Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
A még öregebbek pedig emlékezhetnek, hogy régen még tényleg csoportellenfelek voltunk amikor még 5-ös (east, west, central) csoportok voltak, és egy csoport a mai NFC East + Cards volt 😊csongióóó akkor én még azt se tudtam, hogy mi az az amerikai foci 😀
Ma hajrá Packers és Raiders.
Raidersnél egyértelmű, Lionsnál meg nem lenne rossz, ha zsinórban 3x kikapnának, plusz akkor a Packersnek is rohadt fontos lesz majd a Dallas elleni meccsük és Rodgers szét fogja kapni Őket. 😀
több mint 12 éve
A még öregebbek pedig emlékezhetnek, hogy régen még tényleg csoportellenfelek voltunk amikor még 5-ös (east, west, central) csoportok voltak, és egy csoport a mai NFC East + Cards volt 😊3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀
utánanéztem 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀Bébé
több mint 12 éve
Injury report:Wolff-on kívül mindenki fullon edzett.
Lehet tud valamit ez a sports science-es tag. 😀
Ráadásul az IR-re se került senki, mióta elkezdődött a szezon. Bár jah ez a minimum azok után, hogy a preseason alatt 4 játékosunk is IR-re került.
több mint 12 éve
Amúgy az ilyen hatalmas arcoskodások után (mint amiket most tolunk) szoktak jönni az óriási blamák, de ne legyen igazam.(az anti jinxet mindenesetre bevetettem 😀 )
több mint 12 éve
Nem lesz mindig mákunk, se folesnek se a csapatnak .Ezt ne felejtsétek el.eaglesmcnabbFolesnak már csak azért a megjegyzésért is győzelemre kell vezetnie a csapatot 😉 😛 ha tudnám kiküldeném neki motivációként 😀
| attól még hogy igazad lehet 😀 |
több mint 12 éve
Nem lesz mindig mákunk, se folesnek se a csapatnak .Ezt ne felejtsétek el.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
én szeretem a pintyeket amúgy. Mikor elvérzünk mindig nekik szorítok PO ban, 2009 ben is szurkoltam nekik. De ez nem a PO, és most utálnom kell az összes dagadt pintyet. Nem tudom kihagyni elnézést:
BÜNTESD MEG ŐKÖT FOLES BÜNTESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ha megnyerik a divíziójukat, akkor tuti 😊3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀Bébé
"divíziójukat" hmmm ez elég hülyén hangzik...
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Nem kell itt aggódni, hogy top10 D# jön, Foles egyenesen a bottom10-be repíti őket..... 😀 😀
több mint 12 éve
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.Petikievak01az "öregebbeknek" a Bears (volt) ilyen 😀
Nem merem megnézni, hogy jövőre is játszunk-e velük. 😀
több mint 12 éve
3. évem nfl-t nézve és eddig minden évben volt ARI-PHI meccs (jővőre is lesz) Nekem Arizona majdnem olyan mintha csoport ellenfél lenne.
több mint 12 éve
Jó kis meccs lesz az biztos 😊
több mint 12 éve
mondjuk sanszosan ez lesz a legerősebb csapat az 5ből akik most jönnek...JanekEbben szerintem mindannyian egyetértünk 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
mondjuk sanszosan ez lesz a legerősebb csapat az 5ből akik most jönnek...
több mint 12 éve
Pontosan.Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊silent7939A Raiders akkor éppen az volt 😛Shawn84
Foles titeket is kirepít a Top10ből. 😀
több mint 12 éve
Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊silent7939A Raiders akkor éppen az volt 😛
több mint 12 éve
Na meg idén még nem találkoztatok TOP10 védelemmel 😊
több mint 12 éve
Aha 😊Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊silent7939Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀picksix
több mint 12 éve
Azért annál jobbnak tűnt nekem az a passrush a Colts ellen. Nem is kicsit. Sackek számában ugyan csak 15,-ek, de interceptionöket nézve a 3. legjobbak, ami mutatja, hoyg ha nem is érnek oda mindig, de az irányítóra tudnak nyomást gyakorolni rendesen. Foles pedig szeret belealudni 1-1 playbe, amiből gyakran sack is szokott lenni. Sok blitzet lehet várni, de ha okos és nem pánikol Foles akkor simán szétdobálhatja őket rövid passzokkal.Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊silent7939Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀picksix
több mint 12 éve
Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊silent7939Nem értem... miért nem lesz? Mert a liga legjobb támadó fala fogja védeni az NFC november hónap legjobb támadóját az átlagosnak mondható arizonai pass rush ellen? 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Azóta nem játszottunk ellenetek a fekete mezünkben....na most megint abban játszunk. 😊És azóta? 😀silent7939Nem fogjátok... 😊silent7939chh...rémlik a 2008-as Hálaadási meccs? 😀
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
És azóta? 😀silent7939Azóta kevésbé szeretem a Cardsot. 😀
Bár a Kolb trade után megint szimpik lettetek. 😀
több mint 12 éve
És azóta? 😀Nem fogjátok... 😊silent7939chh...rémlik a 2008-as Hálaadási meccs? 😀
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )Bébé
A trashtalkot félretéve sztem most fog kiderülni mennyire van toppon az O-tok... én is kíváncsi vagyok erre a meccsre, és nem is veszem fix W-nek a részünkről, de sztem a mi keretünk erősebb és most lendületben van a csapat. Míg kíváncsi vagyok hogy nektek a byeweek mennyire töri meg a lendületet.
Egy biztos... Folesnak nem lesz annyi ideje meglőni a rakétákat mint eddig 😊
több mint 12 éve
Nem fogjátok... 😊silent7939chh...rémlik a 2008-as Hálaadási meccs? 😀
(ne csapd le légyszi, ne csapd le 😀 )