Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó meg ez a kettő 😀csak most tűnt fel westbrook feje az első vidin. Hatalmas 😀
www.youtube.com/watch?v=DK52RekqshU
www.youtube.com/watch?v=yw1_0O9Ylw8
2008-as PO menetelésnél nagyon mentek ezek nekik. 😀Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az volt a megérzésem, hogyha játszik Curry akkor nyerünk...
több mint 12 éve
Curry aktív.Inaktívok:
QB Matt Barkley
CB Jordan Poyer
OT Matt Tobin
CB Roc Carmichael
OT Dennis Kelly
TE Emil Igewenagu
DL Damion Square
Geathers-hez miért ragaszkodunk, az rejtély.

több mint 12 éve
Na go homeHa nincs otthon net akkor eret vágok magamon hosszában stillel.
több mint 12 éve
Elvileg a szavazás véget ért és nem tudom bejelentették e a műsorban de ezek szerint akkor a mi meccsünket adják akár sok volt Manningből akár nem.Amiért is sajnálom, hogy nem közvetítik talán abban ez látszott volna streamben biztos nem fogjuk érzékelni fogják mutatni, hogy Reidet, hogyan fogadják. Illetve félidei mezvisszavonultatást is néztem volna bár azt vszínű Ricsiék sem adták volna. Mondjuk videó utólag biztos lesz róla.
több mint 12 éve
Jó meg ez a kettő 😀 www.youtube.com/watch?v=DK52RekqshU
www.youtube.com/watch?v=yw1_0O9Ylw8
2008-as PO menetelésnél nagyon mentek ezek nekik. 😀
több mint 12 éve
DMac vicces forma volt. Egyik legnagyobb jelenet tőle:
😀
Az utolsó meccsén (nálunk) is hozta a szokásos formáját:

Na ilyeneket már nem sűrűn lát a csapat. xD

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tudod két csapatot kedvelek és a második a KC.
több mint 12 éve
Az egyik leghasznosabb támadónk lett...még ha nem is az elkapásaival villog(az is menne). Még preseasonban kiszúrtam, hogy mennyire fontos blokkokat oszt ki.
Amúgy a PFF szerint R.Cooper blokkol a legjobban a WR-ek közül, DeSean pedig a 4. ebben a kategóriában.Bébé
Poe monster évet fog tolni.Poe tényleg jó..kicsit rosszul esett, hogy elvitted előlem waiveren. 😀
Hihetetlen milyen erős és gyors és fejben is maximálisan ott van minden playnél.
Fel kell kötni a gatyát.
Én jó meccset szeretnék nekem mindegy ki nyer.Janek
Utolsó mondatodat nem tudom értelmezni.
Somebody! Ez az avatar nagyon nagy!xD

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nem az utolsó 1-2 évet kell alapulni venni. Donovan eleget letett az asztalra, én még fénykorában láttam élőben (TV-BEN) játszani, a szirszar összefoglalók nem adják vissza azt amit ő hozzátett egy-egy meccshez. Úgyhogy teljes mértékben megérdemli azt a mez visszavonultatást.Megérett a második némított Philly-fan nálam 😀EazzyGameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBNem akarom túlreagálni, de mostantól halott vagy számomra 😀 😀 😀somebody08
Ha valaki 5-s mezben játszana az Igölszben, én csak Donovant látnám benne 😀
több mint 12 éve
21:30-ig lehet szavazni. Úgyhogy még pár sms-re van idő:www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3
DeSean-nak tavaly 15 elkapása volt a pálya közepén. Idén már 9 van neki.
Jah valamint Nnamdi minden másfeledig próbálkozására jut egy missed-tackle. Azért ez így nem gyenge. 😀
Amúgy a PFF szerint R.Cooper blokkol a legjobban a WR-ek közül, DeSean pedig a 4. ebben a kategóriában.
több mint 12 éve
Poe monster évet fog tolni.Hihetetlen milyen erős és gyors és fejben is maximálisan ott van minden playnél.
Fel kell kötni a gatyát.
Én jó meccset szeretnék nekem mindegy ki nyer.
több mint 12 éve
Megérett a második némított Philly-fan nálam 😀Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBNem akarom túlreagálni, de mostantól halott vagy számomra 😀 😀 😀somebody08
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A PFF szerint eddig Kelce a legjobb center. Poe meg nem szar az eddigi 3,5 sack-jével. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, mit hoz ez a párharc. Igaz Poe-nak van 50 fontnyi előnye, de remélem Kelce felnő a feladathoz.
Meg légyszi Kelly legyen már Curry aktív. Még, ha csak 10 snap-et is fog kapni.
több mint 12 éve
Nem a meccsehez tartozik: maddeneztem ma egyet, a 4. negyedben az összes futó játékosom elfáradt, és Henereyvel kellet hogy fussak. 3rd&goal: 3 yard TD run by A. Henery. 😀
több mint 12 éve
Most végeztem megint a SD meccsel.vagy ha jobb a clock management , többet fut mccoy a végén , vagy ha henery berúgja az összes field goalját , vagy ha nem dropolnának annyit az elkapóink - persze itt véletlenül sem jacksonra gondolok.
Hát tény,hogy szapuljuk Allent borzasztó látni mennyire nem érzi az irányokat,rossz szögben érkezik ha egyáltalán oda is ér.
Chung sem élete formájában van és akkor finom voltam...
C.Williams is rossz meccset hozott reméljük Bowe ellen jobban fog neki menni(nem fog).
Boykin viszont egyre jobb a két meccsen sok pozitív dolgot látni tőle.
a meccset talán ott nyeerhettük volna meg ha Henery megfogja a fumblitJanek
több mint 12 éve
Most végeztem megint a SD meccsel.Hát tény,hogy szapuljuk Allent borzasztó látni mennyire nem érzi az irányokat,rossz szögben érkezik ha egyáltalán oda is ér.
Chung sem élete formájában van és akkor finom voltam...
C.Williams is rossz meccset hozott reméljük Bowe ellen jobban fog neki menni(nem fog).
Boykin viszont egyre jobb a két meccsen sok pozitív dolgot látni tőle.
a meccset talán ott nyeerhettük volna meg ha Henery megfogja a fumblit
több mint 12 éve
Szegény LnB eddig is volt tíz hsz-s, ezek után nem hiszem, hogy megduplázná olyanok vagytok na 😀 amellett, hogy nem feltétlenül van tisztában vele mit írt de hát türelem srácok türelem 😛 😉
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBNem akarom túlreagálni, de mostantól halott vagy számomra 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Gameday bizony! Nagyon várom ezt a meccset már. És egyben egy vereség után irtó csalódott leszek. A Chargers elleni találkozót látva kicsit félve is fogok holnap reggel nekiállni a meccsnézésnek. Másrészről, ezt sokan szentségtörésként fogják felfogni, de csak én gondolom úgy, hogy McNabb mezének visszavonultatása enyhén erőltetett? Személy szerint nem tartom akkora ikonnak, hogy vissza kelljen vonultatni a mezét.LnBDiszlájk gombot vissza! Nyomkodnám napestig 😊
több mint 12 éve
Biztos van neki, csak soha nem derült ki mert vagy sérült volt, vagy sokadik a rangsorban.Na, ez is jól kezdődik... 😀megyerikriszSziasztok!erősségéről sokat nem tudunk írni....Janek
Leigazoltuk a CB Curtis Marshot, ha jól tudom, nálatok nyomott két szezont. Tudtok esetleg róla egy rövid jellemzést? Erősségek, gyengeségek, stb...megyerikrisz
több mint 12 éve
Deny írt róla a draftolása után: philly.blog.hu/2011/05/02/portre_curtis_marsh_cb_utah_state_aggiesAz NFL-ben eddig nem zavart túl sok vizet, ez a statjain is látszik... Csodát ne várj tőle 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Na, ez is jól kezdődik... 😀Sziasztok!erősségéről sokat nem tudunk írni....Janek
Leigazoltuk a CB Curtis Marshot, ha jól tudom, nálatok nyomott két szezont. Tudtok esetleg róla egy rövid jellemzést? Erősségek, gyengeségek, stb...megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Sziasztok!erősségéről sokat nem tudunk írni....