NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 038
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Annak ellenére, hogy Chung doubtful elutazott a csapattal Denverbe. Nem tudom elképzelni, hogy edzés nélkül játsszon. Bár lenyilatkozta, hogy fejben edzett, de hát az akkor sem ugyanolyan. 😀
De azt is bele lehet magyarázni, hogy ezek szerint Wolff/K.Coleman/C.Anderson eléggé szarul tolja.
több mint 12 éve
PFF a kezdő CB párosunkról:The starting cornerbacks for Philadelphia have been pretty good so far this season. Bradley Fletcher, who missed the San Diego game, leads the NFL in Cover Snaps Per Reception. In 93 snaps in coverage Fletcher has allowed just 4 receptions for 45 yards. His absence was greatly missed in the Week 2 game. Opposite Fletcher is former Baltimore Raven, Cary Williams. Williams has committed a fair share of penalties this season, but has allowed just 11 receptions on 142 snaps in coverage.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
sör már hűl, csipsz kukorica a spájzban. Hot Dog hoz virsli a hűtőben, kiflit holnap veszek. Mini superbowl, az utolsó igölsz meccs 2013 ban amit a sporttv közvetít.
több mint 12 éve
és akkor a második sorozat is kijön..😀😀😀A csapatunk mellett szól, idén még nem veszítettünk el olyan mérkőzést, amit a Sport tv közvetített!tûzoltóA Denver sem 😀....megrakom az x-et 😀Bébé
4-2-0
A matematika melletted ál Bébé!
több mint 12 éve
A csapatunk mellett szól, idén még nem veszítettünk el olyan mérkőzést, amit a Sport tv közvetített!tûzoltóA Denver sem 😀....megrakom az x-et 😀
több mint 12 éve
Legyünk optimisták!A holnapi mérkőzés nagyon szoros lesz, ezt mutatják a megbízható statisztikai adatok:
A Denver támadó gépezete egyre gyengülő eredményességet mutat. ( 49-41-37)
A matematika nyelvén ez egyértelmű olyan sorozat, mely mindig az előző eredmény különbözetének felével csökken!
49-41=8
41-37=4
37-X=2
megoldás 35 pontot ér el a Broncos ellenünk!
( A mérkőzéseken az adott és kapott pontok különbsége is hasonlóan csökken, ami nem lehet véletlen!
49-27=22, 41-23=18, 37-21=16
22-18=4
18-16=2
Mi amikor idegenben lépünk pályára legalább 33 pontot érünk el! (statisztikai adat!)
Mivel az adott, hogy 35 pontot kapunk/5 TD/, ezért az eredmény attól függ, ha ismét, csak 33 pontot érünk el legalább, akkor szoros mérkőzésen, de kikapunk, de ha ennél többet, akkor akár nyerhetünk is!
A csapatunk mellett szól, idén még nem veszítettünk el olyan mérkőzést, amit a Sport tv közvetített!
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Broncos: philly.blog.hu/2013/09/28/ellenseges_vonalak_mogott_broncos
több mint 12 éve
I'm Back! Nem olvasnék vissza több mint egy hetet, szóval milyen volt Curry?Shawn84Elég lett volna pár komment 😛
www.bleedinggreennation.com/2013/9/27/4778354/vinny-curry-film-breakdown-eagles-defense
12 snap alatt ez elég jó. Aztán majd kiderül holnap, hogy tudja-e folytatni ezt a teljesítményt.
Játékosokat megkérdezték, hogy szerintük ki a legerősebb a csapatban.
A végeredmény:
prod.static.eagles.clubs.nfl.com/assets/images/imported/PHI/photos/spadaro-column-images/Strongest-Eagles-Insert.jpg
Sopoaga rendszeresen beleszokott tolni 8x a 206 kilóba.
Sopoaga 24 szavazatot kapott, Mathis pedig 15-öt. Amúgy Sopoaga a DL-edzőre Azzinaro-ra adta le a szavazatát. 😀
Volt már olyan szavazás is, hogy ki öltözik a legjobban. Összesen 22en szavaztak és abból 6an magukra. 😀
Kendricks: "I would say it's me, definitely," said Mychal Kendricks, unafraid of self-promotion. "One, I'm from Cali and we just know how to dress. We actually care. ... Here (at the NovaCare Complex), I don't dress up. But if you find me on the outside, I've got all the fits."
Összesen egy szavazatot kapott. 😀 Sztem az is a saját szavazata. 😀
Amúgy Curry kapott 4 szavazatot (ezzel második lett), Boykin pedig 6 szavazattal behúzta. 😀
több mint 12 éve
I'm Back! Nem olvasnék vissza több mint egy hetet, szóval milyen volt Curry?
több mint 12 éve
Én úgy vettem észre, hogy Thornton rendre feltűnik NT-ként.Valamint Thornton NT-ként. Eddig nagyon tetszik nekem az Ő játéka.Bébéja amúgy szerintem is ez a legnagyobb gond az egésszel , ha curry bejön thornton akkor ül pedig ő nagyon jó eddig. Mondjuk az meg a másik véglet hogy 2 meccsig nem is aktiválták ...Petikievak01
Sopoaga eddig a snap-ek 24%, 34% és 45%-ban volt fent a pályán. Arról nincs infom, hogy hol de 99%, hogy csak NT-ként.
Thornton pedig 71%, 69%, 70%. Sajnos posztokra nem találtam lebontást, de amikor Sopoaga nincsen pályán nagyon sokszor Thornton veszi át a helyét.
Szóval azt akarom mondani, hogy Thornton és V.Curry nem 1az1be ütik egymást. Sőt.
több mint 12 éve
ja amúgy szerintem is ez a legnagyobb gond az egésszel , ha curry bejön thornton akkor ül pedig ő nagyon jó eddig. Mondjuk az meg a másik véglet hogy 2 meccsig nem is aktiválták ...A lényeg Curry elemzésében. "We could use some serious pass pressure on Peyton Manning this week." 😀Valamint Thornton NT-ként. Eddig nagyon tetszik nekem az Ő játéka.Bébé
Cox RE, Curry LE probléma megoldva.😀ano92
több mint 12 éve
A lényeg Curry elemzésében. "We could use some serious pass pressure on Peyton Manning this week." 😀Valamint Thornton NT-ként. Eddig nagyon tetszik nekem az Ő játéka.
Cox RE, Curry LE probléma megoldva.😀ano92
több mint 12 éve
A lényeg Curry elemzésében. "We could use some serious pass pressure on Peyton Manning this week." 😀Cox RE, Curry LE probléma megoldva.😀
több mint 12 éve
Injury Report:Eagles:
Chung - doubtful --> nem játszik
Helyette Wolff fog kezdeni. Remélem nagy hibát nem csinál. Még jó, hogy a Chiefs meccs előtt nyilatkozták le Kellyék, hogy még nem áll készen, de sajnos jött a sérülés.
Lehet így K.Coleman is végre kap pár snapet a védelemben. Kérdés, hogy ez jó-e nekünk. 😀
Denver:
Champ Bailey már második hete edzett végig limitáltan. Játéka kérdéses.
Dreessen (TE) ugyancsak végig limitáltan tolta. Az ő játéka is kérdéses.
Ihenacho (S) szerdán, csütörtökön nem edzett, tegnap már igen. Kérdéses.
Paris Lenon (LB) egész héten nem edzett - doubtful --> nem játszik.
PFF előzetese:
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/27/3tfo-eagles-broncos-week-4/
Cary Williams: 11 elkapást enedélyezett 142 snap előtt
Fletcher: eddig csak 4 elkapás, 45 yardért (93 snap) Igaz a Chargers elleni találkozót kihagyta.
Boykin "QB-ratingja" eddig 53,2 és mindössze 11x dobtak rá.
V.Curry 12 snapje részletesen 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/9/27/4778354/vinny-curry-film-breakdown-eagles-defense
Eddig amúgy 38 támadódriveunk volt és mindössze egy fejeződött be 3&out-tal. Mondani se kell, hogy ez a legkevesebb a ligában.
www.sportingcharts.com/nfl/stats/three-and-out-percentage/2013/
több mint 12 éve
Egyértelműen vissza kell vonultatni a mezszámát. 😀Na, a heti cartoon különlegesen melengetheti a szívedet Bébé! 😀skizofitaSok idő után végre újra összeraktak egy normálisat. 😀
Amúgy sztem nincsen még egy olyan csapat, ahol a LS-t ennyire szeretnék meg minden. 😀
www.youtube.com/watch?v=SUXyGIY-SagBébé
több mint 12 éve
Mondjuk én úgy is vagyok vele, hogy inkább ilyen látványos játékkal (buta labdavesztéseket minimalizálva) legyünk/veszítsünk, ha a végső győzelemre jó D nélkül kevéssé vagyunk is sanszosak, mint hogy azt a szenvedős kilátástalan O játékot kelljen elviselni akár egy erősebb védelem mellett, ahogyan az néhány csapat szurkolójának megadatik. Hiába erősebb védelem a gyenge unalmas O miatt ők se jutnak el a végső célig. Persze ha összeáll a D is és nyerünk, nem fogom bánni 😛
több mint 12 éve
Pont ezt a részt emeltem ki a szövegből..."We will score 60" mentalitás.Csak legyen vmikor mögötte egy normális D#...Bébéez a tempó mellett sosem lesz, inkább az a nagyobb kérdés,
ha lassítanak, akkor mekkora mértékű hatékonyságveszteséggel járna ez, mert szerintem az már kritikusan visszavetné a csapat pontszerző képességét, és ezt pont hogy semmi nem cáfolja meg
szóval ez egy egyirányú útnak tűnik, az eddigi egy győzelem is egy teljesen inkompetens O ellen született, de legfeljebb visszatérünk rá szezon végén 😊sapka
A D#-nek meg nem Top10-nek kell lennie, hanem csak "good enough"-nak.
De jah jelenleg rohadtul nem good enough. 😀
Ráadásul nem hiszem, hogy pont a héten 1 mérföld magasan fogják bírni a srácok szuflával, amikor így is már látszott, hogy elfáradtak a 80+ snap-től.
Meg tényleg az van, hogy a legrosszabb ha hosszú driveok után kapunk TD-t. Vagy 3&out vagy egyből szopjunk be egy TD-t. De jelenleg sajnos az van, hogy sorra csinálják meg a 3rd down-okat ellenünk, ami teljesen megöli a csapatot.
több mint 12 éve
Csak legyen vmikor mögötte egy normális D#...Bébéez a tempó mellett sosem lesz, inkább az a nagyobb kérdés,
ha lassítanak, akkor mekkora mértékű hatékonyságveszteséggel járna ez, mert szerintem az már kritikusan visszavetné a csapat pontszerző képességét, és ezt pont hogy semmi nem cáfolja meg
szóval ez egy egyirányú útnak tűnik, az eddigi egy győzelem is egy teljesen inkompetens O ellen született, de legfeljebb visszatérünk rá szezon végén 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nagyon jó cikk Kelly középiskolai és New Hampshire-i éveiről:Ez is sokat elmond Chip mentalitásáról:
www.sbnation.com/longform/2013/9/24/4761844/chip-kelly-philadelphia-eagles-offense-evolution-new-hampshire
"Like others in the Canon of Football Coaches, Kelly has his own mythology. If Nick Saban is a dictator, Rex Ryan a goofball and Bill Belichick is a genius, then Kelly is a mad scientist, the man who devised football’s best offense at a hockey school." 😊BleedingGreen
But for all of Kelly’s ingenuity, UNH wasn’t exactly a powerhouse — at least not right away — something impatient Eagle fans might keep in mind. In his first five years as offensive coordinator, the Wildcats finished with a winning record only once. McDonnell says he and Kelly, old buddies, used to argue about the direction of the offense. "You gotta slow down, Chip," McDonnell would tell Kelly. "We’re not good enough defensively.
His whole thing was, ‘We’ll score 60.’" Neither realized one day soon that they’d actually have the players to make that happen.
De nekem az tetszett meg benne, amikor olvastam róla decemberben, hogy amikor még a New Hampshire-nél dolgozott, megkereste Coughlin a Giants-től és állást ajánlott neki. De nem fogadta el, mert csak Quality Control coach lett volna. Azért az nem semmi, hogy egy "másodosztályú" csapatnál vagy OC, megkeresnek az NFL-ből állást kínálnak Neked, bekerülhetnél a vérkeringésbe és nemet tudsz mondani. Nem kicsit bízott magában.
Jah amúgy itt ez a Lawlor-os cikk Chipről:
igglesblitz.com/2012/12/lets-talk-about-chip-kelly/
Csak legyen vmikor mögötte egy normális D#...
több mint 12 éve
Na, a heti cartoon különlegesen melengetheti a szívedet Bébé! 😀skizofitaSok idő után végre újra összeraktak egy normálisat. 😀
Amúgy sztem nincsen még egy olyan csapat, ahol a LS-t ennyire szeretnék meg minden. 😀
www.youtube.com/watch?v=SUXyGIY-Sag
több mint 12 éve
Na, a heti cartoon különlegesen melengetheti a szívedet Bébé! 😀
több mint 12 éve
Nagyon jó cikk Kelly középiskolai és New Hampshire-i éveiről:www.sbnation.com/longform/2013/9/24/4761844/chip-kelly-philadelphia-eagles-offense-evolution-new-hampshire
"Like others in the Canon of Football Coaches, Kelly has his own mythology. If Nick Saban is a dictator, Rex Ryan a goofball and Bill Belichick is a genius, then Kelly is a mad scientist, the man who devised football’s best offense at a hockey school." 😊

több mint 12 éve
Azért csak ott volt, mert kb ott kapott labdákat :dDDÖrülök neki 😀 Nem is az zavar, mert jólvan tanulja az nfl-t. De szerintem az már nem tartozik az nflbe tanuláshoz, hogy tiszta helyzetben üresen ne tudjon elkapni egy laza labdát.ano92Hát ha jól emlékszem, mindössze a Redskins ellen volt 1 dropja, azt a meccset pedig nyertük, szal az nem zavar. 😀 De a drop mellett még ott van, hogy tanuljon meg jól blokkolni meg elszakadni a védőtől és akkor nem lesz olyan rossz TE. 😀Bébé
több mint 12 éve
Örülök neki 😀 Nem is az zavar, mert jólvan tanulja az nfl-t. De szerintem az már nem tartozik az nflbe tanuláshoz, hogy tiszta helyzetben üresen ne tudjon elkapni egy laza labdát.ano92Hát ha jól emlékszem, mindössze a Redskins ellen volt 1 dropja, azt a meccset pedig nyertük, szal az nem zavar. 😀 De a drop mellett még ott van, hogy tanuljon meg jól blokkolni meg elszakadni a védőtől és akkor nem lesz olyan rossz TE. 😀
több mint 12 éve
Örülök neki 😀 Nem is az zavar, mert jólvan tanulja az nfl-t. De szerintem az már nem tartozik az nflbe tanuláshoz, hogy tiszta helyzetben üresen ne tudjon elkapni egy laza labdát.Miért nem volt Ertznek elég az egyetem, hogy rájöjjön nem tudja elkapni a labdát rendesen és gyakorolni kéne talán?ano92Mert így is simán Top50es játékos volt a drafton. 😀Bébé