Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
egyre többen hozzák le, hogy Vick kénytelen kihagyni a Bucs elleni meccset, Foles kezd.kristof
Sőt olyat is lehet olvasni, hogy 1-2 meccses kihagyás lesz.
Ezt a meccset még vissza kell nézzem..mert a sok szesz tompította az emlékeket. 😀

Na nagy nehezen , de megtaláltam a cikket :  www.bleedinggreennation.com/2013/10/5/4805228/chip-kelly-and-season-long-strategy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyre többen hozzák le, hogy Vick kénytelen kihagyni a Bucs elleni meccset, Foles kezd.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!dande
Csak az NFL.com-on, ezt nem tudják, így a Dallas vezeti (2013.10.07. 04 05)tûzoltó
Szóltam Nekik, így javították! 😀😀😀
Szóval, idén először PO-s csapatunk van...😀😀😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Király volt a Malátázás srácok !Ti méltón
ünnepeltétek a sikert mi asszem méltón viseltük a vereséget!Azért csak így az igazi meccset nézni ha teheti az ember és nem követőben!
Egészen más hangulat alakult ki így!!!

Üdv!!!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Majd ha jön egy új QB, visszaszállok a bandwagonra, Foles átmeneti megoldásnak persze nem rossz, de vele NFL reformot nem kell várni még Chiptől sem. Remélem nyertek azért még pár meccset (de ne túl sokat, mert ezt az Eagles-t azért ugyanúgy nem jó nézni, mint a többi csapatot :p ), hogy a "semmire nem fog menni a profik között" kritika kissé visszaszoruljon, és ha a védelem is kissé összeszedi magát, akkor lehet komolyabb és más dolgokkal foglalkozni.

Kelly amúgy nagy tanár és kiválóan tud alkalmazkodni minden szituációhoz, ez ugye nyilvánvaló lehet azoknak is, akik csak a Philly idei szereplését követik (vagy akár elolvasták a New Hampshire-os időkről szóló cikket), ezt jelezte Shurmur kinevezése és Barkley draftolása is, szóval úgy néz ki azon "félelmeim" igazolódnak be, hogy a járt utat a járatlanért nem adja fel, nyilván így is sikeres lehet, csak engem elvesztett, remélem túl fogja élni xDjjncaa
Még várj szerintem. Fog mutatni jó néhány extra dolgot. De szerintem ő tényleg úgy van vele, hogy megpróbálja idén megtalálni a megfelelő összetételt a playekben is. Viszont tényleg tegnap arról is sokat dumáltunk a srácokkal, hogy eddig kb egy félidő volt ami igazán Chip Kellys volt a Redskins elleni első. Azóta valami történt. de tutibiztos, hogy lesz még ilyen idén is.
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 497 — no es importante
Majd ha jön egy új QB, visszaszállok a bandwagonra, Foles átmeneti megoldásnak persze nem rossz, de vele NFL reformot nem kell várni még Chiptől sem. Remélem nyertek azért még pár meccset (de ne túl sokat, mert ezt az Eagles-t azért ugyanúgy nem jó nézni, mint a többi csapatot :p ), hogy a "semmire nem fog menni a profik között" kritika kissé visszaszoruljon, és ha a védelem is kissé összeszedi magát, akkor lehet komolyabb és más dolgokkal foglalkozni.

Kelly amúgy nagy tanár és kiválóan tud alkalmazkodni minden szituációhoz, ez ugye nyilvánvaló lehet azoknak is, akik csak a Philly idei szereplését követik (vagy akár elolvasták a New Hampshire-os időkről szóló cikket), ezt jelezte Shurmur kinevezése és Barkley draftolása is, szóval úgy néz ki azon "félelmeim" igazolódnak be, hogy a járt utat a járatlanért nem adja fel, nyilván így is sikeres lehet, csak engem elvesztett, remélem túl fogja élni xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Na pár gondolat, amit nagyjából meg is beszéltünk tegnap:

- Lassan kinőhetnénk már azt a gyerekbetegséget, hogy ha a D aprít, akkor az O képtelen pontot tenni a táblára, és fordítva. Mostmár meccsszinten is előjön a hullámzás...

- Addig oké, hogy fos a secondary, ezt tudjuk, nincs meg az emberanyag, de hogy még egy ilyen hulladék Giants fallal szemben is képtelenek voltunk nyomást gyakorolni Elira az kifejezetten zavaró. Persze az átállás befolyásolja, meg a playhívás is. De ennél mindenképp jobbra számítottam előzetesen.

- Ha megy a futás, miért állunk le vele teljesen, főleg ha még vezetünk is? Csak azért, mert Foles jön be, még futhatunk.

- Curry hogy lehetett inaktív első két meccsen, és miért nem rotáltuk be többször is? Beállt, és szétpusztított. Még négykézláb is kapart a QB felé, sackbe is kergette. Egyedül többet csinált pár snap alatt, mint a többiek összeadva a falban.

- DeSean császármorzsa.

- Avant elfelejtett elkapni, nagyon formán kívül tolja, reméljük javul még, szükség lenne rá.

- Olyan, mintha nem is Chip Kelly lenne a HC nálunk, semmi trükkös, bevállalós, rá jellemző dolgot nem láttam. Lehet nem figyeltem rendesen, de a két TE két WR a szélen felállás nem is volt most. Arra jutottunk tegnap, hogy vagy be van kicsit fosva még az NFL-től, vagy egész szezonos plan van, amiben próbálgat mindenféle game menedzselést.

- A D-ből Boykin - Kendricks - Cox - Curry akiben a jövőt látom jelenleg, szóval lesz meló feltölteni a keretet, csak OLB, S, CB, NT hiányunk van jelenleg 😀 Arról nem is beszélve, hogy szinte 3 emberes a támadóegység is...

- Cary Williams totál fogalmatlan coverben. De legalább az elmúlt évek Asojával ellentétben tud szerelni. Ami úgy nagyjából az egész csapatnak megy hálistennek. Másik oldalon Fletcher viszont nekem most tetszett.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
visszaolvastam az eredménykövetőt, hát úgy látom ano hogy kicsit túlzásba is vitted a Herremans hype-ot 😀
eaglesmcnabb
Túlzásba? Szerintem a Herremans hypom nem ütötte meg az őt megérdemlő szintet 😀dd

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Attól tartok a Dallas is illetve félő mi nem leszünk nekik azok 😛 de előtte még verjük a Tampát.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Állat volt a közös meccsnézés, aki nem volt, jöjjön legközelebb!

A meccs összességében nem győzött meg arról, hogy mi képesek lehetünk megnyerni a csoportot, főleg látva a Dallas tegnapi produkcióját, de nyugtat, hogy tudnak ők ám leolvadni is ugyanilyen szépen. Most jön 5 olyan meccs, amiből akár 4 is hozató, de egy 5-5-re én picikét számítok is.

DeSean egészen elképesztő szezon felé tendál amúgy ha figyelitek. Jelenleg bőségesen 1500 yard környékének tűnik egy 10 TD-vel. Ami azért brutális lenne. Bár a többiek valószínűleg összesen fognak ennyit produkálni sajna...

Greengo majd az ígért cikket várjuk! 😊Eazzy
Egy 0-4-es ellenfél miatt nem fogok felvonatozni Szegedről Pestre.
Kötelező győzelem volt! Majd esetleg a Oakland ellen...Na ők már méltó ellenfelek lesznek!! 😊 😊
több mint 12 éve
visszaolvastam az eredménykövetőt, hát úgy látom ano hogy kicsit túlzásba is vitted a Herremans hype-ot 😀

a végén a giants-esek gyűrűvel való arcoskodását nem tudom mire vélni, a Malátában jelenlevők teljesen kulturáltan szurkoltak 😊eaglesmcnabb
Én is most olvasom, hát kicsit talán elvetették a sulykot a srácok. Viszont legalább 3 új eagles logós ember írt be kommenteket 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska

a végén a giants-esek gyűrűvel való arcoskodását nem tudom mire vélni, a Malátában jelenlevők teljesen kulturáltan szurkoltak 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
10 dolog a Giants elleni találkozóról
 philly.blog.hu/2013/10/07/10_dolog_a_giants_elleni_talalkozorol
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Állat volt a közös meccsnézés, aki nem volt, jöjjön legközelebb!

A meccs összességében nem győzött meg arról, hogy mi képesek lehetünk megnyerni a csoportot, főleg látva a Dallas tegnapi produkcióját, de nyugtat, hogy tudnak ők ám leolvadni is ugyanilyen szépen. Most jön 5 olyan meccs, amiből akár 4 is hozató, de egy 5-5-re én picikét számítok is.

DeSean egészen elképesztő szezon felé tendál amúgy ha figyelitek. Jelenleg bőségesen 1500 yard környékének tűnik egy 10 TD-vel. Ami azért brutális lenne. Bár a többiek valószínűleg összesen fognak ennyit produkálni sajna...

Greengo majd az ígért cikket várjuk! 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Tampa védelem (szó szerint 😀) nagy teszt lesz Folesnak vagy Vicknek bármelyikük játszik. Az volt a jó ebben a meccsben, hogy az O is meg a D is amikor kellett odatette magát ebből jött a győzelem néhány szerencsés fordulat mellett ami most már kijárt nekünk is.
Ezt így együtt kéne tovább folytatni és akkor nem lesz gond.
több mint 12 éve
nem rossz érzés csalódott giants fanok arcát látni a lefújás utAn :-PShawn84
RESPECT! Jó volt együtt nézni a meccset. Köszi a részvételt! Hatalmas Arcok vagytok! Élmény volt! 😉Greengo
Máskor is 😀
több mint 12 éve
Howard Eskin szerint Vick ki fog hagyni 1 vagy talán két hetet.
Egy meccset nem bánnék, mert kíváncsi vagyok, hogy Foles-al mire megy a csapat.
Még akkor is, ha lehet foles fals képet fogunk kapni, mert ismét egy 0-4-es csapat ellen fogunk játszani.
Azonban az Eskin infók közel sem biztosak, szal majd kiderül, hogy tud-e edzeni Mike.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!dande
Csak az NFL.com-on, ezt nem tudják, így a Dallas vezeti (2013.10.07. 04 05)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
RESPECT! Jó volt együtt nézni a meccset. Köszi a részvételt! Hatalmas Arcok vagytok! Élmény volt! 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
most értem haza 😀 1 óra vonat+1 óra gyaloglás után megérkeztem, és pont most kap ki egy FG-al a Dallas 😀 duplán megérte a túra 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem rossz érzés csalódott giants fanok arcát látni a lefújás utAn :-P
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jó volt ez, de azért figyelembe kell venni, hogy ez a Giants a liga egyik leggyengébb csapata jelenleg. A következő 4 meccs nem lesz nagyon húzós csapatok ellen, mindenképp van esélyünk ezeken a meccseken, izgalmas lesz... 😊Newman
Renoválom álláspontomat, látva a Cowboys mai meccsét, erős upset lenne a győzelmünk. 😀
Mondjuk abban lehet bízni, hogy egy csoportmeccs mindig más. 😊

több mint 12 éve
- DeSean egyedül 7 elkapás, 132 yard, 1 TD
Többi elkapónk (TE és WR): 8 elkapás, 118 yard, 1 TD

- Henery 5/5 (leghosszabb 41 yardos volt)
Donnie Jones és jókat puntolt és összességében a teljes ST jól muzsikált.

- A CB-k közül Fletcher és Boykin nagyot játszottak, annak ellenére, hogy mindkettőjüknek volt 1-1 nagyobb hibájuk.
több mint 12 éve
A támadók megint rekordot döntöttek:
"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."Bébé
Most végre nyertünk is vele 😀dande
ez mellékes 😀

Mituán Foles beállt Shady 8x futott a labdával és mindössze -2 yardig jutott. (Gondolom a nagy részük shotgunból volt.)