NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Most volt szerencsém megnézni az amerikai és a magyar közvetítést is... 😀 Én csak annyit szeretnék, hogy ez a tűz és lelkesedés maradjon meg a fiúkban!!! Élmény volt nézni őket! KÖSZÖNÖM CHIP, ha ez te érdemed! 😀)

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 522 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy ha jól látom, bezzeg a Chiefs Eagles csütörtöki meccset már nem adja a Sport1.... nem meri bevállalni Ricsi a leközvetítését 😀 😀dande
Bakker, pedig én abban a hitben éltem, hogy közvetíteni fogják. :S
Kíváncsi lettem volna Ricsire. 😀

PFF értékelés:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/10/refo-phi-was-week-1/Bébé
Jó hát Denver meccset lehet meg SF49 meccset vhogy, ki tudja hogy s miért...... majd minden héten adni a többi csapat örüljön ha az előző két csapat ellenfeleként képernyőre kerül. Belőlünk is túl sokk lett volna 3 héten belül kettő. BTW ha nincs MNF-nk a rájátszásig nem kerülünk itthon képernyőre már ha oda bejutunk de azt is elszabotálnák vhogy 😀 😀 (ne vegyétek komolyan amit írtam értékelem, hogy egyáltalán van NFL itthon na csak jól esett némi irónia) meg reklamáció 😀)
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Ja és akkor még azt mondja Chip, hogy lassúak voltunk 😛 Azért át kell még ezt gondolni mert nemcsak az ellent fárasztja a dolog minket is rendesen, és a dupla (tripla???) sebesség miatt dupla koncentráció kell ami ha kicsit is hiányzik ott a bukta. Lásd Kerrigan eseténél, ahol a falember sem bírta rendesen megtartani és így ütött bele, különben az elképzelés jó lett volna. Meglátjuk sanszos, hogy főleg valószínű Vick nem fogja bírni, Shady mellé Brownnak fel kell nőnie, s szerintem azért Foles se lenne annyira fogalmatlan ebben a rendszerben, nyilván akkor némileg át kell szabni a dolgokat. dande
Valamint így a mi D#-ünknek se sog ideje van pihenni.
Az első 5 pontszerző drive-unk átlagosan 1 perc 44 másodpercig tartott. Ezt nem nevezném soknak. 😀
több mint 12 éve
Amúgy ha jól látom, bezzeg a Chiefs Eagles csütörtöki meccset már nem adja a Sport1.... nem meri bevállalni Ricsi a leközvetítését 😀 😀dande
Bakker, pedig én abban a hitben éltem, hogy közvetíteni fogják. :S
Kíváncsi lettem volna Ricsire. 😀

PFF értékelés:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/10/refo-phi-was-week-1/
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 522 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó van na 😀

Amúgy ha jól látom, bezzeg a Chiefs Eagles csütörtöki meccset már nem adja a Sport1.... nem meri bevállalni Ricsi a leközvetítését 😀 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Milyen mélységek? 22 állat szétveri egymást, nincs itt mélység 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ha ez így megy tovább, akkor sztem se fogja bírni, se Vick, sem pedig Shady:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000242542/article/michael-vicks-not-gonna-last-for-eagles-charley-casserly-says
De azért ezt jó hallani London Fletcher-től:
"It's a legitimate question by Fletcher, who has appeared in an NFL-high 241 consecutive games but said he played "the longest first quarter of my life" Monday night."Bébé
Ja és akkor még azt mondja Chip, hogy lassúak voltunk 😛 Azért át kell még ezt gondolni mert nemcsak az ellent fárasztja a dolog minket is rendesen, és a dupla (tripla???) sebesség miatt dupla koncentráció kell ami ha kicsit is hiányzik ott a bukta. Lásd Kerrigan eseténél, ahol a falember sem bírta rendesen megtartani és így ütött bele, különben az elképzelés jó lett volna. Meglátjuk sanszos, hogy főleg valószínű Vick nem fogja bírni, Shady mellé Brownnak fel kell nőnie, s szerintem azért Foles se lenne annyira fogalmatlan ebben a rendszerben, nyilván akkor némileg át kell szabni a dolgokat.
Húú nagyon érdekes lesz ebből a szemszögből is nézni majd a Chiefs meccset Kelly-t és Reid papát igazi szagértő csemege lesz főleg azoknak akik értenek hozzá, és látják a mélységeit a játéknak 😀
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nagy meccs volt!
Jó volt nézni... főleg az első félidőt. 😉 .
több mint 12 éve
Ha ez így megy tovább, akkor sztem se fogja bírni, se Vick, sem pedig Shady:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cq0zon9voy4f3rxoqzip
Michael Vick's 'not gonna last' for Eagles, Charley Casserly says
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

De azért ezt jó hallani London Fletcher-től:
"It's a legitimate question by Fletcher, who has appeared in an NFL-high 241 consecutive games but said he played "the longest first quarter of my life" Monday night."
több mint 12 éve
Kicsit fordult a kocka, ahhoz képest, hogy a Redskins ellen nem minket tartottak az esélyesnek:
"Eagles favored by 9 points Sunday. Andy Reid's Eagles weren't favored by that much until his 31st game [-14 vs. Browns in 2000, won by 11]."

Páran kíváncsiak voltak Chip-re és RGIII-re:
"ESPN announces that the #PHIvsWAS battle was the highest-rated and most-watched Monday Night Football opener ever."

Shady 9 missed-tacklet harcolt ki a Washington ellen:
"Running back LeSean McCoy had nine players miss tackles on him on his carries. This is the most he has ever had, with his previous high being eight against the Ravens in 2012."

4 Eagle a PFF heti álomcsapatában:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/09/pff-team-of-week-1/
(Valamint Amendola és Austin Howard személyében két egykori Sas is ott van.)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Players of the week. Ez nem is lehet kérdés, de szavazzunk Shadyre! 😊
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/cbyekxwx4njj55wkg5bo
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
27 pontosan.Petikievak01
Remélem a 100 meglesz egyszer. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
ez hatalmas: Chris Vannini: Eagles ran 53 plays in the first half. Vikings, Colts, Steelers and Panthers ran 53 or fewer in their entire games yesterday.ano92
Bár a másodikban ha jól tudom, csak 20 környékén csináltunk. 😀
De igen az első és a második félidő ég és föld volt.Bébé
27 pontosan.

több mint 12 éve
ez hatalmas: Chris Vannini: Eagles ran 53 plays in the first half. Vikings, Colts, Steelers and Panthers ran 53 or fewer in their entire games yesterday.ano92
Bár a másodikban ha jól tudom, csak 20 környékén csináltunk. 😀
De igen az első és a második félidő ég és föld volt.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ez hatalmas: Chris Vannini: Eagles ran 53 plays in the first half. Vikings, Colts, Steelers and Panthers ran 53 or fewer in their entire games yesterday.

több mint 12 éve
Snap count-ok:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/10/eagles-snap-count-analysis/
R.Cooper és Chung volt az a két játékos, akik végig fent voltak.
Sopoaganak jó ez a kevés snap. Így legalább, amikor bent van akkor rombol.
Barwin a snap-ek 40%-ban volt cover-ben (30/75), T.Cole pedig 20%-ban (15/75).
Wolff végül csak 8 snap-et kapott, pedig Chip nagyon mondta, hogy majd rotálni fog N.Allen-el.

Pár jó tweet a tegnapi teljesítményünkről 😀
 coachingsearch.com/article?a=Top-17-tweets-about-Chip-Kelly-from-last-nightBébé
Preseasonban volt egy ilyen gondolatom, hogy többet kell játszatni Wolffot, mert Allen eléggé kutyaütő, de a tegnapi meccsen sokat hibázott Wolff és Allennek voltak szép megmozdulásai. Azért a versenyhelyzetet fent kell tartani, de szorosabb meccseken sokba kerülhet a rookie ügyetlenkedése. Azért szurkolok neki, hogy felvegye az NFL ritmusát.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
"he's too smart to fail"

több mint 12 éve
Snap count-ok:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/10/eagles-snap-count-analysis/
R.Cooper és Chung volt az a két játékos, akik végig fent voltak.
Sopoaganak jó ez a kevés snap. Így legalább, amikor bent van akkor rombol.
Barwin a snap-ek 40%-ban volt cover-ben (29), T.Cole pedig 20%-ban (11).
Wolff végül csak 8 snap-et kapott, pedig Chip nagyon mondta, hogy majd rotálni fog N.Allen-el.

Pár jó tweet a tegnapi teljesítményünkről 😀
 coachingsearch.com/article?a=Top-17-tweets-about-Chip-Kelly-from-last-night
több mint 12 éve
Sajtótájékoztató:

- Chip azt mondta, hogy lassúak voltunk, ez nem volt még igazi up-tempo. Erre a riporterek elkezdtek nevetni, de Chip full komoly arccal mondta, hogy nem viccel, tényleg sokszor lassúak voltunk. 😀
- Nem örül annak, hogy Vick ennyit blokkolt Shady-nek. Egyik sem volt megtervezve, csak Vick-et elkapta a hév. 😀 Amúgy egyszer nagyon kellett mert úgy lett meg a 1st down, de amikor a gólvonal előtt belerepült 2 védőbe, hogy blokkoljon Shady-nek, azt egy kicsit indokolatlannak éreztem. 😀
- Fletcher agyrázkódást szenvedett tegnap. Jelenleg nem tudják, hogy fog-e tudni játszani a Chargers ellen. Hughes-t amúgy egészségesnek mondta. Holnap minden bizonnyal edzeni fog.
- Vick nem mindig kapja meg a választás lehetőséget, hogy átnyújtja-e a labdát Shady-nek. Ha az a playhívás/blokkolási forma, akkor tökmind1, hogy mi van Shady-nek kell adnia.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Üdv a klubban JJ ! Remélem örökre itt ragadsz! 😉Greengo
ha Kelly után Helfrich, Scott Frost vagy mondjuk Art Briles jön, akkor van erre esély 😊 persze azt se zárjuk ki, hogy a philadelphiai Kemény Dénes örökös HC lesz 😊jjncaa
Art Briles csak maradjon a seggén 😀
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 570 — no es importante
Üdv a klubban JJ ! Remélem örökre itt ragadsz! 😉Greengo
ha Kelly után Helfrich, Scott Frost vagy mondjuk Art Briles jön, akkor van erre esély 😊 persze azt se zárjuk ki, hogy a philadelphiai Kemény Dénes örökös HC lesz 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
B.Hughes-t visszaigazoltuk:
Eagles bring back CB Brandon Hughes to fill out 53-man roster. Hughes was released Saturday, couldn't play vs. Was due to hand injury
több mint 12 éve
Üdv a klubban JJ ! Remélem örökre itt ragadsz! 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 570 — no es importante
Hallgatom félfüllel az ismétlést, én szeretem Ricsiéket, de gusztustalan hogy mennyire ellenszenves neki az Igölsz. Egyszer nem hurrogott mikor ellenünk dobtak a sporik, mikor a skinsnél van valami baj fél percig csak azt hallgatom, hogy "na neeee neeeee, ez vicc"ano92
nekem, mint újdonsült Eagles szurkolóknak abszolút nem bántotta a fülemet a kommentálás 😊
már az eredménykövetőben se értettem a kifakadást, de ez biztos olyan dolog, amit egy bandwagon fan nem érthet meg :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hallgatom félfüllel az ismétlést, én szeretem Ricsiéket, de gusztustalan hogy mennyire ellenszenves neki az Igölsz. Egyszer nem hurrogott mikor ellenünk dobtak a sporik, mikor a skinsnél van valami baj fél percig csak azt hallgatom, hogy "na neeee neeeee, ez vicc"ano92
Én is visszanézem Höri miatt, de Farágóra szívesen ráküldeném Barwint, hogy kicsit csapkodja meg. 😀Greengo
Á Barwin coverben jó. Egy Cole na az már rendesen ricsi rusholná.