NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Teddy maci meg sanszosan nem lesz már elérhető de nincs is rá szükség.dande
Én azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy a mostani Chiefs meccset nem adják...
Bár gondolom erről nem a SportTV dönt. Ha meg igen, akkor bekaphatják. 😛 😀
(Ricsi ide, szakkommentátorok oda, azért kényelmesebb a TV-ből nézni. 😀 )Bébé
Ők döntenek róla.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Amire én még kíváncsi leszek, hogy ugye az első 3 héten folyamatosan van Denver meccs közvetítés itthon. Fogadjunk, hogy 4. héten mikor ellenünk játszanak a fél 11-s idősávban, tuti a Chargers vagy a Skins meccset fogják adni a Sport tv-ben 😛 mondjuk ha véletlenül nyernénk a legkevésbé sem zavarna 😀

Én azt még mindig nem dolgoztam fel, hogy a mostani Chiefs meccset nem adják...
Bár gondolom erről nem a SportTV dönt. Ha meg igen, akkor bekaphatják. 😛 😀
(Ricsi ide, szakkommentátorok oda, azért kényelmesebb a TV-ből nézni. 😀 )
több mint 12 éve

Azért próbáld meg kiválogatni ki elérhető és ki nem. A nagy nevekről lesz írás, meg akik illenének a rendszerbe.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
- Kendricks sztem sem volt jó. Kelly is mondta a sajtótájékoztaton, hogy Gates-el szemben volt egy missmatch-ünk. Remélem azért a nem elit TE-ket le fogja venni a pályáról, meg nem lesz ennyi missed-tackle-je..
- CB blitzek voltak. Egy idő után már fogtam is a fejem, hogy mi a szarnak, amikor Rivers egyből felismerte és ment is a pass a slotWR-nek. 3-4 ilyen biztos, hogy volt.
- Azért Shady megint kiharcolt 8 missedtackle-et (16 érintésből). 😀

Jah amúgy elméletileg a 2012-es drafton második kört akartunk adni Kaepernick-ért, aztán végül mégse valósult meg a trade, mert úgy voltunk vele, hogy jó lesz nekünk a 3. körben R.Wilson.
A Kaepernick-trade nem tudom, hogy mennyire igaz, de az 100%, hogy ha nem húzzák ki előttünk Wilsont, akkor Ő érkezik. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire kellett nekünk, akkor miért nem tradeltünk fel érte, vagy az 59. helyen akkor húzhattuk volna Őt, V.Curry helyett. (75.en vitték el Wilsont) De hát mind1. Majd Curry meg Foles is pusztítani fog és kész. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....

Teddy maci meg sanszosan nem lesz már elérhető de nincs is rá szükség.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Már a draftra is figyelünk:  philly.blog.hu/2013/09/17/2014_draft_eloretekinto_tamadok_iShawn84
Azért én azt remélem, hogy nem olyan helyen végzünk ahol a drafton Bridgewater még elérhető

több mint 12 éve
Már a draftra is figyelünk:  philly.blog.hu/2013/09/17/2014_draft_eloretekinto_tamadok_i
több mint 12 éve
Sean Considine visszajöhetne. Super Bowl győztes safety kérem szépen 😀😀😀DDDsomebody08
Támogatom az ötletet. 😀 Megtalálná az első csapatot ahol nem lógna ki lefelé. (igen még a JAx sec-ből is kilógott 😀)
egyébként nagy kedvenc volt 😊eaglesmcnabb
Én továbbra is azt mondom, hogy van pénzünk Angry Byrdre hozzuk el és kész.Shawn84
Ennek van valami reális esélye vagy csak mi álmodozunk róla?korodiati
Van rá. Byrd cserét kért, nekünk safety gondjaink vannak, ellenben meg tudjuk fizetni. Ennyi szerintem elég hogy beszéljünk róla. Kinn is emlegetik azért gyakran.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Persze, meg Dan Marino legyen a QB nem? 😀Eazzy
Ez hatlamas hsz. Lájkoljátok már többen!!korodiati
Most vagy te is ironizáltál ezzel, vagy nekünk más humorunk van, mint a többieknek 😀

Btw DeSean vezet a first downok tekintetében is, 14-el, övé a legtöbb 25+-os elkapás 5-el, és 87,5%-os first down arány is a legjobb (14/16 elkapás).Eazzy
Én folyamat röhögök rajta, mikor az öreg Considine eszembe jut😀😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Ez hatlamas hsz. Lájkoljátok már többen!!korodiati
Most vagy te is ironizáltál ezzel, vagy nekünk más humorunk van, mint a többieknek 😀

Btw DeSean vezet a first downok tekintetében is, 14-el, övé a legtöbb 25+-os elkapás 5-el, és 87,5%-os first down arány is a legjobb (14/16 elkapás).

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
DeSean Jackson vezeti a ligát elkapott yardok tekintetében, LeSean McCoy futott yardok tekintetében, és ez a két játékos áll az első két helyen (Shady D-Jax sorrendben) a scrimmage yardok terén is. A special teamből Damaris Johnson a harmadik legtöbb kick return yarddal rendelkezik. Nem rossz!
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Egyszóval a folytatásban marad a jól bevált recept, hogy több pontot kell termelni mint amennyit bekapunk. Tegnap elcsíptem egy adatot miszerint: Time of possession - SD 40:17, Eagles 19:43. Ami elég megdöbbentő az első heti adatokat figyelembe véve, viszont 19 perc alatt is berámoltunk 30 pontot. Az órával kéne kicsit bölcsebben bánni és akkor az amúgy is szar védelem kicsit többet pihenhetne. 😉Greengo
Jópár év Oregon-követés (plusz hasonló rendszerben való játék) után erről pár szó: nem hinném, hogy meg fog történni, hogy többet lesz az offense a pályán. Igazából nekem az első meccs számadatai voltak a meglepőek: ott szokatlanul hosszú ideig volt fent az offense ahhoz képest, mi a megszokott Chiptől. Tőle inkább az a normális, ha úgy pakol fel 40+ pontot az offense, hogy mellette max 20 percet van a pályán.
Szóval a védelem nem gondolom, hogy több pihit fog kapni. Chipet ezért az offense-ért szerződtették, aminek az egyik kulcsa az up tempo no huddle, amin meglepő lenne, ha változtatna. És nyilvánvalóan szokatlan ez nekik, ezért nem hinném, hogy csak a sematikus átállásról és a gyenge játékosokról szól itt a dolog (bár nem láttam egy meccset sem). Egyszerűen meg kell szokniuk nekik is ezt a tempót, mert ez nem csak az ellenfél defense-ének megterhelő.

több mint 12 éve
Mivel a D# a téma és többen írtátok, hogy így szar a D line ..meg úgy szar a secondary...stb.
Szval a szezon előtt már lehetett tudni, hogy nem fog hasítani ez a csapategység..mivel egyfelől átállás van idén és az már a draft előtt is látható volt, hogy nem fogunk tudni annyi lyukat betömni a védelemben amennyi van. Ehhez kell még 1 offseason és utána érdemesebb megvizsgálni a védelem teljesítményét.
Az, hogy nem tudunk normális O line ellen nagyobb nyomást kifejteni az nem újdonság. Imádjuk Colet , Grahamet meg a többieket, de az elmúlt években is már bebizonyosodott, hogy jók , de egy jó fallal szemben már nem vitézkednek. A tegnapi hiba így nem az ő saruk. Sokkal inkább a hívott védelmi playek voltak szarok....mert a folyamatos 5 emberes passrush nem a legjobb módszer a Chargers támadósora ellen. (utoljára ennyire egyszerű védelmi taktikát preseason első meccsén láttam) Persze Davis nagyon jól tudja, hogy a coverezés nem a legnagyobb erősségünk, de azt hiszem egy változatosabb playhívással ( pár corner és safety blitzzel megspékelve) jobban meg lehetett vna zavarni Riverséket.
Az ILB-knél én nem látok nagy hibát. A feladatukat tegnap is jól elvégezték....más kérdés, hogy nem nagyon használtuk őket blitzelni.
A secondary pedig tényleg szar és ezt Riversék is jól tudták....rá is mentek erre a hibára + Davis is megkönnyítette a dolgukat ezzel a védelmi felfogással. Boykint én bevédeném, mert messze az övé a legjobb teljesítmény. Tegnap sokat volt Fletcher helyén (1-2 playnél láttam Hughest, de azt inkább hagyjuk) és nem is volt rossz, pedig ő inkább slotban erősebb. A 2 safety minősíthetetlen. Allent nem lett vna szabad roster közelébe sem engedni, de most már ez van. (pedig anno a draftjánál még egy haverom is irigykedett , hogy őt húztuk) Ennek ellenére én Wolffot tovább erőltetném. Sztem szezon közben le is fogja zúzni Allent és átveszi a kezdőt. Chung pillanatnyilag nagy csalódás...pedig pre meccseken azért bizakodásra adott okot. Szval várnék még Coleman kezdőbe mozgatásával. Williams hozza azért a kötelezőt. Igaz tegnap azért jól felb@szott a sok dpi-vel, de vmiért úgy érzem, hogy ő be fog válni.
Egyszóval a folytatásban marad a jól bevált recept, hogy több pontot kell termelni mint amennyit bekapunk. Tegnap elcsíptem egy adatot miszerint: Time of possession - SD 40:17, Eagles 19:43. Ami elég megdöbbentő az első heti adatokat figyelembe véve, viszont 19 perc alatt is berámoltunk 30 pontot. Az órával kéne kicsit bölcsebben bánni és akkor az amúgy is szar védelem kicsit többet pihenhetne. 😉Greengo
én konkrétan emlékszem, hogy Boykin többször is ment blitz-re.
Minden a pass-rush-al kezdődik, ha az nincs szidhatunk mindenkit, egy normális Qb szétpasszol minket. Lehet mondani, hogy szegény Cole, Graham nem vitézkednek egy jobb fal ellen, de akkor alkalmatlanok sajnos. Olb lehet nagyobb need mint safety.
több mint 12 éve
Sean Considine visszajöhetne. Super Bowl győztes safety kérem szépen 😀😀😀DDDsomebody08
Támogatom az ötletet. 😀 Megtalálná az első csapatot ahol nem lógna ki lefelé. (igen még a JAx sec-ből is kilógott 😀)
egyébként nagy kedvenc volt 😊eaglesmcnabb
Én továbbra is azt mondom, hogy van pénzünk Angry Byrdre hozzuk el és kész.Shawn84
Ennek van valami reális esélye vagy csak mi álmodozunk róla?
több mint 12 éve
Ez hatlamas hsz. Lájkoljátok már többen!!
több mint 12 éve
jó mondjuk bárkit küldhettünk volna Gatesre annyi lett volna...eaglesmcnabb
Na ez az. Gates-et egy-egyben nem fogja meg semmilyen LB,csapatszinten kellene védekezni az ilyen klasszis TE-k ellen, Safety segítséggel, de ugye a mi Safety-eink általában össze-vissza rohangálnak, jó példa Royal 2. Td-je, vicc-kategória volt.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Úgy néz ki csak szerintem volt nagyon gyenge Kendricks... És hogy előre is reflektáljak : Igen vak vagyok , a Nicknevemben is benne van!Petikievak01
Nem csak szerinted... PFF-elemzés a meccsről.Rataxes
PFF-nél fogalmuk sincs. 😀 Ezért is érdemes visszanézni ezt a meccset...Nekem nem egy jó/szép szerelése megmaradt a fejemben. Nem volt kiugró a teljesítménye , de rossznak sem mondanám. Nem lehet minden meccsen sack hegyeket várni tőle..azért annyira MÉG nem jó és most tényleg nehezebb dolga is volt. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
jó mondjuk bárkit küldhettünk volna Gatesre annyi lett volna...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Úgy néz ki csak szerintem volt nagyon gyenge Kendricks... És hogy előre is reflektáljak : Igen vak vagyok , a Nicknevemben is benne van!Petikievak01
Nem csak szerinted... PFF-elemzés a meccsről.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Azt nem mondanám hogy nagyon gyenge volt, de jó sem. Közepes kb.Shawn84
Ebben a d# ben a közepes teljesítmény jónak számít 😀 Mattit nem engedték rombolni, az volt a baj csak.ano92
Én nekem eléggé kiszúrta a szemem a sok missed tackle meg az Antonio Gates elkapások , amik rendre rajta voltak ...

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Azt nem mondanám hogy nagyon gyenge volt, de jó sem. Közepes kb.Shawn84
Ebben a d# ben a közepes teljesítmény jónak számít 😀 Mattit nem engedték rombolni, az volt a baj csak.

több mint 12 éve
Azt nem mondanám hogy nagyon gyenge volt, de jó sem. Közepes kb.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Úgy néz ki csak szerintem volt nagyon gyenge Kendricks... És hogy előre is reflektáljak : Igen vak vagyok , a Nicknevemben is benne van!

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Mivel a D# a téma és többen írtátok, hogy így szar a D line ..meg úgy szar a secondary...stb.
Szval a szezon előtt már lehetett tudni, hogy nem fog hasítani ez a csapategység..mivel egyfelől átállás van idén és az már a draft előtt is látható volt, hogy nem fogunk tudni annyi lyukat betömni a védelemben amennyi van. Ehhez kell még 1 offseason és utána érdemesebb megvizsgálni a védelem teljesítményét.
Az, hogy nem tudunk normális O line ellen nagyobb nyomást kifejteni az nem újdonság. Imádjuk Colet , Grahamet meg a többieket, de az elmúlt években is már bebizonyosodott, hogy jók , de egy jó fallal szemben már nem vitézkednek. A tegnapi hiba így nem az ő saruk. Sokkal inkább a hívott védelmi playek voltak szarok....mert a folyamatos 5 emberes passrush nem a legjobb módszer a Chargers támadósora ellen. (utoljára ennyire egyszerű védelmi taktikát preseason első meccsén láttam) Persze Davis nagyon jól tudja, hogy a coverezés nem a legnagyobb erősségünk, de azt hiszem egy változatosabb playhívással ( pár corner és safety blitzzel megspékelve) jobban meg lehetett vna zavarni Riverséket.
Az ILB-knél én nem látok nagy hibát. A feladatukat tegnap is jól elvégezték....más kérdés, hogy nem nagyon használtuk őket blitzelni.
A secondary pedig tényleg szar és ezt Riversék is jól tudták....rá is mentek erre a hibára + Davis is megkönnyítette a dolgukat ezzel a védelmi felfogással. Boykint én bevédeném, mert messze az övé a legjobb teljesítmény. Tegnap sokat volt Fletcher helyén (1-2 playnél láttam Hughest, de azt inkább hagyjuk) és nem is volt rossz, pedig ő inkább slotban erősebb. A 2 safety minősíthetetlen. Allent nem lett vna szabad roster közelébe sem engedni, de most már ez van. (pedig anno a draftjánál még egy haverom is irigykedett , hogy őt húztuk) Ennek ellenére én Wolffot tovább erőltetném. Sztem szezon közben le is fogja zúzni Allent és átveszi a kezdőt. Chung pillanatnyilag nagy csalódás...pedig pre meccseken azért bizakodásra adott okot. Szval várnék még Coleman kezdőbe mozgatásával. Williams hozza azért a kötelezőt. Igaz tegnap azért jól felb@szott a sok dpi-vel, de vmiért úgy érzem, hogy ő be fog válni.
Egyszóval a folytatásban marad a jól bevált recept, hogy több pontot kell termelni mint amennyit bekapunk. Tegnap elcsíptem egy adatot miszerint: Time of possession - SD 40:17, Eagles 19:43. Ami elég megdöbbentő az első heti adatokat figyelembe véve, viszont 19 perc alatt is berámoltunk 30 pontot. Az órával kéne kicsit bölcsebben bánni és akkor az amúgy is szar védelem kicsit többet pihenhetne. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
nyilván az lenne a legjobb. nekünk is, meg neki is. csak nem lesz belőle semmi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!