Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥ano92Valaki írja be helyettem is hogy Herremans mekkora király!
De Matthews-t se felejtsd el, bár szerintem nem fogod 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Akkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥
több mint 12 éve
Dallas Reynolds az elmúlt napokban átadott minden infót rólunk, szal tegnap el is küldte a Giants. 😀BébéSok infója nem lehetett azért, a lényegnél már nem volt a csapatnál.
több mint 12 éve
Mint nálunk Philips 😊 csak ő hamarabb beszélt
több mint 12 éve
Dallas Reynolds az elmúlt napokban átadott minden infót rólunk, szal tegnap el is küldte a Giants. 😀
több mint 12 éve
Beharangozó: philly.blog.hu/2013/10/05/beharangozo_2013_wk_05_eagles_giantsGiants blogra írt Eagles bemutató: philly.blog.hu/2013/10/05/vendegsegben_740
több mint 12 éve
én ígérem, higgadtan és visszafogottan fogom értékelni a fölényes győzelmünket 😀 Sportszerűen fogok ünnepelni.eaglesmcnabb
Második felvonásra meg Cards-Pancsers vagy Denver -Dallas. Szerintem utóbbi lesz. Közösen örülhetünk a Denver győzelmének 😛akkor legyen Maláta!valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabbMivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊Greengo
Üdv!yooker
több mint 12 éve
én ígérem, higgadtan és visszafogottan fogom értékelni a fölényes győzelmünket 😀 Sportszerűen fogok ünnepelni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jajj de tartok az ilyen meccsektől..... nem elég, hogy tudunk mi eleget balfékesedni magunktól is, jön egy eddigi eredményeinél talán erősebb ellenfél akinek mi pont jó partner tudunk lenni ahhoz, hogy feltámadjon, pedig most nekünk lenne esélyünk. Bízom benne a srácok rám cáfolnak!Itt maximum én arra számítok, hogy kifogy a szeszkészlet 😛 Mert mi ugye jóban vagyunk mindenkivel 😊
A közös meccsnézéshez jó szurkolást kívánok remélem a helynek megfelelő biztosítása van nem várt eseményekre 😉dande
több mint 12 éve
Tippjáték az ötödik hétre: philly.blog.hu/2013/10/05/tippjatek_week_604

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jajj de tartok az ilyen meccsektől..... nem elég, hogy tudunk mi eleget balfékesedni magunktól is, jön egy eddigi eredményeinél talán erősebb ellenfél akinek mi pont jó partner tudunk lenni ahhoz, hogy feltámadjon, pedig most nekünk lenne esélyünk. Bízom benne a srácok rám cáfolnak!A közös meccsnézéshez jó szurkolást kívánok remélem a helynek megfelelő biztosítása van nem várt eseményekre 😉
több mint 12 éve
Injury Report:Eagles:
Chung egész héten limitáltan edzett játéka kérdéses.
Többiek játszani fognak.
Giants:
out: Aaron Ross, David Baas, Snee, Adrien Robinson, Hosley, Linval Joseph
doubtful: Corey Webster (minden bizonnyal Ő se fog játszani)
kérdéses: Cullen Jenkins
A Giantsnek így három egészséges CB-je maradt: Amukamara, Terrell Thomas és McBride.
Így, hogy Linval Joseph meg talán Jenkins se fog játszani a faluk közepéből is hiányozni fog pár ember.
Nagyon be kéne húzni ezt a meccset.
több mint 12 éve
akkor legyen Maláta!valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabbMivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊Greengo
Üdv!
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött: Giants
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Remélem vasárnap ebből sokat látok 😀Ilyet meg egyáltalán nem:
assets.sbnation.com/assets/1469665/sadeli_medium.gif
i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gifBébé
😀
Ezen az Elioson szakadtam:
cippinonsports.com/wp-content/uploads/2012/05/eli_snl.gif (ez mi lehet?)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Remélem vasárnap ebből sokat látok 😀 i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gif
több mint 12 éve
Chips és mogyi. 😀 Ez a hely inkább egy kocsma . Ment egy PM.megpróbálom rávenni őket a malátára.valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabbMivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Remélem vannak kaják is egyébként!eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
megpróbálom rávenni őket a malátára.valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabbMivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Remélem vannak kaják is egyébként!
több mint 12 éve
valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabbMivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Meg kell tudakolni hol drágább a berendezés 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?