NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛Gege55
Ráadásul úgy, hogy évi 1 millát keres. 😀
Imádom ezt az embert 😀
 www.youtube.com/watch?v=5-PZSUaV6hI
több mint 12 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 206 — No one likes us, cause no one like us
Oh my 😀 Az a baj, hogy Vick is 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Játékosokat kérdeztek meg arról, hogy kinek lesz kiugró éve:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/09/player-survey-which-eagle-will-have-a-big-year/
Vick bazmeg 😀
több mint 12 éve
GÉÉÉMDÉÉÉÉLYEazzy
😀
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IwrstxuicZk
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Éjjel 01:05-ig még lehet tippelni. Csak egy gyors regisztráció kell az oldalhoz. Gyertek:  philly.blog.hu/2013/09/07/tippverseny_week_270
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 564 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma a SaS újra felszáll és reméljük le sem lehet lőni, míg magától földre nem érkezik úgy február 3.-4-e környékén 😀

Egyet kérek, s ha így lesz idén, már boldog leszek! mi ne vágjuk le saját szárnyinkat, ahogy azt az elmúlt években szoktuk 😛 (félre ne értsétek ez nem az ellen érdemeit csorbítom, mielőtt nekem esnek a rivális fanok😉, csak magunktól való félelmemet jelezem ami nem alaptalan 😀)
több mint 12 éve
Eagles O# vs. Redskins D#:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/08/cheat-sheet-eagles-offense-vs-redskins-defense-2/
Elmúlt két szezonban 75x adtuk el a labdát. Az mi bazmeg? Az mi? 😀Bébé
Hát meccsenként 2 eladott labda átlag. Annyira nem hihetetlen 😀

GÉÉÉMDÉÉÉÉLY

több mint 12 éve
GAMEDAY!!!
több mint 12 éve
Eagles O# vs. Redskins D#:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/08/cheat-sheet-eagles-offense-vs-redskins-defense-2/
Elmúlt két szezonban 75x adtuk el a labdát. Az mi bazmeg? Az mi? 😀
több mint 12 éve
Ki az akinek a longsnapper poszt nem álomkarrier? Ilyen ökörködésekkel tölti minden idejét 😀 (gondolom Ő nem nagyon szakad meg edzéseken, blokkolni kell tudni aztán kész 😊 )

Egyébként a többi videójából láttam már sokat, csak ezt még nem amit linkeltem.

Akers... 😀

több mint 12 éve
Igen 😛
De jah a 25 | 8-as vidik jók voltak
 www.youtube.com/user/boomer5457/videos

Öreg Sav remélem holnap is megkapja a magáét 😀
 www.youtube.com/watch?v=qwp5pnUB0MU

Többek között az ehhez hasonló vidik miatt lett a kedvencem Dorenbos. 😀
több mint 12 éve
Basszus ezt csak én nem láttam még? 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 564 — Így remélem megfelelek nektek.....
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé
650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
vannak elveink 😀
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀Bébé
Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.ano92
Látom te is gyakran játszol Madden-t 😛 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé
650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
vannak elveink 😀
Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.

több mint 12 éve
vannak elveink 😀
Minimálbéren tarjuk mi? 😀
több mint 12 éve
vannak elveink 😀
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀
több mint 12 éve
650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.
több mint 12 éve
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.
több mint 12 éve
Jason La Canfora ‏
Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injuryShawn84
Ez lehet a háttérben:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/7/4703146/eagles-vested-veterans-contracts-guaranteed-NFL
több mint 12 éve
Jason La Canfora ‏
Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injury
több mint 12 éve
Ennyit a fekete fehér témáról......

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nitkodc5zt3mcbqzwbwy
Michael Vick: Cary Williams shouldn't be 'hot-headed'
Cary Williams seems to have a penchant for getting into scuffles during practices. Quarterback Michael Vick says the Philadelphia Eagles need the cornerback to calm down so he can stay on the field.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 307 — Eagles fan
A 2013-as szezon első tippjátéka:  philly.blog.hu/2013/09/07/tippverseny_week_270
Jó játékot és sok sikert mindenkinek! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
lemradtam, ekéstem, kihagytam - kérem a penzumot 😓

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ez a téma úgy félévente fel-felüti a fejét a fórum különböző szekcióiban 😊

na azt fekete rigó se nincs, vagy ruggósutianap
Punter már van, a Király a Raidersben 😊Rataxes
Sőt az utolsó PS meccsen King volt a P és Medlock a K, egyik sem fehér holló 😊