Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Érdekes, hogy eddig Foles-t sokan kezdőbe kívánták, mert Vick öreg és sérülékeny. Most megmutatta csórikám, hogy mennyi van benne. Egy Tampát elverni nem volt nagy cucc, még is mindenki pozitívan nyilatkozott a teljesítményéről. A defense-ünk pedig nem volt átlagos, szar volt az is. Egy szerencse, hogy a dallasi offense is az volt.LnB
Ezt azért vitatnám mert már többször is bizonyított hogy ennél sokkal többre képes. Viszont szar meccse bárkinek lehet, ezt ne feledjétek. ő is ember. Vicknek is volt gyalázatos meccse. Ilyen a sport. Tény, hogy Foles valami irdatlan szarul játszott, de a támadó falról ne feledkezzünk meg. Volt egy statisztika, amiben leírták, hogy kb a játékok felénél a nyakára tudtak érni. Úgy azért nem is egyszerű boldogulni. Nem védem Folest, de a körülményeket emlegettétek Vick rossz játékakor is, akkor most is tessék figyelembe venni. Folesnál én azt mondom, hogy nem az mutatkozott meg mennyit is tud, hanem, hogy mennyire rendszeridegen. Ezzel együtt Barkley is. Majd Reid bácsi odacseréli Smith backupjának Kansasbe 😀Shawn84
Így oké de lentebb lehet olvasni ennél komolyabb kritikákat is. Én az elejétől fogva kitartok Vick mellett. Valahogy most Foles-ért a csapat sem küzdött.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.philly.com/philly/sports/eagles/228566231.html
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Érdekes, hogy eddig Foles-t sokan kezdőbe kívánták, mert Vick öreg és sérülékeny. Most megmutatta csórikám, hogy mennyi van benne. Egy Tampát elverni nem volt nagy cucc, még is mindenki pozitívan nyilatkozott a teljesítményéről. A defense-ünk pedig nem volt átlagos, szar volt az is. Egy szerencse, hogy a dallasi offense is az volt.LnB
Ezt azért vitatnám mert már többször is bizonyított hogy ennél sokkal többre képes. Viszont szar meccse bárkinek lehet, ezt ne feledjétek. ő is ember. Vicknek is volt gyalázatos meccse. Ilyen a sport. Tény, hogy Foles valami irdatlan szarul játszott, de a támadó falról ne feledkezzünk meg. Volt egy statisztika, amiben leírták, hogy kb a játékok felénél a nyakára tudtak érni. Úgy azért nem is egyszerű boldogulni. Nem védem Folest, de a körülményeket emlegettétek Vick rossz játékakor is, akkor most is tessék figyelembe venni. Folesnál én azt mondom, hogy nem az mutatkozott meg mennyit is tud, hanem, hogy mennyire rendszeridegen. Ezzel együtt Barkley is. Majd Reid bácsi odacseréli Smith backupjának Kansasbe 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Pozitív. 😀

Hát nemtudom, igazából a Tampa ellen is oda tudta dobni az embernek, nem tudom ez egy hét alatt miért romlott ennyit. Mert nem voltak lehetetlen feladatok, itt is el tudtak szakadni az elkapók, megvoltak a hosszú passzok. De tampa ellen mondjuk pontosak voltak, itt meg 5 yardokkal túldobált mindenkit. Biztos beszart a philly közönségtől.

több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Érdekes, hogy eddig Foles-t sokan kezdőbe kívánták, mert Vick öreg és sérülékeny. Most megmutatta csórikám, hogy mennyi van benne. Egy Tampát elverni nem volt nagy cucc, még is mindenki pozitívan nyilatkozott a teljesítményéről. A defense-ünk pedig nem volt átlagos, szar volt az is. Egy szerencse, hogy a dallasi offense is az volt.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Ennél csak a misstackle hegyekkel tarkított meccseint egy-két éve voltak idegesítőbben hulladékok.

A védelem hozott egy jó átlagot, bár az sem festene ilyen "szépen", ha nem droppolgatnak egy nem szednek össze 46 csilliárd büntetést a másik oldalon. Fletcherrel én most is meg voltam elégedve, voltak jó megoldásai. Curry természetesen megint alázott amikor benn volt 😀

Az offense-re szavak sincsenek. Sajnos élőben nem látni, hogy a secondary a másik oldalon pontosan milyen munkátt végzett, voltak visszajátszások, hogy DeSean szépen elvált, vagy Cooper simán TD-t érhetett volna el, ha Foles jobban figyel. De olyanok is voltak, hogy simán lekettőzték D-Jaxet, és hiába verte meg a CB-t, a safety szépen segített be. Aztán ott volt egy kimaradt TD lehetőség, amikor már a kezében látta mindenki, és berepült valaki éppen elütve a lasztit. Szóval jól is védekezett a Dallas, közben meg Foles is szar volt, így jött ki a kettőből egy erős 3 pont.

Úgy egyébként is lehetetlenség támadni, hogy a read optionre épülő futójátékunkat megfogják, mer Foles-al azt lehetetlenség eladni, vagy hogy Avant a biztoskezű idén számolatlanszor droppolt, hogy Celek és Eartz együtt nem tesz ki egy negyed Jimmy Grahamet, de még a sérül Gronkowskit se, vagy hogy Cooper jól blokkol oszt csá. Ódákat zengtek Damarisről TC-ben, és semmi, és még Maehl is droppolt egyet. Szóval rossz napot kifogó Foles, és dropmesterek sokasága. Lesz itt meló Offseasonben, és sajna nem csak a D-vel.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Legalább napocska villogott Barkleyval 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
No no azért az idő ne szépítse már meg ennyire Kolb"ászt"...
Egyébként én most engedtem el az egészet kb nem érdekel mi lesz a továbbiakban. Ha száz év múlva nyerünk SB-t száz év múlva akkor azt már fentről nézem 😀 A Giants meccset amúgy is csak kb a 2. félidőtől tudom nézni ha lesz még értelme.

Azt látjuk, hogy az NFL-ben kb minden hét és minden meccs más ezért nagy dolog konzisztensen jó teljesítményt nyújtani és a lehetetlenséggel határos tökéletes szezont lehozni azzal nyerni, na de ennyire változni....
Tudom hülyeség és ezzel nem is védem Folest, és ilyen nincs de kb olyan volt mintha azt mondták volna neki na fiam most túl jó voltál ez így nem megy tessék egy kicsit a tempo-ból (szó szerint) visszavenni mert mi igazából nem veled képzeljük a jövőt (ha van ilyen)???😛 s nem akarunk Vickkel nyűglődni versenytársat neki. Mondom ez biztos nettó hülyeség de így éreztem.
Azért az hihetetlen volt ahogy ott a RZ-ben amikor levitték és megsérült nem volt képes senkinek odadobni vmi mentálisan nagyon lepattant benne.

Barkleyból meg nem lesz katonányi szalonna sem az NFL-ben nemhogy Kolbász..... 😛

Amúgy képesek voltak vmi értelmeset nyilatkozni nem mintha lenne vmi értelme is?
Azt hiszem kiírtam magamból mindent, bocsánat, hogy terheltelek vele titeket 😀
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi.Attis
Ezt (nem) kicsit erősnek érzem. Még elég sok csapatnak okozhatott volna gondot a Cowboys védelme tegnap. McCoy 3 yard átlagú próbálkozásait nem a szembeszél állította meg (és a playcalling se hibáztatható ezért a részért).gyeek
Persze gratulálunk a liga 28 legjobb védelmének..
Maradjunk annyiban, hogy mivel nem vagytok teljesen idióták így nem hittétek el, hogy Foles futni fog, a read-option teljes csődöt mondott,így kb. mindenki Mccoy-ra figyelt. Lee és Carter persze kiválló Lb-k, de az inkább a mi bénaságunkon múlott, nem is értem most egy kicsit csalódtam Kelly-ben, kb mindenki látta, hogy a read-option teljesen hatástalan.
Foles-t meg hagyjuk, én ilyen rosszul utoljára Qb-t nem is tudom mikor láttam játszani, ennél még az is jobb ha eladja 3-szor de legalább haladunk előre..
Kb. 10 méterre előtte álló játékosnak nem tudta odadobni, nagyon be volt szarva, ennél azért jobb játékos..korodiati
Pedig nem kell olyan nagyon visszamenni az időben.... :p 😕
de mondhatnám Mr. Dream Teamet is nyugodtan....Newman
Kolbról nekem nincsenek ennyire rossz emlékeim, szar volt de nem ennyire. De lehet csak megszépíti a múlt..
A dream team OL-át meg Bell, Dunlop meg hasonló világklasszis játékosok alkották, szóval aki mögöttük irányított éppen az az életéért futott minden második playben.
Szerintem a jelenlegi OL-unk korrekt védelmet nyújtott Foles-nak, persze ha nem meri eldobni és 10 mp-is tartja, majd a tetű lassúságával elkezd fel-alá futkorászni akkor ne csodálkozzunk ha megütik.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi.Attis
Ezt (nem) kicsit erősnek érzem. Még elég sok csapatnak okozhatott volna gondot a Cowboys védelme tegnap. McCoy 3 yard átlagú próbálkozásait nem a szembeszél állította meg (és a playcalling se hibáztatható ezért a részért).gyeek
Maradjunk annyiban, hogy mivel nem vagytok teljesen idióták így nem hittétek el, hogy Foles futni fog, a read-option teljes csődöt mondott,így kb. mindenki Mccoy-ra figyelt. Lee és Carter persze kiválló Lb-k, de az inkább a mi bénaságunkon múlott, nem is értem most egy kicsit csalódtam Kelly-ben, kb mindenki látta, hogy a read-option teljesen hatástalan.
Foles-t meg hagyjuk, én ilyen rosszul utoljára Qb-t nem is tudom mikor láttam játszani, ennél még az is jobb ha eladja 3-szor de legalább haladunk előre..
Kb. 10 méterre előtte álló játékosnak nem tudta odadobni, nagyon be volt szarva, ennél azért jobb játékos..korodiati
Pedig nem kell olyan nagyon visszamenni az időben.... :p 😕
de mondhatnám Mr. Dream Teamet is nyugodtan....

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Kb. 10 méterre előtte álló játékosnak nem tudta odadobni, nagyon be volt szarva, ennél azért jobb játékos..
több mint 12 éve
A futás elleni védelmetek, valóban brilliáns volt. Itt nem csak arra kell gondolni, hogy hú de megfogták McCoyt hanem hogy az O fal lófaszt nem tudott közreműködni.

A sec munkátokat nem méltatnám, volt róla szó, hogy milyen szépen levédekezték DeSeant. Az hogy nem kapott labdát, meg hogy levédekezték a között hatalmas különbség van. Sok olyan visszajátszás volt, ahol már megverte az emberét csak Foles vagy impotens volt, vagy impotens, vagy impotens vagy sackelték. Foles és a pass protunk megoldotta, hogy javítsa a secondarytok statjait, de ettől függetlenül egy épkézláb offense 2 elit elkapóval meg egy jó qb val (meg talán egy értelmes fallal) szanaszét fogja ugyanúgy dobálni. Úgyhogy ebből nagy következtetéseket nem kell levonni.

Ennyivel össze is foglaltam a mi oldalunkat is kb. A D# nagyot küzdött. Kíváncsi leszek a visszavágón Vickre, szerintem ő tegnap szétdobálta volna ezt a Dallas D# (valaki mondta is, hogy köszöni Folesnak, hogy nem teszteli jobban a secondaryt.)

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Ezt (nem) kicsit erősnek érzem. Még elég sok csapatnak okozhatott volna gondot a Cowboys védelme tegnap. McCoy 3 yard átlagú próbálkozásait nem a szembeszél állította meg (és a playcalling se hibáztatható ezért a részért).

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Most mindenki el van keseredve..., én is, de még bármi lehet a szezon még hosszú!
Két héten belül megfordulhat a csoportállás!
...végül is csak a támadás volt szar, igaz ez nagyon!
Amennyiben ilyen védelmünk lesz a következő mérkőzéseken, akkor lesz keresni valónk!
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi. szar hívások, szar foles, shady próbálkozott, de ő sem volt az igazi...nagyon gyatra volt ez a meccs. magyarfutball nyelven gyorsan felejtsük el, és koncentráljunk a következő feladatra 😀 ameddig matematikai esélyünk van, nem adhatjuk fel 😊 (akinek nem esne le, csak vicc, ezzel a védelemmel talán jobb lenne távol maradni a po-tól és jó drafthelyre odaérni)
több mint 12 éve
mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.eaglesmcnabb
Jöhet Mariota! 8-)Greengo
remélem kihúzzák előlünk és Manziel jön 😛 Ő ugyan nem illik bele a feka QB képbe, de legalább agyilag úgy gondolkodik ahogy a fekák szoktak! 😀eaglesmcnabb
Túlságosan is... 😀 mariota for president!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.eaglesmcnabb
Jöhet Mariota! 8-)Greengo
remélem kihúzzák előlünk és Manziel jön 😛 Ő ugyan nem illik bele a feka QB képbe, de legalább agyilag úgy gondolkodik ahogy a fekák szoktak! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Jöhet Mariota! 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Foles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....Greengo
Dehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀

Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.Raven17
Vince Young

Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀ano92
Speciel még örülnék is neki ha 1x már nem bukott volna meg nálunk. 😀 Bár Folesnál szivesebben nézném inkább az Ő bénázását, de nem hiszem, hogy visszahoznánk.Raven17
Én speciel nem vártam tőle semmit mikor idejött, voltak itt nagyobb nevek abban az évben akikre lehet mondani hogy megbukott 😀dd

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Dehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀

Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.Raven17
Vince Young

Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀ano92
Speciel még örülnék is neki ha 1x már nem bukott volna meg nálunk. 😀 Bár Folesnál szivesebben nézném inkább az Ő bénázását, de nem hiszem, hogy visszahoznánk.
több mint 12 éve

Vince Young

Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀

több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com

Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Foles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
- Henery értékesített egy FG-t ezzel valószínűleg egy pók meg is haltano92
xD R.I.P.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass