Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Bréking News: Eagles out for Season..................
több mint 12 éve
- Nincs QB kérdés. Vick- Barkley PS- óta semmit nem fejlődött
- Henery értékesített egy FG-t ezzel valószínűleg egy pók meg is halt
- Jones megdolgozott ma a pénzéért
több mint 12 éve
A lényeg, hogy jól játszottunk.
Legalább Foles jó volt.
Jók voltak a játékhívások.
Hagyjuk....
több mint 12 éve
Erre nincsenek szavak.
több mint 12 éve
Átraktam tippjátékba, így biztosan nem marad kinemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimateaglesmcnabbtippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkaleaglesmcnabb
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
több mint 12 éve
nemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimattippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na eddig sport szempontból elég sötét a hétvégém, remélem Madaraink magasra szállva győzelemmel akár egy pontocskányival is de elűzik a fellegeket 😀 😛
több mint 12 éve
Ilyen esetben az oldalsávban lévő Chatboxba is pakolhatjátok szerintem, ahhoz nem kell bejelentkezni. Csak akkor érdemes jelezni Greengonak hogy ne felejtse beleszámolni..
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.
több mint 12 éve
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.Shawn84
Jó mondjuk hatalmas baromságot írtam, mert 2 éve pont bevásároltunk nem csak tehetségekből 😛 😀😀😀
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Cowboys philly.blog.hu/2013/10/20/ellenseges_vonalak_mogott_cowboys
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.
több mint 12 éve
Még átkerülhet szerintem. (ha más csapat nem viszi el waiveren)Kirúgtuk Poyert: philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxesPoyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?Shawn84
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert: philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxesPoyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?
Szerk: már látom mi van. meccs után akarjuk visszahozni PS-be. De mivel szabadon igazolható, ez közel sem biztos.
több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert: philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_out
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊Janekúgy nem nehéz kevés yardot bezsopni, hogy az offense van a pályán, hosszan támadnak, majd jön egy pick six aztán kezd mindent előről az offense 😀
több mint 12 éve
nem csak Schaub ott a probléma de majd most Keenum megmutatja
több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊JanekJóhát, Matt Six tesz eleget a megÍtélésről 😀
több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊
több mint 12 éve
total offensben is meg összesen beszopott yardokban is 3. ok vagyunk, csak utóbbinál hátulról 😀
több mint 12 éve
Green Bay, de itt végig nézheted a teljes listát:Beharangozó - Cowboys @ EaglesShawn84kié a 2. legjobb támadóalakulkat? Saints?Petikievak01