Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
nyilván az lenne a legjobb. nekünk is, meg neki is. csak nem lesz belőle semmi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én továbbra is azt mondom, hogy van pénzünk Angry Byrdre hozzuk el és kész.Sean Considine visszajöhetne. Super Bowl győztes safety kérem szépen 😀😀😀DDDsomebody08Támogatom az ötletet. 😀 Megtalálná az első csapatot ahol nem lógna ki lefelé. (igen még a JAx sec-ből is kilógott 😀)
egyébként nagy kedvenc volt 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Sean Considine visszajöhetne. Super Bowl győztes safety kérem szépen 😀😀😀DDDsomebody08Támogatom az ötletet. 😀 Megtalálná az első csapatot ahol nem lógna ki lefelé. (igen még a JAx sec-ből is kilógott 😀)
egyébként nagy kedvenc volt 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Persze, meg Dan Marino legyen a QB nem? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sean Considine visszajöhetne. Super Bowl győztes safety kérem szépen 😀😀😀DDD
több mint 12 éve
Jobban örülnék első körben Bradley Roby míg később Kenny Ladler érkezésének 😊 de ezen még kár gondolkozni 😀2 teljesen átlagos safety kéne és mérhetően tudnánk javulni.Kezdjétek tanulni HaHa Clinton-Dix nevét 😀Shawn84
Kis túlzással a liga 10 legszarabb safetyje közül 3 nálunk van, a maradék 7 meg nálunk volt az elmúlt 3 évben 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
2 teljesen átlagos safety kéne és mérhetően tudnánk javulni.Kezdjétek tanulni HaHa Clinton-Dix nevét 😀
Kis túlzással a liga 10 legszarabb safetyje közül 3 nálunk van, a maradék 7 meg nálunk volt az elmúlt 3 évben 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
2 teljesen átlagos safety kéne és mérhetően tudnánk javulni. Kis túlzással a liga 10 legszarabb safetyje közül 3 nálunk van, a maradék 7 meg nálunk volt az elmúlt 3 évben 😀
több mint 12 éve
Szerintem JJ inkább arra gondolt, hogy Shadyn kívül nincs igazán húzó emberünkja a "ha" felett átsiklottamhany nfl csapatot tudsz megnevezni, ahol ennel melyebb a tamadosor ?
nulla a depth az offense-ben, erre gondoltam, ami hosszabb távon garantáltan regresszióhoz vezet, hogy aztán majd lehessen olvasni a butaságokat arról, hogy találta meg az ellenszerét a támadójátéknak az NFL...
jjncaa
qb: vick mogott van 1 kezdotp, meg egy barkley
rb: shady mogott brown abszolute vallalhato, a magasan huzott 1-2 punch futotandemek ideje lejart
wr: ezt adom h nem valami mely, de maclin kiesese ellenere azert nem gyasz, foleg h kelly elkapoit azert nem ildomos teljesen konvencionalisan megitelni
te: ezt asszem mondhatjuk mindenfele szempontbol toltott posztnak
ol: na itt tenyleg nincs depthMMMS
Jó, ide lehet venni DJaxet de ő is éppen milyenje van... Vickben meg, akármennyire lehet szeretni (nekem nagy kedvencem, még a tortámon is az ő neve volt tavaly!!), nem lehet bízni hogy mikor esik ki agyrázkódás miatt. És akkor körülbelül oylanok vagyunk mint a vikings AP-al.
TE poszt is, Celek például láthatatlan volt tegnap, Ertz labda szelídítési képességeivel meg mindenki tisztában van. Az O line futásnál jó, passznál már nem annyira. Foles meg fogalmunk sincs milyen tét meccsen Kellyvel.
És ez alapján fogják leírni a Kelly féle O-t, hogy msot jajj de ki ismerték megfelelő játékosok hiányában. Mert erősebb csapat ellen nem fogunk teljesíteni, a védelmünk nem elég, az O ban meg ha egy brutál védelem ellen játszunk, 2 ember levédekezését simán megoldják (max 3 Celekkel együtt).
több mint 12 éve
Robi
6
ELADÓ " JEGY A LONDONI MECCSRE NFL: San Francisco 49ers VS Jacksonville JaguarsWembley Stadium, London,
Sun 27 Oct 2013, 17:00
Seat location: section BK 549, row 4, seats 278-277
Total Charge: £101.60
angyalhaza@gmail.com
több mint 12 éve
Azért az USA-tól nem kell hanyattvágni magunkat, csak mert a média azt nyomja, hogy ők aztán mennyire toleránsak, meg polkorrektek... A sport sokszor segít az integrációban, de sokszor pont, hogy hátráltatja az elfogadást, főleg az erősen maszkulin sportágakban (sokszor meg szart sem ér, lásd Jesse Owens még harminc évig állhatott a buszon a demokrácia őshazájában), Az NFL-ben szerintem még legalább 10 év, hogy valaki nyíltan vállalja majd, hogy meleg, mivel az nem az a közeg, ahol az ilyen belefér. A játékosok többségét ugyanis nem támadnák meg az agyevő bogarak, sok közöttük a tesztoszteron túltengéses, "attól vagyok férfi, hogy mindenkit lekislányozok és lebuziuzok", aki meg nem ez a véglet, az meg általában a szigorúan vallásos, a homoszexualitás bűn kategória. A Necessery Rougness (Doktor D) második évadában volt pár rész a témában, ott egy kicsit el voltak nagyzolva a folyamat állomásai, de valamelyest bemutatta, miért nem lehet senki sem meleg az öltözőben, ahol alap, hogy repkednek a buzizások, köcsögözések. Amúgy én is egyetértek, nem számít, hogy milyen szexuális beállítottságú, vallású, politikai pártállású valaki, csak a játéka alapján lenne szabad megítélni, meg persze a személyisége alapján.És? Nem gondoltam hogy pont az USA-ban basznak ki valakivel ilyen miatt... mellesleg a pályán csak egy játékos.silent7939Azt pletykálják hogy ezért: bowl.hu/forum/manager_jatek/gm_jatek_csevego?oldal=0#856140RataxesSziasztok!Valóban FA és nem is értem miért nincs csapata... nem azért mert a mi "kölykünk" volt de szerintem k. jó S.silent7939
ha hinni lehet a rossz nyelveknek, miután Kerry Rhodes még mindig szabadügynök...
somebody08
több mint 12 éve
És? Nem gondoltam hogy pont az USA-ban basznak ki valakivel ilyen miatt... mellesleg a pályán csak egy játékos.Azt pletykálják hogy ezért: bowl.hu/forum/manager_jatek/gm_jatek_csevego?oldal=0#856140RataxesSziasztok!Valóban FA és nem is értem miért nincs csapata... nem azért mert a mi "kölykünk" volt de szerintem k. jó S.silent7939
ha hinni lehet a rossz nyelveknek, miután Kerry Rhodes még mindig szabadügynök...
somebody08
több mint 12 éve
Sziasztok!Ezeket a statokat honnan lövöd?silent7939
Ennek ellenére a csapat kb háromszor jobb, mint amit vártam, Vick meg eddig tízszer. A támadófal a tavalyihoz képest ég és föld, DeSean-ból meg végre kijöhet a monster year, amit már nagyon megérdemelt. Vick jelenleg harmadik ligában irányítómutató tekintetében, és Rodgers-szel holtversenyben neki van a legjobb a yard per play átlaga. Eli-jal holtversenyben vezeti a 40 yardnál hosszabb passzok listáját és egyedül vezet a 20 yardnál hosszabb passzok terén. Szóval eddig minden szép és, jó csak maradjon is így, mert mint tegnap kiderült, egy közepes csapat ellen olykor még ez is kevés.somebody08
több mint 12 éve
ja a "ha" felett átsiklottamhany nfl csapatot tudsz megnevezni, ahol ennel melyebb a tamadosor ?
nulla a depth az offense-ben, erre gondoltam, ami hosszabb távon garantáltan regresszióhoz vezet, hogy aztán majd lehessen olvasni a butaságokat arról, hogy találta meg az ellenszerét a támadójátéknak az NFL...
jjncaa
qb: vick mogott van 1 kezdotp, meg egy barkley
rb: shady mogott brown abszolute vallalhato, a magasan huzott 1-2 punch futotandemek ideje lejart
wr: ezt adom h nem valami mely, de maclin kiesese ellenere azert nem gyasz, foleg h kelly elkapoit azert nem ildomos teljesen konvencionalisan megitelni
te: ezt asszem mondhatjuk mindenfele szempontbol toltott posztnak
ol: na itt tenyleg nincs depth
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Azt pletykálják hogy ezért:Sziasztok!Valóban FA és nem is értem miért nincs csapata... nem azért mert a mi "kölykünk" volt de szerintem k. jó S.silent7939
somebody08
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ja a "ha" felett átsiklottamnulla a depth az offense-ben, erre gondoltam, ami hosszabb távon garantáltan regresszióhoz vezet, hogy aztán majd lehessen olvasni a butaságokat arról, hogy találta meg az ellenszerét a támadójátéknak az NFL...
a Brownsnak Chudzinski kellett meg Lombardi, mely Mularkey tavalyi JAX-es kinevezéséhez hasonlóan már akkor nyilvánvaló baklövés volt, mikor bejelentették

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nem. szerinted itt nincs rendes alapanyag. engem meg erdekelne, hogy akkor szerinted az a "rendes" hogyan is nezne ki, ha ez nem az. azert kelly sem hulye, tudta h melyik ajanlatot kell elfogadnia. mehetett vna a brownshoz v a cardinalshoz is, gyanitom. vajon miert megis ide jott ?bocs, atmasoltam colts topikbolpont ezt írtam nem?jjncaa
?azert az erdekelne h szted mit takar a rendes alapanyag kifejezes, ha a philly jelenlegi tamadosora egyaltalan nem az.MMMS
láttad azt a meccset? de akár simán a statokra pillantva is megállapítható, hogy a támadósorral semmi baj nincs, sőt, rendes alapanyag nélkül is abszolút a liga élmezőnyébe tartozik már most...
jjncaa
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Szerintem úgy értette a kérdést, hogy mi a rendes alapanyag, ha nem a Philly-é, ergo szerinte jó alapanyagunk van, amit egyébként én osztok.bocs, atmasoltam colts topikbolpont ezt írtam nem?jjncaa
?azert az erdekelne h szted mit takar a rendes alapanyag kifejezes, ha a philly jelenlegi tamadosora egyaltalan nem az.MMMS
láttad azt a meccset? de akár simán a statokra pillantva is megállapítható, hogy a támadósorral semmi baj nincs, sőt, rendes alapanyag nélkül is abszolút a liga élmezőnyébe tartozik már most...
jjncaa
több mint 12 éve
maclin a keretben van, attol mert serult ...bocs, atmasoltam colts topikbolA fal rendben van, DeSean - Shady - Vick is, a TE-k sem teljesen legalja, Avant slot WR-nek kiváló, jó kezű gyerek, egyedül másik WR poszton nulla a csapat.Eazzy
jjncaa
több mint 12 éve
bocs, atmasoltam colts topikbolpont ezt írtam nem?
jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sziasztok!Ezeket a statokat honnan lövöd?
Ennek ellenére a csapat kb háromszor jobb, mint amit vártam, Vick meg eddig tízszer. A támadófal a tavalyihoz képest ég és föld, DeSean-ból meg végre kijöhet a monster year, amit már nagyon megérdemelt. Vick jelenleg harmadik ligában irányítómutató tekintetében, és Rodgers-szel holtversenyben neki van a legjobb a yard per play átlaga. Eli-jal holtversenyben vezeti a 40 yardnál hosszabb passzok listáját és egyedül vezet a 20 yardnál hosszabb passzok terén. Szóval eddig minden szép és, jó csak maradjon is így, mert mint tegnap kiderült, egy közepes csapat ellen olykor még ez is kevés.somebody08
több mint 12 éve
bocs, atmasoltam colts topikbolA fal rendben van, DeSean - Shady - Vick is, a TE-k sem teljesen legalja, Avant slot WR-nek kiváló, jó kezű gyerek, egyedül másik WR poszton nulla a csapat.
jjncaa
több mint 12 éve
bocs, atmasoltam colts topikbol ?azert az erdekelne h szted mit takar a rendes alapanyag kifejezes, ha a philly jelenlegi tamadosora egyaltalan nem az.
jjncaa
több mint 12 éve
Sziasztok!Valóban FA és nem is értem miért nincs csapata... nem azért mert a mi "kölykünk" volt de szerintem k. jó S.
somebody08