NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Hallgatom félfüllel az ismétlést, én szeretem Ricsiéket, de gusztustalan hogy mennyire ellenszenves neki az Igölsz. Egyszer nem hurrogott mikor ellenünk dobtak a sporik, mikor a skinsnél van valami baj fél percig csak azt hallgatom, hogy "na neeee neeeee, ez vicc"ano92
Én is visszanézem Höri miatt, de Farágóra szívesen ráküldeném Barwint, hogy kicsit csapkodja meg. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hallgatom félfüllel az ismétlést, én szeretem Ricsiéket, de gusztustalan hogy mennyire ellenszenves neki az Igölsz. Egyszer nem hurrogott mikor ellenünk dobtak a sporik, mikor a skinsnél van valami baj fél percig csak azt hallgatom, hogy "na neeee neeeee, ez vicc"ano92
Még nem szoktál hozzá? Évek óta ez van. Szarni rá, magasról, vastagon és nagy ívben.Shawn84
de csak nem nagyon foglalkoztam vele, de az hogy már 5 perce d-jaxet meg a sporikat szidja, hogy miért nem dobtak rá zászlót pedig ő is szabálytalankodott az már sok, nem egy game changing döntés volt. Volt már ezerszer rosszabb call a zebráktól az kb 1 perc alatt lecsengett, awhhhhh.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Még nem szoktál hozzá? Évek óta ez van. Szarni rá, magasról, vastagon és nagy ívben.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Hallgatom félfüllel az ismétlést, én szeretem Ricsiéket, de gusztustalan hogy mennyire ellenszenves neki az Igölsz. Egyszer nem hurrogott mikor ellenünk dobtak a sporik, mikor a skinsnél van valami baj fél percig csak azt hallgatom, hogy "na neeee neeeee, ez vicc"

több mint 12 éve
jackson TD-jénél ricsi szerint ott volt... 😊
ha meg olyan szar akkor harbor miért cut? hmmzsojti
Ricsi szerint majdnem szerzett egy interceptiont is...
Amúgy Höri nézte be. Mindkettő magas fehér ráadásul #85 Casey, Ertz pedig #86.

Hát azért nagyobb név Casey, meg 4 millát fizetünk neki mindenképpen, szal akkor már maradjon hátha megtáltosodik. Inkább Igwenagu helyét kérdőjelezném meg. 😀Bébé
ja amúgy én sem arra céloztam, hogy őt kellett volna elküldeni 😊
elsőként jött FA-ről gondolom nem véletlenül, meg azért nem tűnt texans-ban sem olyan rossznak.... meglássuk 😊zsojti
Hogy nézne már ki ha az első meccsen minden játékot megjátszanánk. Kelly tegnap ahogy figyeltem elég alap játékokat hívott, 1-2 kivétellel. Van it még bőven furfangosság a tarsolyban.
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

Hát azért nagyobb név Casey, meg 4 millát fizetünk neki mindenképpen, szal akkor már maradjon hátha megtáltosodik. Inkább Igwenagu helyét kérdőjelezném meg. 😀Bébé
ja amúgy én sem arra céloztam, hogy őt kellett volna elküldeni 😊
elsőként jött FA-ről gondolom nem véletlenül, meg azért nem tűnt texans-ban sem olyan rossznak.... meglássuk 😊
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga

Hát azért nagyobb név Casey, meg 4 millát fizetünk neki mindenképpen, szal akkor már maradjon hátha megtáltosodik. Inkább Igwenagu helyét kérdőjelezném meg. 😀
több mint 12 éve
Sajnos nem láttam a meccset, a hétvégén bepótolom, viszont ezt a képet most találtam 😊
mustaine
Igen egy emlékezetes pillanat a meccsről 😀😀d

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Sajnos nem láttam a meccset, a hétvégén bepótolom, viszont ezt a képet most találtam 😊

több mint 12 éve
James Casey-vel egyébként mi van?
megsérült, vagy mi az oka a kevés szerepeltetésnek...zsojti
Februárra tartogatjuk.
Úgy harangozták be, hogy Ő a mi Hernandezünk, szal eddig hasonló számokat is hoznak.
A két térdelésnél volt fent egyedül a pályán, szóval sérülés kizárva.
Gondolom mégse olyan jó.Bébé
ha meg olyan szar akkor harbor miért cut? hmm
több mint 12 éve
megsérült, vagy mi az oka a kevés szerepeltetésnek...zsojti
Februárra tartogatjuk.
Úgy harangozták be, hogy Ő a mi Hernandezünk, szal eddig hasonló számokat is hoznak.
A két térdelésnél volt fent egyedül a pályán, szóval sérülés kizárva.
Gondolom mégse olyan jó.
több mint 12 éve
megsérült, vagy mi az oka a kevés szerepeltetésnek...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Most csak én nem találom sehol, vagy DeSean tegnap tényleg nem nyomott yards after catch-et? Csak mert én tisztán emlékszem nem is kevésre 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bajnokságot majd Mariotával nyertek jövőre, nagy ügyjjncaa
Látom Chip meggyőzött, hogy az Eagles mellé kell pártolni annak aki jó focit akar látni 😊
több mint 12 éve
Most néztem meg az ismétlést, mert tegnap a 3. negyed vége előtt 1-2 perccel bealudtam.

Thornton isten. NT-ként is rendre vissza tudta nyomni a centert pár yarddal.

Ricsi meg, hogy benyögte 7 perccel a meccs vége előtt, hogy lehet Chip hívja a playeket... 😀
Höri miatt szolidaritásból végignéztem. Valamint Colt Anderson Höri által végre országos hírnévre tett szert. 😀

N.Allen sem volt szar, bár a 3. negyed végén a Washington TD-be lehet benne volt, mert Ő is csak tolódott, a gap meg ott maradt.

Donnie Jones pedig lassan Dorenbosi magasságokban. 😀
Avantnak szar meccse volt, de legalább a végén meg tudta kaparintani a labdát. Nem úgy mint a két csapat 2010-es meccsén.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Most néztem csak a presconf-ot tőle....aszondja a sok ütésre: "Ah man, this is what I'm trainin for, this is why I'm 220 pounds" 😀 hát bazmeg, erre nem tudok mit mondani.Eazzy
Jah tegnap is ezért sántikált lefele. 😀Bébé
Nem sántikált, lazult...
több mint 12 éve
Meg mondja, hogy simán játszana még egy negyedet, olyan jól érzi magát...pedig nem úgy nézett ki, mint aki az uccsót is annyira bírta volna...Eazzy
nem volt semmi baj, csak sport1 et néztél és te is beképzelted a sérülést mint Ricsárd. 😀😀 Szerintem kicsit rájátszott Vick, hogy sajnálják, hogy mekkorát küzdött.

több mint 12 éve
Meg mondja, hogy simán játszana még egy negyedet, olyan jól érzi magát...pedig nem úgy nézett ki, mint aki az uccsót is annyira bírta volna...

több mint 12 éve
Most néztem csak a presconf-ot tőle....aszondja a sok ütésre: "Ah man, this is what I'm trainin for, this is why I'm 220 pounds" 😀 hát bazmeg, erre nem tudok mit mondani.Eazzy
Jah tegnap is ezért sántikált lefele. 😀
több mint 12 éve
Da egyébként Vick megvédése mellett jó lenne, ha magára is jobban vigyázna. Gyorsabban szabadul a lasztitól, és becsúszik vetődés helyett, és máris nincs akkora baj.Eazzy
Csak ezt a két dolgot eddig se tudta megcsinálni. 😀
Pedig minden preseason elején elmondja, hogy most vigyázni fog magára. 😀Bébé
Most néztem csak a presconf-ot tőle....aszondja a sok ütésre: "Ah man, this is what I'm trainin for, this is why I'm 220 pounds" 😀 hát bazmeg, erre nem tudok mit mondani.

több mint 12 éve
Da egyébként Vick megvédése mellett jó lenne, ha magára is jobban vigyázna. Gyorsabban szabadul a lasztitól, és becsúszik vetődés helyett, és máris nincs akkora baj.Eazzy
Csak ezt a két dolgot eddig se tudta megcsinálni. 😀
Pedig minden preseason elején elmondja, hogy most vigyázni fog magára. 😀
több mint 12 éve
Legszívesebben azt mondanám, hogy ilyen 45-43-ra kapjunk ki minden meccsünkön, és húzzunk valami RGIII-féle irányítót jövőre 😀

Da egyébként Vick megvédése mellett jó lenne, ha magára is jobban vigyázna. Gyorsabban szabadul a lasztitól, és becsúszik vetődés helyett, és máris nincs akkora baj.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 744 — je suis poloska
3 probléma merült fel.
1.: fos a sec
Ha nem javulunk passz ellen akkor nagy szarban leszünk erősebb csapatok ellen.
2.: time management
3.: Vicket jobban meg kéne védeni, kurvasokat kapott, rá nagyon kéne vigyázni, mert Foles erre a játékra totál alkalmatlan.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
O:
- Hát nem lett egy 2010-es Vick, de pár hibát leszámítva játszott olyan jól, mint ami elég is Chip taktikájához. Megint volt estében passzkísérlete, folyamatos fejjel előre becsúszások, oldalvonalon kirohanok 3 yarddal a LoS előtt mikor ki is dobhatnám a lasztit ésatöbbi. De ezek fényévekkel kevesebb problémát eredményeznek mint egy 2 fumble 3 int meccs.Eazzy
Jah ez engem is kurvára felkúrt. Ha egy rookie csinál ilyet kiröhögöm a gecibe. Vick meg ezeket folyamatosan csinálja. :S
Én attól tartok, hogy fejben nem fogja bírni ezt az up-tempo O#-t Vick.

- DeSean megintcsak kiváló volt, megint TD a Skins ellen, nagyon jól megy neki. Ha így folytatja, akkor kinéz végre egy újabb 1000+-os szezon és 10 körüli TD, ami nagyszerű lenne, és nem is elképzelhetetlen, tekintve, hogy simán fogja Vick 10-szer is keresni egy meccsen a sok futás ellenére is, mivel más igazán komolyabb célpontja nincs.Eazzy
Maclin nagyon hiányzik. Főleg így, hogy James Casey eddig semmi.
Ha DeSean kidől, akkor meghalunk.

- Curry mi a véreresért volt inaktíííív???? Szegény lelkét kiteszi a csapatért, amit amúgy imád, de még nem is retard, jól játszik, erre figyisz neki...Eazzy
Davis azt mondta, hogy az ST-ben betöltött pontosabban be nem töltött szerepet miatt maradt ki Curry.
Remélem azért a Chargers ellen már láthatjuk.
több mint 12 éve
Williams a Ravensben hol muzsikált nagyon gyengén? Alapszakaszban átlagos volt, PO-ban meg hasított.

Hogy Vick vesztett-e a sebességéből azt nemtom, nyáron még lefutotta Shadyt egy versenyen, aztán tudjuk, hogy Shady sem a leggyorsabb RB, meg nem is volt az olyan komoly verseny. Valamennyit biztosan vesztett, de főleg az állóképességéből.