NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
labdákat kell szerezni, hogy ne legyen nagyon sima, máskülönben nagyon meglepődök, ha nem lesz lefutott
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
ok
nem olyan jó mint a KC def de azért nem is olyan gyenge.

a passrush tény ,hogy kevesebb meglátjuk mi lesz.

Ott az O ami fejtörésre adhat okot kérdés az mi ,hogy a pékbe csinálunk 40 pontot hogy szoros legyen a meccs?

Clady kidőlt ez talán egy picit megkönnyíti az OLB-k dolgát de hát ugye PM ugy olvas védelmet mint mi az ablak zsiráfot...

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
"We’ve got to do a better job on the offensive side of the ball executing."

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Hát örülök, hogy nem láttam a meccset, győzzetek meg, hogy érdemes megnéznem legalább!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
denver d haho....Janek
egy defense nem csak a secondary-ból áll az tényleg jó denverben , de a faluk harmat gyenge , Lb soruk se valami acélos már ha csak azt nézzük hogy a legtöbb tackle-t a csapatban az egyik safety hozta , szóval szerintem messze gyengébb mint a Kansasé .

több mint 12 éve
denver d haho....

több mint 12 éve
Én még mindig nem értem miért kell egyeseknek egyből vicket hibáztatnia , ha jó a secondary nincs kinek dobni , így odaérnek hozzá , mert bármennyire is jó a falunk ha ha van idejük odaérnek ám vickhez.. Lane Johnson is konkrétan 4,5 sacket engedélyezett .... -és ezzel nem akarom egyáltalán hibáztatni őt. Szerintem mindenki hallott már a Coverage Sack-ről ..... És persze hogy sokkal nagyobb a lehetőség interceptiont dobni egy ligaelit defensenek , Minden meccset nem lehet megnyerni , én kimerem jelenteni ha 2 hét múlva találkoznánk nem lenne biztos hogy megint a Chiefs nyerne. hihetelen hogy 1 rossz meccs után már jön a Foles mánia , meg hogy öreg már , meg egy hülye .... Első 2 meccsig bezzeg senki nem mondott 1 rossz szót se róla , végig nézve a maradék sorsolást a Bucs az egyetlen csapat amelyiknek hasonlóan erős Defense van mint a Chiefsnek , megesik ez , én egyáltalán nem temetném a csapat playoff reményeit , persze én is csak egy naív drukker vagyok.

több mint 12 éve
Véleményem szerint Vick játékának a megítélése során elsiklotok egy nagyon fontos tényező mellett. Andy Reid. Szerintem ő nagyon jól tudta, hogy a D-nek mit kell játszania Vick ellen, ahhoz, hogy belekényszerítsék a hibákba.gyurczi
Róla mindenki tudja,hogy ha döntést hoz annak 80% a inkább a rizikós Reid pláne.
Annyi történt,hogy Flowers levette Djax-et más elkapónk nem volt shady meg nem tud meccset nyerni egyedül egy ilyen védelem ellen.

Ha nem talál ki valamit Kelly akkor bármelyik csapat lehozza ezt akinek van egy normális cornere aki megfogja Djaxet.

Volt ugye az ST bénázása is az sem volt épp mindegy honnan indulunk illetve a kc honnan kezdi a támadásait (ami mondjuk ki messze nem volt acélos)

Az Oline sem volt fényes igaz ez az OLB páros sok gondot fog okozni még a szezonban

Annyira nem kell izgulni ez egy ilyen év lesz meglátjuk ,hogy reagál Kelly ezekre a kihívásokra.
A keret adott van egy elfogadható Oline,egy Shady és Djax egy a rendszerbe illő Vick

fel fel villanó D line
liga szinten is gyenge S párosunk.

j

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 561 — Giants fan
Véleményem szerint Vick játékának a megítélése során elsiklotok egy nagyon fontos tényező mellett. Andy Reid. Szerintem ő nagyon jól tudta, hogy a D-nek mit kell játszania Vick ellen, ahhoz, hogy belekényszerítsék a hibákba.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Szar nap volt ez sok szempontból. Múltkori jobban bántott, mert azt tényleg úgy éreztem meg lehetett volna csípni. Esély itt is volt, de vhogy nem úgy ment az egész, ahogy kellett volna.

Ha túl nagy nyomás jön Vickre és a fal nem tud tartani rendesen, na meg a célpontok is a kelleténél jobban vannak fogva, magyarán egy jobb védelem van a túl oldalon, akkor Vick nem tud extrát hozni. Sőt ilyenkor sokszor átlagost se, mivel elkezdi túlerőltetni, akkor meg...

Igazából így 3 meccs alapján az jött le, amit tudhattunk is. Jó támadósor szétkapja az átlagon aluli védelmünket, egy jobb védelem ellen meg nincs úgy még kiforrva a mi rendszerünk se, plusz az O-ba is még elférne ember bőven. Egy félidő volt eddig a Skins ellen, ahol egy rosszabb támadó és védőalakulattal találkoztunk, mint a miénk, abból jött is a W. Szerencsével, kevesebb balfaszkodással persze meg lehetett volna a másik két meccs is, de úgy tűnik ez már csak ilyen itt.

Jövőhetitől én is félek, ott most már olyan csapat jön szembe aki O és D oldalon is előttünk jár nem kicsivel...
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
A védelem szépen tartotta magát, de sajnos kifulladtak a végére, és nem tudták feltartóztatni az ellenfelet, amikor nagyon kellett volna. Grat Davisnek amúgy, hogy eddig nem játszatta Curryt. Mindjárt volt passrush a faltól is (persze a többiek is szépen villogtak). Csóri Allen meg sokkal jobban játszott, mint a múltkor, kulcs playnél mégis hibázott megint. Sajna nagyon tart attól, hogy mélyen megverik, ezért sokszor lassan reagál az előtte kibontakozó játékokra. Kendricks meg hiába gyors, továbbra is sok szerelést hibázik, túlfut az emberén stb. Sajna igazam volt, hogy fantasyban nem őt, hanem Bruce Cartert hoztam el.

ST-től ez mi volt? Fippnek igencsak össze kell szednie ezt az egységet. Henerynek versenytárs kell, ha még egyáltalán itt lesz a következő offseasonban.

Én nem csalódtam Vickben, tudtam, hogy már nem tudja levetkőzni azt, hogy komoly nyomás alatt tartogatja a labdát és nagyokat hibázik, és most komoly nyomás volt rajta. Meg szükségtelen hibák tömkelege volt, Kelce ha jól láttam megint félig seggbe snapelte magát.
Igazából amikor Shady elfeküdt, akkor azt mondtam, hogy leszarom ezt a meccset, csak ne legyen komoly a sérülése. Úgyhogy ezután annyira már nem fájt az eredmény, főleg, hogy a D most mutatott valamit.

Van másfél hetünk arra, hogy összekapjuk magunkat annyira, hogy ne legyen megsemmisítő vereség a Milehighon.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Tudom nem fogtok velem egyet érteni"...... így kezdtem, és nem muszáj olvasni valóban reagálni sem 😉

Nem nem hittem, hogy nem fog INT-t dobni Vick pláne mert pattanhat úgy is a labda csak itt nem erről van szó. Ha mondjuk azt látom, hogy a védő bravúrosan leolvas vmit és úgy kapja el vagy valóban az elkapótól pattan a kezébe az más, de itt 4x is a kezébe dobta szinte, nem rajta múlt, hogy nem lett 4 int a vége, még jó, hogy futások közbe nem tudtak odaérni és nem verték ki a kezéből a labdát. Vicknek nem a passzolási képességeivel van a gond hanem a döntési képességeivel és ezt hittem, hogy javulni fog, csak úgy látszik tévedek.

Nekem meg az fárasztó, hogy egyesek nem értik meg, és ezt bizonygassam állandóan: DRUKKOLOK neki SZERETNÉM ha sikeres lenne de előbb utóbb mindig az ellenkezőjét bizonyítja.
Azt meg ne mondja senki (illetve mondja de szvsz nincs igaza 😛), hogy Foles is megkapta ugyan azt a bizonyítási lehetőséget mint mondjuk Kolb vagy más sokkal gyengébb képességű QB a ligában és szerintem több mint átlagos de tudom biztos elfogult vagyok. S valóban elismerem nem értek hozzá csak amit gyenge hozzá nem értő szemeimmel látok/érzek az alapján mondom amit mondok. Igenis tud ő is dobni messzire is, és ezt igazán élesben fejlesztheti és szvsz van olyan döntési képessége mint Vicknek ha kell tud futni is, ha nem is azzal a sebességgel. Elismertem az elejétől, hogy győzött Vick a versenyben és cáfoljon rám a következő meccseken, de megint előjöttek a hülyeségei és ez csalódottá tett. Még annyit zárásként: amit írtam az eredménykövetőbe: legfeljebb kiderül, hogy nincs egy fél kezdő szintű QB-nk se holott kettő látszott, aztán lehet gondolkodni a következő drafton ki jöjjön lehet már meg is van, vagy esetleg kiderül, hogy kincset találtunk tavaly a 3. körben.

Bocsánat megint hosszú voltam és ígérem többet nem hozom elő még akkor se ha Vick megint 2-int-t dob vagy többet (bízom benne egyet se fog)😀
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Megmondom őszintén mérhetetlenül csalódott vagyok. Nem a vereség miatt Reidtől nem sajnálom, hanem ahogy. Igen csalódott mert kezdtem elhinni, hogy talán Vick képes még hiba vagy minimális hibával játszani, és hiába volt nem jó/ tökéletes az OL az Intek abszolút az ő butaságai voltak s csoda, hogy megúsztuk ennyivel.
Tudom nem értetek velem egyet de szerintem nyugodtan jöhetne Foles ilyen erővel.Legalább kiderülne tényleg mit tud. Ha futásban nem is lesz jó, de egyébként passzban, támadásvezetésben legalább ennyit ő is tudhat, S ha Kelly nem vele képzeli el a jövőt, amire van esély és elfogadhatót nyújt lehet srófolni esetleg feljebb az árát. SZERETNÉK hinni abban, hogy Vickkel lehet még idén vmi szép és eredményes! is de így nem látok rá esélyt. Igen egy elég jó védelem ellen játszottunk de akkor is. Celeket nem bántanám neki sztem más szerepe van. Ha neki kéne elkapni simán megcsinálná. Avant pedig Avant most átállt 2nd down-ra 😀

A D viszonylag jó szereplése meg félő, hogy inkább csak szemfényvesztésnek jó, PM jövő vasárnap szanaszét passzol ha csak vhogy az OL-üket szét nem kapjuk és oda nem érünk. Félelmetes, hogy mindig van egy játékos az ellenfél O-ban akit nem tudunk tartani és ő kb meg is ver minket. Ha csak két 3. és hosszút megfogunk már még több esély van. Nem á miért tennénk.....

Egy szoros vereségben reméykedek illetve, hogy kevésbé legyünk chokerek, Az egész idényre nézve pedig minden szerencsétlenkedés nélkül megúszott és végigvitt drive ajándék 😀.dande
Te akkor azt hitted, hogy mostantól Vick nem fog int-et dobni és minden passza complete lesz, a karácsonyi ajándékot a Jézuska hozza és, hogy Elvis még mindig él ?Mert akkor a legenyhébb kifejezéssel élve is naiv vagy, illetve talán egy kicsit túl kritikus vagy a csapatod irányítójával szemben. Első két meccsen elég jó volt akkor hallgattál, most jön egy rossz meccs a liga egyik legjobb védelme ellen(ezt szezon végén vállalom,top5 lesz a Kc D) erre egyből megint rákezdesz erre a Foles-os nótára. Tavaly már kipróbáltuk mit tud, nem emlékszel?Nem tud mélyet dobni, 5-ször lassabb mint Vick, átlagos Qb semmi extra. Vick nem játszott jól de azért adott egy klasszis Td-passzt ami után megint belegyalulták a gyepbe, meg volt egy olyan futása amire nem hiszem, hogy Foles képes lenne. Vick futásai plusz dimenziót adnak a támadásainknak, Foles-al ez nincs meg, erre épül Kelly rendszere. De Vick passzolási képességével sincs gond ezt megmutatta első két meccsen, most szar napja volt egy kiváló D ellen ennyi. Egy rossz meccse után megint írogatni a hülységeidet..
Fárasztó téged olvasni, nem is tudom miért reagálok..
Értsük már meg, hogy Kelly rendszerében Vick a legjobb megoldás, el kell fogadni. Ha Foles-t akarod nézegetni akkor ne ennek a csapatnak szurkolj ennyi.
A szezonra előretekintve meg tudtuk, hogy ez lesz, új támadó rendszer, szar védelem. Ha egy klasszis D-vel találkozunk aki 2-3 Td-n tart minket akkor erre lehet számítani. Meccset a Offense nyer bajnokságot a Defense.
Miért vagyunk meglepődve, hogy szoros meccseken kikapunk?Első meccs volt a meglepő.korodiati
Így van felesleges Vickre kenni. Rossz nap, tud ilyet is simerjük már elég jól 😀 Pech, bénázás, szerencsétlenkedés ezek történtek.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Megmondom őszintén mérhetetlenül csalódott vagyok. Nem a vereség miatt Reidtől nem sajnálom, hanem ahogy. Igen csalódott mert kezdtem elhinni, hogy talán Vick képes még hiba vagy minimális hibával játszani, és hiába volt nem jó/ tökéletes az OL az Intek abszolút az ő butaságai voltak s csoda, hogy megúsztuk ennyivel.
Tudom nem értetek velem egyet de szerintem nyugodtan jöhetne Foles ilyen erővel.Legalább kiderülne tényleg mit tud. Ha futásban nem is lesz jó, de egyébként passzban, támadásvezetésben legalább ennyit ő is tudhat, S ha Kelly nem vele képzeli el a jövőt, amire van esély és elfogadhatót nyújt lehet srófolni esetleg feljebb az árát. SZERETNÉK hinni abban, hogy Vickkel lehet még idén vmi szép és eredményes! is de így nem látok rá esélyt. Igen egy elég jó védelem ellen játszottunk de akkor is. Celeket nem bántanám neki sztem más szerepe van. Ha neki kéne elkapni simán megcsinálná. Avant pedig Avant most átállt 2nd down-ra 😀

A D viszonylag jó szereplése meg félő, hogy inkább csak szemfényvesztésnek jó, PM jövő vasárnap szanaszét passzol ha csak vhogy az OL-üket szét nem kapjuk és oda nem érünk. Félelmetes, hogy mindig van egy játékos az ellenfél O-ban akit nem tudunk tartani és ő kb meg is ver minket. Ha csak két 3. és hosszút megfogunk már még több esély van. Nem á miért tennénk.....

Egy szoros vereségben reméykedek illetve, hogy kevésbé legyünk chokerek, Az egész idényre nézve pedig minden szerencsétlenkedés nélkül megúszott és végigvitt drive ajándék 😀.dande
Te akkor azt hitted, hogy mostantól Vick nem fog int-et dobni és minden passza complete lesz, a karácsonyi ajándékot a Jézuska hozza és, hogy Elvis még mindig él ?Mert akkor a legenyhébb kifejezéssel élve is naiv vagy, illetve talán egy kicsit túl kritikus vagy a csapatod irányítójával szemben. Első két meccsen elég jó volt akkor hallgattál, most jön egy rossz meccs a liga egyik legjobb védelme ellen(ezt szezon végén vállalom,top5 lesz a Kc D) erre egyből megint rákezdesz erre a Foles-os nótára. Tavaly már kipróbáltuk mit tud, nem emlékszel?Nem tud mélyet dobni, 5-ször lassabb mint Vick, átlagos Qb semmi extra. Vick nem játszott jól de azért adott egy klasszis Td-passzt ami után megint belegyalulták a gyepbe, meg volt egy olyan futása amire nem hiszem, hogy Foles képes lenne. Vick futásai plusz dimenziót adnak a támadásainknak, Foles-al ez nincs meg, erre épül Kelly rendszere. De Vick passzolási képességével sincs gond ezt megmutatta első két meccsen, most szar napja volt egy kiváló D ellen ennyi. Egy rossz meccse után megint írogatni a hülységeidet..
Fárasztó téged olvasni, nem is tudom miért reagálok..
Értsük már meg, hogy Kelly rendszerében Vick a legjobb megoldás, el kell fogadni. Ha Foles-t akarod nézegetni akkor ne ennek a csapatnak szurkolj ennyi.
A szezonra előretekintve meg tudtuk, hogy ez lesz, új támadó rendszer, szar védelem. Ha egy klasszis D-vel találkozunk aki 2-3 Td-n tart minket akkor erre lehet számítani. Meccset a Offense nyer bajnokságot a Defense.
Miért vagyunk meglepődve, hogy szoros meccseken kikapunk?Első meccs volt a meglepő.
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Ezen a meccsen magunkat vertük el. A Chiefs O# teljesen nulla volt. A védelmük pedig nem volt annyira jó, hogy egy hibamentes, jól működő Offense játékkal ne lehetett volna őket megzavarni. Rengeteg hiba volt, és ezek közül sok igen gyermeteg, bosszantó. Rettentő csalódott vagyok. Persze nem PlayOff-ot várok a csapattol, de ezt a Chiefs-t verhettük volna :/
Most, hogy megnéztem újra a teljes szezont hátralévő mérkőzéseit, optimistán számolva ebből talán egy 6-10 es mérleg meglehet. Szerintem jobb nem!LnB
6-10-zel meg lehet nyerni a csoportot 😉
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....

Egy szoros vereségben reméykedek illetve, hogy kevésbé legyünk chokerek, Az egész idényre nézve pedig minden szerencsétlenkedés nélkül megúszott és végigvitt drive ajándék 😀.
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Ezen a meccsen magunkat vertük el. A Chiefs O# teljesen nulla volt. A védelmük pedig nem volt annyira jó, hogy egy hibamentes, jól működő Offense játékkal ne lehetett volna őket megzavarni. Rengeteg hiba volt, és ezek közül sok igen gyermeteg, bosszantó. Rettentő csalódott vagyok. Persze nem PlayOff-ot várok a csapattol, de ezt a Chiefs-t verhettük volna :/
Most, hogy megnéztem újra a teljes szezont hátralévő mérkőzéseit, optimistán számolva ebből talán egy 6-10 es mérleg meglehet. Szerintem jobb nem!

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
De most komolyan. Jackson az egyetlen WR jelenleg a keretben aki tudná hozni a szintet,a többieknek egy egy villanás meccsenként. De őt kifogják szedni a jobb védelmek és olyankor nem lesz passzjáték. Mint most. Ha Maclin egészséges volna ezen a meccsen is több fejfájást lehetett volna okozni Chiefs védelemnek. Na meg amíg a fal nem kapja össze magát pass protectben.... És nem is feltétlen csak pass protect. A a rettentő sok hiba, false start, elrontott snapek... Addig nincs miről beszélni és a PO idén is egy nehezen elérhető cél marad.

Vick is 34 éves jövőre, én nagyon szeretem még Falcons mezben szerettem meg, és azóta egyik kedvencem de be kell látni nem lesz már fiatal (és ezt most nem a mai teljesítménye miatt mondom).

Nem tudom mi lenne a legjobb most, lehet egy szezon beáldozás, és az offseasonban folytatni az építkezést, erősebb helyet elérni drafton. Tudom, hogy 1-2 még csak de szezon elején kell kapcsolni.

Jövőre ez a Kelly féle offense működhet, egy jobb WR Corpal(draftról valaki brutál, meg maclin + djax, és talán egy utolsó éves Vickel (vagy egy a rendszerbe illő újonc QB -el.). És az sem hátrány ha Celek 2 meccsen többet hoz mint 18 yard összesen... Mert elvileg TE poszton erősek vagyunk de ez eddig nem akart látszódni, nem tudom azért nem mert Vick nem tömi őket labdával, vagy mert nem tudnak elszakadni, levédekezik őket...

Na mindegy, szomcsi vagyok. Kíváncsian várom a fordítást majd mit nyilatkozik Kelly 😕 Ő mit gondol a meccsről esetleg a szezonról.

Reidnek meg valamilyen szinten örülök. 3-0, rendesen össze van rakva a Chiefs.ano92
PO? Te ilyenekben gondolkozol idén? 😀 Max vmi eszement szerencsével, de azt is elbasszuk. Amúgy érdemes utánanézni Reid anno , hogy kezdte HC pályafutását. 😊
Vick nem a jövő. Pillanatnyilag a jelen. Ma neki is szar napja volt, de rendesen ütötték is. Kicsit lassúnak éreztem ma és nem volt fejben ott.
WR corp. Kelleni fog vki ez biztos, de félek Maclin már nem itt folytatja.
Celeknek többet kellett blokkolnia mert a falunkat alapból szétkapták (Poe-t többször is kettőzni kellett) és ha a TE-k blokkolnak akkor kevesebb célpont marad a passzjátékra és több védő a többi elkapóra.A Chiefs ezt jól felmérte ma és ki is használta ahogy kell. ....visszakanyarodva Vickre... ilyen szituknál neki is túl kell vállalnia magát( 2 ember közé stb. ) és abból jön is a hiba.
Kellytől is több kell. Nem nagyon lehetett látni trükkösebb playeket és a tempóval is lehetne játszani.Greengo
Nem csak a mai TE teljesítményről beszélek. SD ellen is futott vagy 20 routot egy elkapása sem volt.

Mindegy, a jelennel tényleg nem reális a PO, csak kicsit reménykedtem a skins után 😀 3-13 Oda vissza Cowboys és több elvárásom nincs is az idényre 😀

És tényleg csak az szar érzés, hogy majd egész szezonban lehet olvasni, hogy így nem működik ez a Kelly féle offense, így bőgött le, úgy bőgött le, közben ha meglenne az a plusz 1-2 ember szerintem ilyen erősebb védelmek ellen is simán hasítana. Csakhát Coopert és Avantot is leszedik 1 az 1 ben simán. Djaxre meg mehet a double team, ami sok. Ha meg erős az enemy front seven akkor meg nincs TE játék, mert vagy blokkolnak, vagy az LB-k lecoverelik Celekéket, vagy Ertz ejti el a lasztit (bár ma nem tett olyat, azthiszem 😀 )

És most jön ki, hogy a támadó alakulatba is kell az alapanyag és akkor a védelemről még nem is beszéltünk, nem egy éves meló telitömni a lyukakat.

több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Ah de nem szeretek erre kelni 😕
Orulo, hogy vegre visszaallunk a vasarnapi meccsekre. Amiket meg is tudok nezni
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
De most komolyan. Jackson az egyetlen WR jelenleg a keretben aki tudná hozni a szintet,a többieknek egy egy villanás meccsenként. De őt kifogják szedni a jobb védelmek és olyankor nem lesz passzjáték. Mint most. Ha Maclin egészséges volna ezen a meccsen is több fejfájást lehetett volna okozni Chiefs védelemnek. Na meg amíg a fal nem kapja össze magát pass protectben.... És nem is feltétlen csak pass protect. A a rettentő sok hiba, false start, elrontott snapek... Addig nincs miről beszélni és a PO idén is egy nehezen elérhető cél marad.

Vick is 34 éves jövőre, én nagyon szeretem még Falcons mezben szerettem meg, és azóta egyik kedvencem de be kell látni nem lesz már fiatal (és ezt most nem a mai teljesítménye miatt mondom).

Nem tudom mi lenne a legjobb most, lehet egy szezon beáldozás, és az offseasonban folytatni az építkezést, erősebb helyet elérni drafton. Tudom, hogy 1-2 még csak de szezon elején kell kapcsolni.

Jövőre ez a Kelly féle offense működhet, egy jobb WR Corpal(draftról valaki brutál, meg maclin + djax, és talán egy utolsó éves Vickel (vagy egy a rendszerbe illő újonc QB -el.). És az sem hátrány ha Celek 2 meccsen többet hoz mint 18 yard összesen... Mert elvileg TE poszton erősek vagyunk de ez eddig nem akart látszódni, nem tudom azért nem mert Vick nem tömi őket labdával, vagy mert nem tudnak elszakadni, levédekezik őket...

Na mindegy, szomcsi vagyok. Kíváncsian várom a fordítást majd mit nyilatkozik Kelly 😕 Ő mit gondol a meccsről esetleg a szezonról.

Reidnek meg valamilyen szinten örülök. 3-0, rendesen össze van rakva a Chiefs.ano92
PO? Te ilyenekben gondolkozol idén? 😀 Max vmi eszement szerencsével, de azt is elbasszuk. Amúgy érdemes utánanézni Reid anno , hogy kezdte HC pályafutását. 😊
Vick nem a jövő. Pillanatnyilag a jelen. Ma neki is szar napja volt, de rendesen ütötték is. Kicsit lassúnak éreztem ma és nem volt fejben ott.
WR corp. Kelleni fog vki ez biztos, de félek Maclin már nem itt folytatja.
Celeknek többet kellett blokkolnia mert a falunkat alapból szétkapták (Poe-t többször is kettőzni kellett) és ha a TE-k blokkolnak akkor kevesebb célpont marad a passzjátékra és több védő a többi elkapóra.A Chiefs ezt jól felmérte ma és ki is használta ahogy kell. ....visszakanyarodva Vickre... ilyen szituknál neki is túl kell vállalnia magát( 2 ember közé stb. ) és abból jön is a hiba.
Kellytől is több kell. Nem nagyon lehetett látni trükkösebb playeket és a tempóval is lehetne játszani.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Reidnek meg valamilyen szinten örülök. 3-0, rendesen össze van rakva a Chiefs.

több mint 12 éve
Celek kapott passzt?
ano92
Két elkapás 18 yard. Amúgy game center. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nem akarok már aludni fél órát meló előtt. Hiányzik Maclin. Shady 2000+yard lesz szezon végén. A fal most kapott passznál rendesen, futásnál liga elit. Vick futott rendesen, a Chiefs védelem meg kiiktatta az amúgy sem acélos elkapó gárdánkat.

Celek kapott passzt?

A védelem amúgy az eddigiekhez képest nem volt rossz. Szerintem túlteljesítették magukat.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
csak ilyen játékkal nem tudom mit gondolunk, hogy a faszba verjük majd el a denvert...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A védelem ennyit tud, de ezt ma az O# baszta el. Henery meg takarodjon innen. Erre nincs szüksége senkinek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !