Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
Akkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥ano92
Valaki írja be helyettem is hogy Herremans mekkora király!
De Matthews-t se felejtsd el, bár szerintem nem fogod 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
😀 biztos hogy nem.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
nem hinném

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Akkor ma, egyedül eredménykövetőzök? 😥

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 12 éve
Dallas Reynolds az elmúlt napokban átadott minden infót rólunk, szal tegnap el is küldte a Giants. 😀Bébé
Sok infója nem lehetett azért, a lényegnél már nem volt a csapatnál.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Hát jah ezzel vhogy így vagyunk 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Mint nálunk Philips 😊 csak ő hamarabb beszélt

több mint 12 éve
Dallas Reynolds az elmúlt napokban átadott minden infót rólunk, szal tegnap el is küldte a Giants. 😀
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Beharangozó:  philly.blog.hu/2013/10/05/beharangozo_2013_wk_05_eagles_giants
Giants blogra írt Eagles bemutató:  philly.blog.hu/2013/10/05/vendegsegben_740
több mint 12 éve
én ígérem, higgadtan és visszafogottan fogom értékelni a fölényes győzelmünket 😀 Sportszerűen fogok ünnepelni.eaglesmcnabb
valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabb
Mivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊Greengo
akkor legyen Maláta!

Üdv!yooker
Második felvonásra meg Cards-Pancsers vagy Denver -Dallas. Szerintem utóbbi lesz. Közösen örülhetünk a Denver győzelmének 😛
több mint 12 éve
én ígérem, higgadtan és visszafogottan fogom értékelni a fölényes győzelmünket 😀 Sportszerűen fogok ünnepelni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jajj de tartok az ilyen meccsektől..... nem elég, hogy tudunk mi eleget balfékesedni magunktól is, jön egy eddigi eredményeinél talán erősebb ellenfél akinek mi pont jó partner tudunk lenni ahhoz, hogy feltámadjon, pedig most nekünk lenne esélyünk. Bízom benne a srácok rám cáfolnak!

A közös meccsnézéshez jó szurkolást kívánok remélem a helynek megfelelő biztosítása van nem várt eseményekre 😉dande
Itt maximum én arra számítok, hogy kifogy a szeszkészlet 😛 Mert mi ugye jóban vagyunk mindenkivel 😊
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Tippjáték az ötödik hétre:  philly.blog.hu/2013/10/05/tippjatek_week_604

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 462 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jajj de tartok az ilyen meccsektől..... nem elég, hogy tudunk mi eleget balfékesedni magunktól is, jön egy eddigi eredményeinél talán erősebb ellenfél akinek mi pont jó partner tudunk lenni ahhoz, hogy feltámadjon, pedig most nekünk lenne esélyünk. Bízom benne a srácok rám cáfolnak!

A közös meccsnézéshez jó szurkolást kívánok remélem a helynek megfelelő biztosítása van nem várt eseményekre 😉
több mint 12 éve
Injury Report:

Eagles:
Chung egész héten limitáltan edzett játéka kérdéses.
Többiek játszani fognak.

Giants:
out: Aaron Ross, David Baas, Snee, Adrien Robinson, Hosley, Linval Joseph
doubtful: Corey Webster (minden bizonnyal Ő se fog játszani)
kérdéses: Cullen Jenkins
A Giantsnek így három egészséges CB-je maradt: Amukamara, Terrell Thomas és McBride.
Így, hogy Linval Joseph meg talán Jenkins se fog játszani a faluk közepéből is hiányozni fog pár ember.

Nagyon be kéne húzni ezt a meccset.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?eaglesmcnabb
Mivel első alkalom a Malátában és már régebben megbeszéltem az ottaniakkal így én tuti Malátázok. (elvileg lesznek cowgirls szurkolók is )
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊Greengo
akkor legyen Maláta!

Üdv!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ellenséges vonalak mögött: Giants

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Remélem vasárnap ebből sokat látok 😀
 assets.sbnation.com/assets/1469665/sadeli_medium.gif
 i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gifBébé
Ilyet meg egyáltalán nem:
😀
Ezen az Elioson szakadtam:
 cippinonsports.com/wp-content/uploads/2012/05/eli_snl.gif (ez mi lehet?)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Remélem vasárnap ebből sokat látok 😀

i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gif
több mint 12 éve
megpróbálom rávenni őket a malátára.
Remélem vannak kaják is egyébként!eaglesmcnabb
Chips és mogyi. 😀 Ez a hely inkább egy kocsma . Ment egy PM.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
megpróbálom rávenni őket a malátára.
Remélem vannak kaják is egyébként!

több mint 12 éve
Örülnék, hogy ha mind2 tábor közösen tudná nézni a meccset . A Maláta inkább kocsma feeling, ahogy nézem a másik hely meg tipikus sportbár. Remélem azért sokan jönnek innen. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Meg kell tudakolni hol drágább a berendezés 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
valamelyik brigádnak engedni kéne és feladni a tervezett helyszínt hogy egy helyen nézze a 2 tábor a meccset. Mit szóltok?