Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Bizony Bill Davis az egyik kulcskérdés ha a védelmet nézzük. Kegyetlenül szar playeket hívunk figyelembe se véve a játékosok kvalitását.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Alex nem kockáztatott 😀Még nagyobb gáz így, hogy 3. és hosszúnál rendszeresen prevent D-ben álltunk fel. Ez csak egyvalamire volt jó, arra, hogy nyugodtan előkészíthették a blokkokat Averynek. Kezdem látni, hogy Davis korábbi védelmei miért a liga alsó harmadába tartoztak.
"The Chiefs are going to let their defense and running game do the work. Alex Smith completed one pass on balls thrown over 10 yards in the air and only attempted four on 47 dropbacks."Bébé

több mint 12 éve
Hát sajnos a térdében egy ideg nem úgy gondolja.Nemhogy a pályán mutatott teljesítményére emlékeznél. 😊 Hiányzik Weaver..kár, hogy csak keveset volt nálunk.Greengo30 éves, szólj neki, hogy reaktiválja magát 😀ano92
több mint 12 éve
30 éves, szólj neki, hogy reaktiválja magát 😀Csudálatos... Az a narancssárga csokornyakkendő, az a kép van meg az emlékezetemben Weaverről mikor tc-ben nyilatkozott valamit és legyek voltak a fején, meg repkedtek körülötte. Kicsit éles váltás ez a Weaverről alkotott képemben 😀Nemhogy a pályán mutatott teljesítményére emlékeznél. 😊 Hiányzik Weaver..kár, hogy csak keveset volt nálunk.Greengo
ano92
több mint 12 éve
Csudálatos... Az a narancssárga csokornyakkendő, az a kép van meg az emlékezetemben Weaverről mikor tc-ben nyilatkozott valamit és legyek voltak a fején, meg repkedtek körülötte. Kicsit éles váltás ez a Weaverről alkotott képemben 😀Nemhogy a pályán mutatott teljesítményére emlékeznél. 😊 Hiányzik Weaver..kár, hogy csak keveset volt nálunk.
ano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Az oviban talán ezért meg is húztam volna a hajad 😉Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Ha elhiszed akkor neked igaz is.
Más kérdés,hogy lehet nem sokan osztják az igazad.
De ez ilyen felnőtt dolog...Janek
több mint 12 éve
Weaver is "zenélni" kezdett:Csudálatos... Az a narancssárga csokornyakkendő, az a kép van meg az emlékezetemben Weaverről mikor tc-ben nyilatkozott valamit és legyek voltak a fején, meg repkedtek körülötte. Kicsit éles váltás ez a Weaverről alkotott képemben 😀
www.youtube.com/watch?v=9drrNpjMKfY
Hogy is mondjam... Méltó vetélytársa DJaxnak 😀Rataxes
Ezt most nem értem? Szerinted jó?Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Ha elhiszed akkor neked igaz is.
De ez ilyen felnőtt dolog...Janek
Szerintem egy olyan QB aki tud kiemelkedő meccseket hozni, de ha nem védi meg a fal és nagy a nyomás rajta akkor 0. Elit elkapó párosnak, nagy nyomás alatt is szórni kéne a passzokat.
több mint 12 éve
Weaver is "zenélni" kezdett:www.youtube.com/watch?v=9drrNpjMKfY
Hogy is mondjam... Méltó vetélytársa DJaxnak 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Ha elhiszed akkor neked igaz is.
De ez ilyen felnőtt dolog...
több mint 12 éve
Alex nem kockáztatott 😀 "The Chiefs are going to let their defense and running game do the work. Alex Smith completed one pass on balls thrown over 10 yards in the air and only attempted four on 47 dropbacks."
több mint 12 éve
Köszi a válaszokat.Tudom furcsa, hogy én mint Giants-es örülök ennek a Kelly-s dolognak, de marha jó dolgokat csináltak eddig is ,még ha csoportrivális is.Az biztos hogy a Hawknest-ben ez jól jön az 100%.Egy biztos , hogy nagyon fárasztja a védelmet, a támadóknak is bírni kell kondival az biztos.Sok sikert nektek is. Big Daddy GiantsHelló Eagels fan-ok! Szeretnék kérdezni vmit töletek, mert én abszolút nem követem az egyetemi futballt.Megnéztem az első Eagels meccset és megfogadtam, hogy ha tehetem megnézem az összeset mert megtetszett Chip kelly stílusa. A táblákról akarok kérdezni .Megnéztem a többi meccset is és nem értem a táblás , jelbeszédes segédeket a pálya szélén.A QB be van drótozva , szóval minek van szükség táblázásra.Azt láttam a Chiefs meccsen is , hogy marha gyorsan felállnak, majd STOP, mindenki kinéz a táblás emberekre.A no Huddle lényege nem ez lenne.Plusz szerintem a többi csapat is előbb utóbb megfejti ezeket nem?Pl felmutatják Rocky-t azt a QB is be tudná mondani nem , hogy Rocky és kész.Azt meg nem tudom elképzelni , hogy minden egyes játékost külön tájékoztatnak mit kell csinálni.Miért van ez,Ez kelly vagy egyetemi szokás.ott nincs bedrótozva a QB? Azért használnak táblát?És arról nem is szólva , hogy meccsenként váltani kell a táblákat mert a többi csapat megfejti.nem? Szerintetek mi a két vereség ok?Ez is közrejátszik,Azért ilyen hamar nem fejthették meg Kellyt a többiek,Én Giant-es vagyok de sajnálnám ha ki is fulladna A Kelly trükkös játék, mert marha látványos és szórakoztató.Köszi a válaszokat.LaciBIG DADDYEgyetemen ha jól tudom nincs rádiózás, de NFL-ben is hasznos ez a táblás rendszer mert sokszor előfordul egy meccsen, hogy a közönség annyira üvölt (12th man) , hogy a QB semmit sem hall abból amit a fülére mondanak. Mi az edzéseken is üvöltetjük a zenét, hogy ezekből a jelekből könnyedén megértsék bent, hogy mit kell hívni. Ez egyelőre O# oldalon még nem működik elég hatékonyan (erről írtam is 1 oldallal ezelőtt), de reményeink szerint pár meccs után már felpörögnek ezek a kommunikációs megoldások és már nem öljük meg a tempóváltásainkat. Nem tudom mennyire lesz majd ez a megoldás kiismerhető mivel van 1 segéd aki felmutat egy kártyát valamilyen színnel és van két másik segéd akik mutogatással fűzik össze a felmutatott jelet értelmes játékká. (gondolom ez azért változik időnként) O# és D# oldalon (D#- nél van Rocky és a nagy táblák csak és az is több tábla mixe)is használjuk ezeket a jelzéseket, de NFL-ben még máshol is láthatsz hasonló megoldást pl. a Lionsnál.
Nem hinném, hogy megfejtették Kellyt csak amit eddig átadott az még nem jól működik. Meg kell szoknia mindenkinek ezt a rendszert élesben és eddig 3 meccs erre még nem volt elég . Idővel javulni fogunk ezen a területen is és akkor láthatod hatékonyan működni ezt a rendszert. Akár már az ötödik héten is. 😉Greengo
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Helló Eagels fan-ok! Szeretnék kérdezni vmit töletek, mert én abszolút nem követem az egyetemi futballt.Megnéztem az első Eagels meccset és megfogadtam, hogy ha tehetem megnézem az összeset mert megtetszett Chip kelly stílusa. A táblákról akarok kérdezni .Megnéztem a többi meccset is és nem értem a táblás , jelbeszédes segédeket a pálya szélén.A QB be van drótozva , szóval minek van szükség táblázásra.Azt láttam a Chiefs meccsen is , hogy marha gyorsan felállnak, majd STOP, mindenki kinéz a táblás emberekre.A no Huddle lényege nem ez lenne.Plusz szerintem a többi csapat is előbb utóbb megfejti ezeket nem?Pl felmutatják Rocky-t azt a QB is be tudná mondani nem , hogy Rocky és kész.Azt meg nem tudom elképzelni , hogy minden egyes játékost külön tájékoztatnak mit kell csinálni.Miért van ez,Ez kelly vagy egyetemi szokás.ott nincs bedrótozva a QB? Azért használnak táblát?És arról nem is szólva , hogy meccsenként váltani kell a táblákat mert a többi csapat megfejti.nem? Szerintetek mi a két vereség ok?Ez is közrejátszik,Azért ilyen hamar nem fejthették meg Kellyt a többiek,Én Giant-es vagyok de sajnálnám ha ki is fulladna A Kelly trükkös játék, mert marha látványos és szórakoztató.Köszi a válaszokat.LaciBIG DADDYEgyetemen ha jól tudom nincs rádiózás, de NFL-ben is hasznos ez a táblás rendszer mert sokszor előfordul egy meccsen, hogy a közönség annyira üvölt (12th man) , hogy a QB semmit sem hall abból amit a fülére mondanak. Mi az edzéseken is üvöltetjük a zenét, hogy ezekből a jelekből könnyedén megértsék bent, hogy mit kell hívni. Ez egyelőre O# oldalon még nem működik elég hatékonyan (erről írtam is 1 oldallal ezelőtt), de reményeink szerint pár meccs után már felpörögnek ezek a kommunikációs megoldások és már nem öljük meg a tempóváltásainkat. Nem tudom mennyire lesz majd ez a megoldás kiismerhető mivel van 1 segéd aki felmutat egy kártyát valamilyen színnel és van két másik segéd akik mutogatással fűzik össze a felmutatott jelet értelmes játékká. (gondolom ez azért változik időnként) O# és D# oldalon (D#- nél van Rocky és a nagy táblák csak és az is több tábla mixe)is használjuk ezeket a jelzéseket, de NFL-ben még máshol is láthatsz hasonló megoldást pl. a Lionsnál.
Nem hinném, hogy megfejtették Kellyt csak amit eddig átadott az még nem jól működik. Meg kell szoknia mindenkinek ezt a rendszert élesben és eddig 3 meccs erre még nem volt elég . Idővel javulni fogunk ezen a területen is és akkor láthatod hatékonyan működni ezt a rendszert. Akár már az ötödik héten is. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Helló Eagels fan-ok! Szeretnék kérdezni vmit töletek, mert én abszolút nem követem az egyetemi futballt.Megnéztem az első Eagels meccset és megfogadtam, hogy ha tehetem megnézem az összeset mert megtetszett Chip kelly stílusa. A táblákról akarok kérdezni .Megnéztem a többi meccset is és nem értem a táblás , jelbeszédes segédeket a pálya szélén.A QB be van drótozva , szóval minek van szükség táblázásra.Azt láttam a Chiefs meccsen is , hogy marha gyorsan felállnak, majd STOP, mindenki kinéz a táblás emberekre.A no Huddle lényege nem ez lenne.Plusz szerintem a többi csapat is előbb utóbb megfejti ezeket nem?Pl felmutatják Rocky-t azt a QB is be tudná mondani nem , hogy Rocky és kész.Azt meg nem tudom elképzelni , hogy minden egyes játékost külön tájékoztatnak mit kell csinálni.Miért van ez,Ez kelly vagy egyetemi szokás.ott nincs bedrótozva a QB? Azért használnak táblát?És arról nem is szólva , hogy meccsenként váltani kell a táblákat mert a többi csapat megfejti.nem? Szerintetek mi a két vereség ok?Ez is közrejátszik,Azért ilyen hamar nem fejthették meg Kellyt a többiek,Én Giant-es vagyok de sajnálnám ha ki is fulladna A Kelly trükkös játék, mert marha látványos és szórakoztató.Köszi a válaszokat.Laci
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Nem nézed elég régóta 😛 😉
Azért csak nyert két gyűrűt nekünk mondva legyen ilyen szr irányítónk. Tudom sok szerencse is benne volt azokban a győzelmekben de meg is dolgoztak a szerencséért és Eli keze azért rendesen hozzá tett a sikerekhez. Mondjuk úgy hogy azért az első 10-12-ben simán benne van. Végül is Bradyre is mondták már hogy kiégett 😀
Úgy látom egyébként a chokerséget néhány csapat tőlünk megirigyelte a GB-Bengals meccs konkrétan kabaré volt Daltonék jöttek ki jobban belőle és a csoport szempontjából sem alakultak rosszul a dolgok.
De messze van jövő 7 vasárnap....
több mint 12 éve
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Jó hát Eli sztem több meccset nyert az Eagles-nek, mint Kolb. 😛
De azért örülnék, ha nekünk is lenne egy Eli-hoz hasonló balfasz irányítónk, aki két gyűrűt nyer nekünk. 😀
több mint 12 éve
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Persze, hogy egy hoki. Nem védeni akarom de cask az első negyedben 4 szer sackelték, így azért nehéz kicsit. Attól függetlenül amúgy örülnék, ha Vikcnek lennének hasonló célpontjai még pluszban ( Nicks, Cruz)
több mint 12 éve
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 IN
több mint 12 éve
A Cowboy veri a St.Louis f*szát , szépen megfogalmazva...Petikievak01😀😀 reménykedtem hogy megint minden rivális kikap. Erre még a giantsnek meg a skinsnek van esélye.
több mint 12 éve
A Cowboy veri a St.Louis f*szát , szépen megfogalmazva...
több mint 12 éve
ááá csak a Philly fanok csinálnak ilyeneket... 😀Volt egy kis bunyó a meccsen 😀Nesze neked álomkép, amerikában nincs bunyó a meccseken, nincs a f**zt nincs 😀ano92
www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefsBébé
www.youtube.com/watch?v=RvXNjfXbUaQ
több mint 12 éve
Volt egy kis bunyó a meccsen 😀Nesze neked álomkép, amerikában nincs bunyó a meccseken, nincs a f**zt nincs 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefsBébé
több mint 12 éve
Volt egy kis bunyó a meccsen 😀 www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefs
több mint 12 éve
Ha továbbra is így fogunk haladni, akkor szezon végére 3333 futott yard-unk lesz. A franchise rekord még 1949-ből való, 2607 yard-dal.
Az NFL rekordot meg a 49ers tartja. 1948-ban 3653-yard-ot futottak.
több mint 12 éve
2008 óta, NFL csapatok 3. és 10 : 20,7% sikeres
3. és 15 : 10,8%
3. és 19 : 7,0%
Érdekes statisztika...