Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...
kb felmegyünk 10-12 helyet a draftonJanek
Lehet már arra gyűjtünk 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...
kb felmegyünk 10-12 helyet a drafton

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.Rataxes
6. kör nélkül is elég lett volna ez szerintem, de hát nincs Reid bácsi, nem akkor a haverság már 😀Shawn84
Hahahaha, Reid megkopasztotta volna a Patset, kb a következő 10 évben nem húztak volna 7. körben játékost 😀

Kár érte amúgy, szerettem Sopoaga játékát.

fazsnak amriota dzsoni futból kell ide!!!

OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊eaglesmcnabb
Nincs elég nagypofájú Philiben? 😀silent7939
Nincs, 😀

több mint 12 éve
Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.Rataxes
6. kör nélkül is elég lett volna ez szerintem, de hát nincs Reid bácsi, nem akkor a haverság már 😀
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊eaglesmcnabb
Nincs elég nagypofájú Philiben? 😀
több mint 12 éve
Érthető
tele voltunk jó 3-4es anyaggal...

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
TEEEBOOOOWWW TEBOOOWWWWW TEEEEEBOOOOOWW TEEEEBBOOOOOOOOWWWWW, bár ő jöhet később is.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska

OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mariota simán top 3 pick úgy néz ki eddig...Janek
Tavaly ilyenkor még Barkley volt az 1/1. 😀Greengo
Kövezzetek meg, de én első körben inkább hoznám el Ifo Ekpre-Olomut, mint egy feltrade MariotaértMirrMurr
Jó akkor már inkább DL vagy OLB. De talán a draftos témát még jegeljük 2 hónapig 😀
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Tavaly ilyenkor még Barkley volt az 1/1. 😀Greengo
Kövezzetek meg, de én első körben inkább hoznám el Ifo Ekpre-Olomut, mint egy feltrade Mariotaért
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Tavaly ilyenkor még Barkley volt az 1/1. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mariota simán top 3 pick úgy néz ki eddig...

több mint 12 éve
Bryce Brown remélem marad, nagy kedvencem 😀ano92
Szerintem amennyire gáz a QB posztunk annyira rendben van az RB poszt, még Polkban is lehet fantázia, kár, hogy ez nem az NCAA ahol ugye speciel ez még javunkra is válna 😛dande
Igen, szerintem is. Mert ha kidől McCoy van mögötte 2 olyan futó akik közösen tudnak hozni egy majdnem hasonló szintet 😀 Bár valószínűbbnek tartom, hogy Brownt el lehet cserélni egy jobbféle cetliért pl, és talán meg is érné mint itt jegelni 2. számú futóként. Mert a tehetsége bőven megvan.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bryce Brown remélem marad, nagy kedvencem 😀ano92
Szerintem amennyire gáz a QB posztunk annyira rendben van az RB poszt, még Polkban is lehet fantázia, kár, hogy ez nem az NCAA ahol ugye speciel ez még javunkra is válna 😛
több mint 12 éve
Bryce Brown remélem marad, nagy kedvencem 😀

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 175 — No one likes us, cause no one like us
Kelly said, “I think it’s all that. I think everybody contributes to it – the coaching staff, offensive line, wide receivers, running backs, quarterbacks. But in any level of football, the quarterback position is the key.[/i]jjncaa
Jah, ezt mondta press conf-on is, hogy amíg nincs biztos QB, addig ezt a fost fogjuk nézni. (jó nem ilyen szépen fejezte ki magát, mint én, de ez volt a lényeg)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Kinne, G.J.a gyakorló csapatból felkerült az 53-as keretbe, és vasárnap Ő kezd!

(Ja, ez csak az én vágyam...) 😀tûzoltó
Ez ilyen Martell Mallett féle őrület (kezdete) ? 😀

Félelmetes, hogy milyen figyelmes valaki! 😀
(és megtisztelő számomra!)
A jelenlegi irányítók közül, én valóban benne látom a lehetőséget!(Én nem értek hozzá.)
Azért remélem, akkor is rám írtok, ha kiderül, felhozzák a keretbe... 😀Greengo
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

Én nem igazán hiszek ebben a nagy tartalékolás-elméletben. Inkább amolyan szurkolói önáltatásnak tűnik nekem. A Redskins elleni meccs után azt mondták, hogy biztosan a csoportmeccsekre tartalékoljuk az "igazi" játékunkat. Na ja, láttuk az utóbbi két meccsen, hogy mennyire. Akkor most már biztosan jövő évre tartalékolunk ...
Azt elhiszem, hogy a jelenlegi kerettel Kelly nem tud mindent megvalósítani, amit szeretne. De nem hiszek abban, hogy direkt visszafogja a csapatot, mert majd jövőre minden más lesz. Ez ellenmondana sok mindennek, amit tudni lehet Kellyről, és a tényleges helyzet sem olyan, hogy fel kéne adni a győzelem esélyét. Ha valamelyik csapat kiemelkedően vezetné a csoportot, akkor ebben a részében legalább lenne logika, de jelenleg 1,5 meccsel vagyunk lemaradva a Cowboys mögött, és ha az offense képes lett volna legalább értelmezhető játékra az elmúlt két meccsen, akkor még szorosabb is lehetne. A csoport nem volt lefutott az elmúlt két meccsen sem, így szerintem semmi értelme nem lett volna a "szándékosan visszafogott" játéknak. Nyerni olyan gyakran kell, amilyen gyakran csak lehet. Különösen egy olyan évben, amikor lehet, hogy 8-8-cal, vagy negatív mérleggel is lehet csoportot nyerni.
Ez egy újjáépítés elején álló csapat, ami 2-3 évet minimum igénybe vehet. Reid egy szenvedő offense-t és egy majdhogynem alapokig lebontott védelmet hagyott maga mögött. A támadókról is kiderült azért 1-2 dolog, pl. hogy a támadófalnál nem lett elég az, hogy egészségesek, ez a csapatrész is erősítésre szorul, mert messze nem elit. Az elkapóknál is bőven vannak gondok Jackson mögött, jövőre kíváncsi leszek ki marad ebből a garnitúrából. Az irányítóknál egyik sem képes tartósan kezdő teljesítményre. Lényegében - különböző okokból - három csere Qb-nk van.BleedingGreen
Nagyon hasonlóan látom a dolgot. El nem tudnám képzelni ezt a feladjuk a szezont mentalitást...mert kell új QB vagy...mert jövőre tartogatunk...stb. Legnagyobb hülyeség lenne. Ezek a játékosok azért edzenek hétről-hétre, hogy nyerjenek és nem azért mert majd jövőre de jó lesz. Kellynek pontosan látnia kell, hogy van keresnivalónk idén ebben a csoportban és mindent meg is kell tennie azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki a csapatból.
Ha új QB kell a franchise élére (ami tény és inkább ez állhatna a háttérben) akkor sem szabad beáldozni a szezont pláne úgy, hogy már most látszik az, hogy van 6-8 csapat akik szintén új QB-re pályáznak és pillanatnyilag úgy fest, hogy előttünk húznának. ( Browns,Texans,Jaguars,Vikings,Bucs...és lehetséges még a Rams,Cards + MI ) Ilyen QB harc mellett nehéz lesz felverekedni magunkat a top 5-be amúgy is, de ha mindenképp kell vki( Mariota?) akkor is fel lehet tradelni akár ugyanúgy mint a skins RGIII-ért vagy oda lehet csörögni neki, hogy ugyan már maradj még egy évet az egyetemen. 😉
Ennek ellenére most úgy tűnik, hogy Kelly behúzta a kéziféket, de ha visszapörgetjük az eseményeket akkor az is látszik, hogy..
- a Giants elleni első meccsen Vick lesérült és Foles még ha nehezen is haladt a pályán, de két Giants hibából megoldotta a meccset.Majd jött a...
- Bucs elleni meccs ahol Foles is jól játszott, de azért csak nem árt szem előtt tartani azt a tényt, hogy egy azóta már 0-7es csapat ellen játszottunk.
- Cowboys ellen Foles teljesítménye már kritikán aluli volt és agyrázkódást is szenvedett így Barkley vette át a kezdő szerepét.....bele is buktunk.
- Most legutóbb sztem pont az látszott, hogy kiálltunk Vickel még akkor is ha nagyon nem egészséges...mert kellett vna a W (de nagyon), de sajnos ezt a meccset is Barkleynak kellett befejeznie ami egyenlő volt a vereséggel.(pont addig kockáztattunk ameddig kiderült, hogy sajnos Vicknek ez még nem fog menni és le is hozták...mert fontos, hogy vissza tudjon térni még a szezonban!)
Inkább érzem azt, hogy Kelly minden héten kijön egy visszafogottabb game plannel amivel el lehetne lavírozni az NFC Eastben, de ahhoz, hogy ez hatékonyan működhessen most hiányzik a legfontosabb figura (akivel megnehezíthetnénk az ellenfelek védelmeinek a dolgát) és ezért már semmi se jön össze. Ha akarunk még valamit akkor életet kell lehelni Vickbe vagy tényleg lehúzhatjuk a szezont. Sztem a QB kérdés a legnagyobb probléma most mert csak Vickel tudnánk hozni egy elfogadható teljesítményt/szezont .

...és a jövő.
Most úgy állunk, hogy tényleg van 3 csere QB-nk (Vick elsősorban azért mert nem tud már egészséges maradni egy teljes szezonon át) .
Nincs mese kelleni fog QB. Lehetőleg egy olyan játékos aki azonnal bevethető és fizikálisan is bírja majd az ütközeteket minden héten . Remélhetőleg már a következő drafton érkezik valaki akivel Kelly elkezdhet egy hosszabb távú munkát a csapatnál. A legjobb variáció sztem egy előremutató szezon (4-12 után mondjuk egy 8-8) lenne, majd a drafton egy feltrade esetleg vagy Mariota-ért aki passzolna Kelly Oregonból átültetett elképzeléseibe vagy ha felejtő a read option és a mobils QB akkor jöhetne akár McCarron is. 😊 Előbbi verziónál megtarthatnánk még Vicket egy évig , hogy átadjon némi rutint a fiatal QB-nak. Ha a másik opciót választanánk akkor meg maradhatna akár Foles és Barkley is.Greengo
Ennek minden szavával egyet kell értsek, jól összefoglaltad szerintem, hogy mi a helyzet..
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 469 — no es importante
Cataldi tabbed the offense as “boring” as of late and wondered if Kelly had ever experience such a difficult time as an offensive coach.

Kelly said, “No, I’ve never... I mean, my first year at Oregon we were down to our fifth string quarterback and didn’t play very well, then had a month to prepare for the bowl game and played well. But I don’t think you look back at that. We need to get our quarterbacks to play better, we need to figure out who our quarterback is based on health, and then put together a game plan where we’re going to score some points.”

Considering the spectacular start to the season to now something that has become completely futile, is it just the quarterback situation that is causing issues or have teams adjusted to what you’re doing?

Kelly said, “I think it’s all that. I think everybody contributes to it – the coaching staff, offensive line, wide receivers, running backs, quarterbacks. But in any level of football, the quarterback position is the key.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

Én nem igazán hiszek ebben a nagy tartalékolás-elméletben. Inkább amolyan szurkolói önáltatásnak tűnik nekem. A Redskins elleni meccs után azt mondták, hogy biztosan a csoportmeccsekre tartalékoljuk az "igazi" játékunkat. Na ja, láttuk az utóbbi két meccsen, hogy mennyire. Akkor most már biztosan jövő évre tartalékolunk ...
Azt elhiszem, hogy a jelenlegi kerettel Kelly nem tud mindent megvalósítani, amit szeretne. De nem hiszek abban, hogy direkt visszafogja a csapatot, mert majd jövőre minden más lesz. Ez ellenmondana sok mindennek, amit tudni lehet Kellyről, és a tényleges helyzet sem olyan, hogy fel kéne adni a győzelem esélyét. Ha valamelyik csapat kiemelkedően vezetné a csoportot, akkor ebben a részében legalább lenne logika, de jelenleg 1,5 meccsel vagyunk lemaradva a Cowboys mögött, és ha az offense képes lett volna legalább értelmezhető játékra az elmúlt két meccsen, akkor még szorosabb is lehetne. A csoport nem volt lefutott az elmúlt két meccsen sem, így szerintem semmi értelme nem lett volna a "szándékosan visszafogott" játéknak. Nyerni olyan gyakran kell, amilyen gyakran csak lehet. Különösen egy olyan évben, amikor lehet, hogy 8-8-cal, vagy negatív mérleggel is lehet csoportot nyerni.
Ez egy újjáépítés elején álló csapat, ami 2-3 évet minimum igénybe vehet. Reid egy szenvedő offense-t és egy majdhogynem alapokig lebontott védelmet hagyott maga mögött. A támadókról is kiderült azért 1-2 dolog, pl. hogy a támadófalnál nem lett elég az, hogy egészségesek, ez a csapatrész is erősítésre szorul, mert messze nem elit. Az elkapóknál is bőven vannak gondok Jackson mögött, jövőre kíváncsi leszek ki marad ebből a garnitúrából. Az irányítóknál egyik sem képes tartósan kezdő teljesítményre. Lényegében - különböző okokból - három csere Qb-nk van.BleedingGreen
Nagyon hasonlóan látom a dolgot. El nem tudnám képzelni ezt a feladjuk a szezont mentalitást...mert kell új QB vagy...mert jövőre tartogatunk...stb. Legnagyobb hülyeség lenne. Ezek a játékosok azért edzenek hétről-hétre, hogy nyerjenek és nem azért mert majd jövőre de jó lesz. Kellynek pontosan látnia kell, hogy van keresnivalónk idén ebben a csoportban és mindent meg is kell tennie azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki a csapatból.
Ha új QB kell a franchise élére (ami tény és inkább ez állhatna a háttérben) akkor sem szabad beáldozni a szezont pláne úgy, hogy már most látszik az, hogy van 6-8 csapat akik szintén új QB-re pályáznak és pillanatnyilag úgy fest, hogy előttünk húznának. ( Browns,Texans,Jaguars,Vikings,Bucs...és lehetséges még a Rams,Cards + MI ) Ilyen QB harc mellett nehéz lesz felverekedni magunkat a top 5-be amúgy is, de ha mindenképp kell vki( Mariota?) akkor is fel lehet tradelni akár ugyanúgy mint a skins RGIII-ért vagy oda lehet csörögni neki, hogy ugyan már maradj még egy évet az egyetemen. 😉
Ennek ellenére most úgy tűnik, hogy Kelly behúzta a kéziféket, de ha visszapörgetjük az eseményeket akkor az is látszik, hogy..
- a Giants elleni első meccsen Vick lesérült és Foles még ha nehezen is haladt a pályán, de két Giants hibából megoldotta a meccset.Majd jött a...
- Bucs elleni meccs ahol Foles is jól játszott, de azért csak nem árt szem előtt tartani azt a tényt, hogy egy azóta már 0-7es csapat ellen játszottunk.
- Cowboys ellen Foles teljesítménye már kritikán aluli volt és agyrázkódást is szenvedett így Barkley vette át a kezdő szerepét.....bele is buktunk.
- Most legutóbb sztem pont az látszott, hogy kiálltunk Vickel még akkor is ha nagyon nem egészséges...mert kellett vna a W (de nagyon), de sajnos ezt a meccset is Barkleynak kellett befejeznie ami egyenlő volt a vereséggel.(pont addig kockáztattunk ameddig kiderült, hogy sajnos Vicknek ez még nem fog menni és le is hozták...mert fontos, hogy vissza tudjon térni még a szezonban!)
Inkább érzem azt, hogy Kelly minden héten kijön egy visszafogottabb game plannel amivel el lehetne lavírozni az NFC Eastben, de ahhoz, hogy ez hatékonyan működhessen most hiányzik a legfontosabb figura (akivel megnehezíthetnénk az ellenfelek védelmeinek a dolgát) és ezért már semmi se jön össze. Ha akarunk még valamit akkor életet kell lehelni Vickbe vagy tényleg lehúzhatjuk a szezont. Sztem a QB kérdés a legnagyobb probléma most mert csak Vickel tudnánk hozni egy elfogadható teljesítményt/szezont .

...és a jövő.
Most úgy állunk, hogy tényleg van 3 csere QB-nk (Vick elsősorban azért mert nem tud már egészséges maradni egy teljes szezonon át) .
Nincs mese kelleni fog QB. Lehetőleg egy olyan játékos aki azonnal bevethető és fizikálisan is bírja majd az ütközeteket minden héten . Remélhetőleg már a következő drafton érkezik valaki akivel Kelly elkezdhet egy hosszabb távú munkát a csapatnál. A legjobb variáció sztem egy előremutató szezon (4-12 után mondjuk egy 8-8) lenne, majd a drafton egy feltrade esetleg vagy Mariota-ért aki passzolna Kelly Oregonból átültetett elképzeléseibe vagy ha felejtő a read option és a mobils QB akkor jöhetne akár McCarron is. 😊 Előbbi verziónál megtarthatnánk még Vicket egy évig , hogy átadjon némi rutint a fiatal QB-nak. Ha a másik opciót választanánk akkor meg maradhatna akár Foles és Barkley is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Az elmúlt 4 draft alatt jött WR Cooper és a jól sikerült McNutt....
RB B.Brown....
egy rakat pick elment a védelemre ami gyakorlatilag ligautolsó ...
értékelhető játékos ebből a 4 draftból(főképp 3ból) Cox,Kendricks,Boykin(talán CB-knél kell pár év),Kelce és kb ennyi.
Ezt minden csapat megszenvedi ha ilyen sikertelen a drafton.
És valljuk be a fent nevezettek sem elit játékosok csak amolyan jó munkásemberek...

Az,hogy idén mi történik a pályán az rejtély de aki jobban beleássa magát az NFL életébe akkor azoknak ez a folyamat világos volt.
Még annyi a szerencsénk,hogy a cap nem lett elbaszarintva és nem vagyunk tele rossz szerződésekkel.
Bár itt is van pár amit át kéne értékelni...Celek,Cole.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként ez az, Reidnél is próbáltuk ezzel ámítani magunkat aztán mégse 😀 igazából az a baj, hogy a hiányzó gyűrű miatt vagyunk ennyire türelmetlenek, Ha az elmúlt 10 évben sikerült volna nyerni kb én nem is nagyon izgatnám magam lesz ahogyan lesz, mert már legalább egyszer elértük a végső sikert. Viszont így nehéz kivárni az újabb 2-3 stb évet míg újraépül a csapat ha sikerül egyáltalán és van esély bármire. Valójában a váratlanul visszaeső O ami idegesíti az embert illetve annak pillanatnyi???😛 kilátástalansága. Reméljük vasárnap megint tudunk haladni előre és a védelem tartja elfogadhatónak tűnő szintjét.
A durva, hogy Shady még mindig első a futók között igaz, hogy nem volt bye de ahhoz képest, hogy az elmúlt 3 meccsen milyen gyengén ment illetve nem segítették még brutálisabb amit idény elején produkált 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 407 — Beware the Slim Reaper!
Ez egy újjáépítés elején álló csapat, ami 2-3 évet minimum igénybe vehet. Reid egy szenvedő offense-t és egy majdhogynem alapokig lebontott védelmet hagyott maga mögött. A támadókról is kiderült azért 1-2 dolog, pl. hogy a támadófalnál nem lett elég az, hogy egészségesek, ez a csapatrész is erősítésre szorul, mert messze nem elit. Az elkapóknál is bőven vannak gondok Jackson mögött, jövőre kíváncsi leszek ki marad ebből a garnitúrából. Az irányítóknál egyik sem képes tartósan kezdő teljesítményre. Lényegében - különböző okokból - három csere Qb-nk van.

több mint 12 éve
Sőt szeretném megnézni Barkleyt a szezon hátralevő részében. Mire lenne képes.. vagy ez nagy baromság?! 😀Stem03
TEBOW TEBOW TEBOW