NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 095
80
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛Gege55Ráadásul úgy, hogy évi 1 millát keres. 😀
Imádom ezt az embert 😀
www.youtube.com/watch?v=5-PZSUaV6hI
több mint 12 éve
Gameday! Ezaaazz! 😀 Már nagyon vártam... Visszatérve a LS posztra, szerintem is az a legtutibb! 😊 😛
több mint 12 éve
Oh my 😀 Az a baj, hogy Vick is 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Játékosokat kérdeztek meg arról, hogy kinek lesz kiugró éve:www.phillymag.com/eagles/2013/09/09/player-survey-which-eagle-will-have-a-big-year/
Vick bazmeg 😀
több mint 12 éve
Éjjel 01:05-ig még lehet tippelni. Csak egy gyors regisztráció kell az oldalhoz. Gyertek: philly.blog.hu/2013/09/07/tippverseny_week_270
több mint 12 éve
Ma a SaS újra felszáll és reméljük le sem lehet lőni, míg magától földre nem érkezik úgy február 3.-4-e környékén 😀 Egyet kérek, s ha így lesz idén, már boldog leszek! mi ne vágjuk le saját szárnyinkat, ahogy azt az elmúlt években szoktuk 😛 (félre ne értsétek ez nem az ellen érdemeit csorbítom, mielőtt nekem esnek a rivális fanok😉, csak magunktól való félelmemet jelezem ami nem alaptalan 😀)
több mint 12 éve
Eagles O# vs. Redskins D#:Hát meccsenként 2 eladott labda átlag. Annyira nem hihetetlen 😀
www.phillymag.com/eagles/2013/09/08/cheat-sheet-eagles-offense-vs-redskins-defense-2/
Elmúlt két szezonban 75x adtuk el a labdát. Az mi bazmeg? Az mi? 😀Bébé
GÉÉÉMDÉÉÉÉLY
több mint 12 éve
GAMEDAY!!!
több mint 12 éve
Eagles O# vs. Redskins D#:www.phillymag.com/eagles/2013/09/08/cheat-sheet-eagles-offense-vs-redskins-defense-2/
Elmúlt két szezonban 75x adtuk el a labdát. Az mi bazmeg? Az mi? 😀
több mint 12 éve
Ki az akinek a longsnapper poszt nem álomkarrier? Ilyen ökörködésekkel tölti minden idejét 😀 (gondolom Ő nem nagyon szakad meg edzéseken, blokkolni kell tudni aztán kész 😊 )Egyébként a többi videójából láttam már sokat, csak ezt még nem amit linkeltem.
Akers... 😀
több mint 12 éve
Igen 😛De jah a 25 | 8-as vidik jók voltak
www.youtube.com/user/boomer5457/videos
Öreg Sav remélem holnap is megkapja a magáét 😀
www.youtube.com/watch?v=qwp5pnUB0MU
Többek között az ehhez hasonló vidik miatt lett a kedvencem Dorenbos. 😀
több mint 12 éve
Basszus ezt csak én nem láttam még? 😀Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Látom te is gyakran játszol Madden-t 😛 😀Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.ano92vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀Bébé
több mint 12 éve
Azért vannak szabályok... a jövőévi drafton első körben 10 játékost fogunk húzni, kell a cap room 😀.d.d.vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
több mint 12 éve
Minimálbéren tarjuk mi? 😀vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
több mint 12 éve
vannak elveink 😀Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.Shawn84
Nehogy már azt higgye, hogy le tudja húzni Lurie-t. 😀
több mint 12 éve
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.Bébé650 ezret keresett volna. Ezen már mit akarunk spórolni? Főleg hogy tele vagyunk lével.
több mint 12 éve
Les Bowen of the Philadelphia Daily News believes that the Eagles will re-sign Hughes after Monday’s game. A new deal could save the team some money.
több mint 12 éve
Jason La Canfora Ez lehet a háttérben:
Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injuryShawn84
www.bleedinggreennation.com/2013/9/7/4703146/eagles-vested-veterans-contracts-guaranteed-NFL
több mint 12 éve
Jason La Canfora Eagles will release CB Brandon Hughes. Hughes was ruled out for the opener on Monday with a hand injury
több mint 12 éve
Ennyit a fekete fehér témáról......több mint 12 éve
A 2013-as szezon első tippjátéka: philly.blog.hu/2013/09/07/tippverseny_week_270Jó játékot és sok sikert mindenkinek! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
lemradtam, ekéstem, kihagytam - kérem a penzumot 😓

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez a téma úgy félévente fel-felüti a fejét a fórum különböző szekcióiban 😊Sőt az utolsó PS meccsen King volt a P és Medlock a K, egyik sem fehér holló 😊
na azt fekete rigó se nincs, vagy ruggósutianapPunter már van, a Király a Raidersben 😊Rataxes