Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Sőt szeretném megnézni Barkleyt a szezon hátralevő részében. Mire lenne képes.. vagy ez nagy baromság?! 😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
én úgyis jobban szeretem a defense játékokat 😀 Több sack kéne és akkor még kifejezetten élvezném is a meccseinket 😀 Fletchert nézni meg istenkirály !
több mint 12 éve
Megfogadtam, hogy a második év feléig nem szólok egy rossz szót sem.. Tudom, hogy ez az év a lehetőségek felmérése, időt kell adni neki. Hátradőlök és élvezem a mérkőzéseket... Eleget idegeskedtem 2003 óta Andy bácsi edzősködése idején.. 😊
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Kinne, G.J.a gyakorló csapatból felkerült az 53-as keretbe, és vasárnap Ő kezd!(Ja, ez csak az én vágyam...) 😀
több mint 12 éve
Nagyon remélem igazatok lesz, és nem az derül ki hogy beletört (törik) a bicskája, bár nem ő lenne az első és az utolsó sem… Félreértések elkerülése végett, nem vagyok türelmetlen (Eagles fanként nem is lehetek 😉 )!
Mondjuk az is érdekes volt, hogy a Bucs ellen milyen szépen játszott Foles, aztán valami kritikán alul teljesített a következőn(akár a csapat az első meccsen majd utána).
Páran megemlítették milyen sok ideje volt és nem tudott mit kezdeni vele, az elmúlt meccsen láthattuk, hogy ez mással is előfordul, csak az objektivitás miatt, persze tudom az egyik újonc a másik meg sok időt töltött már a kispadon, ill. még egy, amit megjegyeztek általában Folesről, szóval nem láttam, hogy Barkley sokkal mobilisabb lenne, mint a másik csere...
…
több mint 12 éve
Valami nyilvánvalóan van a dologban, én is egyre inkább arra hajlok, hogy a következő évre tartogatja magát.Igazából nem látok más észszerű magyarázatot arra, hogy egy alapvetően működő támadojátékot miért is nem játszunk.
Kelly is látta, hogy mi volt a Redskins elleni első félidőben, biztos, hogy nem ignorálná az egészet, ha nem lenne valami célja ezzel.
több mint 12 éve
Sziasztok.Jó csak akkor léci szóljon előre hogy hülyegyerekek ne gyertek ki meccset nézni meg ott az óceán túlpartján ne éjszakázzatok emiatt. Bár lehet pont ezért van ennyi 19.00-s meccsünk 😛
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem Kelly nagyon vár valakire a drafton. Személy szerint nem tudom mással magyarázni. Kinézem a szituból, hogy mivel ez a szezon úgysem mérvadó, hagyja menni az egészet. Kipróbálta az első meccs 1 felében, hogy kb mire mennek a támadások ellen az ellenfél védelmei, látta, hogy működik. Első évben senki nem várt nagy eredményt az Eaglestől. Még akkor sem róhatna fel neki senki semmit, ha hozná az előző szezont eredményét (4-12), amit Andy produkált 13 évnyi HC korszak végén.
Remélem, hogy nem hülyeség, amit írtam.. 😊karmigran
több mint 12 éve
Sziasztok.Lehet, hogy hülyeség, de szerintem Kelly nagyon vár valakire a drafton. Személy szerint nem tudom mással magyarázni. Kinézem a szituból, hogy mivel ez a szezon úgysem mérvadó, hagyja menni az egészet. Kipróbálta az első meccs 1 felében, hogy kb mire mennek a támadások ellen az ellenfél védelmei, látta, hogy működik. Első évben senki nem várt nagy eredményt az Eaglestől. Még akkor sem róhatna fel neki senki semmit, ha hozná az előző szezont eredményét (4-12), amit Andy produkált 13 évnyi HC korszak végén.
Remélem, hogy nem hülyeség, amit írtam.. 😊
több mint 12 éve
Én nem láttam meccset , bár nem tudom érdekeljen e 😀 Az viszont beteges hogy Calvin Johnson 329 yardot fogott , nem ember ....Petikievak01Semmi, csak 130 yarddal többet kapott el, mint amennyit az egész offense csinált nekünk..... 😀 😕
több mint 12 éve
Én nem láttam meccset , bár nem tudom érdekeljen e 😀 Az viszont beteges hogy Calvin Johnson 329 yardot fogott , nem ember ....
több mint 12 éve
Srácok olyan eredmények vannak ezen a hétvégén is, hogy tényleg minden elismerésem annak aki a tippjátékban mondjuk 10 pont fölé tud menni...... 😀 mármint az itteni bowl.hu-sra gondolok
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért igazán gonosz dolog, hogy még a friss bajnokok kedvét is el tudjátok rontani 😕www.facebook.com/philadelphiaeagles/posts/597094920328285
több mint 12 éve
Azért nem gondoltam volna, hogy pozitívumként az elmúlt két meccsünkről a közös meccsnézést, és a Pats, valamint most a Cowboys buktát tudom felhozni...Egyébként úgy nehéz támadni, hogy az ellenfélnek egy embert Shady watchra kell állítani, meg kettőzni DeSeant, és nullázva van az offense, Kelly meg baszik erre reagálni.
Na majd 2 év múlva.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Vicken ment el a meccs 😀4 irányítónk van...😀
Eagles outscored the Giants 7-3 with Barkley on the game.
De legalább tudjuk, hogy nagy eséllyel (99,99%) egyik jelenlegi irányítónk, se Kelly embere.
Mivel a drafton kéne egy jó irányító, ezért innentől azt se bánom, ha mindig kikapunk.
A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.Bébé
Kinne a jövő...😀
több mint 12 éve
Köszi srácok a közös meccsnézést ismét!Egy Redskins drukker már-már sajnálatot érzett a Cowboys iránt... priceless.
Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀G-men
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Köszi srácok a közös meccsnézést ismét!LOOOOOOOL és tényleg. Ott mi lehetett? 😀 Amúgy jó volt a hangulat..kár, hogy a meccs nem. 😊
Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀G-men

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Vicken ment el a meccs 😀Felháborítónak tartom, hogy Matthewsnak nem ad több teret, 😀dd FIRE HIM!
Eagles outscored the Giants 7-3 with Barkley on the game.
De legalább tudjuk, hogy nagy eséllyel (99,99%) egyik jelenlegi irányítónk, se Kelly embere.
Mivel a drafton kéne egy jó irányító, ezért innentől azt se bánom, ha mindig kikapunk.
A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.Bébé
Szerintem volt olyan Oline coachból átképzett védelmi kordinátorunk aki több lehetőséget is kapott a kelleténél, Davis is megérdemelhet egyet még. Bár én lecserélném szívemszerint, mert nem hinném hogy valaha is összetud rakni egy ütős védelmet itt Phillyben 😀
több mint 12 éve
Vicken ment el a meccs 😀 Eagles outscored the Giants 7-3 with Barkley on the game.
A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.
több mint 12 éve
Köszi srácok a közös meccsnézést ismét!Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀
több mint 12 éve
OFFna még ezt fel kellett hozni ugye? 😕
Nekem legalább annyi örömö van a hétvégén, hogy nyertük a Classicot szegény EMc-nek még ez se részvétem 😉
ondande
nincs ám hari 😀
több mint 12 éve
OFFNekem is legalább van annyi örömöm hogy ma vertünk a Parmát,... JA NEM!!! Mert hogy elhúztak 2-0 val az első félidőben, majd bemakkoltunk 2 gólt, majd a 93. percben egy 30-35 méteres szabadrugást bevertek és megnyerték a meccset 3-2. !! 9 MECCS 11 pont!!!! Nemtudom melyik kedvenc csapatom miatt sírjak jobban...
Nekem legalább annyi örömö van a hétvégén, hogy nyertük a Classicot szegény EMc-nek még ez se részvétem 😉
ondande
Off vége
több mint 12 éve
OFFNekem legalább annyi örömö van a hétvégén, hogy nyertük a Classicot szegény EMc-nek még ez se részvétem 😉
on
több mint 12 éve
marihónalja nem biztos, hogy megy draftra. Bár szerintem ha Kelly odacsörög, hogy "gyerek most jössz én meg pickellek, és agyonbasszuk ezt a ligát mert könnyebb mint az ncaa, mintha easyn tolnád Guitar Herot, nagyon buták vannak itt" 😀de ha így van ezért nagyon haragszom és nem tudom hogy Marihónalja vagy Teddy Maci vagy bárki akiről azt sem tudjuk kijön e draftra vagy sem megérie-edandenem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabbNekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.Shawn84
több mint 12 éve
de ha így van ezért nagyon haragszom és nem tudom hogy Marihónalja vagy Teddy Maci vagy bárki akiről azt sem tudjuk kijön e draftra vagy sem megérie-enem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabbNekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.Shawn84
több mint 12 éve
az a helyzet, hogy ez tuti tudatos, ez a faszkodás. Nem csak a redskins, de még a chargers ellen is volt kreativitás meg fura playek, meg minden jó. És aztán nulla 20, mintha direkt csinálnánem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabbEngem mondjuk az jobban aggaszt (de csak azért, mert tudtam, hogy idén nem lesz playoff és a Cowboys fog (valószínűleg) bejutni a rájátszásba a csoport megnyerésével), hogy semmi koncepciót nem látok a játékban, főleg támadó oldalon.
Kellytől nekem ez nagy csalódás, ha őszinte akarok lenne. A következő év vízválasztó lesz.Newman