Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 551 — rabszolga
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01
Jó hát Eli sztem több meccset nyert az Eagles-nek, mint Kolb. 😛

De azért örülnék, ha nekünk is lenne egy Eli-hoz hasonló balfasz irányítónk, aki két gyűrűt nyer nekünk. 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 INPetikievak01
Persze, hogy egy hoki. Nem védeni akarom de cask az első negyedben 4 szer sackelték, így azért nehéz kicsit. Attól függetlenül amúgy örülnék, ha Vikcnek lennének hasonló célpontjai még pluszban ( Nicks, Cruz)

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én amióta nézem az NFL-t mindenkinek azt mondom hogy Eli Maning egy nagyon szar irányító , remélem mások is ugyanazokat a statisztikákat látják mint én. Én jelenleg azt látom hogy 6/11 37yd 0Td 1 IN

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
A Cowboy veri a St.Louis f*szát , szépen megfogalmazva...Petikievak01
😀😀 reménykedtem hogy megint minden rivális kikap. Erre még a giantsnek meg a skinsnek van esélye.

több mint 12 éve
A Cowboy veri a St.Louis f*szát , szépen megfogalmazva...

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
 philly.blog.hu/2013/09/22/1_506
több mint 12 éve
Volt egy kis bunyó a meccsen 😀
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefsBébé
Nesze neked álomkép, amerikában nincs bunyó a meccseken, nincs a f**zt nincs 😀ano92
ááá csak a Philly fanok csinálnak ilyeneket... 😀
 www.youtube.com/watch?v=RvXNjfXbUaQ
több mint 12 éve
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefsBébé
Nesze neked álomkép, amerikában nincs bunyó a meccseken, nincs a f**zt nincs 😀

több mint 12 éve
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/21/4755768/video-eagles-fans-fight-during-thursday-night-football-game-chiefs
több mint 12 éve
Ha továbbra is így fogunk haladni, akkor szezon végére 3333 futott yard-unk lesz.
A franchise rekord még 1949-ből való, 2607 yard-dal.
Az NFL rekordot meg a 49ers tartja. 1948-ban 3653-yard-ot futottak.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
2008 óta, NFL csapatok

3. és 10 : 20,7% sikeres

3. és 15 : 10,8%

3. és 19 : 7,0%

Érdekes statisztika...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Jahj, csak nem aktív volt Curry, jajj, csak nem 12 snap alatt hozott össze egy sacket? 😀 A faszért nem lehetett már egyébként eddig is aktiválni...(jó gondolom valaki ST-ben nem fért volna be)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...jjncaa
Én azt se értettem, hogy ez a kétpontos, hogy hogy nem lett meg.
Annyi lett volna az egész, hogy mindegyik ember blokkol egyet.
Nem olyan nehéz. De hát még ezt se tudták elosztani, szal...😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...jjncaa
Háát ja ezt még talán én is tudtam volna 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
<<<< A legokosabb tudta 😊

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 160 — no es importante
Azért az elég árulkodó a játékosok agyi kapacitásáról és játékintelligenciájáról, ha hatból tényleg egy tudta csak a helyes választ...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
6 Eagles védőt kérdeztek meg, és csak Casey Matthews tudta a helyes választ!
(persze, mert Oregonból ismerte...)
Tőlünk (Eagles fan) hány tudná?
A cikk, és benne a megoldás!

www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.htmltûzoltó
rosszul rajzoltad le.Petikievak01
A cikk írója rajzolta le, és nem rosszul, csak nem a mostani kétpontosunkat skiccelte hanem ezt a korábbi Ducks felállást:
Rataxes
ja most már tudom boccs , csak azt még azelőtt írtam hogy a cikket végigolvastam volna.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan

www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.htmltûzoltó
rosszul rajzoltad le.Petikievak01
A cikk írója rajzolta le, és nem rosszul, csak nem a mostani kétpontosunkat skiccelte hanem ezt a korábbi Ducks felállást (ahogy az a linken is olvasható):

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve

rosszul rajzoltad le.

több mint 12 éve
PFF osztályzatok. Nem meglepő módon Mathis ismét alázott 😀
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/20/4753062/philadelphia-eagles-chiefs-week-3-pff-grades-fletcher-cox-rocks

Snapszámok:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/20/4752654/eagles-chiefs-week-3-snap-counts
több mint 12 éve

www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Film-breakdown-The-failed-swinging-gate-2-point-conversion-was-a-bad-execution-not-bad-play-calling.html
több mint 12 éve

Játék: ki az 5 jogosult vevő az ábrán?
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Nem tudom valaki írta-e a meccs kapcsán, de a time management megint sántított, az első félidő végén. Nem kértetek időt az első félidőben, pedig ha az utolsó előtti KC driveban elhasználtok kettőt, lett volna még idő egy drive-ra, egy Kelly féle rövidre. Úgy érzem ott hiba volt, hagyni kb 3-4 percel a vége előtt, hogy a KC ölje az időt..gyurczi
Nem csak ezen a meccsen voltak ilyen hibák.
Kellynek még fel kell nőnie az NFL-hez, ez is kezd látszani. Sok érthetetlen döntés (első TD után 2pontra menni amikor nincs jelentősége és hasonlók) , ahogy írod az órával is szarul bánunk és én sokszor az O# playcall-t is rossznak tartom . Persze még csak 3 meccs ment le és korai lenne ítélkezni, de már kezdenek kijönni a hibák. (mondjuk inkább most) Vki feljebb írta, hogy kicsit olyan érzése volt mintha mindkét csapatot Reid vezetné és tényleg. Erőltettük a hosszú passzokat amikor látszott, hogy Vicken is nagy a nyomás és a Chiefs secondary is jó munkát végez....pláne úgy, hogy tudjuk, hogy igazán egy olyan elkapónk van akinek végig megvan a sebessége(DeSean). Rajta meg ugye (néha ketten is) jól védekeztek. Nem tudom ilyenkor hol maradnak a rövidebb passzok/screenek (kevés volt) és miért nem tudunk 4 negyed alatt alkalmazkodni/válaszolni az ellenfél védelmére? Kicsit olyan érzésem volt mintha nem készültünk vna fel az ellenfelünkből és abban bíznánk, hogy majd megoldjuk az UP Tempóval.
Na és akkor uptempo: Én vmi olyat képzeltem/vártam vna Kellytől, hogy sok trükkös playt hívjon és akár egy adott driveon belül is változzon a sebessége a támadásainknak, hogy ezzel is zavarjuk az ellenfeleket. Erről a tempóról jó pár hete (hónapja) JJ linkelt egy cikket amiben lehetett olyat olvasni, hogy Kellynél három részre tagolódnak a támadások a sebesség tekintetében. Red light/Yellow light/Green light. Ezeknek a tempóváltásoknak szinte nyomát sem látni (kivéve a skins meccs) illetve ha van , akkor is sokszor nem nagyon érezni a hatását, mivel egy no huddle szituációnál azt látni, hogy oké gyorsan odarohannak a LOS-hez , de utána kinéznek a partvonalra a mutogatós emberre és ezzel meg is ölik a no huddle lényegét. 😀 Ez lenne a mi fegyverünk , de pillanatnyilag még nem jól működik. Sztem most Kelly is zavarban van, hogy egyelőre nem úgy mennek a dolgok ahogyan azt eltervezték, de nagyon szorítok és tudom, hogy első éve meg még az elején vagyunk a szezonnak..., de nincs mese reagálni kell az ellenfelekre különben ezen a szinten bedarálnak minket.

+ A mai PC Kellyvel. Aki nem látta nézze meg. Amikor kijött egy NFL networkös sapiban csak néztem...aztán megcsörren a telefonja...aztán az arcába húzza a sapkát...elég WTF?! jelenet volt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Turnoverek :
1.Damaris Fumble első puntnál a saját redzoneunkban 3 pontot ért.
2. Vick Pick six a field goal után rögtön , Eric Berry vitte vissza , egy felütött passzból .
3.Jason Kelce szarul snappalt és ha jól emlékszem herremans lábáról vagy a saját seggéről talán a földre esett amit a Kansas Recoverelt -ebből nem lett pont
4.Vick int , Cooper mögé dobta a labdát , és mivel annyira nem volt lemaradva a Safety ezért felszedte.
5.vick fumblizot egyett miközben futott ki a zsebből de ez már mind1 volt utolsó 2 percben volt és 2 labdabirtoklásnyival ment a chiefs.

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 726 — Giants fan
Nem tudom valaki írta-e a meccs kapcsán, de a time management megint sántított, az első félidő végén. Nem kértetek időt az első félidőben, pedig ha az utolsó előtti KC driveban elhasználtok kettőt, lett volna még idő egy drive-ra, egy Kelly féle rövidre. Úgy érzem ott hiba volt, hagyni kb 3-4 percel a vége előtt, hogy a KC ölje az időt..

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!