Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Vick minden bizonnyal kezdeni fog a Giants ellen:www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source-Michael-Vick-to-start-Sunday-against-the-Giants.html
több mint 12 éve
MNF:| Ez a meccs se népszerűsítette a sportágat majdhogynem sikerült a miénket is alul múlni. Ami azt illeti idén a sportcsatornáknak a Prime Time meccsekkel nincs sok szerencséjük és a jövőt nézzük később se biztos, hogy azok jelentik majd a színvonalat ahogy az idény alakul |
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.GJ Kinne 2/2 60 😀, nem értem, mit nem lehet érteni ezen...? 😀)
+ Poyert vitte is a Browns.Greengo
több mint 12 éve
Nálam egyik Avant drop se volt egy az egyben az ő hibája, de lehet elfogult vagyok vele, nagyon szimpatikus ahogy majdnem sírva fakadt a majdnem Int után, látszik hogy ő mindent bele ad+ nem tudom elfelejteni a bravúros egykezes elkapásait.Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊Greengomondjuk annál az INT gyanús esetnél, ha normálisan jön a passz az sima TD...
A Foles, Ol, satöbbi dolgot tisztáztuk, és túl van tárgyalva... Engem az érdekelne, hogy Chip és a stáb, mi az ótvaros kurva eget csinált az elmúlt héten, mert kurvára nem láttam semmiféle rendszert és elképzelést a játékunkban...eaglesmcnabb
Nem úgy Celek, neki minden meccsen van szinte droppja, Diego meg nem tudom melyik meccsen kulcspillanatban és mint ha szarna az egészre...
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.GreengoACHOOOOOO baszta a csőrömet rednesen mikor cutolták 😥((
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.+ Poyert vitte is a Browns.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Legalább nagy lépést tettünk a biztos Qb draft felé. Ha Foles folytatta volna a jó játékot, akkor egyesekben még felmerülhetett volna, hogy kell-e mindenképpen Qb-t hozni, ha van valaki, aki képes irányítani az O-t. Viszont az mindenképpen kiderült, hogy Foles sem képes konzisztensen jó teljesítményre (a Cowboys D nem állította megoldhatatlan feladat elé, összehasonlítva a pl. a Bucs védelmével). Szerintem mindenképpen hoztunk volna Qb-t, de így egyre biztosabbá válik. Ha meglesz Chip Qb-ja, onnantól válik igazán komollyá neki a helyzet, és jó eséllyel együtt mennek a mennybe vagy együtt buknak, ahogy ez lenni szokott.

több mint 12 éve
És ja, amúgy ez szerintem nem is baromság 😀 Vagy csak tudja hogy simán lehet 9-7 és azzal bejutunk tuti 😀Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.Mivel tudja, hogy idén ígyse-úgyse jutunk playoffba, ezért jövőre tartogatja és akkor fogunk büntetni vele. 😀Bébé
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)Newman
több mint 12 éve
Folesnál agyrázkódást állapítottak meg. Vick még nem teljesen egészséges, de nagy valószínűséggel így is Ő kezd majd az óriások ellen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.Mivel tudja, hogy idén ígyse-úgyse jutunk playoffba, ezért jövőre tartogatja és akkor fogunk büntetni vele. 😀
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)Newman
több mint 12 éve
Én nem baszogatom Kellyt, megígértem 2 évig tabu. Úgysem most fogja megváltani a világot.Túl sok információ. 😀
Az első szőrnek a kukimon nem örültem ennyire mint Kelly érkezésének.,ano92
Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)
több mint 12 éve
Én nem baszogatom Kellyt, megígértem 2 évig tabu. Úgysem most fogja megváltani a világot.Az első szőrnek a kukimon nem örültem ennyire mint Kelly érkezésének.,
több mint 12 éve
Ja annál a jelenetnél nem csak Ő volt a ludas, de nála sem ez az egy volt a meccsen..meg úgy a szezonban is a sokadik már.Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊Greengomondjuk annál az INT gyanús esetnél, ha normálisan jön a passz az sima TD...
A Foles, Ol, satöbbi dolgot tisztáztuk, és túl van tárgyalva... Engem az érdekelne, hogy Chip és a stáb, mi az ótvaros kurva eget csinált az elmúlt héten, mert kurvára nem láttam semmiféle rendszert és elképzelést a játékunkban...eaglesmcnabb
...,hogy Kellyék mi a f@szt csinálnak az jó kérdés mert hétről-hétre szinte ugyanazzal állunk ki és a legbosszantóbb az, hogy nem is hajlandóak változtatni ezen meccs közben. Nincs reagálás az ellenfelek védelmére. Elhiszem, hogy fárasztó az az uptempo amit a skins ellen mutattunk két negyedig, de az hihetetlen viszont, hogy ha kellene akkor nem tudjuk előszedni megint akár 1 negyedre vagy 1-1 drivera.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Így van én is ezt a teljes leépülést nem értwem, pont annak örültem, hogy ha ki is kapunk szépen kapunk ki mert legalább a támadások szép akciók menni fognak majdnem bárki is az irányító erre ez... nem is értem mintha egy hét alatt elfelejtenénk biciklizni (jó persze még nem ilyen automata a dolog de akkor is) s olyan dolgok se mentek ami nem az ellenfélen múlik. Bízzunk benne a Giants ellen összedszedik magukat de akkor meg az azért nem lesz mérvadó mert hogy a Giants idén gyenge....Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊Greengomondjuk annál az INT gyanús esetnél, ha normálisan jön a passz az sima TD...
Arról van valami infó, hogy mit nyilatkoztak Chipék illetve Foles-l mi a helyzet mennyire súlyos?
több mint 12 éve
Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊Greengomondjuk annál az INT gyanús esetnél, ha normálisan jön a passz az sima TD...
A Foles, Ol, satöbbi dolgot tisztáztuk, és túl van tárgyalva... Engem az érdekelne, hogy Chip és a stáb, mi az ótvaros kurva eget csinált az elmúlt héten, mert kurvára nem láttam semmiféle rendszert és elképzelést a játékunkban...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Pedig tényleg.nagybetűkért bocs, bennmaradt a gombShawn84Aha, bentmaradt 😉 Gyerünk, add ki magadból. Apu meghallgat. 😀ano92
több mint 12 éve
nagybetűkért bocs, bennmaradt a gombShawn84Aha, bentmaradt 😉 Gyerünk, add ki magadból. Apu meghallgat. 😀
több mint 12 éve
😀 Majd elválik 😉 9 meccs óta nem nyertünk itthon , de ha Dallasban elverünk benneteket akkor elfogadom a bocsánatkérésedet 😀Denial of factmi a gond vele ?😊 Nem tudom hogy halottam e már valahol vagy olvastam e.Petikievak01Én bizakodó vagyok Vickel szerintem legyőzzük őket , pláne ha lesz away field advantageünk ellenük.Petikievak01Ezt akkor találtad ki amikor írtad, ugye? %/
Amúgy tudom, hogy a ti nagyiaitok ilyet nem tennének, de Philadelphiában álltólag még az öregasszonyok (nénik) is befakkoltak a Cowboys játékosainak. Classy grannies. 😀gyeek
In this form of denial, someone avoids a fact by lying. This lying can take the form of an outright falsehood (commission), leaving out certain details to tailor a story (omission), or by falsely agreeing to something (assent, also referred to as "yessing" behavior). Someone who is in denial of fact is typically using lies to avoid facts they think may be painful to themselves or others.
Esetedben az önhazugság az "away field advantage". Én inkább fohászkodnék Miki Egérhez, ő valósabb. :pgyeek
több mint 12 éve
Denial of factmi a gond vele ?😊 Nem tudom hogy halottam e már valahol vagy olvastam e.Petikievak01Én bizakodó vagyok Vickel szerintem legyőzzük őket , pláne ha lesz away field advantageünk ellenük.Petikievak01Ezt akkor találtad ki amikor írtad, ugye? %/
Amúgy tudom, hogy a ti nagyiaitok ilyet nem tennének, de Philadelphiában álltólag még az öregasszonyok (nénik) is befakkoltak a Cowboys játékosainak. Classy grannies. 😀gyeek
In this form of denial, someone avoids a fact by lying. This lying can take the form of an outright falsehood (commission), leaving out certain details to tailor a story (omission), or by falsely agreeing to something (assent, also referred to as "yessing" behavior). Someone who is in denial of fact is typically using lies to avoid facts they think may be painful to themselves or others.
Esetedben az önhazugság az "away field advantage". Én inkább fohászkodnék Miki Egérhez, ő valósabb. :p
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
mi a gond vele ?😊 Nem tudom hogy halottam e már valahol vagy olvastam e.Én bizakodó vagyok Vickel szerintem legyőzzük őket , pláne ha lesz away field advantageünk ellenük.Petikievak01Ezt akkor találtad ki amikor írtad, ugye? %/
több mint 12 éve
Én bizakodó vagyok Vickel szerintem legyőzzük őket , pláne ha lesz away field advantageünk ellenük.Petikievak01Ezt akkor találtad ki amikor írtad, ugye? %/
Amúgy tudom, hogy a ti nagyiaitok ilyet nem tennének, de Philadelphiában álltólag még az öregasszonyok (nénik) is befakkoltak a Cowboys játékosainak. Classy grannies. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
szerintemnegatívok: majdnem a teljes offense , illetve kendricks.
pozitívum: Defense , abból is a passrush leginkább. Volt nyomás .
Én bizakodó vagyok Vickel szerintem legyőzzük őket , pláne ha lesz away field advantageünk ellenük.
Folest ti úgyis jól "kielemzitek" 😀
több mint 12 éve
MOST KOMOLYAN. HA TE JÓL JÁTSZOL EGYSZER AKKOR BIZONYÍTOD HOGY MIRE VAGY KÉPES. AZ HOGY UTÁNA SZÁZSZOR SOKKAL ROSSZABBAN JÁTSZOL AZ EGY MÁS DOLOG. FOLES MÁR MUTATTA MIRE LENNE KÉPES. HOGY KI TUDJA MAGÁBÓL HOZNI VAGY NEM AZ EGY TÖKÉLETESEN MÁS JELLEGŰ PROBLÉMA. VICKNEK TAVALY SOKKAL ROSSZABB FALA VOLT, DE FOLESNAK IS ÁM, ÉS UGYANAZT A SZINTET HOZTA. ELISMEREM, HOGY VICK JOBB JÁTÉKOS, DE VAKOK KÖZÖTT FÉLSZEMŰ A KIRÁLY. A TÉNY TOVÁBBRA IS TÉNY MARAD. EZ AZ OFFENSE VICKRE LETT FELÉPÍTVE, ÉS FOLES NEM TUDJA KELLŐKÉPPEN ELIRÁNYÍTANI MERT NEM EBBE VALÓ. SOK IRÁNYÍTÓT TEMETTEK, AZTÁN MÁSIK CSAPATHOZ KERÜLVE KIVIRÁGZOTT.Vick-nek ezerszer rosszabb fala volt tavaly, ezt akármennyire utálod azért objektíven kéne szemlélni. Foles-ra akkor értek oda amikor 4-5 mp-ig tartotta a labdát, nézett de nem tudni hova, miközben üres célpont volt azért többször is.Érdekes, hogy eddig Foles-t sokan kezdőbe kívánták, mert Vick öreg és sérülékeny. Most megmutatta csórikám, hogy mennyi van benne. Egy Tampát elverni nem volt nagy cucc, még is mindenki pozitívan nyilatkozott a teljesítményéről. A defense-ünk pedig nem volt átlagos, szar volt az is. Egy szerencse, hogy a dallasi offense is az volt.LnBEzt azért vitatnám mert már többször is bizonyított hogy ennél sokkal többre képes. Viszont szar meccse bárkinek lehet, ezt ne feledjétek. ő is ember. Vicknek is volt gyalázatos meccse. Ilyen a sport. Tény, hogy Foles valami irdatlan szarul játszott, de a támadó falról ne feledkezzünk meg. Volt egy statisztika, amiben leírták, hogy kb a játékok felénél a nyakára tudtak érni. Úgy azért nem is egyszerű boldogulni. Nem védem Folest, de a körülményeket emlegettétek Vick rossz játékakor is, akkor most is tessék figyelembe venni. Folesnál én azt mondom, hogy nem az mutatkozott meg mennyit is tud, hanem, hogy mennyire rendszeridegen. Ezzel együtt Barkley is. Majd Reid bácsi odacseréli Smith backupjának Kansasbe 😀Shawn84
Vagy azt megmagyarázni amikor kimozgott oldalra, 3.negyed végén Avant előtte 6-7 yardra álló pozícióban és mellédobta...Azt én odadobtam volna..
Olyanokat csinált ami hajmeresztő és a "már bizonyított" című történet megint, mit is csinált???Tampa ellen idén+ tavaly jól tolta, de sajnos a bajnokságban nem csak a tampa ellen játszunk.Ezen 2 meccsen kívül mikor bizonyított akkorát???korodiati
nagybetűkért bocs, bennmaradt a gomb
több mint 12 éve
Vick-nek ezerszer rosszabb fala volt tavaly, ezt akármennyire utálod azért objektíven kéne szemlélni. Foles-ra akkor értek oda amikor 4-5 mp-ig tartotta a labdát, nézett de nem tudni hova, miközben üres célpont volt azért többször is.Érdekes, hogy eddig Foles-t sokan kezdőbe kívánták, mert Vick öreg és sérülékeny. Most megmutatta csórikám, hogy mennyi van benne. Egy Tampát elverni nem volt nagy cucc, még is mindenki pozitívan nyilatkozott a teljesítményéről. A defense-ünk pedig nem volt átlagos, szar volt az is. Egy szerencse, hogy a dallasi offense is az volt.LnBEzt azért vitatnám mert már többször is bizonyított hogy ennél sokkal többre képes. Viszont szar meccse bárkinek lehet, ezt ne feledjétek. ő is ember. Vicknek is volt gyalázatos meccse. Ilyen a sport. Tény, hogy Foles valami irdatlan szarul játszott, de a támadó falról ne feledkezzünk meg. Volt egy statisztika, amiben leírták, hogy kb a játékok felénél a nyakára tudtak érni. Úgy azért nem is egyszerű boldogulni. Nem védem Folest, de a körülményeket emlegettétek Vick rossz játékakor is, akkor most is tessék figyelembe venni. Folesnál én azt mondom, hogy nem az mutatkozott meg mennyit is tud, hanem, hogy mennyire rendszeridegen. Ezzel együtt Barkley is. Majd Reid bácsi odacseréli Smith backupjának Kansasbe 😀Shawn84
Vagy azt megmagyarázni amikor kimozgott oldalra, 3.negyed végén Avant előtte 6-7 yardra álló pozícióban és mellédobta...Azt én odadobtam volna..
Olyanokat csinált ami hajmeresztő és a "már bizonyított" című történet megint, mit is csinált???Tampa ellen idén+ tavaly jól tolta, de sajnos a bajnokságban nem csak a tampa ellen játszunk.Ezen 2 meccsen kívül mikor bizonyított akkorát???