Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Már youtube-on is elérhető a csapat történelme 2003-as szezon végéig bezárólag:2002-től ismerősek voltak a képek..
www.youtube.com/watch?v=O7ac2I5ofmI
1:44:00-tól van a kedvenc részem. Didinger monológja meg a zene nagyon el van találva.Bébé
ez nagyon jól összefoglalja milyen érzés philadelpia-szurkolónak lenni,ez egy életfilozófia,miden évben orbitálisat szopunk,így vagy úgy vagy mert jók vagyunk de valahogy elcsúszunk egy szabad szemmel alig látható banánhéjon vagy mert teljesen reménytelenül hulladékok vagyunk, de egy mindig állandó:komolyan elhisszük hogy majd jövőre mi nyerünk...
több mint 12 éve
Hát az, hogy egy kicker az egyetlen pozitívum egy teljes draftból....kőkemény egyhetes odaszáradt szar! 😀 Ennél bővebb értékelést arról a draftról nehéz írni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Melyik az elmúlt 11 év legjobb draft-class-ja:Nálunk meg te szoktad értékelni a Draft Classokat visszamenőleg. Úgyhogy a 2011-esre mi is kíváncsiak lennénk bővebben. De a tavalyiról is mondhatsz. Blogra jöhet 😛
www.bleedinggreennation.com/2013/4/19/4241358/which-eagles-draft-is-the-best-of-the-last-decade
Én is a 2002-sre nyomtam. A tavalyi is jónak tűnik, de hát ott még sok a kérdőjel. Egyelőre csak a potenciál van meg.
Itt meg a PFF értékeli a 2008-2010-es draft-classt:
www.profootballfocus.com/blog/2013/04/12/draft-grader-philadelphia-eagles-2/
Negatív oldalon: Laws, Lindley, Sapp, Bryan Smith, Teo
Sapp az 5. körben megért egy próbát, de Bryan Smith és a Teo pick nélkül igazán meglettem volna. 😀
A 2011-es értékelésre lennék kíváncsi 😀
- Backdraft eddig lófasz
- Jarrett már nincs a csapatnál
- Marsh ugyancsak semmit se mutatott eddig
- Casey mutatott pár dolgot de abba nem volt köszönet 😀 (jó ST-ben tényleg jó a srác 😀 )
- Henery jóféle
- Dion Lewis már nincs a csapatnál
- Vandervelde is már el lett küldve egyszer, eddig semmi a srác
- Kelce jó de azért még bizonyítania kell, mert eddig csak 1 reménykeltő szezon
- Rolle már nincs a csapatnál
- Lloyd már nincs a csapatnál
- Havili már nincs a csapatnál
Azért ez így kemény. 😀 Nagyon nem jött be nekünk ez a FA előtti draft. 😀Bébé
több mint 12 éve
Melyik az elmúlt 11 év legjobb draft-class-ja:www.bleedinggreennation.com/2013/4/19/4241358/which-eagles-draft-is-the-best-of-the-last-decade
Én is a 2002-sre nyomtam. A tavalyi is jónak tűnik, de hát ott még sok a kérdőjel. Egyelőre csak a potenciál van meg.
Itt meg a PFF értékeli a 2008-2010-es draft-classt:
www.profootballfocus.com/blog/2013/04/12/draft-grader-philadelphia-eagles-2/
Negatív oldalon: Laws, Lindley, Sapp, Bryan Smith, Teo
Sapp az 5. körben megért egy próbát, de Bryan Smith és a Teo pick nélkül igazán meglettem volna. 😀
A 2011-es értékelésre lennék kíváncsi 😀
- Backdraft eddig lófasz
- Jarrett már nincs a csapatnál
- Marsh ugyancsak semmit se mutatott eddig
- Casey mutatott pár dolgot de abba nem volt köszönet 😀 (jó ST-ben tényleg jó a srác 😀 )
- Henery jóféle
- Dion Lewis már nincs a csapatnál
- Vandervelde is már el lett küldve egyszer, eddig semmi a srác
- Kelce jó de azért még bizonyítania kell, mert eddig csak 1 reménykeltő szezon
- Rolle már nincs a csapatnál
- Lloyd már nincs a csapatnál
- Havili már nincs a csapatnál
Azért ez így kemény. 😀 Nagyon nem jött be nekünk ez a FA előtti draft. 😀
több mint 12 éve
magáért kiált a Dline pick.Amadeus91Ilyen nevű játékost nem ismerek 😛 😉
több mint 12 éve
magáért kiált a Dline pick.A Raidersben LOTnek ott van Veldheer, mégis sok Raiders fan vár ROT-t 1/3ra (ami nekem luxusnak tűnik).Nekem a Jax meg Raiders nem teljesen tiszta, hogy ők hová is vinnének először. DL meg LB sor náluk a szar. valaki tudja hogy náluk mire lehet számítani leginkább?Shawn84Jax:
Dion Jordan, Ansah és Geno Smith az esélyesek. Meg OT is elképzelhető, mert a Fisher/Joeckel sokaknak csábító. DT-re kevés az esély, szal Floyd és Star nagy eséllyel bent lesz a 3. pick-nél. Bár sztem Genot nem fogják vinni. Valamint Gus múltját is figyelembe véve Dion Jordan lesz a pick. Chris Clemonsból is elég jó DE-t hozott ki.Bébé
A csapatban egyetlen igazi pass rusher sincs. Amennyiben találnak egyet, kapásból feljavítja a secondaryt is. Én ezt tenném. Sokkal egyszerűbb, mint komplett secondaryt építeni (egy jómunkásember safetyjük van). Főleg második körös pick nélkül.
A védőfalba belül is kellene ember, de pusztán run stopper akad később is.
Más is kellene, de pölö 1/3ra TE-t vinni luxus, vagy OGt.
A legjobb nekik mindezekért a letrade lenne, minden harmadik körös játékos potenciális kezdő a Raiders keretében.
LB sorba töltöttek olcsóbb, de használható FA játékosokat, sztem azzal állnak ki.
Millinernek bőven lenne helye, de én tényleg hiszem, hogy egy elit pass rusher sokkal hatékonyabban segít a védekezésben, mint egyetlen CB.ulpianus
több mint 12 éve
4-5. kör környékén nem lennék szomorú ezzel a húzással sem:www.youtube.com/watch?v=ku80oywDfMY
több mint 12 éve
EJ Manuel naplója:www.phillymag.com/eagles/2013/04/19/the-ej-manuel-diaries-feeling-good-about-the-eagles/
Megint leírja, hogy mennyire hozzánk akar kerülni. 😀
Sleeperek védőoldalon:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-Sleepers-On-Defense/c5390dd4-dd16-4316-a7eb-9c8b1fcd7352
több mint 12 éve
A Raidersben LOTnek ott van Veldheer, mégis sok Raiders fan vár ROT-t 1/3ra (ami nekem luxusnak tűnik).Nekem a Jax meg Raiders nem teljesen tiszta, hogy ők hová is vinnének először. DL meg LB sor náluk a szar. valaki tudja hogy náluk mire lehet számítani leginkább?Shawn84Jax:
Dion Jordan, Ansah és Geno Smith az esélyesek. Meg OT is elképzelhető, mert a Fisher/Joeckel sokaknak csábító. DT-re kevés az esély, szal Floyd és Star nagy eséllyel bent lesz a 3. pick-nél. Bár sztem Genot nem fogják vinni. Valamint Gus múltját is figyelembe véve Dion Jordan lesz a pick. Chris Clemonsból is elég jó DE-t hozott ki.Bébé
A csapatban egyetlen igazi pass rusher sincs. Amennyiben találnak egyet, kapásból feljavítja a secondaryt is. Én ezt tenném. Sokkal egyszerűbb, mint komplett secondaryt építeni (egy jómunkásember safetyjük van). Főleg második körös pick nélkül.
A védőfalba belül is kellene ember, de pusztán run stopper akad később is.
Más is kellene, de pölö 1/3ra TE-t vinni luxus, vagy OGt.
A legjobb nekik mindezekért a letrade lenne, minden harmadik körös játékos potenciális kezdő a Raiders keretében.
LB sorba töltöttek olcsóbb, de használható FA játékosokat, sztem azzal állnak ki.
Millinernek bőven lenne helye, de én tényleg hiszem, hogy egy elit pass rusher sokkal hatékonyabban segít a védekezésben, mint egyetlen CB.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Én a Phinssel arra céloztam, hogy esetleg velük csere, nem arra, hogy ők az 1/6 vagy 1/9. Amúgy én azzal sem lennék szomorú ha 1/12 és vagy Warmack vagy Austin és a többi pick amit írtam áll továbbra is 😀Phins?BlitzHawkMiami lehet hogy feltrade-el, a pickjeik is megvannak hozzá, de Ők a 12. helyen vannak. Te meg 1/6-ot és 1/9-et írtál. (Amúgy a Jets van a 9. helyen, nem a Bills.)
Meg 1/12-re már nagy eséllyel nem lesz bent sem a 3 OT, se Star, se Floyd, se Dion Jordan, se Ansah. Kérdés, hogy kell-e nekünk WR, OG, S, CB első körben.Bébé
több mint 12 éve
Nekem a Jax meg Raiders nem teljesen tiszta, hogy ők hová is vinnének először. DL meg LB sor náluk a szar. valaki tudja hogy náluk mire lehet számítani leginkább?Shawn84Jax:
Dion Jordan, Ansah és Geno Smith az esélyesek. Meg OT is elképzelhető, mert a Fisher/Joeckel sokaknak csábító. DT-re kevés az esély, szal Floyd és Star nagy eséllyel bent lesz a 3. pick-nél. Bár sztem Genot nem fogják vinni. Valamint Gus múltját is figyelembe véve Dion Jordan lesz a pick. Chris Clemonsból is elég jó DE-t hozott ki.
több mint 12 éve
Phins?BlitzHawkMiami lehet hogy feltrade-el, a pickjeik is megvannak hozzá, de Ők a 12. helyen vannak. Te meg 1/6-ot és 1/9-et írtál. (Amúgy a Jets van a 9. helyen, nem a Bills.)
Meg 1/12-re már nagy eséllyel nem lesz bent sem a 3 OT, se Star, se Floyd, se Dion Jordan, se Ansah. Kérdés, hogy kell-e nekünk WR, OG, S, CB első körben.
több mint 12 éve
Nekem a Jax meg Raiders nem teljesen tiszta, hogy ők hová is vinnének először. DL meg LB sor náluk a szar. valaki tudja hogy náluk mire lehet számítani leginkább?Valamint már olyat is lehet hallani, hogy 1/7-re se biztos, hogy ment marad Lane Johnson.Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
De a Brownst se hiszem. mert ugyan ki kéne nekik ennyire?Shawn84
Amúgy a Top10-en belül a Lionst és a Cardsot tudom elképzelni, hogy feltradelnek a helyünkre, de csak is akkor, ha Top3-ban kimegy Joeckel és Fisher, nekik pedig nagyon kell Lane Johnson és nem akarják megkockáztatni, hogy elviszi előlük vki. Mi meg talán kapnánk cserébe egy 3. kört és ha mázlink lesz, akkor Star (vagy akit akarunk) még mindig bent lesz.Bébé
több mint 12 éve
Valamint már olyat is lehet hallani, hogy 1/7-re se biztos, hogy ment marad Lane Johnson.Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
Amúgy a Top10-en belül a Lionst és a Cardsot tudom elképzelni, hogy feltradelnek a helyünkre, de csak is akkor, ha Top3-ban kimegy Joeckel és Fisher, nekik pedig nagyon kell Lane Johnson és nem akarják megkockáztatni, hogy elviszi előlük vki. Mi meg talán kapnánk cserébe egy 3. kört és ha mázlink lesz, akkor Star (vagy akit akarunk) még mindig bent lesz.
több mint 12 éve
Phins?Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
több mint 12 éve
Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊BlitzHawk1/9 felejtős. A Billsnek majdnem több needje van mint nekünk. Nem áldoznának picket 1/4-re szvsz. Jó irányító lesz a helyükön is még. lehet épp Genyó.
De a Brownst se hiszem. mert ugyan ki kéne nekik ennyire?
több mint 12 éve
Az én új heppem, hogy letrade 1/6 vagy 1/9 és Lane Johnson a második körben meg jöhet Alex Okafor az elején a kapott pickért meg Kyle Long vagy Xavier Rhodes 😊
több mint 12 éve
Már youtube-on is elérhető a csapat történelme 2003-as szezon végéig bezárólag:www.youtube.com/watch?v=O7ac2I5ofmI
1:44:00-tól van a kedvenc részem. Didinger monológja meg a zene nagyon el van találva.
több mint 12 éve
Korai picket csak tackleért adnék. Első körben ha szépen levezetjük akkor lehet így is úgy is csak OT marad. Lotulelei és Floyd is simán kimehet előttünk. meg még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy Reid Joeckelt viszi. Ami jó hír lehet, hogy Albert egyelőre még Chiefs játékos és a Miaminak nagyon kéne LT.Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Shawn84Meg Kyle Long és akkor kettőjükkel lényegében le van tudva az OL-depth. 😀Bébé
több mint 12 éve
Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Shawn84Meg Kyle Long és akkor kettőjükkel lényegében le van tudva az OL-depth. 😀
több mint 12 éve
Nekünk NT kell! 😀 Meg RT meg C/G. Szóval 2. kör Barrett Jones aztán el van intézve. 😀Warmack bal oldali guard.Shawn84Bakker ezt nem tudtam. Akkor még a feltradeben is benne lennék. Hülyének is megéri akkor már.
De most jut eszembe nekünk ott van Mathis, aki All-Pro. Szal akkor lényegében csak a cserepadra jönne Warmack, mert nekünk RG kell. :/Bébé
több mint 12 éve
Warmack bal oldali guard.Shawn84Bakker ezt nem tudtam. Akkor még a feltradeben is benne lennék. Hülyének is megéri akkor már.
De most jut eszembe nekünk ott van Mathis, aki All-Pro. Szal akkor lényegében csak a cserepadra jönne Warmack, mert nekünk RG kell. :/
több mint 12 éve
Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84Nem azt mondom, hogy vékony a WR sorunk. Tudom, hogy nem az. 13 WR-ünk van rosteren. Rohadtul nem vékony az a WR sor. És tudom, hogy az OL depth nincsen meg. Írtam is feljebb.
Csak annyi, hogy mivel tudnánk javítani a támadósorunkat? Választhatnál két játékos közül. Wes Welker vagy Evan Mathis? Kit választanál? Szted melyik lendít jobban előrébb egy támadósort?
Jó persze bele lehet menni, hogy Joe Thomas az egyik legjobb LT a ligában és a Cleveland mégis milyen szar. Meg abba is, hogy a liga legjobb WR-e Calvin Johnson és a Lions mégiscsak 4 győzelmet tudott összeszedni. Meg hogy Brady WR-ek nélkül is milyen jó szezonokat tudott produkálni pár éve. Meg az is, hogy nézd meg Breesnek, Rodgersnek vagy Eli-nak kik voltak az LT-i amikor SB-t nyertek. (és itt meg csak egy RG-ről van szó).
Bár nagy eséllyel úgyis az lesz, hogy se Austin, sem pedig Warmack nem köt ki nálunk. 😀
A lényeg, hogy ha hozzánk kerül Austin akkor nagyon boldog leszek, ha meg Warmack akkor kevésbé leszek az. 😀
több mint 12 éve
Warmack bal oldali guard. Viszont egyetemen csak itt játszott. Szóval nem annyira univerzális mint az talán elvárás lenne irányunkból. De ha Stoutland azt mondja, hogy ő kell, akkor én hiszek neki. Azok után amilyen falakat összerakott Bamában bármit elhiszek neki. Különösen ha volt játékosáról van szó.Na akkor egyben válaszolok az előzőkre amikre van mit.A 2-t úgy értettem hogy 2011 áprilisa óta két év telt el. 😛 😀
Bébé: Sopoaga ugyan kezdő, de mivel nem all down sőt, ezért nagy need még mindig a NT poszt. Mellé kell egy olyan aki legalább a playek felében fenn tud lenni.
Warmackot ne hasonlítsd Backdrafthoz szerintem. Egyrészt Watkins csak szezon után lett nagyon hypeolva, meg workoutok privát beszélgetések segítették őt előrébb. Ha emlékeztek az utolsó 2-3 héten első kör végéről araszolt folyamatosan felfelé, míg nem elvittük valamikor középen. Nem tudom pontosan. Ellenben Warmack évek óta az NCAA egyik domináns guardja volt, akit nem szezon után kezdtek tolni az első körbe, hanem eleve kb 2 éve mondják. Emellett a volt OL edzője nálunk dolgozik, és ez nekem garancia arra, hogy ha őt választjuk akkor az jó lesz. Egyébként nem 2 év alatt húznánk akkor első körben guardot hanem 3 😀 Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84
Backdraft 1/23 volt. De szép, hogy a Baylor egyetem egyik ha nem a legjobb LT-je mögött nem állsz ki teljes vállszélességgel. 😛 😀
Jah jogos, amit írsz, de azért is szó sem volt, hogy összehasonlítottam a kettőt. Tudom, hogy Warmack sokkal jobb. (Annak ellenére, hogy pár embernél Cooper előbb megy ki.) Backdraft ebben inkább Ansah-hoz hasonlít. Mármint, hogy Ansah is elég szépen jön, jött fel a draft-boardon (legalábbis az újságíróknál, tv-s szakiknál).
De engem az zavar, hogy RG. Szal ez minden csak nem premium poszt. Persze tudom, hogy milyen sokat jelent. Plána azok után, hogy fan-ságom kezdetén Shawn Andrews pusztított, majd hozzá kellett szokjak a Nick Cole (bár volt 1 simán vállalható szezonja) és MJG félékhez. De akkor is...RG. 😀
Ráadásul ha behúzol egy OT-t akkor ő tud akár OG-ként is játszani. Fordítva azonban általában nem igazán megy. Jó játékos Warmack, de ettől függetlenül nem örülnék az érkezésének.
Meg sokat fogunk futni a labdával, szal nem lenne rossz egy jól blokkoló fal. Futásblokkolásban akkor elég erősek lennénk, de...RG 😀
Akkor minimum egy második körös picket be kéne szereznünk, hogy megbarátkozzak a Warmack pick-el.Bébé
több mint 12 éve
Na akkor egyben válaszolok az előzőkre amikre van mit.A 2-t úgy értettem hogy 2011 áprilisa óta két év telt el. 😛 😀
Bébé: Sopoaga ugyan kezdő, de mivel nem all down sőt, ezért nagy need még mindig a NT poszt. Mellé kell egy olyan aki legalább a playek felében fenn tud lenni.
Warmackot ne hasonlítsd Backdrafthoz szerintem. Egyrészt Watkins csak szezon után lett nagyon hypeolva, meg workoutok privát beszélgetések segítették őt előrébb. Ha emlékeztek az utolsó 2-3 héten első kör végéről araszolt folyamatosan felfelé, míg nem elvittük valamikor középen. Nem tudom pontosan. Ellenben Warmack évek óta az NCAA egyik domináns guardja volt, akit nem szezon után kezdtek tolni az első körbe, hanem eleve kb 2 éve mondják. Emellett a volt OL edzője nálunk dolgozik, és ez nekem garancia arra, hogy ha őt választjuk akkor az jó lesz. Egyébként nem 2 év alatt húznánk akkor első körben guardot hanem 3 😀 Én is azt mondom, hogy az OL még mindig sokkal-sokkal vékonyabb mint a WR sor.Shawn84
Backdraft 1/23 volt. De szép, hogy a Baylor egyetem egyik ha nem a legjobb LT-je mögött nem állsz ki teljes vállszélességgel. 😛 😀
Jah jogos, amit írsz, de azért is szó sem volt, hogy összehasonlítottam a kettőt. Tudom, hogy Warmack sokkal jobb. (Annak ellenére, hogy pár embernél Cooper előbb megy ki.) Backdraft ebben inkább Ansah-hoz hasonlít. Mármint, hogy Ansah is elég szépen jön, jött fel a draft-boardon (legalábbis az újságíróknál, tv-s szakiknál).
De engem az zavar, hogy RG. Szal ez minden csak nem premium poszt. Persze tudom, hogy milyen sokat jelent. Plána azok után, hogy fan-ságom kezdetén Shawn Andrews pusztított, majd hozzá kellett szokjak a Nick Cole (bár volt 1 simán vállalható szezonja) és MJG félékhez. De akkor is...RG. 😀
Ráadásul ha behúzol egy OT-t akkor ő tud akár OG-ként is játszani. Fordítva azonban általában nem igazán megy. Jó játékos Warmack, de ettől függetlenül nem örülnék az érkezésének.
Meg sokat fogunk futni a labdával, szal nem lenne rossz egy jól blokkoló fal. Futásblokkolásban akkor elég erősek lennénk, de...RG 😀
Akkor minimum egy második körös picket be kéne szereznünk, hogy megbarátkozzak a Warmack pick-el.