Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mi a Maláta Bisztróba szerveztünk meccsnézést!
 www.facebook.com/events/456937067753170/
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Tisztelt Eagles fanok!

vasárnap este néhányan lenézünk erre a helyre megtekinteni a csoportrangadót www.endzonebbqpub.hu/
még nem voltunk itt , de kifejezetten egy e célra létesült sport bárról van szó!
amennyiben van kedvetek közösen nézni a meccset akkor gyertek le
Ti is a még jobb hangulat kedvéért! 😊

érdeklődés esetén írjatok légyszi ide, vagy Giants topicba , vagy PM-et nekem !

Üdv!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Ha a Denver megveri a Dallast, mi pedig legyőzzük a Giants-et akkor vezetni fogjuk a csoportot 5 meccs után. 😀
Chip válasza erre:
"“I talked to our team about that on Tuesday because I had people tell me… I think it’s if Dallas loses and we win, we are in first place, and I was fired up,” Chip Kelly said sarcastically. “I called the league office and I wanted to find out when we get the trophy and when the trophy presentation would be." 😀
több mint 12 éve
Az Eagles D# halad a katasztrofális teljesítmény felé:
 philly.blog.hu/2013/10/03/az_eagles_defense_szamokban

Kik voltak szeptember hónap legjobbjai?
 philly.blog.hu/2013/10/04/a_honap_jatekosa_szeptember

Vick saját bevallása szerint nem tartja sokáig magánál a labdát:
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Michael-Vick-Im-not-holding-the-ball-too-long.html
Amúgy playenként átlagosan 3,4 másodpercig van nála a labda és ez a legtöbb a ligában.
Azért itt jól megmondta a dolgokat Vick 😀
“Listen, whoever’s saying I’m holding the ball too long, they don’t know anything about football,” Vick said later. “They need to go watch the film. I’m gonna post some film up for y’all and I’m gonna have a clicker right here. And we’re gonna go through every play so I can break it down, verbatim, play for play for you.”

Shady halad a 312 carry felé és ennek nem örül az RB edzőnk, Duce Staley:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20131004_Carrying_Eagles__McCoy_through_the_season.html
"But when you look at McCoy, he's not built for 312 carries. Now, if you go in there [to the locker room] and ask him about that, he'll tell you he's Superman. But he understands. He's one of the smartest players I've ever been around."
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Ki mit vár a vasárnapi meccstől?
Érdekes lesz remélem nyerünk bár ezek mindig 50-50%os meccsek az elmúlt években.

több mint 12 éve
Sok pihent agyú van amerikában, akik úgy gondolják, hogy Chip Kelly is jelölt a USC edzői posztjára. Naná, majd hülye lenne lelépni 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Eagles Liga 2-ben Bazsi tulajdonában lévő Roshambo csapat kiadó , aki szeretné jelentkezzen nálam ...

Szerk.: Ha senkit nem érdekel majd akkor megkérném hogy a facebook oldalra valamelyik szerkesztő rakja ki , előre is köszönöm.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Hogyan kaptunk 230 pontot egy meccsen... Breaking madden 😀
 www.sbnation.com/2013/10/2/4784946/breaking-madden-in-which-the-eagles-defense-gets-drunk-and-gives-up

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
Cox hokizik...
 pbs.twimg.com/media/BVluHmoCEAA3ncS.jpg
Bébé
nem csak ő 😀

bár a secondary is hokizik általában, csak ők football-mérkőzés keretein belül 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
Tervezi valaki innen, hogy vasárnap eljön a Malátába meccset nézni?Shawn84
tervezem, csak nem tudom biztosra.
Szombaton is be van iktatva egy pesti-túra, nem tudom bele fog-e férni, ráadásul a hazaút is necces.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Injury report:
Chung és Boykin limitáltan edzett, többiek fullon tolták.

Cox hokizik...

Eagles were 123-74-1 from 2000 until Joe Webb. They're 13-26 since Joe Webb.
Az a meccs....ha ott nyerünk meg lett volna bye week 2010-ben. Pff.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:

2. helyen állunk total offensben a ligában. Csak a Denver előz meg minket. Ez azért bíztató.

De akkor még is miért van az hogy, ennyire gyengének tűnünk?
Egyszerű: 32. helyen állunk jelenleg total defensben. De magyarra lefordítva a liga legszarabb védelme tevékenykedik nálunk. Ennyire szar helyzet még Castilloval sem volt, úgyhogy: I WANT CASTILLO BACK TO DC ROLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként.

Ha 28 pontot engednénk meccsenként, 2-2 vel állhatnánk pl. 😀

Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...ano92
A Cold Hard Football Facts statjainak, elemzéseinek köszönhetően már könnyen hozzáférhető és remélhetőleg egyre szélesebb körben el is fog terjedni, hogy a meccsek végkimeneteléhez nem sok köze van a total yardokat, tehát az arra történő folyamatos hivatkozás a kinti következtetések során is teljesen felesleges, semmitmondó - viszont közérthető és nem kell rajta semmi magyarázni, csak a "győzelmekkel" nincs olyan szoros kapcsolatban, mint azt az ember hiszi. Az olyan statok közül, melyek az nfl.com oldalán is pár kattintással elérhetőek még mindig a passer rating a legpontosabb mutató, ami előrejelzi egy meccs kimenetelét és mutatja egy csapat erejét/hatékonyságát. Négy heti adat még nem feltétlenül jósolja meg előre a teljes idényt, de az elmúlt meccseket más színben tüntetheti fel. Passer rating differential alapján most 22. helyen álltok (támadók 9. helyezettek; védők 27. helyen állnak).

A 2012-es előadás diasorozata, és további magyarázat:  www.coldhardfootballfacts.com/content/40-and-fabulous-praise-passer-rating/14959/DoM
Nem is hinném,hogy Kellyt érdekli is valami statisztika az csak a népnek kell.
Persze biztos van a stábban pár ember akiknek elemezni kell ezeket ami egy szép feladat lehet.
Szerintem mindenki látja,hogy egy ilyen védelemmel és új edzőkkel plusz 3-4re átállással nem lehetett mást várni.
Még az O is fejlődni fog ez az ami igazán izgalmas és az,hogy erre mit fognak reagálni a csapatok.

Most kb ugy vannak vele,hogy mindegy mennyit termelünk a védelmünk igazán nem mérvadó egy normálisabb QB nak sem gond TD driveot végigvinni.

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én az OLB-t látom neednek és vannak rá megfelelő prospecteim (tudom korai ezeket nézegetni, de én valahogy érzem, hogy már nézni kell és akkor miért ne) pl.: Anthony Barr, Trent Murphy, vagy Kyle Van Noy 😊
több mint 12 éve
 philly.blog.hu/2013/10/02/az_eagles_offense_szamokban
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Igazából 2 jó safety kéne , wolff-ban van potenciál , szerintem ő nagy lehet vagy ha nem is akkor egy biztos kezdő. Cb-k szerintem nem rosszak , vagyis én 1000x rosszabbra számítottam . Falba hatalmas potenciál van. Ilb-k jók , Demecon egyáltalán nem látszik meg hogy szenvedne a 3-4-el . Szóval a Safety posztba kéne 1 igazán jó playmaker és egyből lehetne egy közepes defensünk amivel sima playoff lenne. Javítsatok ki ha rosszul látom .Petikievak01
Bradley Fletchertől sem vagyok elájulva. Ha felé dobnak szinte biztos a 1st down (túlzok, de...).... illetve sok elütött labdája nem lesz. Wolff tényleg beválhat idővel. Allent kicsit jobban szabadjára kéne engedni, anno ballhawkként érkezett de Juanék hazavágták. 😀 Fletcher helyére még el tudnék képzelni egy jó kezű CB-t még és akkor elfogadható lenne a sec.
+ Offseasonban meg jöjjön még egy bitang OLB és akkor jók leszünk. 😊Greengo
Az Olb a legnagyobb need, hogy nyomást tudjunk generálni. Ha menne a pressure akkor az egyébként átlagos Cb-ink se tűnnének ilyen szarnak.
A safety más tészta,Allen nálam már leírta magát, mindig lekésik a passzokról,túl lassan reagál,emellett sok mistackle, Wolff szerintem már most jobb nála abban, hogy biztosan szerel. S poszton nyilván el kélne az erősítés, mondjuk Byrd szerintem megérne nagyobb pénzt is, jelentősen javulna a védelmünk és hosszútávon megoldást jelentene.
több mint 12 éve
Nekem Fletcherrel nincsen bajom. Nem kiemelkedő, de nem is rossz.
Cary Williams sincsen nagy bajom egyelőre.

PFF cunami:

Denver elleni meccs:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/30/4786664/philadelphia-eagles-broncso-nfl-week-4-pff-grades-defense-horrible
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/30/refo-phi-den-week-4/

Shady még 4 meccs után is 8 yard fölött fut középen. A liga átlag 3,9 yard.

A hét legszarabb csapatában csak egy Eagle 😀 (Cary Williams)
 www.profootballfocus.com/blog/2013/10/01/had-a-bad-day-team-week-4-2/

A hét legjobb csapatába meglepő módon nem adunk tagot, ellenben 3 denveri is bekerült 😀
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/30/pff-team-of-week-4/

A hónap csapata tele Eagle-el...Shady, DeSean, Mathis, Kelce
 www.profootballfocus.com/blog/2013/10/01/pff-team-of-the-month-q1/
Védő oldalon vhogy senki sem került be tőlünk...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:

2. helyen állunk total offensben a ligában. Csak a Denver előz meg minket. Ez azért bíztató.

Egyszerű: 32. helyen állunk jelenleg total defensben. De magyarra lefordítva a liga legszarabb védelme tevékenykedik nálunk. Ennyire szar helyzet még Castilloval sem volt, úgyhogy: I WANT CASTILLO BACK TO DC ROLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként.

Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...ano92
A Cold Hard Football Facts statjainak, elemzéseinek köszönhetően már könnyen hozzáférhető és remélhetőleg egyre szélesebb körben el is fog terjedni, hogy a meccsek végkimeneteléhez nem sok köze van a total yardokat, tehát az arra történő folyamatos hivatkozás a kinti következtetések során is teljesen felesleges, semmitmondó - viszont közérthető és nem kell rajta semmi magyarázni, csak a "győzelmekkel" nincs olyan szoros kapcsolatban, mint azt az ember hiszi. Az olyan statok közül, melyek az nfl.com oldalán is pár kattintással elérhetőek még mindig a passer rating a legpontosabb mutató, ami előrejelzi egy meccs kimenetelét és mutatja egy csapat erejét/hatékonyságát. Négy heti adat még nem feltétlenül jósolja meg előre a teljes idényt, de az elmúlt meccseket más színben tüntetheti fel. Passer rating differential alapján most 22. helyen álltok (támadók 9. helyezettek; védők 27. helyen állnak).

A 2012-es előadás diasorozata, és további magyarázat:  www.coldhardfootballfacts.com/content/40-and-fabulous-praise-passer-rating/14959/
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Igazából 2 jó safety kéne , wolff-ban van potenciál , szerintem ő nagy lehet vagy ha nem is akkor egy biztos kezdő. Cb-k szerintem nem rosszak , vagyis én 1000x rosszabbra számítottam . Falba hatalmas potenciál van. Ilb-k jók , Demecon egyáltalán nem látszik meg hogy szenvedne a 3-4-el . Szóval a Safety posztba kéne 1 igazán jó playmaker és egyből lehetne egy közepes defensünk amivel sima playoff lenne. Javítsatok ki ha rosszul látom .Petikievak01
Bradley Fletchertől sem vagyok elájulva. Ha felé dobnak szinte biztos a 1st down (túlzok, de...).... illetve sok elütött labdája nem lesz. Wolff tényleg beválhat idővel. Allent kicsit jobban szabadjára kéne engedni, anno ballhawkként érkezett de Juanék hazavágták. 😀 Fletcher helyére még el tudnék képzelni egy jó kezű CB-t még és akkor elfogadható lenne a sec.
+ Offseasonban meg jöjjön még egy bitang OLB és akkor jók leszünk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 464 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként. ano92
Igaz, de ők még nem játszottak a Denverrel idegenben. 😀

(Egy hónap múlva fognak. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Igazából 2 jó safety kéne , wolff-ban van potenciál , szerintem ő nagy lehet vagy ha nem is akkor egy biztos kezdő. Cb-k szerintem nem rosszak , vagyis én 1000x rosszabbra számítottam . Falba hatalmas potenciál van. Ilb-k jók , Demecon egyáltalán nem látszik meg hogy szenvedne a 3-4-el . Szóval a Safety posztba kéne 1 igazán jó playmaker és egyből lehetne egy közepes defensünk amivel sima playoff lenne. Javítsatok ki ha rosszul látom .

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Azért vegyük figyelembe az átállást, és azt, hogy a keret mennyire fiatal, valamint, hogy tele van olyan játékossal, akik épp tanulják a jelenlegi posztjukat. Ez a védelem véleményem szerint jövő ilyenkor már a liga középmezőnyében lesz, 3-4 év múlva pedig a liga legjobbjai közé is emelkedhet. Mondjuk azt nem gondolom, hogy Davis vezetésével.Shawn84
Majd az öreg Huán. Nem para, 😀

több mint 12 éve

Azért vegyük figyelembe az átállást, és azt, hogy a keret mennyire fiatal, valamint, hogy tele van olyan játékossal, akik épp tanulják a jelenlegi posztjukat. Ez a védelem véleményem szerint jövő ilyenkor már a liga középmezőnyében lesz, 3-4 év múlva pedig a liga legjobbjai közé is emelkedhet. Mondjuk azt nem gondolom, hogy Davis vezetésével.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
D-Jax-nek is sokat segítene, ha nem őt kettőznék folyton, mert más képtelen elszakadni normálisan. Hiányzik legalább még egy jobb elkapó! (azért ilyenkor bassza meg a Denver, ahol azt se tudják ki a jobb éppen...)Eazzy
Maehlra figyeljetek. Sztem egyre több lehetőséget fog kapni, de tény DeSean egyedül kevés.
Megnézem még egyszer a meccsünket, de a O# playcall is szar. Több screen és rövidebb passz kellene GYORSAN (2 lépés után azonnal...stb) mert a fal összeomlik folyamatosan és nincs idő megvárni a WR-t, hogy megfussa a routot és elszabaduljon a védőjétől...pláne úgy, hogy alig van megbízható célpont. DeSeant is szarul használjuk az utóbbi meccseken. Többet kéne variálni a felállásoknál. (több slot, jobb és bal oldalon keverni a felállásokat)A védelmet nem is tudom hibáztatni...ennyit tudnak, de ha folyamatosan fent kell lenniük akkor elfáradnak és jön a pontzuhatag.
Röviden a védelemről: Davis egy fasz! 😀

Akartam már kérdezni,hogy miért állnak be néha a bírók a center mellé?Janek
Na ez nekem is szemet szúrt...és nem az első ilyen. Az óra meg ketyeg lefelé..... Én pofátlanul elindítanám a játékot ilyenkor Vick helyében és maradjon csak ott a darálóban a nyomott zebra. 😀 Majd elmegy a kedve pár ilyen után.

Tervezi valaki innen, hogy vasárnap eljön a Malátába meccset nézni?Shawn84
Alap. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tervezi valaki innen, hogy vasárnap eljön a Malátába meccset nézni?