Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Kik voltak október hónap legjobbjai:philly.blog.hu/2013/11/01/a_honap_jatekosa_oktober
több mint 12 éve
Én megtudnám futni, 😀 maradjunk annyiban 😀ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!korodiatiÍgy van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiatiÉs ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.
Egy nagyon jó példa erre egyébként Vick TD-je még 2010-ből:
www.youtube.com/watch?v=Hn7uTh_p2oQ
0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.
Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
több mint 12 éve
ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiatiÉs ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.
0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.
Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
több mint 12 éve
Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiatiÉs ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.
Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.
több mint 12 éve
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.
0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.
több mint 12 éve
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.
kép a múlt vasárnapi meccsről:
itt a cikk hozzá:
www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html
azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊jjncaa
több mint 12 éve
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.Eazzyteljesen igazad van, bocsánat máshogy értelmeztem a hozzászólásodat, de így utólag elolvasva ugyanaz. Töröltem.
több mint 12 éve
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."kép a múlt vasárnapi meccsről:

itt a cikk hozzá:
www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html
azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.EazzyEz józan ésszel amúgy kicsit több mint 1-2 év, mire újraépítenek egy csapatot. OL is kell, WR is, TE poszt az még úgy kb okés(papíron), QB kell. Kell védelem, most azért 2-3 évre szerintem cb poszt amúgy megvan, kb. S need az nagyon van, arra egy offseason kevés 😀😀😀 , DL, OLB. ano92
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000273657/article/chip-kelly-qb-nick-foles-to-start-for-eagles-vs-raidersAnnyira nem állunk szarul amúgysem, 😀 MEGLEHET MÉG A PO!!!4
Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀dande
több mint 12 éve
Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀
több mint 12 éve
LEADER ! 😊GreengoDA KEY !!!
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92Kb 5 komolyabb need poszt van, ezt akár egy offseasonban is meg lehet oldani, itt a Kelly rendszer elsajátítása illetve NFL-re való optimalizálása lesz ami talán a legtöbb időt igényli majd. Én úgy számolok, hogy 2 év múlva már komolyan kell venni minket ténylegesen.
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92Előbb józanodj ki. 😀
A Chiefs szinte egy kész csapat volt. Oda tényleg csak egy QB és egy jó HC kellett, de a Browns, hogy topon legyen? és ez Hoyernek köszönhető aki már rég IR-en van? 😀
Sok need van a csapat háza táján , de talán a legfontosabb, hogy legyen az érkezők között egy (Dawkinshoz hasonló) LEADER ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)
több mint 12 éve
Hát azért nem éppen Sopoagan fog elmenni az idény 😀 Egy igazán jó QB-ért meg mindenképp top3-ban kell húznunk. Jöhet egy jó OLB vagy DL-be valaki, ettől még amíg nincs biztos embere Chipnek a QB poszton, addig szopni fogunk. Vagy idén húzunk QB-t, vagy jövőre, teljesen mindegy igazából, egy offseason alatt egyébként is lehetetlen a jelenlegi keretet rendbeszedni. Kell egy év a D-nek, meg egy az O-nak is. Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.
több mint 12 éve
Akkor az idei meccsekre ne is pazaroljunk időt? De komolyan most már ez a kérdés vagy mazochista-e vagyok? 😛
több mint 12 éve
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.RataxesEzzel szerintem jelezzük is, hogy komolyan nem foglalkozunk a rájátszásba jutással, mert akkor egy kezdő játékost nem engednének el.
több mint 12 éve
A megoldás egyszerű: így reménykedik Chip benne, hogy véget ér az amit a játékos neve takar. 😛 Mármint ha a magyar nyelvből indulunk ki és amit huszonvalahanyadik felmenője révén, aki természetesen magyar származású Chip is ismer (nyugi irónia 😀). Vigyázz Pats ,nincs már ott Meskó Zoli aki megóvott volna ettől titeket, megérdemlitek, mert kivágtátok 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Én nagyon örülök neki , többek között azért is mert így több játék időt kapnak a fiatalok.
több mint 12 éve
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...*nem öreg*??? félre vagy informálva,
kb felmegyünk 10-12 helyet a draftonJanek