Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bréking News: Eagles out for Season..................
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
- Nincs QB kérdés. Vick
- Barkley PS- óta semmit nem fejlődött
- Henery értékesített egy FG-t ezzel valószínűleg egy pók meg is halt
- Jones megdolgozott ma a pénzéért

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A lényeg a W.
A lényeg, hogy jól játszottunk.
Legalább Foles jó volt.
Jók voltak a játékhívások.

Hagyjuk....

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Erre nincsenek szavak.
több mint 12 éve
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkaleaglesmcnabb
Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
nemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimateaglesmcnabb
Átraktam tippjátékba, így biztosan nem marad ki
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.

Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
nemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimat

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na eddig sport szempontból elég sötét a hétvégém, remélem Madaraink magasra szállva győzelemmel akár egy pontocskányival is de elűzik a fellegeket 😀 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ilyen esetben az oldalsávban lévő Chatboxba is pakolhatjátok szerintem, ahhoz nem kell bejelentkezni. Csak akkor érdemes jelezni Greengonak hogy ne felejtse beleszámolni..

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve

szerk: Nekem tökéletesen működik.
több mint 12 éve

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92
Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.Shawn84
Ezt mind értem, csak végre már ne csak tehetségeink lennének...

Jó mondjuk hatalmas baromságot írtam, mert 2 éve pont bevásároltunk nem csak tehetségekből 😛 😀😀😀

több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Cowboys  philly.blog.hu/2013/10/20/ellenseges_vonalak_mogott_cowboys
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92
Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.

több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxes
Poyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?Shawn84
Még átkerülhet szerintem. (ha más csapat nem viszi el waiveren)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxes
Poyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?
Szerk: már látom mi van. meccs után akarjuk visszahozni PS-be. De mivel szabadon igazolható, ez közel sem biztos.
több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_out

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊Janek
úgy nem nehéz kevés yardot bezsopni, hogy az offense van a pályán, hosszan támadnak, majd jön egy pick six aztán kezd mindent előről az offense 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
nem csak Schaub ott a probléma de majd most Keenum megmutatja

több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊Janek
Jóhát, Matt Six tesz eleget a megÍtélésről 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊

több mint 12 éve
total offensben is meg összesen beszopott yardokban is 3. ok vagyunk, csak utóbbinál hátulról 😀

több mint 12 éve
Beharangozó - Cowboys @ EaglesShawn84
kié a 2. legjobb támadóalakulkat? Saints?Petikievak01
Green Bay, de itt végig nézheted a teljes listát:
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/blixemm3s9sa4gmqk5yn
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Beharangozó - Cowboys @ EaglesShawn84
kié a 2. legjobb támadóalakulkat? Saints?

több mint 12 éve
Beharangozó - Cowboys @ Eagles