Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 353 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gondolom van feszültség emiatt a csapatban rendesen, de ha nem lesznek hülye labdavesztések és kicsit jobban odafigyel a D a passzjátékra, amennyire tőlük telik, kezdjen bárki QB poszton nyerhetünk. Futója a Dallasnak egyenlőre nem nagyon van de mi majd úgy is sztárt faragunk belőle akárki játszik😛
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/o48bpke3ysil96nol52f
Nick Foles to be Philadelphia Eagles' starting QB again?
Nick Foles once again handled the Philadelphia Eagles' first-team reps at quarterback Tuesday. Is coach Chip Kelly softening his stance on Michael Vick as his starter going forward?
oppá
több mint 12 éve
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?Janek
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-eAttis
jót beszélgettünk...jjncaa
😊
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
... hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját.
jjncaa
nekem ebből ez jött le:

😀 Sok edző erőlködik, olyannal amihez nincs embere (nem fér bele a teknősbe) Kelly meg nem is tudom, úgy alakítja a teknősön a kivágásokat, hogy mindenki beleférjen? 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
mindenki mariotát beszéli, remélem kimegy előttünk és manzielt húzzuk 😀

vick meg igen is kurvajó, amíg kezdett top10 volt futásban ligaszinten 😀 lehet hogy nem annyira megbízható mint foles, de a váratlan mindig benne van, folesban én annyira nem látom, de leszarom ki kezd csak nyerjünk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 473 — no es importante
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?Janek
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-eAttis
jót beszélgettünk...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-e (vick az maradt, de neki a szellemi képességeit ne firtassuk 😊 ) vagy sem
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Azért azt vitatnám,hogy a futó qb a jövő hisz itt egy Luck,Dalton.Janek
és szerinted csak az nfl-en múlik, hogy milyen lesz a "jövő" profi irányítója? ha a college-ban nem nevelkednek ki olyan tehetségek, mint Luck (aki mint más is említette, szintén mobilis), akkor bizony megette a fene, és megnézheted, hogy egyre kevesebb a pocket passer a top draft prospectek között (Mariota, Manziel, Boyd, Hundley, Bridgewater is használja a lábait, ha kell)

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben.dande
Miért köveznélek meg ezért? Pontosan azt írtam nemrég, hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját. Foles-t amúgy a gm játékban én magam draftoltam, jó irányítónak tartottam korábban is, drukkolok neki. Csak megjegyeztem aztán, hogy azon félelmeim igazolódnak be, miszerint nem reformálja meg Kelly a ligát, hanem "mindössze" nagyon sikeres lesz, de ezért talán a Philly fanok nem fognak a Dunának menni...* 😊

* öö most visszaolvastam, és mégis ez egyeseknek a problémája, viccesjjncaa
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?
Nem látni még most sem,hogy olyan nagy és éles váltást hozott a RG-Kaep -RW vonal.
Kaep-et nem engedik futni vajon miért?
Aztán érdekes lesz ha RG3 ismét a régi lesz(lesz?) akkor ismét ugy fog játszani mint előtte?

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Egyébként nem is értem Reid miért nem akarta elvinni bár lehet akarta csak nem engedték. Lehet, hogy vele nem is fejlődött volna ennyit.dande
Az offseasonban volt pár hír, hogy érdeklődtek Foles ára iránt, de kijelentettük, hogy nem akarunk tőle megválni.Bár gondolom azért 2 első körért talán túladtunk volna rajta. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 353 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van egy szavazás, hogy ki legyen a kezdő QB-nk a Dallas ellen, ha Vick és Foles is egészséges.
Több mint 7000ren szavaztak és 71% (5000) azt akarja, hogy Foles legyen a kezdő.
Helyes-helyes. 😀
El kell dönteni, hogy Foles beleillik-e a csapat hosszútávú terveibe.
Ha meg nem legalább kapunk érte egy 2. körös picket. 😀Bébé
Hát ha Kolbért kaptunk egy 2. kört + DRC-t akkor Foles-rt minimum 1 kör plusz vki vagy 3. kör 😀 S ha megfelelő közegbe kerül még jól is járnak vele. Egyébként nem is értem Reid miért nem akarta elvinni bár lehet akarta csak nem engedték. Lehet, hogy vele nem is fejlődött volna ennyit.

A vitát amúgy nem te nyitottad Attis hanem maga Foles az eddig és reméljük további sikeres játékával, úgyhogy semmi gond 😉 😀 Az idő majd úgy is eldönti a dolgot, hogyan alakul.

Viszont szvsz vannak axiómák amik nem dőlnek meg read option up tempo stb ide vagy oda: a bajnokságot különösen az NFL-ben a védelem nyeri meg, S amíg azt nem rakjuk össze, mindig lesz valami amin elcsúszunk. Bízom Chipben, hogy erre is fog tudni figyelni ha az O-t összerakta ehhez még biztos kell egy-két idény az is lehet, hogy nem Bill Davissel, ő csak ideglenesen van itt amíg más el nem érhető, aztán hajrá 😀.
több mint 12 éve
Van egy szavazás, hogy ki legyen a kezdő QB-nk a Dallas ellen, ha Vick és Foles is egészséges.
Több mint 7000ren szavaztak és 71% (5000) azt akarja, hogy Foles legyen a kezdő.
Helyes-helyes. 😀
El kell dönteni, hogy Foles beleillik-e a csapat hosszútávú terveibe.
Ha meg nem legalább kapunk érte egy 2. körös picket. 😀
több mint 12 éve
Kaep mogott is volt van egy dominans d

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 473 — no es importante
és szerinted csak az nfl-en múlik, hogy milyen lesz a "jövő" profi irányítója? ha a college-ban nem nevelkednek ki olyan tehetségek, mint Luck (aki mint más is említette, szintén mobilis), akkor bizony megette a fene, és megnézheted, hogy egyre kevesebb a pocket passer a top draft prospectek között (Mariota, Manziel, Boyd, Hundley, Bridgewater is használja a lábait, ha kell)

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben.dande
Miért köveznélek meg ezért? Pontosan azt írtam nemrég, hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját. Foles-t amúgy a gm játékban én magam draftoltam, jó irányítónak tartottam korábban is, drukkolok neki. Csak megjegyeztem aztán, hogy azon félelmeim igazolódnak be, miszerint nem reformálja meg Kelly a ligát, hanem "mindössze" nagyon sikeres lesz, de ezért talán a Philly fanok nem fognak a Dunának menni...* 😊

* öö most visszaolvastam, és mégis ez egyeseknek a problémája, vicces

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem lesz semmi mondod te.
Luck meg minden csak nem sc qb.

több mint 12 éve
Plusz láthatod milyen kockázat egy rg3 akiért a skins oda adott egy rakat cetlit.

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Luck rengeteget fut, Dalton-ból meg soha nem lesz semmi. A Bengals védelme tartja a csapatot, meg olyan elkapók mint Green,Sanu..
Dalton soha nem fog nyerni semmit, egyenlőre még play-off meccset se nyert
több mint 12 éve
Azért azt vitatnám,hogy a futó qb a jövő hisz itt egy Luck,Dalton.

több mint 12 éve
Ha a csoport végén állnánk 0-6-al vagy 1-5-el akkor azt mondanám minden mindegy alapon, hogy nézzük Folest, de így......, hogy egyelőre a Cowboys-al vagyunk versenyben...értelmetlen kísérletezgetésnek tartanám. Kelly majd kitalálja mi a jó. 😊Greengo
A kísérletezést azért is raktam idézőjelbe, mert azért annyira nem kísérletezgetés ez.
Foles 6 negyed alatt 6 TD, 65% fölötti pontosság, közel 500 yard és csak 2 sack.
Látszott, hogy vele is tud haladni az O#, valamint idén a Tampa volt a legerősebb D#, akikkel találkoztunk és így pakoltunk fel 30+ pontot a táblára meg 400+ yardot.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Petikiv örök hála! Alig egy óra alatt le is jött a meccs remélem ez az oldal még jó sokáig működik amit Peti adott és gyorsan vissza is néztem elsősorban Folesra kihegyezve.

Előre bocsátom amit nyilván tudtok: elfogult vagyok némileg Foles-l kapcsolatban illetve nem is feltétlenül vele, hanem a QB típussal kapcsolatban amin itt most jól el hit-vitázgattatok. Ami valóban nem olyan látványos mint a Vick, McNabb féle QB-k de hosszú távú eredményesség szempontjából sokkal jobban bele illik az NFL világába.

A másik amit előre kell bocsátanom. szimplán szurkoló vagyok lehet jó nagy butaságokat írok csak amit a felszínen láttam arról tudok írni. A mélységeihez a játéknak nincs elég szemem-figyelmem így inkább csak vélemény lesz esetleg beszélgetés alap lesz amit most mondok így is fogadjátok.

Szóval: Az eredménykövetőben elhangzott a neheztelés Foles-l kapcsolatban milyen pontatlanul dobja a screeneket közép-hosszú rövideket. Ezt mi érezhettük így a valóság a következő: 3 azaz 3 elrontott passza volt amit ő szúrt el lényegében röviden vagy túl dobta. A többi jó volt. Ráadásul egyiken sem akadt meg drive sőt kulcs pillanatokban szépen pont oda dobta a vonalhoz az elkapónak. Meg is lett a first down. Ami miatt nem tudtunk tovább haladni megölte a drive-kat egyértelműen a FAL hibájából fakadt. Egész egyszerűen üresbe rohantak rá úgy, hogy ezekből kb senkinek nem lett volna esélye szabadulni Vicket pedig kb az első negyed után lehozzák. Még Romo sem tudott volna fickándozni annyira szabadon ott mentek a védők.

Igen itt elő jöhet esetleg ami Foles számlájára írható, hogy nem látja még pontosan át a védelem részéről mi hogy fog következni és nem tud áthívni igazítani mondjuk a falon, és néha a döntéshozatal kicsit mintha lassú lenne, de ez azt gondolom (szóljatok ha nem 😀) fejleszthető. S könyörgöm ez a második éve és 3. körben draftoltuk, úgy hogy ahhoz képest szvzs egész jól halad. Azokat amiket most tökéletesen odadobott Coopernek és D-Jax-nek emlékezzetek tavaly hova dobálta. Tehát van remény😀

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben. Így persze lehet elveszti majd azt ami miatt JJ is szereti vagy nem úgy jön át, de az eredmény a lényeg. Még persze nagyon kevés dologgal találkoztak, és lehet vasárnap S. Lee-k szétszedik az O-t Foles-tól mindenestül de én ezért a két szép meccsért és a nem kilátástalan játékért már hálás vagyok és azért, hogy látszik merre akarnak haladni.

Értsétek jól Foles még messze nem tökéletes, de nem tartok tőle ha hosszútávon marad, mint ahogy attól sem ha Vick visszajön és vele nyerünk. Chip úgy tűnik tudja mit csinál és ez a lényeg (pedig én is elleneztem 😀 A labdavesztéseket kell minimalizálni az meg nagy részt koncentráció kérdése illetve az O-fal ne váltogassa így el magát, futásokhoz továbbra is egész jól működik főleg Todd 😀.

Még valami: Kicsit többet küldhetnék Brownt a darálóba McCoy helyett. Igaz van némi fumblitisze de szerintem amit erőben kell hozni azt tudja, ha nem muszáj ne töressük össze Shadyt.

Bocsánat hosszú voltam az élet majd eldönti a dolgokat reméljük a javunkra. üdvdande
A vita lényege is ez volt de nem sikerült megvilágítanom, a liga nem az ilyen átlagos pocket-passer Qb-k irányába halad mint Foles(ha mindig úgy játszana mint vasárnap akkor nem átlagos de nem fog mindig ilyen jól játszani, hiányzik belőle a váratlan és nem olyan kiegyensúlyozott gép mint Brady vagy Manning. Brady,Manning,Brees ők unikumok, pocket-passerként is izgalmasak mert korszakos zsenik).
Kezdenek megjelenni az atletikus, futó irányítók, akik erős karral rendelkeznek, hosszú passz bármikor benne van a repertoárjukban de mobilitásuk miatt egy külön védőnek spy-ként állandóan figyelni kell rájuk, a read-option-el nagyobb teret nyitva a futójátéknak. Kaepernick-el ez tavaly Superbowl-t ért, de ott volt Rusell Wilson, RGIII is a play-off-ban. És jön majd a drafton az újabb generáció, Tayson Hill, Manziel, Mariota.
Persze ha van egy PM-ed vagy Brady-d akkor nem kérdés, biztosabb és célravezetőbb a hagyományos pocket-qb-s felállás, erő futásokkal..stb
De ha nem rendelkezel ilyen klasszis qb-val akkor a jövő útja egy mobilis, jól futó irányító aki persze passzolni is tud. Ez a trend kezd kirajzolódni az Nfl-ben, ezért hoztuk Kelly-t, aki ennek a stílusnak az egyik mestere és biztos vagyok benne, hogy Foles-t csak akkor játszatja ha nincs más, és ha jól is muzsikál szezon végén elcseréli. Vick már nem a jövő ez tény de jelen még lehet és tuti hogy Kelly Mariota-t behúzza ha top20 környékén elérhető lesz.
több mint 12 éve
jó kis vitát gerjesztettem, de igazából csak annyira gondoltam, h sztem foles bizonyított annyit, h egy évet megkap majd kezdőként. megjegyzem nem tudom vicknek meddig van szerződése, illetve melyik évben mennyi cap-et foglal, nyilván ezektől is nagyban függ. Közben utánanéztem:

"A szerződésből jól látszik, hogy az utolsó garantált tétel 2013-ban jelentkezik, tehát Vick azután mindenféle valós és salary capet terhelő technikai költség nélkül (kivéve az aláírási pénz évre jutó részlete) elbocsátható". (forrás: Business of football)

Tehát az akkori vezetés lényegében eddig az évig tervezett vele, simán lehet, h jövőre foles kezd. meg az is lehet hogy nem 😊
több mint 12 éve
Igy van.
Nem vagyunk lemaradva sőt .... ettől függetlenül ha Foles kezd az sem lesz kisérletezgetés hiszen látjuk mire képes.
Inkább a D oldalon kéne valamit csinálni mert alig tesznek hozzá valamit ...

a dline kevés cox és thorton még megüti a kezdő szintet de mögöttük senki...
az OLB helyzet az siralmas liga szinten a legvégén járunk de ezt tudtuk szezon elején is.
ILB so so Kendrick még el van de Ryans már nem annyira él benne és utánuk ugye van egy mettyúzunk ... jó 3-4ben az ILB annyira nem fontos főleg nem a RILB de ez akkor is vékony mint az oktoberi jég a dunán.

sec ugy ahogy ok de ugye ide jött pár FA és Boykin is egyre jobb pedig ez csak a 2.éve ami CB-nél még semmi.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
QB kérdés pár mondatban szerintem:
Vick tudjuk mire képes és az semmi extra. Pontosabban néha extra néha meg kurva szar. Bár idén azért ennyire nem hullámzó a teljesítménye. De a lényeg, hogy tudjuk mire képes és nem mondanám Top10 QB-nak, plusz már öreg is. Ő nem a jövő. Jövőre ha jól tudom FA is.
Foles lehet, hogy szarabb, mint Vick, de lehet h simán jobb. Ezt nem tudjuk még eldönteni, szóval remélem Foles fog kezdeni a továbbiakban. Ki kell deríteni, hogy Folesra lehet-e építeni vagy sem. Ráadásul, ha vmikor most akkor bőven lehet ezzel "kísérletezni". Úgyhogy nagyon remélem, hogy Chip Folesnak szavaz bizalmat a Dallas ellen.
.Bébé
Ha a csoport végén állnánk 0-6-al vagy 1-5-el akkor azt mondanám minden mindegy alapon, hogy nézzük Folest, de így......, hogy egyelőre a Cowboys-al vagyunk versenyben...értelmetlen kísérletezgetésnek tartanám. Kelly majd kitalálja mi a jó. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
QB kérdés pár mondatban szerintem:
Vick tudjuk mire képes és az semmi extra. Pontosabban néha extra néha meg kurva szar. Bár idén azért ennyire nem hullámzó a teljesítménye. De a lényeg, hogy tudjuk mire képes és nem mondanám Top10 QB-nak, plusz már öreg is. Ő nem a jövő. Jövőre ha jól tudom FA is.
Foles lehet, hogy szarabb, mint Vick, de lehet h simán jobb. Ezt nem tudjuk még eldönteni, szóval remélem Foles fog kezdeni a továbbiakban. Ki kell deríteni, hogy Folesra lehet-e építeni vagy sem. Ráadásul, ha vmikor most akkor bőven lehet ezzel "kísérletezni". Úgyhogy nagyon remélem, hogy Chip Folesnak szavaz bizalmat a Dallas ellen.

Közben újraszerződtünk BJ. Cunninghammel (WR) és elengedtük Igwenagut (TE).Greengo
Végre bazmeg. 😀 Azt se értettem, hogy mi a szarnak tartottuk rosteren.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Közben újraszerződtünk BJ. Cunninghammel (WR) és elengedtük Igwenagut (TE).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Petikiv örök hála! Alig egy óra alatt le is jött a meccs remélem ez az oldal még jó sokáig működik amit Peti adott és gyorsan vissza is néztem elsősorban Folesra kihegyezve.

Előre bocsátom amit nyilván tudtok: elfogult vagyok némileg Foles-l kapcsolatban illetve nem is feltétlenül vele, hanem a QB típussal kapcsolatban amin itt most jól el hit-vitázgattatok. Ami valóban nem olyan látványos mint a Vick, McNabb féle QB-k de hosszú távú eredményesség szempontjából sokkal jobban bele illik az NFL világába.

A másik amit előre kell bocsátanom. szimplán szurkoló vagyok lehet jó nagy butaságokat írok csak amit a felszínen láttam arról tudok írni. A mélységeihez a játéknak nincs elég szemem-figyelmem így inkább csak vélemény lesz esetleg beszélgetés alap lesz amit most mondok így is fogadjátok.

Szóval: Az eredménykövetőben elhangzott a neheztelés Foles-l kapcsolatban milyen pontatlanul dobja a screeneket közép-hosszú rövideket. Ezt mi érezhettük így a valóság a következő: 3 azaz 3 elrontott passza volt amit ő szúrt el lényegében röviden vagy túl dobta. A többi jó volt. Ráadásul egyiken sem akadt meg drive sőt kulcs pillanatokban szépen pont oda dobta a vonalhoz az elkapónak. Meg is lett a first down. Ami miatt nem tudtunk tovább haladni megölte a drive-kat egyértelműen a FAL hibájából fakadt. Egész egyszerűen üresbe rohantak rá úgy, hogy ezekből kb senkinek nem lett volna esélye szabadulni Vicket pedig kb az első negyed után lehozzák. Még Romo sem tudott volna fickándozni annyira szabadon ott mentek a védők.

Igen itt elő jöhet esetleg ami Foles számlájára írható, hogy nem látja még pontosan át a védelem részéről mi hogy fog következni és nem tud áthívni igazítani mondjuk a falon, és néha a döntéshozatal kicsit mintha lassú lenne, de ez azt gondolom (szóljatok ha nem 😀) fejleszthető. S könyörgöm ez a második éve és 3. körben draftoltuk, úgy hogy ahhoz képest szvzs egész jól halad. Azokat amiket most tökéletesen odadobott Coopernek és D-Jax-nek emlékezzetek tavaly hova dobálta. Tehát van remény😀

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben. Így persze lehet elveszti majd azt ami miatt JJ is szereti vagy nem úgy jön át, de az eredmény a lényeg. Még persze nagyon kevés dologgal találkoztak, és lehet vasárnap S. Lee-k szétszedik az O-t Foles-tól mindenestül de én ezért a két szép meccsért és a nem kilátástalan játékért már hálás vagyok és azért, hogy látszik merre akarnak haladni.

Értsétek jól Foles még messze nem tökéletes, de nem tartok tőle ha hosszútávon marad, mint ahogy attól sem ha Vick visszajön és vele nyerünk. Chip úgy tűnik tudja mit csinál és ez a lényeg (pedig én is elleneztem 😀 A labdavesztéseket kell minimalizálni az meg nagy részt koncentráció kérdése illetve az O-fal ne váltogassa így el magát, futásokhoz továbbra is egész jól működik főleg Todd 😀.

Még valami: Kicsit többet küldhetnék Brownt a darálóba McCoy helyett. Igaz van némi fumblitisze de szerintem amit erőben kell hozni azt tudja, ha nem muszáj ne töressük össze Shadyt.

Bocsánat hosszú voltam az élet majd eldönti a dolgokat reméljük a javunkra. üdv