Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Tampa védelem (szó szerint 😀) nagy teszt lesz Folesnak vagy Vicknek bármelyikük játszik. Az volt a jó ebben a meccsben, hogy az O is meg a D is amikor kellett odatette magát ebből jött a győzelem néhány szerencsés fordulat mellett ami most már kijárt nekünk is.
Ezt így együtt kéne tovább folytatni és akkor nem lesz gond.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
nem rossz érzés csalódott giants fanok arcát látni a lefújás utAn :-PShawn84
RESPECT! Jó volt együtt nézni a meccset. Köszi a részvételt! Hatalmas Arcok vagytok! Élmény volt! 😉Greengo
Máskor is 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Howard Eskin szerint Vick ki fog hagyni 1 vagy talán két hetet.
Egy meccset nem bánnék, mert kíváncsi vagyok, hogy Foles-al mire megy a csapat.
Még akkor is, ha lehet foles fals képet fogunk kapni, mert ismét egy 0-4-es csapat ellen fogunk játszani.
Azonban az Eskin infók közel sem biztosak, szal majd kiderül, hogy tud-e edzeni Mike.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!dande
Csak az NFL.com-on, ezt nem tudják, így a Dallas vezeti (2013.10.07. 04 05)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
RESPECT! Jó volt együtt nézni a meccset. Köszi a részvételt! Hatalmas Arcok vagytok! Élmény volt! 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
most értem haza 😀 1 óra vonat+1 óra gyaloglás után megérkeztem, és pont most kap ki egy FG-al a Dallas 😀 duplán megérte a túra 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
nem rossz érzés csalódott giants fanok arcát látni a lefújás utAn :-P
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jó volt ez, de azért figyelembe kell venni, hogy ez a Giants a liga egyik leggyengébb csapata jelenleg. A következő 4 meccs nem lesz nagyon húzós csapatok ellen, mindenképp van esélyünk ezeken a meccseken, izgalmas lesz... 😊Newman
Renoválom álláspontomat, látva a Cowboys mai meccsét, erős upset lenne a győzelmünk. 😀
Mondjuk abban lehet bízni, hogy egy csoportmeccs mindig más. 😊

több mint 12 éve
- DeSean egyedül 7 elkapás, 132 yard, 1 TD
Többi elkapónk (TE és WR): 8 elkapás, 118 yard, 1 TD

- Henery 5/5 (leghosszabb 41 yardos volt)
Donnie Jones és jókat puntolt és összességében a teljes ST jól muzsikált.

- A CB-k közül Fletcher és Boykin nagyot játszottak, annak ellenére, hogy mindkettőjüknek volt 1-1 nagyobb hibájuk.
több mint 12 éve
A támadók megint rekordot döntöttek:
"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."Bébé
Most végre nyertünk is vele 😀dande
ez mellékes 😀

Mituán Foles beállt Shady 8x futott a labdával és mindössze -2 yardig jutott. (Gondolom a nagy részük shotgunból volt.)
több mint 12 éve
"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."Bébé
Most végre nyertünk is vele 😀
több mint 12 éve
"Eagles are now the first team in NFL history to net 430 or more yards in each of their first five games."
több mint 12 éve
A O-fal egyébként egy két kivételtől eltekintve jó volt (főleg Todd 😛) a futást annyira most nem tudták segíteni de a passzokat igen, amennyire én láttam aztán lehet, hogy nem 😀
több mint 12 éve
Dallas meccs:

| nem indul jól nekünk...... |
több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Én most egy bizonyos szőke irányítóról úri módon hallgatok 😛, gyógyulj meg Vick!!!!dande
+1😉
több mint 12 éve
Én most egy bizonyos szőke irányítóról úri módon hallgatok 😛, gyógyulj meg Vick!!!!
több mint 12 éve
és a DeSalsa 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀
 i50.photobucket.com/albums/f303/roqnap1/elitrains.gif
(és igen tudom, hogy mi még nem nyertünk SB-t 😀 )Bébé
Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀ano92
Tényleg nyugi nem oly régen voltunk hasonló szívásban és már a jövőhéten megint szerencsétlenkedhetünk úgyhogy finoman. Ráadásul a TB elit D és Glennonból képesek vagyunk fr QB csinálni. 😀dande
😀.d Ja nem, félre értés ne essék én most nem vetek nagyobb hitet a csapatba. Csak örülök, meg tényleg csak egy kicsit piszkálja az orromat, hogy pl egy Peyton Manninget soha nem hallotam úgy nyilatkozni egy vereség után, hogy "Nempara, a coltsnak több gyűrűje van és csak az számít" 😀😀d De abbahagyom, nem szeretem a feszültséget.

több mint 12 éve
Jah meg azért említsük meg Heneryt is. Neki is sokat köszönhetünk.
Bár végülis csak a kötelezőt hozta, de az utóbbi hetek alapján ez is nagy szám tőle. 😀
több mint 12 éve
Tudom kicsit beszólogatós volt a hangulat az eredménykövetőben, de így utólag ez a gif még viccesebb 😛 😀
Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀ano92
Tényleg nyugi nem oly régen voltunk hasonló szívásban és már a jövőhéten megint szerencsétlenkedhetünk úgyhogy finoman. Ráadásul a TB elit D és Glennonból képesek vagyunk fr QB csinálni. 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Egy ketten nem bírták a verést. 😀 A múltra hivatkozni meg a jelen szegénysége 😀

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jó volt ez, de azért figyelembe kell venni, hogy ez a Giants a liga egyik leggyengébb csapata jelenleg. A következő 4 meccs nem lesz nagyon húzós csapatok ellen, mindenképp van esélyünk ezeken a meccseken, izgalmas lesz... 😊

több mint 12 éve
(és igen tudom, hogy mi még nem nyertünk SB-t 😀 )
több mint 12 éve
10-6 sima ügy. Jó volt mindenki. Kár hogy csak 45 yardig jutott McCoy :S 😀