Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
"The Philadelphia Daily News said the NFL, which is the only entity that can postpone a game, has no plans to do so. The NFLPA could theoretically tell the players not to play, but NFL.com's Ian Rapoport indicated that won't happen either."
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Valami hír erről a meccs elmaradásról? remélem nem marad el, már spanolom magam, sör már most bevan hűtve.
több mint 12 éve
Nix idei teljesítménye kicsit aggasztóJanekLegalább elérhető lesz a 2. körben.
Állítólag 30 fontot szedett fel az offseasonban és nem is nagyon akarták lefogyasztani, ami elég nagy hiba volt. Ha a felmérőkön jó lesz, akkor így is magasan fog elmenni. Én nem bánnám, ha nem. Majd mi formába hozzuk.

több mint 12 éve
Draft előretekintő, védelmi kiadás: philly.blog.hu/2013/10/12/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_i

több mint 12 éve
Ha nem is humbug, olyan rendkívüli sincs benne. Annyit ír, hogy Foles-al várhatóan meg fog változni a Vick-el alkalmazott read option-ra épülő játék, de alapjaiban a stílus (és a read option) marad. Vick-el a read option úgy működött, hogy a triple threat-et a McCoy futás + Vick futás + passz adta, ezért a védelmeknek jellemzően egy plusz embert kellett állítani Vick figyelésére a tőle jövő futás veszély miatt, így McCoy-ra kevesebb figyelem maradt, így több helye is volt futni.Foles-el ez annyiban fog változni (a cikk szerint), hogy a QB futások helyett (bubble) screen passzokkal fog operálni, ezzel érve el azt, hogy a McCoy-rai rányuló figyelem megosztódjon a backfield és a szélek között, csak itt handoff (illetven nem handoff és QB futás) helyett passzból indul a játék.
A képen az egyik Denver elleni play-t elemzi, a meccs végéről, amikor túltöltötték a baloldalt, 3 elkapóval, és Polk volt a backfield-en, A snap után az elkapók egy inside route - bubble screen kombinációt futnak, miközben Foles a pirossal bekarikázott DE mozgását nézi. Ha hátul maradt volna, akkor jön a passz (vagy külső futás), de nem maradt, előre lépett, ezért átadta a labdát Poknak, aki belül futott, és ért el 28 yardot a fellépő (és kiblokkolt) DE miatt kiürült defensive line mögötti területen.
A második példa a Giants meccsről van, a felállás hasonló, csak a másik oldalra. Foles ugyanúgy az end-et nézi, aki ha nem lép fel, akkor átadja a lasztit McCoy-nak, de mivel fellépett, ezért ő maga indult meg kívül vele.
A többi példát hadd ne fordítsam le. Azok már úgysem Eagles-specifikus játékok, a különböző bunch formációkban rejlő lehetőségeket jópár csapat kihasználja manapság. Ha már a Denver meccs jött elő fent példaként, akkor ott a Denvertől is láthattál nem egy ilyent. Demaryus Thomas futott TD-je pl. ilyen játék volt egy screen passzból, ha jól emlékszem. Amúgy ezeket részben a Patriots-tól "lopta" a Denver, akik tavalyig - amíg volt Gronk + Hörni és ott volt Welker is -, rengeteget játszottak ilyesmit. Pl. "dubs" formáció, Gronk slotban, mögötte stack-ben Welker, és futottak/blokkoltak egymásnak a négy égtáj irányában mindenfelé, 😀. Brady meg csak odapottyantotta valamelyiküknek a lasztit. Irtó hatékonyan csinálták.
Lényeg a lényeg (ezt már én írom), hogy egyrészt marad a read option, másrészt különböző felállásból alkalmazott rövid oldalpasszos játékkal akarják kiváltani Vick futóképességét. Azon fog múlni ennek az eredményessége, azt érdemes majd figyelni (ezt is én teszem már hozzá), hogy mennyire olvas jól Foles, és mennyire lesz precíz a timing. Ezeknek a playeknek ugyanis az az előnye, hogy zóna és man coverage ellen is hatásos, de ha nem jól olvassák a védelmet, akkor egy zone blitz vagy a DE visszalépése könnyen megakaszthatja a playt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ehhez már kevés a gugli fordító:Azt értem, hogy nyilván arról szól, miként lehet Foles-t esetleg használni, hogyan alakulna vele az offense de ha esetleg vmi összefoglalás fordítás kijönne belőle a blogra vagy ide, sokan hálásak lenének érte, én is 😛 😀 Persze a lényeg úgyis az amit majd a pályán látunk de kíváncsi lennék mit írnak. Már ha nem tolakodó a kérés és nem nagy humbug szakmailag. Van értéke annak amit írnak. Köszönöm!!! 😀
több mint 12 éve
Állítólag elképzelhető hogy halasztják a Bucs elleni meccset... Carl Nicks OG-t újra húsevő baktérium fertőzéssel diagnosztizálták, és Banks is megbetegedett. Gondolom a fertőzés további terjedése miatt van napirenden a halasztás, remélem nem lesz belőle semmi.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Buccaneers
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mardel dolga kitenni a régi tulajt és meghívni valakit a helyére. Neki már elküldtem a szükséges adatokat.okkay , odaadjam az nfl accot vagy hogy történik ilyenkor a csapat áthelyezés?Petikievak01Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀Petikievak01Találtam valakit.Shawn84
több mint 12 éve
okkay , odaadjam az nfl accot vagy hogy történik ilyenkor a csapat áthelyezés?Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀Petikievak01Találtam valakit.Shawn84
több mint 12 éve
Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀Petikievak01Találtam valakit.
több mint 12 éve
Na behúztam tippmixen is a győzelmünket, úgyhogy dupla tétje van így a meccsnek 😀
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Buccaneers philly.blog.hu/2013/10/11/ellenseges_vonalak_mogott_buccaneers
több mint 12 éve
Még mindig kiadó egy csapat Eagles Liga 2-ben , amíg nincs jelentkező csinálom én , de jó lenne ha valaki vinné helyettem , jó kis csapat az 😀
több mint 12 éve
Kelly miért unszimpatikus amúgy?EazzyMert csak miért ne 😛 Mert Philly Hc 😛 Mert halomra nyerte magát a Ducks-l és mindenki alig várja, hogy itt bukjon 😛 de ez minket nem fog zavarni ha végre esetleg nyerünk vele 😀 egyébként sztem abszolút nem az de ez mindegy is.
több mint 12 éve
Kelly miért unszimpatikus amúgy?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sok idő lesz az még mire oda juthat mint BB.- Addig örülj amíg nincsen rotálva a támadófal. 😀 Tavaly nekem elég volt a rotáció benne. 😀
Mármint eredményekben.
Sokan csodát vártak tőle de valjuk be kurva gyenge a keret főleg D oldalon.
Nincs depht és az o is 3emberes amiből Vick máris kiesett.
Az Oline eddig nagyon jó de nincs rotalva ez lutri egész szezonra...Janek
- Elég nehéz 1,5 WRel (DeSean&Avant) valamint 2 átlagos TE-vel passzjátékot produkálni.
- A D# meg nem alkalmas 3-4-es felállásra.
De ez hosszú projekt, idén álljanak össze nagyjából a dolgok, lehessen mire építeni.
Aztán majd jövőre robbantunk. 😀
Bár azért nem bánnám, ha vhogy bekúsznánk a PO-ba. 😀
Ha PO-ba bemegyünk isten, ha szarok vagyunk és korán draftolunk az is jó.
Meg azért egy PO-ról pont lecsúszó csapatnak is lehetne örülni. Legalább nem volt teljesen katasztrofális a csapat teljesítménye. 😀
több mint 12 éve
Sok idő lesz az még mire oda juthat mint BB.Mármint eredményekben.
Sokan csodát vártak tőle de valjuk be kurva gyenge a keret főleg D oldalon.
Nincs depht és az o is 3emberes amiből Vick máris kiesett.
Az Oline eddig nagyon jó de nincs rotalva ez lutri egész szezonra...
több mint 12 éve
És szerintem hasonlóan büdös lehet a szája mint Belicseknek amúgy. Ez a kép van meg bennem róluk.Mindigis mondtam, Kelly lesz az új Belichick, pont elég zseniális, unszimpatikus, és arrogáns hozzá. 😊 Remélem, hogy Foles kezd, kíváncsi vagyok rá.bálnalekvárAnnyi infót látok mindenfelé, hogy összezavarodtam- most akkor nem Foles irányít nálatok a Bucs ellen?bálnalekvárPróbálnak Kellyék ködösíteni, mint belicsekk szokott 😀 Én azt modnom Foles kezd.Shawn84
több mint 12 éve
Mindigis mondtam, Kelly lesz az új Belichick, pont elég zseniális, unszimpatikus, és arrogáns hozzá. 😊 Remélem, hogy Foles kezd, kíváncsi vagyok rá.Annyi infót látok mindenfelé, hogy összezavarodtam- most akkor nem Foles irányít nálatok a Bucs ellen?bálnalekvárPróbálnak Kellyék ködösíteni, mint belicsekk szokott 😀 Én azt modnom Foles kezd.Shawn84
akkorisredskins
több mint 12 éve
Nekem mindegy ki kezd csak nyerjünk 😀
több mint 12 éve
Jelenleg az a hivatalos, hogy Vick day-to-day, ma meg tudta csinálni a csapat drilleket is, Kelly vasárnap reggel fog dönteni.
Don't talk the walk, Walk the talk!