Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabbNekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.
több mint 12 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabbEngem mondjuk az jobban aggaszt (de csak azért, mert tudtam, hogy idén nem lesz playoff és a Cowboys fog (valószínűleg) bejutni a rájátszásba a csoport megnyerésével), hogy semmi koncepciót nem látok a játékban, főleg támadó oldalon.
Kellytől nekem ez nagy csalódás, ha őszinte akarok lenni. A következő év vízválasztó lesz.
több mint 12 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Még rövidebben: lásd 97-s játékos 😛
több mint 12 éve
Rövid véleményem a meccsről:A Barkley meg mennyen visszaja kálidzsba!%!!
A Mariota (/dratolt QB) jó, a többi egy nagy szar.Newman
több mint 12 éve
Rövid véleményem a meccsről:A Mariota (/dratolt QB) jó, a többi egy nagy szar.
több mint 12 éve
Az ugye megvan, hogy 2 meccs alatt 0 pontot tett fel az O a táblára? Múlthéten a special team tett fel 3 at, most meg 7 et.
több mint 12 éve
Végtelenül szomorú vagyok és nagyon haragszom emiatt a két meccs miatt Kellyre. Ha direkt csinálja ezt a szánalmat azért ha meg ennyit tud.... elmondtam nem zavart amikor idény elején kikaptunk mert játszottunk mentünk előre a védelem még nem állt össze (ki tudja talán szép lassan kezd de nem akarom elkiabálni...) ezért kaptuk a pontokat de az O nagyon megnyerő játékkal rukkolt ki. Ez viszont........... nem akarom elhinni, hogy Kelly csak ennyit bír összehozni még ha csak tanulja is az NFL világát, S mondjuk jövőre nagyon jónak kell lennie, hogy ezt azt a mostani harakirit el tudjam felejteni ha így megy tovább..... közben látom a spec team össze hozott egy TD-t jellemző....
több mint 12 éve
Na nekem ennyi elég volt ebből a .....Alapból sem volt még egészséges. Barkley nem annyira szar amúgy, Intet még nem dobott 😀dd
Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?LnB
több mint 12 éve
Na nekem ennyi elég volt ebből a .....sérült, elvileg nem is volt teljesen egészséges. Ki tudja itt már?
Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?LnB
több mint 12 éve
Na nekem ennyi elég volt ebből a .....Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Eagles inactives: QB Foles, S Chung, RB Tucker, LB Knott, T Tobin, T Kelly, DE Square.
több mint 12 éve
Ha a Giants csak max1x fogja eladni a labdát, akkor sztem kikapunk, de ugye bízunk Eli-ban. 😀BébéHazai pályán jó ideje nem megy nektek és amilyen a két csapat párharcának története kb. fogadok, hogy most szakad majd meg ez a rossz sorozat...
több mint 12 éve
Ha a Giants csak max1x fogja eladni a labdát, akkor sztem kikapunk, de ugye bízunk Eli-ban. 😀
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?EazzyKezdésre nem biztos, hogy odaérek más program miatt. Majd az első negyed során vmikor. De a múltkor is szerencsét hozott, hogy nem láttam az elejét. 😀

több mint 12 éve
valószínűleg kések, mert 5-re ér be a vonatom, utána még van egy kis dolgom, és (mivel órát állítunk), mindezt 1 óra alatt nehéz elintézniKi jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?Eazzy+ Mustaine . Remélhetőleg páran jönnek még , hogy hangosabb legyen az Eagles tábor. 😛Greengo
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?EazzySajnos nem tudok felmenni mert reggel 6-ra semmi sincs ami visszahoz Zircre. De Redskins ellen ott leszek ez teljesen tuti 😀
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?Eazzy+ Mustaine . Remélhetőleg páran jönnek még , hogy hangosabb legyen az Eagles tábor. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
februárban ez a két csapat biztos nem találkozik egymással...G-menakkor majd január végén 😛 😀
több mint 12 éve
februárban ez a két csapat biztos nem találkozik egymással...Hát én sajnos nem....februárra tartogatok. 😛 😀Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!G-men
vimeo.com/77789276Bébé
Injury Report:
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.htmlBébé
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött: Ismét a giants: philly.blog.hu/2013/10/26/ellenseges_vonalak_mogott_giants_668A Lájkokat Bébének toljátok 😊
több mint 12 éve
Hát én sajnos nem....februárra tartogatok. 😛 😀Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!G-men
vimeo.com/77789276Bébé
Injury Report:
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.html
több mint 12 éve
Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!
vimeo.com/77789276Bébé
több mint 12 éve
Brotherly Love Hurts 😀ÁHÁHÁHÁHÁ Örök kedvenc lesz, köszi!!! Simon hogy megpaskolja a végén 😀dd
vimeo.com/77789276Bébé