Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Jaja, énis csak onnan tudom. Izgi volt, lekötött. MÉÉÉGGG AKAROK MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444négy!4!Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:ilyenről beszélt JAX is vasárnap
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1sjjncaa
több mint 12 éve
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92Jó de read-option-nél azért Vick futással is számolni kell, még ha nem is fut a labdával és ez is lefoglalja az LB-t. Míg Foles-ra azért nem igazán kéne elmozdulni, mert pár yardon belül nagy eséllyel levadásznák.
Egy gyenge CB-elemzés:
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=530219
több mint 12 éve
Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:ilyenről beszélt JAX is vasárnap
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
package play : oFletcher miatt szomorú vagyok 😕
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)
több mint 12 éve
Tegnapi injury report ugyanaz:Fletcher out
D.Kelly limited
B.Hughes full
Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:
Mindegyik TDjátékunk elemzése:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-breaking-down-the-eagles-touchdowns/
3 falemberes felállásunk:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/no-22-eagles-break-out-emory-henry-formation/
Azért Reid-el és Marty-val is tudtunk ilyen játékokat hívni 😀
Vick-et a Redskins ellen 15x ütötték meg és még 8x volt, hogy blokkolt vagy vmilyen más formában kontaktba került a védőjátékosokkal. Vagyis a 77 snapből 23x. Ez kibaszott sok.
www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/vick-on-hits-i-think-i-can-make-it-through/
Shurmur a kis naív 😀
"“Now, we don’t want him lead blocking on sweeps. And so we told him, ‘Don’t do that,’ so we assume he won’t.”
Bár nem a blokkjaival van bajom, mert volt h tényleg kellett az a 1st downhoz. Hanem amikor pl simán kidobhatná oldalra de nem teszi és benyel egy ütést. Valamint alig van olyan passza, ami után ne kerülne a földre.
több mint 12 éve
Tippjáték Week 2: philly.blog.hu/2013/09/13/tippverseny_week_435#more5510156

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tegnapi injury report:Fletcher out
Dennis Kelly limited
B.Hughes full
több mint 12 éve
Chip Kelly interjú: philly.blog.hu/2013/09/12/meccs_utani_interju_kellyvel
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nézem milyen gyorsan pörög a topic miközben másokat olvasok azt hittem vmi komoly társalgás folyik 😉 😛 nem holmi figurákról meg ismét Todd a szupersztár 😀 (egyébként igen)
több mint 12 éve
hu.wikipedia.org/wiki/A_Simpson_csal%C3%A1d#Springfield.2C_a_v.C3.A1rosJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
sose fedték fel a sorozatkészítők, hogy melyik államban található az a SpringfieldJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
szerk: na itt lemaradtam a friss hírről xD
amúgy easter egget mindegyikbe be lehet magyarázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bowl.hu tweet szerint Winfield se vonult vissza, Ő is jöhetne most így CB hiány idején, sőt, a safety állományban is erősítést jelentene 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igen,láttam a Redskins topicban, de ennek a Bart képnek kissé EasterEgg feelingje van 😊Szerintem ez még nem volt. Meccs közben azt hittem rosszul látok 😀Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak
undisputedly
Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀Greengo
több mint 12 éve
most már mindent értek.Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀Greengo
vagy évek óta összetévesztik a 2 guardunkat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀Petikievak01Legalább Peters végre eredeti posztján (TE) szerepelt. 😀
több mint 12 éve
Az egyetlen aki engem egyáltalán nem érdekel 😛Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!ano92Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Acho a Giants PS-ében kötött ki.
több mint 12 éve
Hasonló volt, amikor elkezdte osztani, hogy Jason Avant, blokkolta Tarvaris Jacksont.Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
JASON AVANT volt bent védőoldalon és mekkora BLOKK!
Csórikám a 91-et, 81-nek látta 😀
www.youtube.com/watch?v=s4UvKrdafqY
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀