , odaadjam az nfl accot vagy hogy történik ilyenkor a csapat áthelyezés?

több mint 12 éve
Találtam valakit.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Na behúztam tippmixen is a győzelmünket, úgyhogy dupla tétje van így a meccsnek 😀

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Ellenséges vonalak mögött - Buccaneers
 philly.blog.hu/2013/10/11/ellenseges_vonalak_mogott_buccaneers
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kelly miért unszimpatikus amúgy?Eazzy
Mert csak miért ne 😛 Mert Philly Hc 😛 Mert halomra nyerte magát a Ducks-l és mindenki alig várja, hogy itt bukjon 😛 de ez minket nem fog zavarni ha végre esetleg nyerünk vele 😀 egyébként sztem abszolút nem az de ez mindegy is.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Kelly miért unszimpatikus amúgy?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sok idő lesz az még mire oda juthat mint BB.
Mármint eredményekben.
Sokan csodát vártak tőle de valjuk be kurva gyenge a keret főleg D oldalon.

Nincs depht és az o is 3emberes amiből Vick máris kiesett.
Az Oline eddig nagyon jó de nincs rotalva ez lutri egész szezonra...Janek
- Addig örülj amíg nincsen rotálva a támadófal. 😀 Tavaly nekem elég volt a rotáció benne. 😀
- Elég nehéz 1,5 WRel (DeSean&Avant) valamint 2 átlagos TE-vel passzjátékot produkálni.
- A D# meg nem alkalmas 3-4-es felállásra.

De ez hosszú projekt, idén álljanak össze nagyjából a dolgok, lehessen mire építeni.
Aztán majd jövőre robbantunk. 😀
Bár azért nem bánnám, ha vhogy bekúsznánk a PO-ba. 😀
Ha PO-ba bemegyünk isten, ha szarok vagyunk és korán draftolunk az is jó.
Meg azért egy PO-ról pont lecsúszó csapatnak is lehetne örülni. Legalább nem volt teljesen katasztrofális a csapat teljesítménye. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Sok idő lesz az még mire oda juthat mint BB.
Mármint eredményekben.
Sokan csodát vártak tőle de valjuk be kurva gyenge a keret főleg D oldalon.

Nincs depht és az o is 3emberes amiből Vick máris kiesett.
Az Oline eddig nagyon jó de nincs rotalva ez lutri egész szezonra...

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Annyi infót látok mindenfelé, hogy összezavarodtam- most akkor nem Foles irányít nálatok a Bucs ellen?bálnalekvár
Próbálnak Kellyék ködösíteni, mint belicsekk szokott 😀 Én azt modnom Foles kezd.Shawn84
Mindigis mondtam, Kelly lesz az új Belichick, pont elég zseniális, unszimpatikus, és arrogáns hozzá. 😊 Remélem, hogy Foles kezd, kíváncsi vagyok rá.bálnalekvár
És szerintem hasonlóan büdös lehet a szája mint Belicseknek amúgy. Ez a kép van meg bennem róluk.

több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Annyi infót látok mindenfelé, hogy összezavarodtam- most akkor nem Foles irányít nálatok a Bucs ellen?bálnalekvár
Próbálnak Kellyék ködösíteni, mint belicsekk szokott 😀 Én azt modnom Foles kezd.Shawn84
Mindigis mondtam, Kelly lesz az új Belichick, pont elég zseniális, unszimpatikus, és arrogáns hozzá. 😊 Remélem, hogy Foles kezd, kíváncsi vagyok rá.

akkorisredskins
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem mindegy ki kezd csak nyerjünk 😀
több mint 12 éve
Jelenleg az a hivatalos, hogy Vick day-to-day, ma meg tudta csinálni a csapat drilleket is, Kelly vasárnap reggel fog dönteni.

több mint 12 éve
Próbálnak Kellyék ködösíteni, mint belicsekk szokott 😀 Én azt modnom Foles kezd.
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Annyi infót látok mindenfelé, hogy összezavarodtam- most akkor nem Foles irányít nálatok a Bucs ellen?

akkorisredskins
több mint 12 éve
1wr van nem vitás.
Kevés lesz ez a szezonra

több mint 12 éve
Off:
Megüresedett egy hely a fantasy ligában. Ha valaki átvenné az Eagles Wings csapatot az itt jelentkezzen:  bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=89Greengo
Betöltve!
több mint 12 éve
(J)ez+az:
 philly.blog.hu/2013/10/10/csutortoki_aprosagok_840
több mint 12 éve
Egy kis elemzés a futójáték eredménytelenségéről a Giants ellen:
 philly.blog.hu/2013/10/09/problema_a_futojatekkal

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
T. Williams 4 151 1
D. Bryant 6 141 2
J. Witten 7 121 1
T. Romo 25/36 506
D. Jackson 7 132 1
Több oka van:
Mert így lehet még jobban felidegesíteni a Dallas szurkolókat 😊
mert a hét támadója, mégse egy vesztes csapatból kerüljön ki 😀
mert nem csak az adott hetet veszik figyelembe, hanem az eddig elért teljesítményt (28/525 - 4. hely(WR 3.)
mert kihagytak egy szóközt nála, így 1321 Yds miatt nem volt kérdéses a szavazás 😀
DJax a hét támadója.... miért is?Janek
több mint 12 éve
DJax a hét támadója.... miért is?

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Off:
Megüresedett egy hely a fantasy ligában. Ha valaki átvenné az Eagles Wings csapatot az itt jelentkezzen:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jöhet a bucs!
Az első futo csapat a szezonban bár ott is vannak gondok...Janek
Igen az első csapat aminél nem annyira kell az O-tól végre tartani (bár a KC sem volt feltétlen volt az de azért az mégis egy lépéssel feljebb van a Bucsnál az O-t illetően). Inkább azon kell izgulnunk, hogy az O ne adja el a labdát amennyire lehet és tudjon haladni pontokat szerezni. Glennon talán nem most táltosodik meg. Nekik akkor van esélyük ha low score meccsbe tudnak kényszeríteni minket illetve dekoncentráltságba. Reméljük nem így lesz és ezt a meccset is jó szívvel letölthetem majd 😛
több mint 12 éve
Chipnél nem Avant a vészQB, hanem James Casey.