Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
én Manuelt még 3. kör elején is korainak érzem.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Dolphins nagyon akar egy LT-t. A Chiefs-el is beszélnek Albert-ről.
Remélem nem fog összejönni, mert akkor lehet, hogy fel szeretnének tradelni a drafton.
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)Bébé
Ha 1/4re még bent van Fisher akkor azért nem biztos,hogy annyira könnyen belemegyünk a trade-be.

a kc meg egy idei 2.körért már adná Albertet ami olcsóbb mint a feltrade ...Janek
Kelly szerint nincs kihagyhatatlan játékos, szerintem plusz 2-3 körös pickekért belemennénk ekkor is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.dande
Bebaszna, ha 1/4-re elhoznánk. 😀 3. körben már nem lenne ellenemre. Bár sztem full esélytelen, hogy bent marad addig. (Főleg a tavalyi Kaepernick, Russel Wilson teljesítmény után.)Bébé
Felőlem vihetitek 1/4-re, menjen csak ki minél több QB

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Remélem nem fog összejönni, mert akkor lehet, hogy fel szeretnének tradelni a drafton.
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)Bébé
Ha 1/4re még bent van Fisher akkor azért nem biztos,hogy annyira könnyen belemegyünk a trade-be.

a kc meg egy idei 2.körért már adná Albertet ami olcsóbb mint a feltrade ...

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Vinny Curry-re nagyon kíváncsi leszek idén, hogy mit alkot 3-4-es DE-ként.
Egyetemen is 2-gap rendszerben játszott, valamint első éveiben 3-4-es rendszerben szerepelt. Akkori DC-je egy bizonyos, Rick Minter volt, a DL coach-a pedig Jerry Azzinaro.
Azzinaro jelenleg nálunk DL coach, Minter pedig az ILB coach-unk.
2009-ben is a DL-ban játszott a 3-4-es rendszerben: 59 tackles, 8,5 TFL, 3,5 sacks
Amúgy nagyon durva egyetemi számai vannak Curry-nek:
 www.sports-reference.com/cfb/players/vinny-curry-1.html
Jó lenne, ha mutatna vmit ebből profi szinten is.
több mint 12 éve
1/12-re választanak az első körben, valamint van 2 db 3. körösük. (3/15 és 3/20)
több mint 12 éve
Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.dande
Bebaszna, ha 1/4-re elhoznánk. 😀 3. körben már nem lenne ellenemre. Bár sztem full esélytelen, hogy bent marad addig. (Főleg a tavalyi Kaepernick, Russel Wilson teljesítmény után.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 480 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000160724/article/ej-manuel-pretty-sure-hell-be-selected-in-first-round "I feel really good about the Philadelphia Eagles"Petikievak01
Nem rossz a gyerek, de nemtom hogy meg tudnánk-e szerezni.
1/4-re egy kicsit reachnek érezném. 2/3-ra pedig nem biztos, hogy már bent lesz. Feltradelni semmiképpen se akarnék érte.
2/3-at nem tudom, hogy áldoznék-e rá. Illik Kelly egyetemen futtatott rendszerébe (nem véletlenül akarta megszerezni gimiből kijövet), potenciál ott van.
De ha már behúzzuk 2/3-al, akkor Vick-től vagy Foles-tól lehet meg kéne szabadulni.

Úgy lennék vele, hogy ha Kelly-nek Ő kell és úgy látja, hogy tud vele meccseket nyerni és szükségünk van rá, akkor hiszek neki.

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.Bébé
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?Petikievak01
Jah még nem sérült le senki 😉 😀

Amúgy az nagyon durva szvzs lenne ha Emanuelt elhoznánk 1/4-re sztem még 2/3-ra is de aztán már tuti nem lesz bent elég nagy hype lett körülötte lassan már nagyobb mint Geno körül.
több mint 12 éve
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?Petikievak01
Ma lehetett először beszélni a játékosokkal:
- Backdraft RG, Herremans RT, de mondta Chip, hogy jelen pillanatban a depth chart nem igazán számít.
- V.Curry DE. 3-4es felállásban is. 3-4-ben 2-gap-et nyomunk. Ennek örülök. Amúgy Curry 278 font már. Még 10-15öt felszedhetne TC-re, szezon közben meg nyomulhatna 285 körüli súllyal. T.Cole pedig 260-ra akar lemenni.
- Edzés után gyümölcs és gyümölcslevek, turmixok várják a srácokat:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/324598480125456384/photo/1
 twitter.com/Jeff_McLane/status/324599784826626048/photo/1
 twitter.com/GeoffMosherCSN/status/324601489114935298/photo/1
- Vick mondta, hogy már most rengeted option playt gyakorlunk. Kérdés, hogy Foles-nál ki hiszi el, hogy futni fog. Jah és azt mondják, hogy Vick nagyon ki van gyúrva.
- Celek mondta, hogy változatos zenék szólnak edzés közben. Senki sem panaszkodott még. 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000160724/article/ej-manuel-pretty-sure-hell-be-selected-in-first-round "I feel really good about the Philadelphia Eagles"Petikievak01
1/4-re egy kicsit reachnek érezném. 2/3-ra pedig nem biztos, hogy már bent lesz. Feltradelni semmiképpen se akarnék érte.
2/3-at nem tudom, hogy áldoznék-e rá. Illik Kelly egyetemen futtatott rendszerébe (nem véletlenül akarta megszerezni gimiből kijövet), potenciál ott van.
De ha már behúzzuk 2/3-al, akkor Vick-től vagy Foles-tól lehet meg kéne szabadulni.

Úgy lennék vele, hogy ha Kelly-nek Ő kell és úgy látja, hogy tud vele meccseket nyerni és szükségünk van rá, akkor hiszek neki.

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.Bébé
Egyébként vannak biztató hírek a minicampról? Vagy erről nem igazán lehet tudni sokat?

több mint 12 éve

Meg mondta Kelly, hogy a mostani minicamp is befolyásolja a draftot. Bár nagy eséllyel itt nem arra gondolt, hogy ha Backdraft és Herremans is jól mozog, akkor nem húzunk a támadófalba az első két nap, hanem gondolom arra, hogy a szarok helyett hozunk vkiket a hátsó körökben.
több mint 12 éve
Tra Thomas is belefog az edzősködésbe:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2013/04/tra_thomas_works_with_eagles_a.html
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mxylkj15jqqfze696hbm
EJ Manuel 'pretty sure' he'll be selected in first round
What team is going to draft EJ Manuel? The Florida State quarterback thinks he has a good idea which team will draft him at next week's 2013 NFL Draft in New York.
"I feel really good about the Philadelphia Eagles"

több mint 12 éve
Amúgy a tegnapi első edzésen ott volt Dawkins is. Egész évben ott lehetne a csapat mellett. 😀

Jó látni, hogy Chip elviccelődik a sajtóval. Meg Reid-el ellentétben nem látszik rajta, hogy tele van a töke az egésszel. 😀
több mint 12 éve
Nah lement a szezon első edzése:
- Mindenki részt vett rajta, bár Kelce, Evan Moore (TE) és Chris McCoy (DE) nem edzettek.
- Foles és Vick is edzett az első csapattal, valamint Dixon is kapott pár snap-et.
- Peters jól mozgott. Amúgy az edzés lassabb volt mint Oregonban, de mondta Kelly, hogy számított erre. Ennek ellenére azért páran eléggé a halálukon voltak.
- Trent Edwards kérte, hogy vágjuk ki.
- Kelly azt mondta, hogy egyik poszton sincsen "cant miss guy". (Szal nincsenek idén Luckok, RGIII-k, Suh-k és hasonlók)
több mint 12 éve
Ma van a szezon első edzés. Kelly keményen nyomatja a hip-hop zenét edzés közben.
Amúgy elkezdte baszogatni az NCAA Kelly-t. Megszegett vmi szabályokat.
Szal lényegében azért jött az NFL-be, mert az hiszem így végülis nagy baja nem lehet. Ha jól tudom Pete Carroll is vmi hasonlót csinált, amikor elfogadta a Seattle ajánlatát.
több mint 12 éve
Fisher lenne rt is ez felhivas keringore a kc-nak. Erdekes jatszma 😊 minden a draftnapon dől el iden tuti nem lesz nevesitve elore az 1/1

több mint 12 éve
Engem az nyugtatna már meg ha lenyilatkoznák QB nem jön az első körökben de ezt valószínű nem fogják 😛. Más posztra mindegy kit húzunk csak beváljon.dande
Biztos, hogy nem QB-t fogunk húzni első körben. Ennyire nem hülye Chip.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 480 — Így remélem megfelelek nektek.....
Engem az nyugtatna már meg ha lenyilatkoznák QB nem jön az első körökben de ezt valószínű nem fogják 😛. Más posztra mindegy kit húzunk csak beváljon.
több mint 12 éve
Elküldtük Trent Edwards-ot. Helyes.
Jelenleg rosteren lévő QB-k: Mike Vick, Nick Foles, Dennis Dixon, G.J. Kinnie
több mint 12 éve
"Az Eagles boardján a top3 QB ugyanaz, mint aki a college szezon végén is volt, a tavasz ezen semmit nem változtatott."
"Sőt, nem csak a QB-k maradtak, összegezve a játékosokat az első 5 személye is ugyanaz maradt Roseman elmondása alapján."

Helyes. Tavalyi draft előtt Roseman már lenyilatkozta, hogy párszor már beleestünk abba a hibába, hogy a combine-nak, pro day-nek túl nagy szerepet szenteltünk.
Valamint ez jó hír Star-nak is. Szezon után Ő biztos benne volt a Top5-ben a csapatnál. De sztem a Top3-ban is.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Másfél hét van még a draftig. Ezért eljött a tippjáték ideje is 😊 :  philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
én kiegyeznék egy
Star/Shariff
Dallas ThomasOT/OG

Phillip Thomas S/Darius SlayCB

Vance McDonald/Kelce TE
Kenjon Barner RB/Kiko Alonso ILB
Hugh Thornton OG
Luke MarquardtOT/valami WR/C csere...

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
According to SI's Peter King, the Eagles like Utah DT Star Lotulelei "a lot."
Már két mock-draftjában is hozzánk írta. Nagy eséllyel, akkor a végsőben is hozzánk kerül.
A jó hír, hogy az egészségügyi állapota tisztázva lett és teljesen egészségesnek nyilvánították többx is.Bébé
Roseman elmondta, mi is teljesen egészségesnek állapítottuk meg, nincs kérdőjel vele kapcsolatban, most ráfogadnék, hogy őt húzzuk első körben. Meg ugye Howie szavai alapján OL-DL fog jönni, innen meg egyértelműen én DL párti vagyok. S fog jönni sajtó alapján, de középső körök felé csak, erős a class. CB class is mély, de nem erős, Milliner látogatását mi töröltük, így őt lehúzhatjuk listáról szerintem.Deny
Egy Lotulelei első kör, Kyle Long 2. körön nagyon nem lepődnék meg. 3.-ban meg OLB,QB,TE,NT,CB bármelyik jöhet. CB-re fogadnék.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
According to SI's Peter King, the Eagles like Utah DT Star Lotulelei "a lot."
Már két mock-draftjában is hozzánk írta. Nagy eséllyel, akkor a végsőben is hozzánk kerül.
A jó hír, hogy az egészségügyi állapota tisztázva lett és teljesen egészségesnek nyilvánították többx is.Bébé
Roseman elmondta, mi is teljesen egészségesnek állapítottuk meg, nincs kérdőjel vele kapcsolatban, most ráfogadnék, hogy őt húzzuk első körben. Meg ugye Howie szavai alapján OL-DL fog jönni, innen meg egyértelműen én DL párti vagyok. S fog jönni sajtó alapján, de középső körök felé csak, erős a class. CB class is mély, de nem erős, Milliner látogatását mi töröltük, így őt lehúzhatjuk listáról szerintem.