Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Ott leszek, bár lehet kések 😊Foglaltam helyet akkor vasárnapra ide : www.endzonebbqpub.hu/ 18.00 Kick Off !!Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Sasok is lennének, viszonoznunk kell a 3 héttel ezelőtti közös meccsnézést.
G-men
Bár tudom sokan vagytok vidékről de gyertek minél többen ! Remélem mindkét csapat ( főleg azért mi 😊 )
összekapja magát és egy igazi jó színvonalú mindvégig kiélezett NFC-East rangadót láthatunk majd !!yooker
több mint 12 éve
Jó közös és egyéni szurkolást nektek. én talán a második félidőre vagy inkább negyedik 4-dre érek ide, és jó 7végét mindenkinek! 😀
több mint 12 éve
Foglaltam helyet akkor vasárnapra ide : www.endzonebbqpub.hu/ 18.00 Kick Off !!Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
G-men
Bár tudom sokan vagytok vidékről de gyertek minél többen ! Remélem mindkét csapat ( főleg azért mi 😊 )
összekapja magát és egy igazi jó színvonalú mindvégig kiélezett NFC-East rangadót láthatunk majd !!
több mint 12 éve
Azt pletykálják felvettük a kapcsolatot Jay Ratliffel.szerk.: Úgy néz ki valóban járt Philadelphiában, de állítólag a decemberi műtétjét végző Dr. Meyersnél járt konzultáción, szóval nem az Eaglesszel kapcsolatos ügyben volt a városban.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Egyáltalán nem. 😀Köszi, hogy beírtad ide is! akartam, de előtte biztos szerettem volna lenni, hogy azért a mi oldalunkon is van érdeklődés.Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
G-men
Várunk mindenkit szeretettel!
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???G-men
Mennék én is már egy közös meccsnézésre, főleg Giants ellen, de jövőhét elég húzós lesz meló szempontjából sajna :S
több mint 12 éve
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???G-menMár úton van Phillybe, de sajnos csak erre az egy meccsre kap szerződést 😕 Utána repül tovább Oaklandbe.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Köszi, hogy beírtad ide is! akartam, de előtte biztos szerettem volna lenni, hogy azért a mi oldalunkon is van érdeklődés.Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
G-men
Várunk mindenkit szeretettel!
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???
több mint 12 éve
MEGAN FOXOT A KEZDŐBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
"Rest easy, Penn State fans. He’s not dead, he’s just been Jason Petered."😀 Ezen jót nevettem 😊
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊
G-men

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Az a vicc, hogy Allen a szezon kezdete óta feljavult. Nem nagyon látni tőle elhibázott szerelést, igaz extra játék sem jön tőle.GreengoPont ezt akartam írni, hogy N.Allen az utóbbi időben simán elfogadható teljesítményt nyújt.
Most nem hoznék ide safetyt. Kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő meccseken is tud hiba nélkül (néha még kiemelkedően) játszani.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.Az a vicc, hogy Allen a szezon kezdete óta feljavult. Nem nagyon látni tőle elhibázott szerelést, igaz extra játék sem jön tőle.
De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀Petikievak01
Itt egy elemzés, hogy miért is ment olyan szarul legutóbb a futójátékunk :
www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-breakdown-Subtle-changes-that-stifled-the-Eagles-run-game.html
Illetve egy kis összehasonlítás a rookie TE-k teljesítményéről:
www.bleedinggreennation.com/2013/10/23/4947090/eagles-checking-in-on-rookie-tight-ends-zach-ertz

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én annak örülnék ha Byrd vagy Allen közül jönne vmelyik bár utóbbi már nem fiatal és annak még inkább ha nálunk is jól játszanának 😛
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.Britt idén nem egy nagy szám, de talán segíthetne, viszont túl sokba lenne nekünk. Byrd ugye már régebben is szóba került, de mivel franchise tage van ami év végén lejár, így csak akkor lehet értelme őt bárhova cserélni, ha hosszútávút tudna vele kötni új csapata. Emiatt nem hiszem, hogy Kellyék bevállalnák, mert most sokat kéne érte adni, de szezon végén meg csak meg kell egyezni vele és kész. Szabadügynök lesz. Egy ilyen átmeneti idényben ilyen cseréket nem biztos, hogy érdemes az eaglesnek behúzni.
De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀Petikievak01
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀
több mint 12 éve
Vigyázni kell, mert elkezdett feljönni a Giants is 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 12 éve
Visszanéztem a meccsünket. GreengoHűha, komoly vezeklés ez minden múltban elkövetett hibádért... 😛
Barkley legalább lát a pályán, hogy merre van szabad ember és igen, sokszor csúnyán bevállalta a rossz passzt is, de ezek a hibák sok tanulással/gyakorlással még kiküszöbölhetők. GreengoCsak ugye újra felmerül, hogy kitől is tanul: Vick-től? - teljesen más stílus. Foles-tól? - WTF?!!?
... Kelly több TE-s elképzeléseibe ez a teljesítmény kevés lesz.GreengoMondjuk nagyon kell gondolkodnom, hogy mikor is volt ellenállhatatlan játékunk 2 TE-es felállásban... Komolyan azt érzem Kellynél, hogy rohadtul tudja, hogy hogyan kellene őket használni, de - valami miatt - még nem veti be őket. Aztán sandán mosolyog a vonal mellett... Newman is ezt írta pár sorral lejjebb.
El kell ismerni viszont a dallasi védelem teljesítményét mert a futásainkra alaposan felkészültek. Lee-nek és még 1-2 védőnek egy az egyben ki volt osztva, hogy le ne vegyék a szemüket Shadyről és ezt jól végre is hajtották. GreengoTitkon azt reméltem, hogy nekünk jobban megy majd a hibrid 34, mint nekik a Tampa2 (a liga két legkönnyebb kezdő 43-as DE-jével, ugye), de sajna ez nagyon ült ellenünk...
több mint 12 éve
Visszanéztem a meccsünket. Nem, nem vagyok mazochista csak meg akartam nézni józanul is, hogy ez mi volt. Igaz az első negyedben már ugyanúgy ment fel a pulzusom mint élőben, de aztán lenyugodtam, hogy oké nézzük mit is produkáltunk ezen a héten.
Külön sasoltam a két QB teljesítményét és tény, hogy Barkley "túlvállalta" magát , de sokkal jobban tetszett (biztatóbb volt) az amit tőle láttam mint amit előtte Foles produkált. Barkley legalább lát a pályán, hogy merre van szabad ember és igen, sokszor csúnyán bevállalta a rossz passzt is, de ezek a hibák sok tanulással/gyakorlással még kiküszöbölhetők.
Foles sajnos nem , hogy nem lát a pályán, de még pontatlan is volt ezen a meccsen és a sok drop egy része annak köszönhető, hogy mögé vagy alul/felül dobta a passzok többségét. Még a complete passzok is sokszor szar helyre mentek így tényleg el lehet gondolkodni azon, hogy hosszabb távon mire lehet elég az ő teljesítménye. Látunk benne fantáziát...vagy megragad 2. vagy 3. számú cserének. (?) Az eddig látottak alapján azt gondolom, hogy Ő 1-2 meccsre lehet jó csere, de akkor máris előtérbe kerül az a gondolat, hogy itt egy másik fiatal project is Barkley személyében akivel lehet érdemesebb lesz hosszabb távon tervezni...még akkor is ha csak egy jó csere lesz a csapatnál. Persze a legfontosabb már az lenne, hogy egy olyan kezdőszintű QB-nk legyen aki végig tud játszani egy teljes szezont, de ez egy másik téma amire--->majd a draft adhat választ.
..és a droppok. A legfeltűnőbb és talán a legbosszantóbb számomra Celek és Avant visszaesése. Celek tavalyhoz képest is gyengébb teljesítményt nyújt és ugyan Ertz is droppolgat, de jóval kevesebbet mint Brent és neki még csak az első éve..tehát még fejlődési szakaszban van. Celeknek ha belegondolunk 1 erős éve volt a csapatnál és az is még McNabb alatt. Azóta lefelé ível a pályája. Nála úgy érzem, hogy a szezon végeztével megpróbáljuk eltradelni mert Kelly több TE-s elképzeléseibe ez a teljesítmény kevés lesz.
A másik Avant. Nagyon kedvelem, de félek az Ő karrierjében is megvolt már a csúcspont és innen már csak lefelé van. Persze a jövőben is tudnánk megfelelően használni ( slot ), de úgy érzem nála is lehetne majd jobbat találni akár a drafton is. Eleve WR szegény a csapat így nem biztos, hogy ha jön vki azonnal bevethető akkor rosteren maradhat.
A falat annyira nem lehet szidni mert tényleg elég keveset hibáztak ezen a meccsen. Egy nagyobb hiba volt Toddnál ,egy Mathisnál , de a többi vállalható.
El kell ismerni viszont a dallasi védelem teljesítményét mert a futásainkra alaposan felkészültek. Lee-nek és még 1-2 védőnek egy az egyben ki volt osztva, hogy le ne vegyék a szemüket Shadyről és ezt jól végre is hajtották. Passz ellen más is lehetett vna a helyzet ha a fent említett hibák nincsenek.
Play hívás - no comment. Azaz mégis. Meccsről-meccsre többnyire ugyanazokat a playeket játsszuk mindenki ellen. WTF? Ennél még Maddenben is több lehetőség van és még MM is változatosabb volt utolsó éveiben. Ne szórakozzunk már! Ezeket a jobb vagy bal oldalra eltolt támadásainkat ki veszi még be? Mikor jött be utoljára?!
Vissza a "régi" Kellyt! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
SB résztvevők nem mennek PB-ra...😉pro bowlon nyomtam rá és mathisre külön 20 szavazatot.Petikievak01Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛dandeNa most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
pro bowlon nyomtam rá és mathisre külön 20 szavazatot.Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛dandeNa most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀
több mint 12 éve
Vick minden bizonnyal kezdeni fog a Giants ellen:Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source-Michael-Vick-to-start-Sunday-against-the-Giants.htmlBébé