Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Meg hol van az a híres, beharangozott TE játék.Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.
3-4 TE-vel állunk fel. LB-kkel jönnek, passzolunk, ha DB-kkel akkor meg futunk. "Pick your poison!" Hát eddig ez nem így sült el.Bébé

több mint 12 éve
Basszus pont ezt akartam írni h DeSean sebességét nincs corner aki tartja, főleg nem egy egesz meccsen, mégis alig futott hosszú routokat...amit futott az rögtön 40 yardos elkapas lett. Csak mondom eb hülye vagyok ehhez, és inkább nem szolok.EazzyMég nem tanultad meg, hogy a szurkolók mindent jobban tudnak az edzőknél? 😀
Lásd V. Curry 😀
Amúgy nem igaz, hogy nem találunk sehol értelmes WR-eket az utóbbi időben. Pontosabban akiket találtunk azokat meg elküldtük/elcseréltük (D.Amendola, B.Gibson). Avant az egyetlen olyan WR-ünk, akit lényegében mi fejlesztettünk ki. (Maclin 1. körös pick, DeSean a személyisége miatt lecsúszott mázlinkra a másodikba.) Damaris szépen indult tavaly, de indén nuku.
R.Cooper meg úgy látszik nem kezdő szintű elkapó. Max blokkoló.
Meg hol van az a híres, beharangozott TE játék.
3-4 TE-vel állunk fel. LB-kkel jönnek, passzolunk, ha DB-kkel akkor meg futunk. "Pick your poison!" Hát eddig ez nem így sült el.
több mint 12 éve
Basszus pont ezt akartam írni h DeSean sebességét nincs corner aki tartja, főleg nem egy egesz meccsen, mégis alig futott hosszú routokat...amit futott az rögtön 40 yardos elkapas lett. Csak mondom eb hülye vagyok ehhez, és inkább nem szolok.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Itt pedig a legutóbbi sack parádénkról lehet olvasni: www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-defensive-front-gives-them-hope-against-Manning.htmlGreengoBírom Kelly stílusát. 😀
Chip Kelly was asked how important it was for the Eagles to generate a pass rush against Peyton Manning. "Not that important," Kelly joked. "I mean, we actually didn't even think of that."
Amúgy kíváncsi vok, hogy a D# mennyire fogja megmutatni, hogy mire készül. Rivers simán olvasta a védelmet és szopatta a védelmünket, úgyhogy Peytontól egy kicsit tartok. 😀
A nagy baj ott van, hogy hiába tudnánk rendszeresen nyomást rakni Manningre, sokkal jobbak a WR-eik meg minden, mint a mi védelmünk. Ha ezen a meccsen a D# isten lesz, akkor Davisnek örökös szerződés. 😀
Ez az a meccs számomra, amin egyáltalán nem fogok izgulni, mert úgy vagyok vele, hogy simán bukó. Ettől persze még biztos full ideg leszek a meccsen, amikor balfaszkodni fogunk. 😀
több mint 12 éve
Akkor már ezt is érdemes végigfutni: www.sbnation.com/nfl/2013/9/25/4760342/nfl-schedule-results-rg3-injury-cam-newton-josh-freeman-chip-kelly-eaglesItt azért látszik, hogy alaposan meg van fogva a támadójáték:

Itt pedig a legutóbbi sack parádénkról lehet olvasni: www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-defensive-front-gives-them-hope-against-Manning.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Pár D# felállás meg play elemzése: (Sopoaga, Wolff)www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-breakdown-the-Eagles-tricked-up-no-good-defense.html
Azért az nem gyenge, hogy B.Graham külső CB-t játszott, de jah végülis a cover jó volt. 😀
több mint 12 éve
NFL teams with 600 yards rushing and 600 yards passing after 3 games: 1941 Bears, 1963 Browns, 1976 Cards, 2013 Eagles.Broncos safety Rahim Moore on LeSean McCoy: "He's the new era of Barry Sanders."
Bár talán Shady már nem táncol annyit, mint régen. Kevesebb mínusz yardos futást is csinál.
Cary Williams bekerült, Cox pedig majdnem a harmadik forduló álomcsapatába:
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/23/pff-team-of-week-3/
Azonban a legszarabb csapatba is adunk pár játékost (R.Cooper, Lane, Kendricks)
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/24/had-a-bad-day-team-week-3-2/
Tegnap Chung kihagyta az edzést (vállát fájlalja), rajta kívül mindenki fullon edzett.
Ez a stat se gyenge:
Eagles top 10 plays from KC game netted them 303 yards. The other 53 plays accounted for just 128 yards.
több mint 12 éve
Sztem ha tíz ponton belül megússzuk boldogok lehetünk csak akkor bosszankodunk, hogy talán meg lehetett volna, Azon fog múlni, hogy az O nem a labdaeladást szaporítja hanem pontokban megpróbál lépést tartani velük, különben......dandeÉn úgy vagyok vele, ha negyedenként 10 ponton belül maradunk, akkor az már jó. 😀
Peyton ellen általában az a módszer, hogy támadjanak hosszan, így Manning marad a padon.
Hát Chip-nek nem igazán ez a játéka. 😀 Meglepődnék, ha 5 perc játék után még nem szerezne a két csapat minimum 1-1 TD-t. 😀
több mint 12 éve
Külföldi fórumról:S nem a sasok hanem a hollók ellen játszanak, és igazából színtévesztők mert nem zöld mez van rajtuk hanem kék 😛
Az Eagles egyetlen esélye az, ha elhiteti Manningel, hogy ez egy playoff meccs. 😀Bébé
Sztem ha tíz ponton belül megússzuk boldogok lehetünk csak akkor bosszankodunk, hogy talán meg lehetett volna, Azon fog múlni, hogy az O nem a labdaeladást szaporítja hanem pontokban megpróbál lépést tartani velük, különben......
több mint 12 éve
Külföldi fórumról:Az Eagles egyetlen esélye az, ha elhiteti Manningel, hogy ez egy playoff meccs. 😀
több mint 12 éve
Maclin nagyon hiányzik
több mint 12 éve
Nincs minőségi elkapónk Jacksonon kívül 😀Kit hányszor vett célba Vick:Damarisnál ha kap lehetőséget akkor folyamatosan rettegek, hogy mikor lesz fumble. Maehl is még csak pár játékra volt fent. Kellene több célpont mert ez nagyon egysíkú és könnyen levédekezhető. Azért Maehlben bízok. Kicsit beletanul még a playbookba (Ducks játékos volt szval annyira nem lesz nehéz) és akkor talán hatékonyabbak leszünk.Greengo
www.bleedinggreennation.com/2013/9/25/4768878/which-philadelphia-eagles-michael-vick-most-targets-desean-jackson
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.Bébé
több mint 12 éve
Kit hányszor vett célba Vick:Damarisnál ha kap lehetőséget akkor folyamatosan rettegek, hogy mikor lesz fumble. Maehl is még csak pár játékra volt fent. Kellene több célpont mert ez nagyon egysíkú és könnyen levédekezhető. Azért Maehlben bízok. Kicsit beletanul még a playbookba (Ducks játékos volt szval annyira nem lesz nehéz) és akkor talán hatékonyabbak leszünk.
www.bleedinggreennation.com/2013/9/25/4768878/which-philadelphia-eagles-michael-vick-most-targets-desean-jackson
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kit hányszor vett célba Vick:www.bleedinggreennation.com/2013/9/25/4768878/which-philadelphia-eagles-michael-vick-most-targets-desean-jackson
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.
több mint 12 éve
Szerintetek nem preferálja túlzottan Kelly a korábbi egyetemi játékosait? Jó pár oregoni playert hozott idén (Maehl, Dixon, Chung), most is kacsa cseréli kacsát a PS-ben. Nyilván megvan az előnye annak, hogy ismeri az adott játékost, de azért ezt én kicsit homerkedésnek érzem... (van még "pár" egyetem az országban 😊 )RataxesAz 53as rosteren 3 Oregon játékos van, a PS-ben 2.
53as rosteren van Chung, Maehl, Casey Matthews. Előbbi kettőt hozta. Nem érzem soknak.
Csak max azért csalóka, mert ha oregoni jön, akkor egyből megjegyzik, hogy na Ő is a Kelly Family-ből van.
több mint 12 éve
Szerintetek nem preferálja túlzottan Kelly a korábbi egyetemi játékosait? Jó pár oregoni playert hozott idén (Maehl, Dixon, Chung), most is kacsa cseréli kacsát a PS-ben. Nyilván megvan az előnye annak, hogy ismeri az adott játékost, de azért ezt én kicsit homerkedésnek érzem... (van még "pár" egyetem az országban 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.dandeKenny szerintem apróért vihető jelen pillanatban 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Támadó játékosra nincs szükségünk jelen pillanatban, esetleg a fal mélyítésére, meg az O-ban Kelly bárkiből ki tudja hozni a zsenit ha úgy szükséges, meg találja a helyét csak idő kell hozzá, ettől nem tartok. Inkább a D-ben kéne még vki. De lehet ott sem, csak valóban Billel van gond ahogy valaki is írta, épp Kelly ellentéte nem tudja a játékosokat minden esetben megfelelően használni. Azért a KC ellen is ezek a 3 és hosszú szituációk szinte lekopírozva, ugyan úgy beszopva elég OMG.CASTILLOT A CSAPATHOZ!!!
Ám legyen, adjunk időt neki is vannak biztató jelek (mondom ezt én aki egy béna meccs után lekövetelem Vick-t a pályáról 😛 csakhogy lássátok van önkritikám 😀) . Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.dande
Én nem így úgy látom hogy támadó oldalon is meglennének a megfelelő emberek, főleg a wr sor sz*r.
több mint 12 éve
Támadó játékosra nincs szükségünk jelen pillanatban, esetleg a fal mélyítésére, meg az O-ban Kelly bárkiből ki tudja hozni a zsenit ha úgy szükséges, meg találja a helyét csak idő kell hozzá, ettől nem tartok. Inkább a D-ben kéne még vki. De lehet ott sem, csak valóban Billel van gond ahogy valaki is írta, épp Kelly ellentéte nem tudja a játékosokat minden esetben megfelelően használni. Azért a KC ellen is ezek a 3 és hosszú szituációk szinte lekopírozva, ugyan úgy beszopva elég OMG.Ám legyen, adjunk időt neki is vannak biztató jelek (mondom ezt én aki egy béna meccs után lekövetelem Vick-t a pályáról 😛 csakhogy lássátok van önkritikám 😀) . Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.
több mint 12 éve
Nem láttam a meccset, úgyhogy nincs jogom szidni akárkit is 😀Nem tisztem megvédeni őt de ugye elég csak arra emlékezni mikor SB-t nyertek milyen is nyomás alatt.Weaver is "zenélni" kezdett:Csudálatos... Az a narancssárga csokornyakkendő, az a kép van meg az emlékezetemben Weaverről mikor tc-ben nyilatkozott valamit és legyek voltak a fején, meg repkedtek körülötte. Kicsit éles váltás ez a Weaverről alkotott képemben 😀
www.youtube.com/watch?v=9drrNpjMKfY
Hogy is mondjam... Méltó vetélytársa DJaxnak 😀Rataxes
Ezt most nem értem? Szerinted jó?Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Ha elhiszed akkor neked igaz is.
Más kérdés,hogy lehet nem sokan osztják az igazad.
De ez ilyen felnőtt dolog...Janek
Szerintem egy olyan QB aki tud kiemelkedő meccseket hozni, de ha nem védi meg a fal és nagy a nyomás rajta akkor 0. Elit elkapó párosnak, nagy nyomás alatt is szórni kéne a passzokat.ano92
Fosadék Oline mögött mindenki másképp muzsikál ez egyszerű tény.
Az elit páros is vastagon ludas volt vasárnap ebbe ne menjünk bele,és ne egy meccs alapján ítéljük meg.
Nyert 2 SB-t sok sok meccs óta kezdő QB de hát attól még lehet nagyon szar ugye csak hinni kell benne.Janek
Én nem szeretem Elit.
KELLLLLL valamelyik :_D Bár szerintem/remélem nem adunk egyikért sem olyan értéket amiért el is engedik.Nagyon nyomják a csapattal foglalkozó médiában a Gordon/Little to Eagles pletykát... Nekem lenne még egy célpontom, akit még nem láttam sehol emlegetni: Kenny Brittet nem nagyon használják Tennesseeben, prototípus méretei vannak, és gyors is... Szerintem van potenciál még a srácban, talán jót tenne neki a környezetváltozás... És a sérülései miatt is illene a szokásos mintánkba 😊 (ráadásul jóval "olcsóbb" is lenne)RataxesHát 2010. október 24.e óta nem igazán kedvelem. 😀
7 elkapás, 225 yard, 3 TD és győzelem az Eagles ellen. (Ez volt Hobbs utolsó meccse az NFL-ben. Szegénynek elég szarul sikeredett :S
Bár most nézem, h mégse, mert a Titans meccs után még returnerkedett és tényleg akkor sérült meg. Szal úgy fogalmazom h az utsó meccse cornerként.)Bébé
több mint 12 éve
Nem tisztem megvédeni őt de ugye elég csak arra emlékezni mikor SB-t nyertek milyen is nyomás alatt.Weaver is "zenélni" kezdett:Csudálatos... Az a narancssárga csokornyakkendő, az a kép van meg az emlékezetemben Weaverről mikor tc-ben nyilatkozott valamit és legyek voltak a fején, meg repkedtek körülötte. Kicsit éles váltás ez a Weaverről alkotott képemben 😀
www.youtube.com/watch?v=9drrNpjMKfY
Hogy is mondjam... Méltó vetélytársa DJaxnak 😀Rataxes
Ezt most nem értem? Szerinted jó?Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01Ha elhiszed akkor neked igaz is.
Más kérdés,hogy lehet nem sokan osztják az igazad.
De ez ilyen felnőtt dolog...Janek
Szerintem egy olyan QB aki tud kiemelkedő meccseket hozni, de ha nem védi meg a fal és nagy a nyomás rajta akkor 0. Elit elkapó párosnak, nagy nyomás alatt is szórni kéne a passzokat.ano92
Fosadék Oline mögött mindenki másképp muzsikál ez egyszerű tény.
Az elit páros is vastagon ludas volt vasárnap ebbe ne menjünk bele,és ne egy meccs alapján ítéljük meg.
Nyert 2 SB-t sok sok meccs óta kezdő QB de hát attól még lehet nagyon szar ugye csak hinni kell benne.
több mint 12 éve
Nagyon nyomják a csapattal foglalkozó médiában a Gordon/Little to Eagles pletykát... Nekem lenne még egy célpontom, akit még nem láttam sehol emlegetni: Kenny Brittet nem nagyon használják Tennesseeben, prototípus méretei vannak, és gyors is... Szerintem van potenciál még a srácban, talán jót tenne neki a környezetváltozás... És a sérülései miatt is illene a szokásos mintánkba 😊 (ráadásul jóval "olcsóbb" is lenne)RataxesHát 2010. október 24.e óta nem igazán kedvelem. 😀
7 elkapás, 225 yard, 3 TD és győzelem az Eagles ellen. (Ez volt Hobbs utolsó meccse az NFL-ben. Szegénynek elég szarul sikeredett :S
Bár most nézem, h mégse, mert a Titans meccs után még returnerkedett és tényleg akkor sérült meg. Szal úgy fogalmazom h az utsó meccse cornerként.)
több mint 12 éve
Nagyon nyomják a csapattal foglalkozó médiában a Gordon/Little to Eagles pletykát... Nekem lenne még egy célpontom, akit még nem láttam sehol emlegetni: Kenny Brittet nem nagyon használják Tennesseeben, prototípus méretei vannak, és gyors is... Szerintem van potenciál még a srácban, talán jót tenne neki a környezetváltozás... És a sérülései miatt is illene a szokásos mintánkba 😊 (ráadásul jóval "olcsóbb" is lenne)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bizony Bill Davis az egyik kulcskérdés ha a védelmet nézzük. Kegyetlenül szar playeket hívunk figyelembe se véve a játékosok kvalitását.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Alex nem kockáztatott 😀Még nagyobb gáz így, hogy 3. és hosszúnál rendszeresen prevent D-ben álltunk fel. Ez csak egyvalamire volt jó, arra, hogy nyugodtan előkészíthették a blokkokat Averynek. Kezdem látni, hogy Davis korábbi védelmei miért a liga alsó harmadába tartoztak.
"The Chiefs are going to let their defense and running game do the work. Alex Smith completed one pass on balls thrown over 10 yards in the air and only attempted four on 47 dropbacks."Bébé