NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Injury report:

Eagles:
Nálunk nincsen hiányzó. A keretben mindenki mind a három nap 100%-osan edzett. (Köszönhetően a B.Hughes IR-nak 😀 )

Chiefs:
Doubtful: Fasano TE - egész héten nem edzett, szóval nagy eséllyel nem fog játszani
Questionable: Flowers CB és Kelce TE (igen, ismét testvérpárharc 😀 Geathers Bowl után, Kelce Bowl) Flowers játékára azért elég nagy esély van, szóval annyira ne reménykedjünk. 😀
több mint 12 éve
Újabb ex-Texans játékos.
Ő se az a kimondottan magas corner a maga 5'10-ével. Amúgy a sebessége kérdéses. Aránylag jól szerel. A sebessége miatt lehet, hogy inkább slotban lesz használva. Poyer-nek ott amúgy se ment.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
Szerződtettük a Houston PS-ből Roc Carmichael CB-t, Hughes ment visszatérős IR-re miatta. 2011-ben 4. körös választás volt.Rataxes
Na neki nagyon örülök. Végre még egy Hokies növendék 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerződtettük a Houston PS-ből Roc Carmichael CB-t, Hughes ment visszatérős IR-re miatta. 2011-ben 4. körös választás volt.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Ki mit akar látni…?
...és azt, hogy visszahozták a „játékot”, ebbe a profi sportba. Örömmel néztem, amikor ugráló gyerekként (azt hiszem DeSean Jackson) az egyik játékos leverte Kelly fejéről a sapkát.
…és emberi volt, amikor a Washington TD-t megítélték (0-7), Kelly mosolyogva mondott valamit DeSean Jackson-nak, és LeSean McCoy-nak!tûzoltó
Volt ezzel kapcsolatban a Skins meccs után egy - szerintem - nagyon jó cikk a grantland-en (talán még nem volt):
 www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/73986/chip-kelly-and-the-eagles-are-here-to-make-football-fun-again

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
Ki mit akar látni…?
Szvsz. a jövő a Kelly-féle rendszer az NFL-ben!
(Lehet, hogy nem nálunk, és lehet, hogy nem Kelly viszi diadalra…, de ez lesz a jövő útja!
(A Kelly rendszerhez nem csak a tempo, a játékhívás, hanem a táplálkozás, erőnléti edzés…stb is beletartozik.)
Én agresszív védelmet-és kreatív, lehengerlő támadó játékot (valamint agresszív és kreatív ST játékot 😊 ) szeretnék látni, ami annyira egyedi, hogy felismerhetően "Phili-s".
Annyira bírtam, (a hibák ellenére) az „NFL-pukkasztó” megoldásokat (pl.3 falemberes felállást), és azt, hogy visszahozták a „játékot”, ebbe a profi sportba. Örömmel néztem, amikor ugráló gyerekként (azt hiszem DeSean Jackson) az egyik játékos leverte Kelly fejéről a sapkát.
…és emberi volt, amikor a Washington TD-t megítélték (0-7), Kelly mosolyogva mondott valamit DeSean Jackson-nak, és LeSean McCoy-nak!
Én ezt szeretném látni, bárki legyen az ellenfél!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Kommenteltetek csak, vagy szavaztatok is?  www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3skizofita
Én már behúztam a H-t
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Kommenteltetek csak, vagy szavaztatok is?  www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Mi
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351somebody08
Már szavaztam mielött elolvastam a kommentedet. De nem biztos, hogy jó lesz látni azt a meccset a mi szemszögünkből 😀LnB
Mi így is, úgy is nézzük nem? Akkor már miért ne kényelmesen ágyból a TV-ben tennénk, közben jó pár offense kedvelő szurkolót szerezve a csapatnak. Egyértelmű, hogy minket kell adni. A Denverből már most sok lesz, kivételesen elviseljük majd 😊Shawn84
Ritka az ilyen meccs, de ezt nem annyira várom.Ez+ a Green bay-i amin szerintem semmi esélyünk, ebből kifolyólag ezeket lehet félidőbe már nem is kell tovább nézni, mert eldől.De nem legyen igazam.
Peyton, Rogers hány pontot dobál össze ellenünk?a súlyos vereség elkerülése lesz a cél, amit nem biztos hogy Faragó meg Bóóltimór Olivér kommentálásában akarok nézni...
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem lesz ott baj, Denver ellen sima win. Manning a normálisan felálló játékosok ellen tud variálni, nálunk még a dc sem tudja mi a felállás, teljes meglepetés. Úgyhogy Cole néha bezsákolja Péjtont majd, kedve is elmegy az egész amerikai focitól.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mi
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351somebody08
Már szavaztam mielött elolvastam a kommentedet. De nem biztos, hogy jó lesz látni azt a meccset a mi szemszögünkből 😀LnB
Mi így is, úgy is nézzük nem? Akkor már miért ne kényelmesen ágyból a TV-ben tennénk, közben jó pár offense kedvelő szurkolót szerezve a csapatnak. Egyértelmű, hogy minket kell adni. A Denverből már most sok lesz, kivételesen elviseljük majd 😊
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Már szavaztam mielött elolvastam a kommentedet. De nem biztos, hogy jó lesz látni azt a meccset a mi szemszögünkből 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 558 — no es importante
mivel jelen pillanatban a Philly az egyetlen unikumnak számító csapat az NFL-ben, a többiek akár mezt is cserélhetnének, senki nem venné észre a különbségeket, így nem is kérdés, mely gárda meccseit kell a legtöbbször adni :p amúgy ha nagyon a "változatosság" lenne a lényeg, akkor néhanapján Browns, Lions, Buccaneers, Jaguars, Chiefs, Bills, Rams mérkőzésekre is beneveznének, de erről szó sincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Ez a legrosszabb kérdés. Anno a Pecc minden héten se volt jó, most se legyen Denver mindig, de mi meg máskor már aligha kerülünk képernyőre itthon...ha adnák ezek a szerencsétlenek a holnapi meccset, akkor tök mind1. Másrészt meg a Cowgirls miatt is inkább mi 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
Természetesen Broncos Eaglesre szavaztam de ha nem úgy lesz üsse kavics a SB-n is szívesen megnézem őket 😛

3333. hozzászólásnak ez pont meg is felel 😀
több mint 12 éve
Ezek jól hangzanak 😀
- DeSean Jackson has more receiving yards than all the Titans combined.
- LeSean McCoy has more rushing yards than 25 NFL teams.
több mint 12 éve
Irtózatosan ki fogunk kapni, de a kényelmes TV-zés érdekében szavaztam. 😀
De legalább hátha szerzünk "szimpatikus-vesztes" fanokat. 😀
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Mindenki szavazni! Mit adjon jövő héten a Sport Tv kérdés:  www.facebook.com/sport1tv/posts/10151866395907351
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon várom a Chiefs elleni meccset, de hogy kikaptunk a Chargers-től. Így eléggé félek. Mit gondoltok lehet ebből reálisan egy sima Eagles győzelem?LnB
Reálisan nézve inkább egy szoros döntetlen 😉 😛

Egyébként ha egy ponttal nyerünk valahogy már boldogok lehetünk de kivételen azon sem fogok szomorkodni, ha jó játékkal de a Chiefsnek adjuk a meccset ha már SD elverésével nem segítettünk nekik és a többit nyerjük meg. Egy 14-2 mérleg sztem elég lesz a PO-hoz 😀
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nagyon várom a Chiefs elleni meccset, de hogy kikaptunk a Chargers-től. Így eléggé félek. Mit gondoltok lehet ebből reálisan egy sima Eagles győzelem?

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Tippjáték a harmadik hétre:  philly.blog.hu/2013/09/18/tippverseny_week_363 Ne felejtsétek el. Most gyorsan jön a következő meccsünk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Gaither és Chaney Atlantában:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/17/4741954/former-eagles-news-lbs-omar-gaither-and-jamar-chaney-sign-with-the
Ott sem lehet rózsás a helyzet, akkor. 😀
Bár 4-3ban azért talán megragadnak.
több mint 12 éve
Tuti a hivatalos oldalon lesz élő erről.(Dawkinsét is mutatták) + lehet NFL network is adja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Reid-et sztem iszonyatosan meg fogják tapsolni. Csak hát ugye ott nem hiszem, hogy lesz olyan h a hangos bemondja, de azért tökjó lenne ha lenne. 😊

McNabb mezvisszavonultatását remélem fogják mutatni. Vagy majd később elérhető lesz youtube-on. 😀
több mint 12 éve
Ha hozzávesszük McNabb visszavonulását is akkor az egész meccs egy álló ovációból fog állni a közönség részéről. Remélhetőleg a negyedik negyed végén is folytatják a tapsolást. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !