NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 038
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért nem volt Ertznek elég az egyetem, hogy rájöjjön nem tudja elkapni a labdát rendesen és gyakorolni kéne talán?ano92Mert így is simán Top50es játékos volt a drafton. 😀
több mint 12 éve
Mi miért az öcsikkel szarakodunk állandóan? Miért nem lehet, hogy a bratyók játszanak itt inkább. Miért nem volt Ertznek elég az egyetem, hogy rájöjjön nem tudja elkapni a labdát rendesen és gyakorolni kéne talán?
több mint 12 éve
McLane több mindent érint:www.philly.com/philly/sports/eagles/20130927_Eagles_rookie_Ertz_itching_to_get_his_chance.html?mr=1&submit=Vote&oid=2&pid=225428732&cid=8500281&225428732=Y#poll_questions_top
Pár érdekesebb dolog.
- Ertz csak a playek negyedénél van a pályán. (51/205) Miután rendre sokat droppolt a TC-ben, egy idő rájött, hogy gyakorolni kéne és most már rendre kint marad edzés után elkapásokat gyakorolni Avant-al, meg a jugs géppel. Minden edzés után 50 labdát kap el és ezt karrierje hátralévő részében is folytatni fogja.
Amúgy a tavalyi offseasonben DeSean állt rá erre. Avanttal rendre kint maradtak, 100-100 labdát elkaptak és nagyon bevált neki. Tavaly alig volt elejtett passza - Legalábbis az biztos, hogy az első két hónapban egy dropja sem volt - míg korábban rendre Top5-ben volt elejtett passzok terén.
- Cole alig coverezik. (Aminek nagyon örülünk 😀 ) Eddig mindössze 17x védekezett passz ellen (198x volt pályán), utóbbi két meccsen pedig csak összesen 7x. Barwin 58x coverezett eddig a 231 snapjéből.
- Joe Kruger (DE, aki jelenleg IR-on van) a draft óta 10 fontot szedett fel. Jelenleg 280 és a stáb úgy gondolja, hogy még 10-et fel tud szedni. Jövőre simán DPOY. 😀
- Kendricksnek már 8 missed-tackle-je van. Tavaly összesen volt neki 14 és már az is kurva sok volt. 😀
több mint 12 éve
Wolfe szerepe nem a sack gyártás ámde hihetetlen mennyire fontos eleme annak a Dlinenak.Ő az a tipikus szürke eminenciás aki nélkül nem működik az egész.
Annyi az esélyünk ,hogy azért DRC nem egy Flowers és Berry is sokkal jobb mint Moore tehát van rá némi esély,hogy megtalálja Vick Djaxet ...
Ha nem akkor csúnya nagy verést kapunk.
Érdekes lesz remélem végig izgalmas tud lenni a meccs!
több mint 12 éve
Az amcsik se minket tartanak az esélyesnek 😀Ez jó előjel...!😀😀😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/26/pff-pickem-week-4-2/
espn.go.com/nfl/picksBébé
Idáig(idén) mindig akkor veszítettünk, amikor minket mondtak esélyesnek, és akkor győztünk, amikor az ellenfelet
több mint 12 éve
Az amcsik se minket tartanak az esélyesnek 😀 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/26/pff-pickem-week-4-2/
espn.go.com/nfl/picks
több mint 12 éve
Nincs ember aki levédekezi Thomast, legalábbis nem ezen a rosteren 😀Ezt kevésnek érzem egy kicsit 😀leadvaFutás/futásblokkolásban jobbak vagyunk szerintem az eddigiek alapján.ano92
Sajnos elég nagy zakóra számítok szinte nincs olyan amiben jobbak lennénk.Janek
Amúgy Boykin most bizonyíthat slotban, hogy mire megy a liga legjobb slot-elkapójával szemben.
Nagyon kíváncsi vagyok erre a párharcra.
Kendricks megint kapott egy jó, nagy darab TE-t Julius Thomas személyében, szóval 3 missed-tackle-re számítok tőle. 😀 Bár lehet inkább Barwint kéne rárakni. Kendricks 6'0 magas/alacsony, Julius Thomas pedig 6'5, szóval még egy tökéletes védekezésnél is simán meglehet az elkapás.Bébé
több mint 12 éve
Ezt kevésnek érzem egy kicsit 😀leadvaFutás/futásblokkolásban jobbak vagyunk szerintem az eddigiek alapján.ano92
Amúgy Boykin most bizonyíthat slotban, hogy mire megy a liga legjobb slot-elkapójával szemben.
Nagyon kíváncsi vagyok erre a párharcra.
Kendricks megint kapott egy jó, nagy darab TE-t Julius Thomas személyében, szóval 3 missed-tackle-re számítok tőle. 😀 Bár lehet inkább Barwint kéne rárakni. Kendricks 6'0 magas/alacsony, Julius Thomas pedig 6'5, szóval még egy tökéletes védekezésnél is simán meglehet az elkapás.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000251045/article/chip-kelly-riley-cooper-has-done-unbelievable-job Van aki elégedett Cooperrel , Szerintem is nagyon jó játékos , a blokkjai pedig sokszor nagyon kellenek.Petikievak01Sztem ez azért egy kicsit túlzás. Túlságosan elragadta a hév a jelzőket illetően. 😀
Herremans-ról egy írás:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/26/herremans/
Tudja Ő is, hogy szarul megy most neki.
Amúgy a csapatban Old Bull (Öreg Bika) a beceneve.
Kelcének az egyetemi erőnléti edzője mondott még egy sztorit: (Amúgy nagy eséllyel Sopranos fan volt 😀 )
Fiatal bika és az öreg bika áll a dombtetőn. Lent a völgyben egy csomó tehén van.
A fiatal megszólal:Gyorsan fussunk le és basszunk meg egyet.
Erre az öreg bika: Inkább sétáljunk le és basszuk meg az összeset.
Hát innen jött Herremans beceneve. 😀
több mint 12 éve
Igen, erre vagyok kíváncsi nagyon én is. Ők hogy muzsikálnak egy jól futó csapat ellen, és mi hogy alkotunk egy "elit run d" ellen.Ez mindenesetre érdekes teszt lesz, jelenleg a Denver az egyik legjobb run D a ligában (bár a Ravens-Giants-Raiders nem a top futó csapatok, az is hozzá tartozik).somoskovigleadvaFutás/futásblokkolásban jobbak vagyunk szerintem az eddigiek alapján.ano92
Szerintem jól fogunk menni, KC -nak is elég jó a védelme, ellenük is ment a futás rendesen.
több mint 12 éve
Ez mindenesetre érdekes teszt lesz, jelenleg a Denver az egyik legjobb run D a ligában (bár a Ravens-Giants-Raiders nem a top futó csapatok, az is hozzá tartozik).leadvaFutás/futásblokkolásban jobbak vagyunk szerintem az eddigiek alapján.ano92
több mint 12 éve
leadvaFutás/futásblokkolásban jobbak vagyunk szerintem az eddigiek alapján.
több mint 12 éve
leadvaSajnos elég nagy zakóra számítok szinte nincs olyan amiben jobbak lennénk.
több mint 12 éve
Tippjáték a negyedik hétre: philly.blog.hu/2013/09/27/tippjatek_week

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Van aki elégedett Cooperrel , Szerintem is nagyon jó játékos , a blokkjai pedig sokszor nagyon kellenek.
több mint 12 éve
😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nah ennek meg kell lennie. Történelmet kell írnunk. 😀Sima W, sima rekord. 😀
No team in #NFL history has posted 750+ rush yds & 1000+ pass yds in 1st 4 games.
#Eagles need 123 rush & 168 pass to do so
Inkább kapjunk ki, de ez legyen meg. 😀
Bár az lenne a ciki, ha úgy kapnánk ki, hogy közben a Broncos is megcsinálja. 😀
Edzés után kiderült, hogy Chung egyáltalán nem edzett.
Remélem Manning nem fogja elvenni nagyon Wolff önbizalmát élete első kezdőként lejátszott meccsén.Bébé
több mint 12 éve
Nah ennek meg kell lennie. Történelmet kell írnunk. 😀No team in #NFL history has posted 750+ rush yds & 1000+ pass yds in 1st 4 games.
#Eagles need 123 rush & 168 pass to do so
Inkább kapjunk ki, de ez legyen meg. 😀
Bár az lenne a ciki, ha úgy kapnánk ki, hogy közben a Broncos is megcsinálja. 😀
Edzés után kiderült, hogy Chung egyáltalán nem edzett.
Remélem Manning nem fogja elvenni nagyon Wolff önbizalmát élete első kezdőként lejátszott meccsén.
több mint 12 éve
10,2 középen Brutális McCoy, de hát ezt eddig is tudtuk... 😀ano92Az csak Herremans miatt van úgy 😛
több mint 12 éve
Nekem az a gyanúm, hogy a gameplanek kidolgozásában túl nagy szerepe van Shurmurnak (pl. miért hanyagoljuk a többi futónkat, amikor megy a futás, inkább passzolunk, ha épp nem Shady fut) aki szvsz az offseason egyik legrosszabb igazolása volt. Az jó ötlet volt, hogy egy NFL-t látott OC kell, csak nem ő.BleedingGreenEz azért Chip sara (is). Mármint mégiscsak Ő hívja a playeket. Annak ellenére, hogy lehet a felkészülés során is kevés labdát kapnak Bryce-ék a kezdőkkel. Bár Chip rotációját ismerve, meg h még Foles is edz a kezdőkkel, nem hiszem h ez állna fent.
Nekem még nincsen bajom Shurmur-ral, meg az jó, hogy ennyire más személyiség, talán jól ki fogják egészíteni egymást a jövőben.
Értem amit írsz, csak zavar, hogy Casey (3. számú TE) Damaris (4. számú WR) ennyire nem használjuk/nem tudjuk használni. Plusz Maehl és Polk meg aztán tényleg még pályára se kerülnek.
Főleg úgy, hogy azért se R.Cooper, sem pedig a Celek-Ertz páros nem villog. Avantot azért nem ostorozom, mert mindenki tudta, hogy Ő erre képes. Remek 3. számú WR meg kiegészítő ember, ha van mellé 2/3 átlagon felüli célpontod. Azonban idén csak DeSean nevezhető átlagon felülinek.
Pedig Celek is kapott el már 76 labdát egy szezonban és azért Vickel is rendre összehozta a 60 körüli elkapásokat. Pedig, ha ez így megy tovább akkor 22vel fog zárni.
A védelemnek pedig vagy gyorsan meg kéne állítani az ellenfelet vagy gyorsan pontokat kapniuk, mert az, hogy 7 perc után kapunk egy TD-t teljesen megöli a védelmet, főleg úgy, hogy a támadók miatt 3-4 percet ha tudnak pihenni összesen. Az elmúlt két hétben a védelem rendre 80 snap fölött volt a pályán. Ha Manning durva tempót fog diktálni meg mi is sietünk, akkor lehet meglesz hétvégén a 100. 😀
Boykin rendre OLB szerepben:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/26/all-22-brandon-boykin-the-nfls-smallest-outside-lb/
több mint 12 éve
Chip:10,2 középen Brutális McCoy, de hát ezt eddig is tudtuk... 😀
- Chung limitáltan fog edzeni ma. Még nem lehet tudni, hogy fog-e játszani vasárnap.
- Petersnek az ujja továbbra is sérült (még a Redskins ellen sérült meg), de mondta h nem kap segítséget Peters meg nem fogjuk leültetni. Míg így is a liga egyik legjobb LT-je.
twitter.com/Jeff_McLane/status/383260716636979200/photo/1
#Eagles scored 4 TDs in first 31 minutes of the season. Have scored 5 TDs in 149 minutes since.
Ha 1-15-el zárunk, akkor is az a félidő (meg utána a reménykedés meg minden) örökre megmarad. 😀
#Eagles RB LeSean McCoy is averaging 10.2 yard a carry when he runs up the middle; 6.3 avg. to the left; 4.5 avg. to the right.Bébé
több mint 12 éve
Chip:- Chung limitáltan fog edzeni ma. Még nem lehet tudni, hogy fog-e játszani vasárnap.
- Petersnek az ujja továbbra is sérült (még a Redskins ellen sérült meg), de mondta h nem kap segítséget Peters meg nem fogjuk leültetni. Míg így is a liga egyik legjobb LT-je.
twitter.com/Jeff_McLane/status/383260716636979200/photo/1
#Eagles scored 4 TDs in first 31 minutes of the season. Have scored 5 TDs in 149 minutes since.
Ha 1-15-el zárunk, akkor is az a félidő (meg utána a reménykedés meg minden) örökre megmarad. 😀
#Eagles RB LeSean McCoy is averaging 10.2 yard a carry when he runs up the middle; 6.3 avg. to the left; 4.5 avg. to the right.
több mint 12 éve
Akkor válaszoltál is magadnak. Szerintem koncepcionális kérdéseket nem feltétlenül akkor kell számon kérni, amikor még a szezon fele sem ment le. Ha meg ragaszkodnánk a TE-ekhez, akkor meg azt mondhatnák sokan, hogy miért nem alkalmazkodunk a helyzethez, és miért nem változtatunk a játékon, ha kell. Nem tudom, hogy kit kellett volna rosteren tartani a TE-ek helyett, mert a WR állomány sem volt fényes az előszezonban. Amúgy meg jól blokkoló WR-ekkel is lehet olyan játékot játszani, amit említettél, ahogy ezt meg is tettük, nem egy játéknál.Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.BleedingGreenÉrtem, csak nem látom értelmét, akkor a dolgoknak. Miért kellett James Casey-be is akkor belefektetni több, mint (legalább) 5 millát. Igwenagut minek kellett rosteren tartani, meg ilyenek.
Szóval nem azzal van bajom, hogy a szar TE-ink nem játszanak, hanem azzal, hogy akkor ezek szerint offseason-ban szarul ment a munka meg a játékosmegfigyelés. Bár tudom még csak 3 meccs ment le, ami überkevés. Ráadásul mivel most építkezünk még egy teljes szezon is belefér ebbe a kategóriába, de hát akkor is. Remélem azért, hogy idővel meg fognak táltosodni a fiúk.Bébé
Hibák pedig történtek a offseasonban, nem tudom várta-e valaki, hogy minden tökéletes lesz Kelly első szezonjában. Barkley draftolása eddig melléfogásnak tűnik (én negatívan vagyok elfogult vele, bevallom), Ertzet sem kellett volna feltétlenül ilyen magasan elvinni. Lehet mondani, hogy Chip túlságosan bízott a saját tapasztalataiban pl. hogy Barkleynek a Ducks ellen voltak jó meccsei. Más kérdés, hogy a vállsérülése lehet, hogy kinyírta a karrierjét.
Nekem az a gyanúm, hogy a gameplanek kidolgozásában túl nagy szerepe van Shurmurnak (pl. miért hanyagoljuk a többi futónkat, amikor megy a futás, inkább passzolunk, ha épp nem Shady fut) aki szvsz az offseason egyik legrosszabb igazolása volt. Az jó ötlet volt, hogy egy NFL-t látott OC kell, csak nem ő.

több mint 12 éve
Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.BleedingGreenÉrtem, csak nem látom értelmét, akkor a dolgoknak. Miért kellett James Casey-be is akkor belefektetni több, mint (legalább) 5 millát. Igwenagut minek kellett rosteren tartani, meg ilyenek.
Szóval nem azzal van bajom, hogy a szar TE-ink nem játszanak, hanem azzal, hogy akkor ezek szerint offseason-ban szarul ment a munka meg a játékosmegfigyelés. Bár tudom még csak 3 meccs ment le, ami überkevés. Ráadásul mivel most építkezünk még egy teljes szezon is belefér ebbe a kategóriába, de hát akkor is. Remélem azért, hogy idővel meg fognak táltosodni a fiúk.