Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
D-Jax-nek is sokat segítene, ha nem őt kettőznék folyton, mert más képtelen elszakadni normálisan. Hiányzik legalább még egy jobb elkapó! (azért ilyenkor bassza meg a Denver, ahol azt se tudják ki a jobb éppen...)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Azért nézzük már meg,hogy 2 emberes az O Shadyt nem tudják megfogni lassan kiderül de ha leszedik Djaxot akkor kb itt a vége jelenleg.És a D nem képes kevés ponton tartani senkit sem annyit meg nem tudunk futni,hogy 30+ pontoka csináljunk.
Valamiben változtatni kell,vagy a védelemnek kell kevesebb pontot hagyni vagy az O kell fejlődnie valahol...(TE játék,pass) esetleg ST
több mint 12 éve
Én is hasonlóra jutottam egyébként de ha már magam vetettem fel az esélyeket nem akartam önmagamnak ellentmondva belekontárkodni 😛Mindenesetre szerintem lelki dolgokon fog múlni az egész, mert a tehetség és a tudás főleg az O-ban megvan. Ha a tartás megerősödik és a D is kicsit jobban figyel nem esik szét fejben, akkor működni fog, ha nem akkor irány Teddy maci 😛
több mint 12 éve
10-6 simán lehet, elnézve az ellenfeleinket 😀ano921-15 simán lehet, elnézve a játékunkat. 😛
több mint 12 éve
10-6 simán lehet, elnézve az ellenfeleinket 😀
több mint 12 éve
Lehet egyébként úgy vagyunk vele (bár erre bazírozni nagy merészség és korántsem biztos, hogy erről van szó), hogy koncentráljunk a csoporton belüli meccsekre és mondjuk még a Cards Raiders Bucs trió verhető és az elég is lehet egy eredményes PO-t érő idényhez, pláne a dolgok alakulását nézve. A következő öt meccsen de már lehet az első kettőn is sok minden eldől. Azért is Fly Eagles 😀
több mint 12 éve
Nagyon viccesek voltak a srácok, de azért az se lett volna baj, ha ezt a poént kihagyják és mondjuk eggyel kevesebb TD-t szopnak...deadspin.com/eagles-respond-to-peyton-manning-audible-by-yelling-pa-1428548149
Polk méltatása kimaradt, pedig szerintem szezon végére akár le is lépheti Brownt, ügyesen mozgott abban a pár playben, amikor fent volt. Henery meg bekaphatja, sokadszor is a szezonban!
több mint 12 éve
Kicsit olyan érzésem van a védelemmel kapcsolatban, hogy Davis a Skins elleni második félidőben beállította őket prevent módba és azóta is abban ragadtak. 😊 Azért az nem volt semmi, amikor többször is 3-man rush és 8-man cover volt, mégis volt üres elkapó (általában 8-10 yarddal a mélyebben helyezkedő védő előtt), aki elkapta a passzt, majd nyugodtan galoppozott még vagy 10 yardot, mire valaki odaért, hogy szerelje.Ha levonjuk a két special team TD-t, akkor kb. annyit kaptunk volna amennyire számítottam (35 kapott pontra tippeltem). Még szerencse, hogy Najeh Goodeot a jó spec. team munkája miatt hoztuk. Rendesen elnézett valamit a Holliday TD-nél.

több mint 12 éve
Ne gondold. Én annak idején azért lettem Colts/Manning fan, mert egy sehol se jegyzett, Baltimore-ból "szökött" másodvonalbeli franchise sorban szopta meccseit, de volt benne egy brilliáns fiatal gyerek, aki akkor még éppen több INT-et dobott mint TD-t. 😀 De élmény volt nézni a játékát, és ez bőven elég volt.Hát azért jobban örültem volna, ha Csabit meg tudjuk szerezni az idei szezonra szurkolónak. (SportTV sms klasszikus....azt hiszem Csabi volt 😀 )
Ha most ismerkednék a focival, szerintem tuti, hogy vagy a Washington vagy a Philly fogna meg, hasonló okokból. 😉peterk2005
több mint 12 éve
Akkor nem sírtam 😀 sry.Én is 120 km-re lakok. de ott leszek 😉Shawn84Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀ano92
No, nem baj. Reggel meló és szabit sem tudok kivenni sajna addigra,
több mint 12 éve
És a legrosszabb, hogy ezzel a játékkal sztem még új fanokat se szereztünk. 😀BébéNe gondold. Én annak idején azért lettem Colts/Manning fan, mert egy sehol se jegyzett, Baltimore-ból "szökött" másodvonalbeli franchise sorban szopta meccseit, de volt benne egy brilliáns fiatal gyerek, aki akkor még éppen több INT-et dobott mint TD-t. 😀 De élmény volt nézni a játékát, és ez bőven elég volt.
Ha most ismerkednék a focival, szerintem tuti, hogy vagy a Washington vagy a Philly fogna meg, hasonló okokból. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én is 120 km-re lakok. de ott leszek 😉Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀ano92
több mint 12 éve
És a legrosszabb, hogy ezzel a játékkal sztem még új fanokat se szereztünk. 😀
több mint 12 éve
Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀
több mint 12 éve
Akartam már kérdezni,hogy miért állnak be néha a bírók a center mellé?
több mint 12 éve
az elejtett passzokról valaki majd betehetne egy listát, hol áll ligaszinten a Phillyjjncaahosted.stats.com/fb/tmleaders.asp?type=Receiving&range=NFL&rank=232
23.hely - összesen 3 db. Rams az első 15-tel, a Pats, a Broncos és a Giants követi őket 10-zel.
A mostani forduló adatait még valószínűleg nem tartalmazza.
Szerk.: holtverseny miatt 23. hely az a 30. hely.
több mint 12 éve
Shady mondta, hogy fizikailag képtelen volt levegőt venni...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
no meg a zebrákat sem ártana már lassan képezni erre a játékstílusra 😛
több mint 12 éve
az up tempo-nál mondjuk fokozott jelentősége van azért, hogy folyamatosan pörögjön a játék, amit egy-egy dropped catch megakaszthat, és ebből mintha túlságosan sok lenne... de lehet csak én érzem így, meg mikor a bírók olyan hibát vétenek, hogy két labda van a pályán és ezért nem indulhat a játék, remélem csak engem zavar, a játékosokat nemaz elejtett passzokról valaki majd betehetne egy listát, hol áll ligaszinten a PhillyjjncaaAzt nem tudom, de azt igen, hogy a Denver az első. Mármint, hogy ők droppolnak a legtöbbet (10.7%, éppen két napja néztem meg). Úgyhogy ettől még éppenséggel működhetne...peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az elejtett passzokról valaki majd betehetne egy listát, hol áll ligaszinten a PhillyjjncaaAzt nem tudom, de azt igen, hogy a Denver az első. Mármint, hogy ők droppolnak a legtöbbet (10.7%, éppen két napja néztem meg). Úgyhogy ettől még éppenséggel működhetne...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fel a fejjel srácok, nem volt ez annyira rossz. Jó, tudom, 50 pont az durva, de ebben azért megint benne volt 1PR és egy blocked punt, amik javítható hibák. És akárki akármit mond, hogy ősz, meg idény eleje, meg a többi, de ez a Denver offense jelenleg eszelős. Magaslaton, idegenben 36 pont (leszámolva az előbb említett hibákat) ezzel a védelemmel bekapható. Előzetesen is lehetett erre számítani.Az offense nekem marhára tetszik. 😊 Kelly meg jó fazon, szóval legalább élvezetes nézni titeket, végeredmény ide vagy oda. Amúgy szerintem Vick mindent megtett és jól is játszott, Shady is hozta magát, és a többiekre se lehet olyan nagy panasz. A dropok nem jöttek jól, node ennyi hiba óhatatlanul benne van. Turnover nem volt (az offense-től), ez a lényeg.
Egyébként szerintem alapvetően az a gond - már a védelmen kívül -, hogy ezt a fajta földön játszott hurryup offense-t NFL szinten ennyi emberrel nem lehet hatvan percig bírni. Tudom, ez a mániám, és vannak akik szerint hülyeséget beszélek, de ahányszor látom a csapatot, nekem annyiszor ez a véleményem. Amit Shady dolgozik például egy félidő alatt, az valam embertelen. Képtelenség ilyen tempóban 60 percet végignyomni, nem kiborgok azért ők sem. Szerintem emiatt esik vissza a meccs második félidejére az offense. Denverben csak duplán kijött a magaslat miatt. Szóval ahhoz, hogy ez teljes meccsen, hosszabb távon működjön, még több ember kell. Nem feltétlenül elit, drága játékosok, de olyanok akiknek ez a stílus fekszik. És rotáció, rotáció, hogy bírják szusszal. De ez csak az én véleményem. Majd kiderül úgy is.

több mint 12 éve
az elejtett passzokról valaki majd betehetne egy listát, hol áll ligaszinten a Philly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem volt ezzel gond, első félidő kifejezetten jó volt, de ahogy másokat, minket is bedarált a Broncos gépezete... Nem lehetett ettől többet remélni és nem is volt benne több. Erőn felül, jó adag mázlival kellett volna játszani, ahhoz, hogy más eredmény szülessen az este.SD meccs volt csalódás, mert az tényleg meg lehetett volna. KC meccs előtt reménykedett az ember, de hamar nyilvánvaló lett, hogy ott most jobb csapat van.
Jövőhéten megláthatjuk hogy merre megy ez a szezon. Gyenge az egész csoportunk egyelőre, így ha ellenük sorba jól tudnánk szerepelni, akkor még meglepi is lehet a végére. Ha nem, akkor meg tényleg húzzunk viszonylag elől, csiszoljunk Chip játékán, dőljenek el végleg kik azok rendszeridegenek és jobb ha túladunk rajtuk.
Nagy pofon volt a tegnapi, de sztem vállalható volt egy ilyen ellenféltől.