NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
az elejtett passzokról valaki majd betehetne egy listát, hol áll ligaszinten a Philly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem volt ezzel gond, első félidő kifejezetten jó volt, de ahogy másokat, minket is bedarált a Broncos gépezete... Nem lehetett ettől többet remélni és nem is volt benne több. Erőn felül, jó adag mázlival kellett volna játszani, ahhoz, hogy más eredmény szülessen az este.SD meccs volt csalódás, mert az tényleg meg lehetett volna. KC meccs előtt reménykedett az ember, de hamar nyilvánvaló lett, hogy ott most jobb csapat van.
Jövőhéten megláthatjuk hogy merre megy ez a szezon. Gyenge az egész csoportunk egyelőre, így ha ellenük sorba jól tudnánk szerepelni, akkor még meglepi is lehet a végére. Ha nem, akkor meg tényleg húzzunk viszonylag elől, csiszoljunk Chip játékán, dőljenek el végleg kik azok rendszeridegenek és jobb ha túladunk rajtuk.
Nagy pofon volt a tegnapi, de sztem vállalható volt egy ilyen ellenféltől.
több mint 12 éve
Na csak hogy lássátok kivel van dolgotok 😛 Vick valóban jó volt amit lehetett kihozott a dologból. A Denver Sec.-je olyan szinten dolgozott de a középső sor is, hogy szinte nem is volt tiszta helyzet. Az egy másik kérdés, hogy a második félidő első sikertelen drive-ja után lélekben feladtuk a dolgot és nem fektettünk bele túl nagy energiát. Kívülről legalábbis így tűnt.
Kíváncsi lennék Chip tudott-e vmi értelmeset nyilatkozni ez után vagy csak a bullshit szöveg ment.
több mint 12 éve
OFFÉn nem szoktam ideges lenni , de most baromira felb*szott ez a mérkőzés , és nem az Eagles játéka miatt , Ricsi a hülyeségeivel olyan szinten felbaszott , hogy többet nem nézek Sport Tv-s közvetítést amit ő kommentál . (szóval valószinűleg nem fogok többet sport tv-t nézni)
ON
Én reménykedtem hogy nyerünk , de utólag visszatekintve nagyon naív voltam . A rosszat úgyis más leírja , voltak dolgok amik tetszettek.
Wolff játéka nem volt olyan rossz , Ryans is jó volt , Dorenbos is 😀 Bár ő mindig király. Akivel nagyon elégedett voltam az Vick . Szerintem jól játszott összeségében , amit tudod kihozta a meccsből. A Denver jól védte le az elkapókat , nagyon pontos erősen meglőtt passzai voltak , talán 1x volt hogy a passza picit magas lett , sokszor emberrel a nyakán is nagyon jó elkapható dobásai voltak. Látszott rajta hogy szíve-lelke benne volt , én nagyon elégedett vagyok vele. JAMES CASEY elkapás!!! Amikor Mathis az embere után vetődve holdingolt akkor én hangosan röhögtem a TV elött. A fal borzalmas volt , de jobb lesz ez , Mccoy jó volt.
Én nagyon bizakodó vagyok .
több mint 12 éve
Eddig kikaptunk a 4-0ás Denvertől, a 4-0ás Chiefstől és a 2-2-es San Diegotól (aki elverte a Dallast is). Full jók vagyunk. 😀
Jelen állás szerint pozitív mérlegű csapattal majd csak dec. 8án fogunk játszani. Addig meg kell nyerni minden meccset. 😀
több mint 12 éve
Igazából, higgadt fejjel átgondolva. Várt valaki is jobbat? Liga utolsó pass d#, mindenki tudta hogy szanaszét dobál minket Manning.Az volt kérdéses, hogy a támadójátékunk hogy muzsikál. Attól függetlenül, hogy nem tudtunk sok pontot pakolni a táblára, még gyűjtöttük a yardokat rendesen.
McCoy még mindig vezeti a listát pl. Eladni sem adtunk el labdát. Szerintem nem lesz ez rossz szezon.
több mint 12 éve
Még Kelly szidasaval megígértem h varok jövő szezonig, mert ebből a szarbol amit nálunk keretnek hivnak, nem lehet normalisat csinalni. De azert ilyen motivalatlansagot hagyni felháboríto volt. Remelem tesz ellene nagyon gyorsan.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Az első félidő szerintem viszonylag rendben volt, leszámítva a hülye droppokat(Celek-ből kezd elegem lenni, TE, neki kellene a legbiztosabb kezűnek lenni, erre minden meccsen több labdát is elejt kulcsszituációkban,pl San Diego utolsó drive) + a Holliday return Td-je, miért kell odarugni egy veszélyes kick return játékosnak??nem értem, jöjjenek 20-ról.Aztán a második félidő szerintem botrány volt.Vállalhatatlan és felháborító, ilyen szinten szétesni és feladni..Szánalmasak voltunk, mind a D, mind az O és még a spec. team is hozzátette, Ez Reid legrosszabb korszakát idézte amikor a Macnabb megsérült és cserirányítóval kikaptunk otthon a Seattle-től, nekem hasonló érzéseim voltak. És PM nem csinált semmi különöset, hozta a szokásos átlagát, mi meg még hozzáteszünk 2 spec. team TD-t, meg droppok, meg szokásos hülyeségek. Rossz volt nézni a második félidőt, pedig első szerintem tök jó volt, főleg offense okozott csalódást a második játékrészben.
Szerintem ez a 2. félidő csodás Denver ide, PM oda felháborító volt és masszív seggberugdosást érdemel mindenki a csapatból.
Abban a második félidőben szégyelltem hogy Eagles-drukker vagyok, nagyon lehangolt, tudtam hogy kikapunk de az O-tól sokkal többet vártam.
És nem igaz hogy mi a red-zone-ba egyszerűen nem tudunk senkit Fg-on tartani, ha odáig elérnek és szinte mindig elérnek, nem csak a Denver az tuti Td.
több mint 12 éve
Hát ebben kb ennyi volt szív nélkül nem lehet győzni gyengébb képességűként. Szerintem úgy voltunk vele odamegyünk megnézzük az elejét, ha sikerül vmit kihozni akkor megpróbálunk nyerni ha meg már az elején elmegy akkor sincs tragédia ha kikapunk. Lehet nem így volt de ezt éreztem haamr feladtuk.....A következő 5 meccs nyerhető, különösen ha az O a maihoz hasonló labdabiztos játékot mutatja és az ST is összekapja magát. Akkor gyengébb D-vel is meg kell legyen Giants (2x) Dallas TB Raiders reméljük nem ellenünk táltosodnak meg vagy nem mi szórakozzuk el. Ha viszont ebből a sorozatból is negatívan jövünk ki mehetünk az újabb top 10-s draftcetliért.
több mint 12 éve
Na igen ettől a meccstől azt kaptam, amit vártam előzetesen (sajnos). De legalább a csoportban nem lett nagyobb lemaradásunk.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Kezdem azt hinni, hogy elfelejtettek szólni Kelly-nek, az NFL-ben a non-konf meccsek is számítanak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az óriások kedvünkre tettek, remélem mi is hozzáteszünk az eddigi tippmix gyilkos eredményekhez 😊
több mint 12 éve
Eagles inactives: QB Barkley, S Chung, CB Prater, T Tobin, T Kelly, DE Square, TE Igwenagu.Komolyan, mikor olvasom az inactivokat mindig hevesen ver a szívem, csak curry ne legyen rajta 😀
Wolff starts for Chung.
CB Roc Carmichael active for the first time for the #Eagles.
Broncos CB Champ Bailey is inactive, as expected. Chris Harris will start in his place opposite Dominique Rodgers-Cromartie.
Chris Harris úgyis slotban erős, szal ez azért jó hír talán a számunkra.Bébé
több mint 12 éve
Eagles inactives: QB Barkley, S Chung, CB Prater, T Tobin, T Kelly, DE Square, TE Igwenagu. Wolff starts for Chung.
CB Roc Carmichael active for the first time for the #Eagles.
Broncos CB Champ Bailey is inactive, as expected. Chris Harris will start in his place opposite Dominique Rodgers-Cromartie.
Chris Harris úgyis slotban erős, szal ez azért jó hír talán a számunkra.
több mint 12 éve
Ha nekünk kell elrúgni a labdát meccs elején, akkor remélem onside-olunk egyet. Legalább mind2 esetben gyorsan pályára léphetnének a támadónk. 😀
több mint 12 éve
Ha egyszer össze fog állni ez az O#, akkor nagyon ütni fogunk.Bébécsak kérdés hogy hány évet kell még rá várni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
7 labdaeladásunk volt eddig, ez holtversenyben a 6.-9. legtöbb.2011-ben 38x adtuk el a labdát, 2012-ben 37x.
www.sportingcharts.com/nfl/stats/team-turnover-differential-statistics/2013/Rataxes
A Chiefsnek pedig jelenleg 0 TO-ja van. 😀
Amúgy a támadók meccsenként 6 szabálytalanságot követünk el, ami a 2. legtöbb az NFL-ben.
(A védőink csak meccseként 1,7-et ami 25.ek.)
Chip újonc meg az egész rendszer is. Aránylag sokszor adjuk el a labdát, sok büntetést is követünk el és így is simán tudunk haladni.
Ha egyszer össze fog állni ez az O#, akkor nagyon ütni fogunk.
több mint 12 éve
7 labdaeladásunk volt eddig, ez holtversenyben a 6.-9. legtöbb.www.sportingcharts.com/nfl/stats/team-turnover-differential-statistics/2013/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nemsok. Vick első két meccsen nem is dobott intet ha jól rémlik.Injury Report:és hány fejeződött be labda eladással? 😊sümegphillyfan
Eagles:
Chung - doubtful --> nem játszik
Helyette Wolff fog kezdeni. Remélem nagy hibát nem csinál. Még jó, hogy a Chiefs meccs előtt nyilatkozták le Kellyék, hogy még nem áll készen, de sajnos jött a sérülés.
Lehet így K.Coleman is végre kap pár snapet a védelemben. Kérdés, hogy ez jó-e nekünk. 😀
Denver:
Champ Bailey már második hete edzett végig limitáltan. Játéka kérdéses.
Dreessen (TE) ugyancsak végig limitáltan tolta. Az ő játéka is kérdéses.
Ihenacho (S) szerdán, csütörtökön nem edzett, tegnap már igen. Kérdéses.
Paris Lenon (LB) egész héten nem edzett - doubtful --> nem játszik.
PFF előzetese:
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/27/3tfo-eagles-broncos-week-4/
Cary Williams: 11 elkapást enedélyezett 142 snap előtt
Fletcher: eddig csak 4 elkapás, 45 yardért (93 snap) Igaz a Chargers elleni találkozót kihagyta.
Boykin "QB-ratingja" eddig 53,2 és mindössze 11x dobtak rá.
V.Curry 12 snapje részletesen 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/9/27/4778354/vinny-curry-film-breakdown-eagles-defense
Eddig amúgy 38 támadódriveunk volt és mindössze egy fejeződött be 3&out-tal. Mondani se kell, hogy ez a legkevesebb a ligában.
www.sportingcharts.com/nfl/stats/three-and-out-percentage/2013/Bébé
több mint 12 éve
Injury Report:és hány fejeződött be labda eladással? 😊
Eagles:
Chung - doubtful --> nem játszik
Helyette Wolff fog kezdeni. Remélem nagy hibát nem csinál. Még jó, hogy a Chiefs meccs előtt nyilatkozták le Kellyék, hogy még nem áll készen, de sajnos jött a sérülés.
Lehet így K.Coleman is végre kap pár snapet a védelemben. Kérdés, hogy ez jó-e nekünk. 😀
Denver:
Champ Bailey már második hete edzett végig limitáltan. Játéka kérdéses.
Dreessen (TE) ugyancsak végig limitáltan tolta. Az ő játéka is kérdéses.
Ihenacho (S) szerdán, csütörtökön nem edzett, tegnap már igen. Kérdéses.
Paris Lenon (LB) egész héten nem edzett - doubtful --> nem játszik.
PFF előzetese:
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/27/3tfo-eagles-broncos-week-4/
Cary Williams: 11 elkapást enedélyezett 142 snap előtt
Fletcher: eddig csak 4 elkapás, 45 yardért (93 snap) Igaz a Chargers elleni találkozót kihagyta.
Boykin "QB-ratingja" eddig 53,2 és mindössze 11x dobtak rá.
V.Curry 12 snapje részletesen 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/9/27/4778354/vinny-curry-film-breakdown-eagles-defense
Eddig amúgy 38 támadódriveunk volt és mindössze egy fejeződött be 3&out-tal. Mondani se kell, hogy ez a legkevesebb a ligában.
www.sportingcharts.com/nfl/stats/three-and-out-percentage/2013/Bébé
több mint 12 éve
NEKEM AZ IDEI 😊JanekIdént akartam írni, de 2013 lett, mert az idén az 2014 február 2. áig tart. De így nézve, február 2.-3. fog majd utoljára eagles meccset közvetíteni a sporttv 😀
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/09/29/megerkezett_a_csapat_denverbe_video
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az már 2014-ben lesz...sör már hűl, csipsz kukorica a spájzban. Hot Dog hoz virsli a hűtőben, kiflit holnap veszek. Mini superbowl, az utolsó igölsz meccs 2013 ban amit a sporttv közvetít.ano92És a PO?Janek
több mint 12 éve
sör már hűl, csipsz kukorica a spájzban. Hot Dog hoz virsli a hűtőben, kiflit holnap veszek. Mini superbowl, az utolsó igölsz meccs 2013 ban amit a sporttv közvetít.ano92És a PO?