Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
A támadók megint rekordot döntöttek:Most végre nyertünk is vele 😀
"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."Bébé
több mint 12 éve
A támadók megint rekordot döntöttek:"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."
több mint 12 éve
A O-fal egyébként egy két kivételtől eltekintve jó volt (főleg Todd 😛) a futást annyira most nem tudták segíteni de a passzokat igen, amennyire én láttam aztán lehet, hogy nem 😀
több mint 12 éve
Dallas meccs:| nem indul jól nekünk...... |
több mint 12 éve
Én most egy bizonyos szőke irányítóról úri módon hallgatok 😛, gyógyulj meg Vick!!!!dande+1😉
több mint 12 éve
Én most egy bizonyos szőke irányítóról úri módon hallgatok 😛, gyógyulj meg Vick!!!!
több mint 12 éve
😀.d Ja nem, félre értés ne essék én most nem vetek nagyobb hitet a csapatba. Csak örülök, meg tényleg csak egy kicsit piszkálja az orromat, hogy pl egy Peyton Manninget soha nem hallotam úgy nyilatkozni egy vereség után, hogy "Nempara, a coltsnak több gyűrűje van és csak az számít" 😀😀d De abbahagyom, nem szeretem a feszültséget.Tényleg nyugi nem oly régen voltunk hasonló szívásban és már a jövőhéten megint szerencsétlenkedhetünk úgyhogy finoman. Ráadásul a TB elit D és Glennonból képesek vagyunk fr QB csinálni. 😀dandeTudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀ano92
i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gif
(és igen tudom, hogy mi még nem nyertünk SB-t 😀 )Bébé
több mint 12 éve
Jah meg azért említsük meg Heneryt is. Neki is sokat köszönhetünk.Bár végülis csak a kötelezőt hozta, de az utóbbi hetek alapján ez is nagy szám tőle. 😀
több mint 12 éve
Tényleg nyugi nem oly régen voltunk hasonló szívásban és már a jövőhéten megint szerencsétlenkedhetünk úgyhogy finoman. Ráadásul a TB elit D és Glennonból képesek vagyunk fr QB csinálni. 😀Tudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀ano92
több mint 12 éve
Tudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀
több mint 12 éve
Jó volt ez, de azért figyelembe kell venni, hogy ez a Giants a liga egyik leggyengébb csapata jelenleg. A következő 4 meccs nem lesz nagyon húzós csapatok ellen, mindenképp van esélyünk ezeken a meccseken, izgalmas lesz... 😊
több mint 12 éve
Tudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀 i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gif
(és igen tudom, hogy mi még nem nyertünk SB-t 😀 )
több mint 12 éve
10-6 sima ügy. Jó volt mindenki. Kár hogy csak 45 yardig jutott McCoy :S 😀
több mint 12 éve
a negyedik negyedben a mi D-nknek volt a legnagyobb farka a ligában. elit.😊
több mint 12 éve
Egyszerűen kuvajók vagyunk....kurvajók vagyunk 😀
több mint 12 éve
Jajj, bocsánat. Csak ennyit olvastam hogy: "Inactiveok:" meg utána a neveket.ano92Bocsánat 😀 Valóban megtévesztő volt ahogy kiírtam . 😀
több mint 12 éve
Jajj, bocsánat. Csak ennyit olvastam hogy: "Inactiveok:" meg utána a neveket.
több mint 12 éve
Cox neve mellett az Active felirat olvasható 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Inactiveok:És így Cox hiányában, Curry sokat pályán is lesz? 😀
Matt Barkley QB Inactive
Brandon Boykin CB Active
Patrick Chung FS Inactive
Fletcher Cox DE Active
Emil Igwenagu TE Inactive
Dennis Kelly T Inactive
Shaun Prater CB Inactive
Damion Square DE Inactive
Matt Tobin T Inactive
Curry nem az .Petikievak01
több mint 12 éve
Inactiveok:Matt Barkley QB Inactive
Brandon Boykin CB Active
Patrick Chung FS Inactive
Fletcher Cox DE Active
Emil Igwenagu TE Inactive
Dennis Kelly T Inactive
Shaun Prater CB Inactive
Damion Square DE Inactive
Matt Tobin T Inactive
Curry nem az .
több mint 12 éve
Belefér majd Herremans istenítése is, 2 percenként. Megoldom 😀ddAkkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥ano92Valaki írja be helyettem is hogy Herremans mekkora király!
De Matthews-t se felejtsd el, bár szerintem nem fogod 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Akkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥ano92Valaki írja be helyettem is hogy Herremans mekkora király!
De Matthews-t se felejtsd el, bár szerintem nem fogod 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!