Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
szerintem foles nyugdíjba is küldte vicket, nem mostanra, hanem jövőreAttis
Azért szerintem ezt még korai kijelenteni, Vicknek is volt olyan meccse ami után mindenki imádta, aztán következő meccsen dobott 3 intet és máris mindenki Folest akarta. Koordiati írta, hogy pár meccs múlva már nem lenne ilyen jó Foles, és Én is ezen a véleményen vagyok. Alapból sztem Vickel továbbra is sokkal változatosabban tudnánk játszani, mert bármikor benne van egy nagyobb futás, Folestól meg ilyet soha ne várjunk. Ráadásul idén végre visszatért a futkározós Vick akit anno megszerettem és emelett alig dobál intet, Kelly rendszerébe is jobb szóval nem igazán értem miért lenne jobb Foles.
Meg am is mióta Eagles fan vagyok (jó nem olyan sok idő, mert csak a McNabb éra óta vagyok az és szerencsére olyan sok QB nem fordult meg a csapatnál 😀), sose volt ilyen unalmas semmilyen tucat irányítónk, mint Foles. McNabbet imádtam a sok bolondozásával együtt gyakorlatilag miatta lettem Eagles fan (a város és Iverson mellett), Vick egyedi játékstílusa is marhára tetszett anno, örültem is nagyon mikor mi adtunk neki még 1 esélyt, de Foles? Nem tudom, valahogy Őt nem tudom elképzelni ilyen franchise arc, vezér, közönség kedvenc emberkének. xD De ez már csak az Én egyéni problémán. 😊Raven17
Foels unalmas? Ne már. Brees, Brady, Manning tökre ugyanilyen unalmas. És nézd meg mit értek el. Aztán nézd meg mit értek el a futkározós Qb-k. Soha nem kedveltem Vick játékát, és igaz idén eddig nem vészes, de messze nem gondolom, hogy olyan hűde jó lenne, hogy ne lehetne lecserélni. Foles jobban passzol, és ahogy ezt 1,5 meccsen már láttuk, a támadóknak most jobban fekszik. Több elkapó kapott lasztit, mint Vicknél. Annyi a lényeg, hogy Vick jobban ki tud menekülni a zsebből, kevesebb vele a sack, de Foles jobban átlátja a védelmet, magasabb, és egyelőre úgy néz ki pontosabb is. Ettől még Vicknek jó szezonja van, de szerintem most kell meglépni, hogy nézzük meg Foelst még egy meccsen. Ha bejön oké, ha nem akkor okosabbak lettünk. Nem oszt nem szoroz. Chip Kellynek meg kb. édesmindegy, hogy melyikük játszik, mert mindegyiknek tud megfelelő playbookot gyártani. Dallas ellen én Folest kezdetném. Több esélyt látok arra, hogy vele tudja tartani a lépést az O# Romoékkal.Shawn84
Azért Foles-t ne hasonlítsd már a fent említett Qb-k-hoz, Eagles szurkolóként mondom hogy ez sértő Brees-re,PM-re és Brady.re nézve. És azt sem osztom, hogy Foles jobban passzol. Most bejött neki minden, nagyszerű playeket hív rá Kelly, Tampa abszolút nem számított a mély passzaira, de nem lesz ez mindig így és akkor sokat érhetnek Mike lábai...
De parttalan vita, ha Vick egészséges ő kezd. Ezt már elmondta Kelly ezerszer, a Qb futás ad plusz dimenziót a támadásainknak, miatta vezeti mccoy a ligát és Vick is jól vigyáz idén a labdára.
Mint írtam a játék egy szegmensében látom jobbnak Folest, a Redzone-ban. Ott Vick valahogy évek óta nem elég hatékony, nem tudom miért,valószínű a beszűkült területen már nem tudják kihasználni a gyorsaságukat,jackson-al,mccoy-al nincs terület. ott már pontos sebészi passzok , pontos időzítés kell és ez nem az erőssége.korodiati
A stílusról van szó, nem a tudásról, képességekről. Olvass figyelemsebben!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Azért szerintem ezt még korai kijelenteni, Vicknek is volt olyan meccse ami után mindenki imádta, aztán következő meccsen dobott 3 intet és máris mindenki Folest akarta. Koordiati írta, hogy pár meccs múlva már nem lenne ilyen jó Foles, és Én is ezen a véleményen vagyok. Alapból sztem Vickel továbbra is sokkal változatosabban tudnánk játszani, mert bármikor benne van egy nagyobb futás, Folestól meg ilyet soha ne várjunk. Ráadásul idén végre visszatért a futkározós Vick akit anno megszerettem és emelett alig dobál intet, Kelly rendszerébe is jobb szóval nem igazán értem miért lenne jobb Foles.
Meg am is mióta Eagles fan vagyok (jó nem olyan sok idő, mert csak a McNabb éra óta vagyok az és szerencsére olyan sok QB nem fordult meg a csapatnál 😀), sose volt ilyen unalmas semmilyen tucat irányítónk, mint Foles. McNabbet imádtam a sok bolondozásával együtt gyakorlatilag miatta lettem Eagles fan (a város és Iverson mellett), Vick egyedi játékstílusa is marhára tetszett anno, örültem is nagyon mikor mi adtunk neki még 1 esélyt, de Foles? Nem tudom, valahogy Őt nem tudom elképzelni ilyen franchise arc, vezér, közönség kedvenc emberkének. xD De ez már csak az Én egyéni problémán. 😊Raven17
Foels unalmas? Ne már. Brees, Brady, Manning tökre ugyanilyen unalmas. És nézd meg mit értek el. Aztán nézd meg mit értek el a futkározós Qb-k. Soha nem kedveltem Vick játékát, és igaz idén eddig nem vészes, de messze nem gondolom, hogy olyan hűde jó lenne, hogy ne lehetne lecserélni. Foles jobban passzol, és ahogy ezt 1,5 meccsen már láttuk, a támadóknak most jobban fekszik. Több elkapó kapott lasztit, mint Vicknél. Annyi a lényeg, hogy Vick jobban ki tud menekülni a zsebből, kevesebb vele a sack, de Foles jobban átlátja a védelmet, magasabb, és egyelőre úgy néz ki pontosabb is. Ettől még Vicknek jó szezonja van, de szerintem most kell meglépni, hogy nézzük meg Foelst még egy meccsen. Ha bejön oké, ha nem akkor okosabbak lettünk. Nem oszt nem szoroz. Chip Kellynek meg kb. édesmindegy, hogy melyikük játszik, mert mindegyiknek tud megfelelő playbookot gyártani. Dallas ellen én Folest kezdetném. Több esélyt látok arra, hogy vele tudja tartani a lépést az O# Romoékkal.Shawn84
Azért Foles-t ne hasonlítsd már a fent említett Qb-k-hoz, Eagles szurkolóként mondom hogy ez sértő Brees-re,PM-re és Brady.re nézve. És azt sem osztom, hogy Foles jobban passzol. Most bejött neki minden, nagyszerű playeket hív rá Kelly, Tampa abszolút nem számított a mély passzaira, de nem lesz ez mindig így és akkor sokat érhetnek Mike lábai...
De parttalan vita, ha Vick egészséges ő kezd. Ezt már elmondta Kelly ezerszer, a Qb futás ad plusz dimenziót a támadásainknak, miatta vezeti mccoy a ligát és Vick is jól vigyáz idén a labdára.
Mint írtam a játék egy szegmensében látom jobbnak Folest, a Redzone-ban. Ott Vick valahogy évek óta nem elég hatékony, nem tudom miért,valószínű a beszűkült területen már nem tudják kihasználni a gyorsaságukat,jackson-al,mccoy-al nincs terület. ott már pontos sebészi passzok , pontos időzítés kell és ez nem az erőssége.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Nem is szeretem se Breest se Peytont se Bradyt. 😀 Ellenben Camet, RG3-t és Vicket igen. 😊 és ez így is maradna tök mindegy, hogy most melyikkel nyerünk SB-t, persze örülnék ha Folesal SB-t nyernénk, de attól még magát Folest meg a stílusát nem hiszem, hogy megkedvelném. Nekem már alapból a futkározósabb QB-k jöttek be mikor elkezdtem NFL-t nézni, és ez valószínű így is marad életem végéig. 😀 Tény, eddig az eredmény nem Őket igazolja, de Én sose az eredményességet néztem első sorban mikor kedvencet választottam valamiben. xD
Abban viszont egyetértek, hogy Én is Folest nyomatnám most pár meccsig, akkor kiderülne, hogy mire képes hosszabb távon. Ha a többi meccsen is hasonlóan jó lesz akkor elismerem, hogy kezdjen Ő, mégha nem is fogok sose megbarátkozni azzal, hogy egy PM stílusú QB-nk van. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Foels unalmas? Ne már. Brees, Brady, Manning tökre ugyanilyen unalmas. És nézd meg mit értek el. Aztán nézd meg mit értek el a futkározós Qb-k. Soha nem kedveltem Vick játékát, és igaz idén eddig nem vészes, de messze nem gondolom, hogy olyan hűde jó lenne, hogy ne lehetne lecserélni. Foles jobban passzol, és ahogy ezt 1,5 meccsen már láttuk, a támadóknak most jobban fekszik. Több elkapó kapott lasztit, mint Vicknél. Annyi a lényeg, hogy Vick jobban ki tud menekülni a zsebből, kevesebb vele a sack, de Foles jobban átlátja a védelmet, magasabb, és egyelőre úgy néz ki pontosabb is. Ettől még Vicknek jó szezonja van, de szerintem most kell meglépni, hogy nézzük meg Foelst még egy meccsen. Ha bejön oké, ha nem akkor okosabbak lettünk. Nem oszt nem szoroz. Chip Kellynek meg kb. édesmindegy, hogy melyikük játszik, mert mindegyiknek tud megfelelő playbookot gyártani. Dallas ellen én Folest kezdetném. Több esélyt látok arra, hogy vele tudja tartani a lépést az O# Romoékkal.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Meg am is mióta Eagles fan vagyok (jó nem olyan sok idő, mert csak a McNabb éra óta vagyok az és szerencsére olyan sok QB nem fordult meg a csapatnál 😀), sose volt ilyen unalmas semmilyen tucat irányítónk, mint Foles. McNabbet imádtam a sok bolondozásával együtt gyakorlatilag miatta lettem Eagles fan (a város és Iverson mellett), Vick egyedi játékstílusa is marhára tetszett anno, örültem is nagyon mikor mi adtunk neki még 1 esélyt, de Foles? Nem tudom, valahogy Őt nem tudom elképzelni ilyen franchise arc, vezér, közönség kedvenc emberkének. xD De ez már csak az Én egyéni problémán. 😊
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Foles jó volt , Vick is jó , Na De Bradley Fletcher ....... Isten!!!

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
szerintem foles nyugdíjba is küldte vicket, nem mostanra, hanem jövőre
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
erősen vick párti vagyok, pl vick mezben nézem a meccseket, de a red zone-ban határozottan megnyugtat, ha foles van bent.

amúgy a köv öt meccsből négyet be fogunk húzni (igen, a cowboyst is, most), a 7-4 meg reménykeltő lesz november közepén. és a bye week utáni öt meccsből 3 W teljesen életszerű, elnézve a menetrendet. 10-6. ez fix 😊

uff.jorge
Ugyan így vagyok én is. Nálam nagyobb Vick-fan nincs, de az objektivitás megkívánja, hogy elmondja én még ilyen jól nem láttam játszani Foles-t. Most mentek a hosszú passzok is, amiért legfőképpen kritizáltam(gyenge a karja, safety-knek nem kell mélyen maradni) , RZ-ban meg el kell ismerni hatékonyabb mint Vick. Szerintem amúgy nem passzol jobban zsebből, biztonságibb játékokat hív rá Kelly, ha 3-4 meccsig kezdene előjönnének a hibái mert kielemeznék ez ellenfelek, de ettől függetlenül RZ-ban magabiztosabbnak tűnik.
Szóval most le a kalappal Foles előtt. Én futó-irányító párti vagyok, mint ahogy Kelly is, ezért soha nem fogom azt mondani kezdjen Foles, de ha mindig így játszana akkor nehéz lenne kritizálni...
De szerintem hosszú távon nem tud ilyen teljesítményt nyújtani.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jah, Payton Manning is futott már egyet idén. Ettől még nem lesz oylan veszélyes lábbal, mint Vick 😀

Három opciós általában a játékunk, egy a Vick futás, egy a Shady futás, egy a passz. Ezt most arra kellett módosítani, hogy Vick futás helyett screen, mert ugye Vick futás lehetősége miatt egy embert alapból ráállítottak, ami a másik két opciónak kedvező. Azért screennél ez kevésbé van meg, még ha túl is töltjük az egyik oldalt.Eazzy
Lehetne 4 opció is, ha Herremans kaphatna labdát, de mivel nem... :s 😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 177 — No one likes us, cause no one like us
Jah, Payton Manning is futott már egyet idén. Ettől még nem lesz oylan veszélyes lábbal, mint Vick 😀

Három opciós általában a játékunk, egy a Vick futás, egy a Shady futás, egy a passz. Ezt most arra kellett módosítani, hogy Vick futás helyett screen, mert ugye Vick futás lehetősége miatt egy embert alapból ráállítottak, ami a másik két opciónak kedvező. Azért screennél ez kevésbé van meg, még ha túl is töltjük az egyik oldalt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 354 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles futott Td-T CSAK MEGJEGYZEM eAZZY:dano92
Igen ez annyira váratlan volt hogy benyelték 😛
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Foles futott Td-T CSAK MEGJEGYZEM eAZZY:d

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 177 — No one likes us, cause no one like us
Coopernek örülök, főleg DeSean miatt, talán mostmár rá is kell kicsikét készülni az ellenfeleknek. Foles-ról meg eddig is tudtuk, hogy jobban passzol a zsebből Vicknél, és azt is tudjuk, hogy Vick meg a semmiből tud lábbal hozni olyat amit Foles soha. Szerencsések vagyunk, hogy két kezdő kaliber van nálunk. Chipre kell bízni, hogy kivel képzeli el.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
erősen vick párti vagyok, pl vick mezben nézem a meccseket, de a red zone-ban határozottan megnyugtat, ha foles van bent.

amúgy a köv öt meccsből négyet be fogunk húzni (igen, a cowboyst is, most), a 7-4 meg reménykeltő lesz november közepén. és a bye week utáni öt meccsből 3 W teljesen életszerű, elnézve a menetrendet. 10-6. ez fix 😊

uff.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
"did anyone else notice Cooper waited to have his first big game until the white QB came in?" 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom, de szerintem a rapszodikus labda eladogató teljesítmény idén inkább Eli Manning, vagy Matt Schaub pl 😀ano92
fail, ők konstans szar teljesítmény nyújtanak 😛
több mint 12 éve
Nemtudom, de szerintem a rapszodikus labda eladogató teljesítmény idén inkább Eli Manning, vagy Matt Schaub pl 😀

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
SMS from saints pats match:

"Jobban tetszik Foles, nem ez a Vick féle rapszodikus labda eladó játék" vagy valami hasonló. Az smsből kiderült az is hogy az sms írója Eagles szurkoló.

Ha innen trollkodik valaki akkor sry, de amúgy HOGY 5 MECCSEN 2 INT IDÉN HOL RAPSZODIKUS LABDAELADOGATÓ VICK??!??!?!?!?!???!?!?!? Nézzémá meccset embör.ano92
Ez a Vick......

több mint 12 éve
SMS from saints pats match:

"Jobban tetszik Foles, nem ez a Vick féle rapszodikus labda eladó játék" vagy valami hasonló. Az smsből kiderült az is hogy az sms írója Eagles szurkoló.

Ha innen trollkodik valaki akkor sry, de amúgy HOGY 5 MECCSEN 2 INT IDÉN HOL RAPSZODIKUS LABDAELADOGATÓ VICK??!??!?!?!?!???!?!?!? Nézzémá meccset embör.

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
A támadók lényegében hiba nélkül játszottak, egy fumbli kivételével. A falnak meggyűlt a baja a Tampa D-linenal, de a 4. negyedben sikerült feltartóztatni őket. Foles elfogadható hosszú passzokat adott. Egy elég jó védelem ellen is tudtunk érvényesülni.
A védelem a meccs nagy részében továbbra is retek volt. A futásokat még korrekten megfogtuk, de amit passznál művelünk az sokszor kritikán aluli volt. 3. és hosszúnál a nyomás vajon mi? 4-man rushsal nemigen tudtunk nyomást gyakorolni és megint naggyá tettünk egy névtelen elkapót. Nagyon kellett a Tampa O-tól a sok büntetés. A végén amikor nagyon kellett összekapták magukat, de ez nem menti azt ami előtte volt. Boykin meg nyomhatja a fekvőtámaszt. 😊

több mint 12 éve
McCoy 630 yardnál jár 6 meccs után. Kellemes érzés 😊 Vezetni is fogja a ligát továbbra is a forduló után.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 354 — Így remélem megfelelek nektek.....
31 pontot csak föl rakott az O a nem gyenge Tampa D ellen ez szerintem mindent elmond. S ha EgaMc-nek Todd, mondjuk Eazzy-nek Curry akkor nekem Foles az emberem még ha a legkockázatosabb posztot választottam de akkor is 😛 Amellett, hogy Vick maradjon csak első számú QB, jobban fut, jobban passzol stb... Ő meg majd így háttérből amikor kell szépen megnyeregeti a meccseket 😀

Romo majd szétdobál minket de nem érdekel két hét egymás utána mikor a győzelem érzésével lehetek nem sok ilyen adatott meg mostanság és ez kiváló érzés 😀
több mint 12 éve
Megvan, Cooper for president. A védelem hétről hétre szarabb.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 698 — Apu ökölbeszorított keze
Még pont eszembe jutott leadni a tippeket...

Sorban kapjuk a nyeretlen csapatokat reméljük marad a tendencia és nyerünk 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
remélem folesnak kibokamodik a ficája az első playnél és akkor jön Matty 😀eaglesmcnabb
Legutóbb is Foles ellen beszéltél, aztán milyen jó volt. remélem ez lesz a kabala megint 😉Shawn84
jó hát sokáig vele sem haladtunk előre.
Csak aztán jött az Eli faktor, és a végére belendült a szöszi is.
Nekem mind1 ki játszik csak nyerjünk ,persze jobban örülnék Vicknek vagy Barkleynak, de a győzelem a fontos 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!