Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hhgw9whj4zadt1imxqpx
Jeffrey Lurie: Eagles' priority is finding franchise QB
Eagles owner Jeffrey Lurie believes his team needs stability at quarterback. In other words, the Michael Vick era in Philadelphia might be drawing to a close.

reméljük a legjobbakat 😛
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kik voltak október hónap legjobbjai:
 philly.blog.hu/2013/11/01/a_honap_jatekosa_oktober
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92
Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.

Egy nagyon jó példa erre egyébként Vick TD-je még 2010-ből:
 www.youtube.com/watch?v=Hn7uTh_p2oQ

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiati
Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.

ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!korodiati
Én megtudnám futni, 😀 maradjunk annyiban 😀

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92
Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiati
Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.

ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..
több mint 12 éve

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."

kép a múlt vasárnapi meccsről:

itt a cikk hozzá:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html

azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊jjncaa
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.

több mint 12 éve
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.Eazzy
teljesen igazad van, bocsánat máshogy értelmeztem a hozzászólásodat, de így utólag elolvasva ugyanaz. Töröltem.

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 469 — no es importante
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."

kép a múlt vasárnapi meccsről:

itt a cikk hozzá:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html

azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.Eazzy
Ez józan ésszel amúgy kicsit több mint 1-2 év, mire újraépítenek egy csapatot. OL is kell, WR is, TE poszt az még úgy kb okés(papíron), QB kell. Kell védelem, most azért 2-3 évre szerintem cb poszt amúgy megvan, kb. S need az nagyon van, arra egy offseason kevés 😀😀😀 , DL, OLB. ano92
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000273657/article/chip-kelly-qb-nick-foles-to-start-for-eagles-vs-raiders

Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀dande
Annyira nem állunk szarul amúgysem, 😀 MEGLEHET MÉG A PO!!!4

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nvfpoltgleoktgn6o8zu
Nick Foles tabbed Eagles' starting QB vs. Raiders
Nick Foles will be the Philadelphia Eagles' starting quarterback this week against the Oakland Raiders. After that, who will start is anyone's guess.

Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀
több mint 12 éve
LEADER ! 😊Greengo
DA KEY !!!

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92
Kb 5 komolyabb need poszt van, ezt akár egy offseasonban is meg lehet oldani, itt a Kelly rendszer elsajátítása illetve NFL-re való optimalizálása lesz ami talán a legtöbb időt igényli majd. Én úgy számolok, hogy 2 év múlva már komolyan kell venni minket ténylegesen.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92
Előbb józanodj ki. 😀
A Chiefs szinte egy kész csapat volt. Oda tényleg csak egy QB és egy jó HC kellett, de a Browns, hogy topon legyen? és ez Hoyernek köszönhető aki már rég IR-en van? 😀

Sok need van a csapat háza táján , de talán a legfontosabb, hogy legyen az érkezők között egy (Dawkinshoz hasonló) LEADER ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)

több mint 12 éve
Hát azért nem éppen Sopoagan fog elmenni az idény 😀

Egy igazán jó QB-ért meg mindenképp top3-ban kell húznunk. Jöhet egy jó OLB vagy DL-be valaki, ettől még amíg nincs biztos embere Chipnek a QB poszton, addig szopni fogunk. Vagy idén húzunk QB-t, vagy jövőre, teljesen mindegy igazából, egy offseason alatt egyébként is lehetetlen a jelenlegi keretet rendbeszedni. Kell egy év a D-nek, meg egy az O-nak is. Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.

több mint 12 éve
Akkor az idei meccsekre ne is pazaroljunk időt? De komolyan most már ez a kérdés vagy mazochista-e vagyok? 😛
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.Rataxes
Ezzel szerintem jelezzük is, hogy komolyan nem foglalkozunk a rájátszásba jutással, mert akkor egy kezdő játékost nem engednének el.
több mint 12 éve
A megoldás egyszerű: így reménykedik Chip benne, hogy véget ér az amit a játékos neve takar. 😛 Mármint ha a magyar nyelvből indulunk ki és amit huszonvalahanyadik felmenője révén, aki természetesen magyar származású Chip is ismer (nyugi irónia 😀). Vigyázz Pats ,nincs már ott Meskó Zoli aki megóvott volna ettől titeket, megérdemlitek, mert kivágtátok 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
32 éves 1 milliós fizuja volt idénre...

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én nagyon örülök neki , többek között azért is mert így több játék időt kapnak a fiatalok.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...
kb felmegyünk 10-12 helyet a draftonJanek
*nem öreg*??? félre vagy informálva,