Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Lehet hőbölögni de ennél ki számított jobbra? Séma átállás, nincsenek hozz megfelelő embereink, a DL átlag életkora kb 24 év, a secondary egy centivel nem lett jobb , mert kitől lenne? Ez van. kellenek még játékosok bőven. Davisről meg csak annyit hogy 4 évig volt Dc és a legjobb védelme kb 20. helyen zárt szezon végén.Shawn84
- JJ is szar volt Philadelphia előtt.
- Hiányzott az egyik kezdő CB-nk. Azt eddig is tudtuk, hogy nincsen depth-ünk.
- De a DL-tól többet vártam. Cox, T.Cole semmi.

meg még egy csomó minden...
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Én hiszem, hogy Kelly jövőre összedob egy igazi jó secondaryt...és mellesleg kidobja Davist, mert ez Davis barát egy kula volt nem játék...
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Ah Bears ellen szoktak ilyen idegesito veresegek lenni... 😕 az a Lane Johson illegal formation nagyon fajt 😕
több mint 12 éve
Nah kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Chip szövege.

Benyom egy "We gotta do a better job"-ot meg "It's starts with me"-t. sokkot kapok. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lehet hőbölögni de ennél ki számított jobbra? Séma átállás, nincsenek hozz megfelelő embereink, a DL átlag életkora kb 24 év, a secondary egy centivel nem lett jobb , mert kitől lenne? Ez van. kellenek még játékosok bőven. Davisről meg csak annyit hogy 4 évig volt Dc és a legjobb védelme kb 20. helyen zárt szezon végén.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez az Reidék ellen kell javítani nagyon nem fogom szeretni 😕 nekik még oda is adtam volna szívem szerint a győzelmet ha ma nyerünk, pláne hogy verték a Boyst....
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
D# kb 40 percet a pályán, ráadásul még szarok is. 😀

Amúgy meg egyszer fent, másszor lent.
Majd Reidéket elpicsázzuk. 😀Bébé
16-0 Chiefs idén. 😀😀😀

Azthiszem, nem kaptunk többet a védelemtől mint amit szezon elején jósoltak és lehetett várni.

több mint 12 éve
D# kb 40 percet a pályán, ráadásul még szarok is. 😀

Amúgy meg egyszer fent, másszor lent.
Majd Reidéket elpicsázzuk. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 503 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem a héten Chip az O játékosokkal D játékosok seggét rugdostatja, hogy kapjanak már észbe ő meg a DC-jét mert SZÁNALOM amit műveltek Boykin felmentést kap 😛
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Mondja már meg valaki, hogy Damion Square mivel tud/nyújt többet, mint Curry! 😕

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ÓÓÓÓ, Curry 😥

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Matt Barkley QB Inactive
Vinny Curry DE Inactive
Bradley Fletcher CB Inactive
Emil Igwenagu TE Inactive
Dennis Kelly T Inactive
Shaun Prater CB Inactive
Matt Tobin T Inactive

több mint 12 éve
 philly.blog.hu/2013/09/13/tippverseny_week_435
több mint 12 éve
Ó, szerintem ha Colenak így kissé korosodva OLB ként egy 3-4 es védelemben kötelező jó pass rusht hoznia 😀 (legalábbis én azt szeretném ha minden meccsen 8 at zsákolna O_O )

több mint 12 éve
Chris McCoy-t cutolta a Jaguars.

A ST elemzése a Redskins ellen:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/14/4729310/eagles-nfl-special-teams-breakdown
Bár úgy írni az Eagles-ről, hogy sem Dorenbos, sem pedig Casey Matthews nincsen megemlítve...

Chargers meccs beharangozó:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/14/4731678/eagles-vs-chargers-pre-game-notes
Szerinte is jó a matchup, szal nyerni kéne.
Amúgy nem értem, hogy Dunlapot miért savazzák mindig. Főleg a kinti fanok. Futásnál tényleg használhatatlan, de passz ellen sztem simán vállalható. És egy LT úgyis, inkább a passz ellen legyen jó. Nem biztos, hogy T.Cole-nak annyira nagy meccse lesz passzsiettetés terén ma este.

Freeney-t is ki kéne venni valahogy a játékból:
 www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Opposition-breakdown-Eagles-can-turn-Chargers-best-defensive-weapon-into-a-liability.html
több mint 12 éve
Amúgy eddig számomra így látatlanban kötelező győzelem kéne legyen a Chargers elleni meccs.
Igaz ahányszor így gondolom, mindig kikapunk. 😀

A Redskins DC 26 Oregon meccsből, 25öt megnézett. Plusz azért elég sok ideje is volt ránk felkészülnie és hát mindenki tudja, hogy mi lett vége. 😛 😀
Ellenben ott a Chargers, aki 4 évente játszik egy meccset ellenünk, ráadásul első héten egy AFC nagyágyúval játszottak, utánunk a csoportrivális Raiders következik. Úgy, hogy remélem sok olyat fogunk tudni mutatni a Chargers D#-nek. (Mert London Fletcher azt mondta, hogy talán egy vagy két új playt láttak, szóval nem az volt a meglepő. (Aztán lehet, hogy ez is csak duma 😀 ) De hát ugye a kivitelezés mesteri volt 😛 😀 ) Csak hagyják békén Vick-et a nickelCB blitzekkel, meg safety-t se hozzanak fel a boxba és akkor rendben leszünk. 😀
több mint 12 éve
Arra még emlékeztek mit írtam RG3 térdéről?AMit mondott a dokim.Félelmetes mennyire bejött.Az NFL -en már elemezték is , hogy mennyire más a dobómozdulata is , nemhogy futás de rendes dobás is nehézkes.És a feje, Tiszta depressziós.A dallas-nak meg így is lehet 456 yardot dobni.Úgyhogy nem lennék ott sem tul boldok azzal a győzelemmel.De jön Jacobs.BIG DADDY
Azt is megéltük, hogy egy Giants fan, a Philly topikban elemezze a Redskins QB játékát és még a Dallas meccsre is kitekint. 😀
NFC East összefoglalókat kéne írj. 😛 😀

Amúgy ha már NFC East összefoglalók:
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_east_csevego?oldal=16#863896
több mint 12 éve
BIG DADDY New York Giants 140 — laszlo.blaskovics@hotmail.com
Arra még emlékeztek mit írtam RG3 térdéről?AMit mondott a dokim.Félelmetes mennyire bejött.Az NFL -en már elemezték is , hogy mennyire más a dobómozdulata is , nemhogy futás de rendes dobás is nehézkes.És a feje, Tiszta depressziós.A dallas-nak meg így is lehet 456 yardot dobni.Úgyhogy nem lennék ott sem tul boldok azzal a győzelemmel.De jön Jacobs.

Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence

The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Kendricks apuka, néha elég kritikus a fiával:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20130915_Eagles__Kendricks_has_tough_critic_in_his_father.html
1976-ban az apja ott volt az Eagles TC-ben, de nem került rosterre.

A legutóbbi 16 hazai meccsünkből 11-et elveszítettünk. Valamint 2010-ben is a 9 hazai meccsünkből 5-öt. Úgyhogy ideje lenne már végre ismét pozitívan zárni (legalább) otthon szezont.
Home field advantege cikk:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/14/4726232/what-contributes-to-home-field-advantage-in-the-nfl-eagles
Jó lenne, ha ismét félnének a Linc-re járni az ellenfelek. Meg a szurkolók ismét hangosak lennének. Mert ez a Donovan-éra vége felé is gond volt.
Valamint a Chargers ellen érdemes lesz figyelni a zenére, hogy halljuk-e meccs közben. 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 730 — je suis poloska
Mely csapatnak, hogy épül fel a kerete:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/13/4724028/how-your-favorite-nfl-teams-53-man-roster-was-assembledBébé
és mind a 2 2005-ös playa saját hátsókörös pick volt ez a nem semmi, azóta is elit mind a 2 😛

az SB-ről meg csak annyit, hogy ha megnyernénk utána kurvára leszarnám ha lenne 2 0-16os szezonunk is. Jó lenne már egyszer megtapasztalni milyen nyerni 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sziasztok! Öröm volt nézni a Philly játékát, csak a gondom , hogy a mi csoportunkba van.Tavaly RG3 most meg Kelly!Mi jöhet még , hogy még nehezebb legyen a csoportunk?De még nekem Giants fan-nak is marha jó volt nézni a Philly játékát.Csak miért Az nfc east-be kellett jönnie.😀😀😕Minden meccsüket meg fogom nézni.BIG DADDY
Coughlin úgyis hamarosan visszavonul, aztán helyére lehet vinni Briles-t, Sumlint vagy Meyertjjncaa
Brilesnél idegbajt kapnék. RGIII Washingtonba, Terrence Willaims Dallasba került, ha Briles Giantshez kerülne az már a kibaszás netovábbja lenne 😀
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Sziasztok! Öröm volt nézni a Philly játékát, csak a gondom , hogy a mi csoportunkba van.Tavaly RG3 most meg Kelly!Mi jöhet még , hogy még nehezebb legyen a csoportunk?De még nekem Giants fan-nak is marha jó volt nézni a Philly játékát.Csak miért Az nfc east-be kellett jönnie.😀😀😕Minden meccsüket meg fogom nézni.BIG DADDY
Coughlin úgyis hamarosan visszavonul, aztán helyére lehet vinni Briles-t, Sumlint vagy Meyertjjncaa
Brilest nem szabad elvinni 😊 Jó helyen van most 😊
több mint 12 éve
De legalább az elmúlt 2 szezonban nem kellett velünk számolni. 😀
Plusz az elmúlt 6 szezonban kétszer nyertetek gyűrűt, szal nyugi. 😀 Bár lehet, hogy az SB győzelem még éhesebbé teszi a szurkolókat. Sajnos ezt én még nem éltem át. 😀
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 558 — no es importante
Coughlin úgyis hamarosan visszavonul, aztán helyére lehet vinni Briles-t, Sumlint vagy Meyert

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
BIG DADDY New York Giants 140 — laszlo.blaskovics@hotmail.com
Sziasztok! Öröm volt nézni a Philly játékát, csak a gondom , hogy a mi csoportunkba van.Tavaly RG3 most meg Kelly!Mi jöhet még , hogy még nehezebb legyen a csoportunk?De még nekem Giants fan-nak is marha jó volt nézni a Philly játékát.Csak miért Az nfc east-be kellett jönnie.😀😀😕Minden meccsüket meg fogom nézni.

Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence

The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.